Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Δίδυμος 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο των Διδύμων. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Δίδυμου, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Ταύρο στον τομέα των σχέσεων του.

Δίδυμέ μου, για σένα η χρονιά ξεκινάει με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω να σε καλεί να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και όποιες παρελθούσες καταστάσεις σε είχαν βγάλει, και προφανώς συνεχίζουν ακόμα, εκτός ελέγχου και εκτός κέντρου. Ταυτόχρονα, ανάδρομος στο ζώδιό σου θα βρίσκεται ο Άρης μέχρι και τις 12/1 ενώ, μετά θα συνεχίσει σε ορθή πορεία το ταξίδι του στο ζώδιό σου μέχρι και τις 25/3. Αυτός ο συνδυασμός, αν μη τι άλλο, σου λέει ότι, καταρχάς, κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, πρέπει να κάνεις μια κατάδυση μέσα στα προσωπικά σου βάθη και να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες, και κατά δεύτερον, όταν θα γυρίσει σε ορθή πορεία, να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός, γιατί δεν θα σου χαριστεί τίποτα και κανείς, και να μην αφήσεις κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σου. Σε περίπτωση, μάλιστα, που είσαι αδέσμευτος και, δεδομένου ότι ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα, θα έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για σχέση προς εξέταση.

Στις 7/3, που ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο και θα μπει στους Ιχθύες, θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο ρεαλιστής και να αναζητήσεις την πρακτική πλευρά στη σχέση σου. Θα χρειαστεί να δεις αν η σχέση σε καλύπτει συναισθηματικά, αν σε βοηθάει να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα ή αν σου ρουφάει την ενέργεια. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον ίδιο σου τον εαυτό και να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι. Αν η σχέση αξίζει, κάνε τις προσπάθειές σου και πάρε τον χρόνο σου προκειμένου να στρώσεις μια όμορφη κατάσταση. Αν δεν αξίζει, πράξε τα δέοντα. Η θέση αυτή του Κρόνου θα σοβαρέψει τα πράγματα, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση καθώς θα σε βάλει σε μια διαδικασία να σκεφτείς να προχωρήσεις στο επόμενο επίσημο βήμα, ή σε γάμο καθώς θα πρέπει να ξεριζώσεις τα όποια αγριόχορτα έχουν φυτρώσει στον κήπο του σπιτιού σου. Η Αφροδίτη, από τις 11/4 έως και τις 7/5, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κάνει γοητευτικό και ερωτεύσιμο και αυτό, αν μη τι άλλο, θα σε κάνει να θες να φλερτάρεις και να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους, κάτι που μάλλον θα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία.

Ο Δίας από τον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς και να μεγαλώσεις το φιλικό σου κύκλο. Φυσικά, αυτό θα βοηθήσει εσένα που είσαι ελεύθερος να κάνεις καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να βρεις το έτερόν σου ήμισυ μέσα σε κοινωνικούς χώρους που κινείσαι όπως π.χ. σε ομάδες, συλλόγους, σωματεία, κ.λ.π. Όταν στις 16/5 θα μπει στον Ταύρο και στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις συναισθηματικές δυσκολίες και εσωτερικές εντάσεις και να αντιληφθείς την ασημαντότητα κάποιων θεμάτων που εσύ θεωρούσες εξαιρετικά σημαντικά για σένα. Κάποια γεγονότα θα φέρουν στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα που θα λειτουργήσουν άκρως αποκαλυπτικά για σένα. Να θυμάσαι, όμως, ότι οτιδήποτε απομακρυνθεί, είτε από μόνο του, είτε με την βοήθειά σου, από δίπλα σου θα αντικατασταθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με κάτι άλλο που η «Θεά Τύχη» θα φέρει στο διάβα σου. Δίπλα σου, λοιπόν, θα βρεθεί αυτή η δοτική, υποστηρικτική, αγαπησιάρικη επαφή που πραγματικά σου αξίζει και που από εσένα εξαρτάται αν θα γίνει και μόνιμη.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα είναι για το δεύτερο μισό του Ιουνίου στο ζώδιό σου και θα σε κάνει ακόμα περισσότερο επικοινωνιακό ενώ αισθηματικές γνωριμίες θα κάνεις μέσα από το διαδίκτυο ή σε χώρους μάθησης ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης. Η αλλαγή ζωδίου του Πλούτωνα στις 23/3, καθώς θα μπει στον ομοϊδεάτη σου Υδροχόο, έστω και για λίγο, καθώς θα μπει σε ανάδρομη πορεία και θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 12/6 και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα σε κάνει να αμφισβητήσεις κάποιες συναισθηματικές σταθερές της ζωής σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς. Η αλλαγή, και μάλιστα η μεταμορφωτική αλλαγή, θα είναι το ζητούμενο για σένα να ξέρεις. Θα έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις και πειρασμούς και λοιπές «σειρήνες» που θα σε δελεάσουν και θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν από δρόμους που είχες χαράξει. Το αν θα ενδώσεις ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα μπεις σε μια περίοδο της ζωής σου την οποία θα βιώσεις σε ένταση, κυρίως από το 2024 και μετά που, αν και δεν είναι το στυλ σου, θα νιώσεις στο πετσί σου την έκφραση «ή του ύψους, ή του βάθους».

Ο Σεπτέμβριος καθώς και ο Νοέμβριος θα είναι πολύ καλοί μήνες για τα ερωτικά σου καθώς ο κυβερνήτης σου θα μπει, διαδοχικά, στον οίκο των ερώτων σου και των σχέσεών σου γλυκαίνοντας το σκηνικό, αν έχεις σχέση, ή φέρνοντάς στην πραγματικότητά σου ανθρώπους που η παρουσία τους θα ομορφύνει την ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος.

Η θεά του έρωτα Αφροδίτη θα μπει στο φιλικό σου Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10 βοηθώντας σε να αναζητήσεις τη χαρά μέσα από τη συναισθηματική επαφή και τη λεκτική, και φυσικά σωματική, έκφραση του ενδιαφέροντος και της αγάπης. Η ψυχή σου θα πετάξει από χαρά χάρη σε μια ερωτική εξομολόγηση ενώ, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρίες, πολλές αν σκεφτείς πόσους μήνες η Αφροδίτη θα είναι στο Λέοντα, για να κάνεις γνωριμίες με άτομα που έχετε εγκεφαλική ταύτιση και «μιλάτε» την ίδια γλώσσα. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της, δηλαδή από 23/7 έως 4/9, θα σκεφτείς ξανά την επιστροφή σε μια παλιά και γνώριμη αγκαλιά ή μπορεί να γίνει και το ανάποδο. Μπορεί να μπεις σε διλήμματα αλλά, και πάλι, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έτσι και αλλιώς ανήκεις στην ξεχωριστή αυτή κάστα ανθρώπων που, όχι μόνο μπορεί με άνεση να διαχειριστεί δίπολα και διλήμματα, αλλά «τρέφεται» εγκεφαλικά από αυτά.

Τέλος, οι εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 θα σε βάλουν σε νέους κοινωνικούς κύκλους που σου υπόσχονται καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς και να ωριμάσεις. Οι εκλείψεις στις 5/5 και στις 28/10 θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου με το ταίρι σου και θα σε φέρουν πιο κοντά του ενώ, αν είσαι ελεύθερος θα νιώσεις μέσα σου την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο που πάνω από όλα θα μιλάει στην καρδιά σου.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00