Quantcast
blank
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Κριός 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Κριού. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Κριού, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Κριού το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Κριό στον τομέα των σχέσεων του.

Κριέ μου, το 2023 η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί αρκετά, ειδικά μέχρι και τις 15/5 που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείς και να ανανεώσεις το φιλικό σου κύκλο κάτι που, φυσικά, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις το πεδίο των γνωριμιών. Ο Δίας θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η γενναιόδωρη φύση σου και η θετική σου ενέργεια σε συνδυασμό με τη δίψα για διασκέδαση και εμπειρίες δεν θα περάσουν απαρατήρητες και θα φέρουν θαυμαστές/στριες στο διάβα σου ενώ, ταυτόχρονα, θα σε μετατρέψουν σε μετρ του καλοζωισμού. Όταν ο Δίας στις 16/5 μπει στο ζώδιο του Ταύρου θα γίνεις ακόμα πιο πρόθυμος να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με τους άλλους αλλά και να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή και, φυσικά, να απολαύσεις την τύχη που θα είναι με το μέρος σου. θα χρειαστεί όμως να προσέξεις λόγο παραπάνω τα έξοδα σου γιατί η τάση σου για καλοπέραση θα συνοδευτεί και από μια τάση για σπατάλες προκειμένου να περνάς καλά.

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 25/3, θα σε ωθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χώρους μάθησης ή ακόμα και κατά τη διάρκεια κάποιων μετακινήσεων. Μέχρι τις 12/1, μάλιστα, που θα είναι ανάδρομος, διόλου απίθανο να δεχθείς κάποιο τηλέφωνο ή μήνυμα από άτομο που έχει παίξει ρόλο στο ερωτικό σου παρελθόν. Από τις 21/5 μέχρι και τις 11/7 που ο Άρης θα είναι στον οίκο των ερώτων σου, θα σου αυξήσει την ερωτική διάθεση και οι απολαύσεις θα είναι το ζητούμενό σου. Αν είσαι σε σχέση, θα γίνεις αισθησιακά πιο δημιουργικός και θα κάνεις τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα με το ταίρι σου ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα γίνεις πρωταγωνιστής στο κυνήγι του φλερτ και του έρωτα. Την προσοχή σου θα χρειαστεί να έχεις κατά τη διάρκεια που ο κυβερνήτης σου θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου, δηλαδή από τις 27/12 έως τις 12/10, καθώς θα βρίσκεσαι σε ένταση και δεν θα «σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου». Τη χρονική περίοδο αυτή θα πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι και να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Ο Κρόνος στις 7/3 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 24/5/25. Εκεί για σένα θα κλείσει ένας κύκλος ζωής με σκοπό φυσικά να ανοίξει ένας καινούργιος και πιο συμβατός με τις ανάγκες και τα θέλω σου. Θα μπεις σε μια διαδικασία αναζήτησης των πιο βαθέων σου επιθυμιών αλλά και καταμέτρησης των λαθών του αισθηματικού σου παρελθόντος. Το να ξανακάνεις τα ίδια λάθη φυσικά και δεν θα είναι το ζητούμενο, ίσα – ίσα θα χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες του παρελθόντος σου και ό,τι έχεις θάψει βαθιά μέσα σου σαν καύσιμο για το μέλλον σου.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα, έστω και για λίγο φέτος καθώς θα γυρίσει ανάδρομος και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο του έτους, θα μεταμορφώσει, όχι μόνο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις. Υπάρχει, μάλιστα, η περίπτωση κάποια φιλική σου σχέση να αλλάξει μορφή και να γίνει ερωτική.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου, δηλαδή Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα στις 17/7, θα αλλάξουν πολλά από τα δεδομένα σου. Αν θες να πάρεις μια ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου φέρε στην μνήμη σου τα γεγονότα του 2014 και του 2015 όπου οι δεσμοί ήταν στον άξονα Ζυγού – Κριού γιατί, αν τα όποια προβλήματα δεν βρήκαν την λύση τους τότε, θα επαναληφθούν. Το αιώνιο θέμα «εγώ και οι άλλοι» θα επιστρέφει κάθε φορά με νέα αιτήματα. Το επόμενο σετ εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αυτήν τη φορά θα είναι στις 5/5 και στις 28/10. Εσύ, τότε θα πρέπει να βάλεις τα όριά σου και να ασχοληθείς με τα πρακτικά ζητήματα των αισθηματικών σου σχέσεων όπως επίσης και με την αυτοεκτίμησή σου. Επιπλέον θα μπεις στην διαδικασία να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έδινες την πρέπουσα σημασία σε πράγματα και συμπεριφορές που σε πείραζαν. Ασυνείδητα ανεχόσουν συμπεριφορές που δεν σε κάλυπταν συναισθηματικά. Αυτό είναι κάτι που η ενέργεια των εκλείψεων θα σε βοηθήσει να τερματίσεις.

Τέλος, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σου από τις 5/6 έως και τις 8/10. Αυτό σημαίνει ότι θα μπεις στη λεωφόρο των ερωτικών απολαύσεων που θα έχουν, όμως, και μια ισχυρή δόση ρομαντισμού και αγάπης. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αν έχεις, σε μια προσπάθεια να ξαναζήσεις μαζί του ξανά την αρχική περίοδο του έρωτά σας, αλλά και αν δεν έχεις θα βρεις, καθώς οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Πολλές πιθανότητες έχεις να κάνεις μια ιδιαίτερα ευχάριστη αισθηματική γνωριμία μέσα από ένα φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον ή σε χώρο διασκέδασης ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Όταν, μάλιστα, η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα επανεξετάσεις μια σχέση σου ή θα βρεθείς σε ένα δίλημμα καθώς την πόρτα σου, και μάλιστα με έντονο τρόπο, θα τη χτυπήσει άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00