Quantcast
blank
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ταύρος 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Ταύρου. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Ταύρου, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Ταύρου το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Ταύρο στον τομέα των σχέσεων του.

Ταύρε μου, ο Ουρανός που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε ωθεί να αντιδράσεις στους κανόνες που οι άλλοι σου επιβάλλουν αλλά, ταυτόχρονα, και στα όποια περιοριστικά μοτίβα είχες εσύ στο μυαλό σου σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου πάντα. Αν και σου αρέσει η ρουτίνα και δεν ψάχνεσαι για πειραματισμούς, είδες και μόνος σου ότι η ενέργεια του Ουρανού πάνω σου, που θα συνεχίσει μέχρι και τον Απρίλιο του 2026 γιατί μετά θα περάσει στους Διδύμους, σε ανάγκασε, σχεδόν, να προβείς σε αλλαγές που στο τέλος σου βγήκαν σε καλό.

Ο Άρης, που μέχρι και τις 25/3 θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε κάνει πιο διεκδικητικό σε θέματα που αφορούν την αυταξία και την αυτοεκτίμησή σου έναντι των όποιων άλλων της ζωής σου. Θα «βάλεις στον πάγο» την υπομονή σου προκειμένου να πάρεις αυτά που δικαιωματικά σου ανήκουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εξάλλου, ο δρόμος για τον αυτοσεβασμό, τελικά, είναι η διεκδικητικότητα. Βέβαια, μέχρι τις 12/1 ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και αυτό για σένα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα σχέσεων που έκανες ότι δεν υπήρχαν.

Στις 7/3 ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο και θα μπει στο πιο φιλικό για σένα ζώδιο των Ιχθύων. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, αυτό σημαίνει ότι θα βιώσεις ανατροπές που θα έχουν σχέση με αισθηματικές εκκρεμότητές σου. Θα χρειαστεί να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα και να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις. Όποιο άτομο δεν πληρεί πλέον τις προδιαγραφές σου θα αποχωρήσει με βήμα γοργό από τη ζωή σου. Βέβαια, μπορεί να γίνει και το αντίστροφο, με τη έννοια του ότι εσύ θα είσαι αυτός που δε θα γίνει αποδεκτός γιατί θεωρείσαι από τους άλλους αμετακίνητος σε ό,τι πιστεύεις και υπέρ του δέοντος πεισματάρης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος από εκεί θα σε κάνει ρεαλιστή σε σχέση με τα πλάνα και τους στόχους και πρόθυμο να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να καταφέρεις να προχωρήσεις στη ζωή σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και ο Δίας ο οποίος, μέχρι και τις 15/5 που θα είναι στον Κριό, θα προετοιμάζει το έδαφος για τις σπουδαίες αλλαγές που θα γίνουν όταν με το καλό μπει στο δικό σου ζώδιο στις 16/5. Ο Δίας από τον Κριό έφερε, και θα συνεχίσει να φέρνει, στη ζωή σου ανθρώπους δοτικούς και υποστηρικτικούς. Ακόμα και αν φύγει κάποιος από το πλάι σου, θα είναι για το καλό σου καθώς δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Ο Δίας θα αυξήσει τη διαίσθησή σου και θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου γιατί θα σε βοηθήσει να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου ενώ, όταν περάσει στο ζώδιό σου, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

προβλέψεις

προβλέψεις1

Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σου. Θα είσαι αλέγκρος, θετικός, ακόμα περισσότερο ειλικρινής και ξεκάθαρος. Δεν θα περνάς απαρατήρητος στους άλλους και θα έχεις αρκετές αισθηματικές επιτυχίες. Υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να κάνεις μια σημαντική για την προσωπική σου ζωή γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε χώρο πνευματικής ή ψυχικής εξέλιξης ή μπορεί, απλά, να γνωρίσεις άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή φιλοσοφίας ζωής από τη δική σου. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις στο πετσί σου το περίφημο «και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν». Από τις 16/3 έως και τις 11/4 θα έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που θα σε κάνει πιο γοητευτικό και κοινωνικό ενώ θα εκπέμπεις ομορφιά, ζεστασιά και γενικά θα κάνεις πολύ καλή εντύπωση. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση.

Λίγο περισσότερο προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα διαστήματα των εκλείψεων, δηλαδή στις 20/4 και στις 14/10, που θα γίνουν ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού και στις 5/5 και 28/10 που θα γίνουν οι σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Στις μεν πρώτες, ίσως νιώσεις περισσότερο περιορισμένος από οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες ενώ ίσως το ταίρι σου, αν έχεις, να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας. Στις δε δεύτερες, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που θα απαιτήσουν την προσοχή σου ενώ θα χρειαστεί να βάλεις και κάποιες προτεραιότητες στη σχέση σου, ειδικά αν νιώθεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεσαι η «δεύτερη επιλογή».

Τέλος, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10 και θα σε ευνοήσει, ιδιαίτερα αν είσαι σε γάμο, καθώς θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σου και θα βιώσεις στιγμές οικογενειακής γαλήνης, αρμονίας και τρυφερότητας. Επίσης, τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με τη βελτίωση της κατοικίας και της καθημερινότητάς σας ενώ η επέκταση της οικογένειάς σας με ένα παιδί θα είναι στα ζητούμενα.

Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, η ανάγκη σου για μία στρωτή καθημερινότητα και συναισθηματική ασφάλεια θα σε οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, του δημαρχείου ή του συμβολαιογράφου. Αν είσαι «ελεύθερο πουλί» δεν θα παραμείνεις για πολύ ακόμα καθώς η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σε διευκολύνει αρκετά και θα φέρει στο διάβα σου άτομο που θα κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της, από τις 23/7 ώς και έως τις 4/9, θα δεχθείς ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα ή θα ξαναβρεθείς με κάποιο άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00