Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Τοξότης 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Τοξότη. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Τοξότη, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Τοξότη το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τους Τοξότες στον τομέα των σχέσεων τους.

Τοξότη μου, με το ξεκίνημα της χρονιάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους να βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου. Έως και τις 12/1 λοιπόν, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή με το ταίρι σου καθώς αμφότεροι θα γίνετε πιο πεισματάρηδες και θα είστε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Θα πρέπει να επαναξιολογήσεις κάποια πράγματα και να προσπαθήσεις, χωρίς εντάσεις και συγκρουσιακές τάσεις, να μπεις στη θέση του ανθρώπου σου και να δεις την, όποια, κατάσταση από την δική του ματιά. Από τις 13/1 έως και τις 25/3 που θα είναι ο Άρης σε ορθή πορεία, θα βρεις την ισορροπία στη σχέση σου καθώς και τη διάθεση να κάνεις συμβιβασμούς. Αν δεν υπάρχει ταίρι, η όρεξή σου για κοινωνικοποίηση και επαφή με κόσμο και παρέες θα φέρει και ευκαιρίες για μια νέα σχέση.

Ο Κρόνος μέχρι και τις 6/3 θα βρίσκεται στον Υδροχόο διαμορφώνοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι. Θα αμφισβητήσεις τα πάντα, τις σχέσεις σου, τον τρόπο που επικοινωνείς, το τι ανέχεσαι και θα προσπαθήσεις να μπεις στην ουσία των πραγμάτων. Η θέση αυτή του Κρόνου δεν ανέχεται την αμετροέπεια, την έλλειψη ορίων στον λόγο και γενικά την έλλειψη μέτρου. Ίσως όμως, αντιμετωπίσεις τους άλλους με παραπάνω αυστηρότητα από ό,τι χρειάζεται ή ίσως γίνει το ακριβώς ανάποδο.

Όταν ο Κρόνος περάσει στις 7/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, τα πράγματα θα σοβαρέψουν λίγο ακόμα για σένα καλέ μου Τοξότη καθώς οι υποχρεώσεις σου, έναντι γενικά των οικείων και πιο ειδικά του/της συντρόφου σου, θα γίνουν, όχι μόνο αρκετές, αλλά και πιεστικές. Θα νιώσεις την ανάγκη να αισθανθείς ασφαλής και ίσως αναζητήσεις και εσύ ένα πιο προσωπικό χώρο που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά, ένα μέρος που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τα πατήματά σου. Με τον Κρόνο στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, αυτό που σχετίζεται με την οικογένεια, δυο πράγματα μπορεί να συμβούν, ανάλογα φυσικά με τον προσωπικό σου χάρτη: είτε να τερματίσεις μια συγκατοίκηση και να αλλάξεις τόπο διαμονής, είτε να αποφασίσεις να «νοικοκυρευτείς» που λένε και να αναλάβεις τις υποχρεώσεις μιας νέας οικογένειας.

Ο κυβερνήτης σου Δίας μέχρι και τις 15/5 θα βρίσκεται από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού στον οίκο των ερώτων σου. Ο Δίας από την θέση αυτή θα σε βάλει σε μια χαρούμενη περίοδο της ζωής σου όπου οι διασκεδάσεις, οι απολαύσεις και ο έρωτας θα είναι υψίστης σημασίας για σένα. Η αυξημένη ενέργεια και η δημιουργικότητά σου θα καλυτερέψουν το σκηνικό και, αν ήδη είσαι σε αισθηματική σχέση, θα νιώθεις ερωτικά επιθυμητός από το ταίρι σου ενώ ταυτόχρονα η σχέση σου θα σε κάνει να αισθάνεσαι ζεστασιά και ικανοποίηση.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Αν φυσικά το θες και εσύ, η περίοδος ευνοεί ακόμα και μια εγκυμοσύνη ενώ, αν έχεις ήδη παιδί, η επαφή μαζί του θα σε γεμίζει χαρά και ευτυχία. Αν δεν είσαι σε σχέση, με τη διέλευση αυτή του Δία θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις γνωριμίες, είτε μέσα από παρέες, είτε σε χώρους διασκέδασης με άτομα που θα είναι φτιαγμένα από το «κατάλληλο υλικό» για σένα καθώς δεν θα νιώθεις πίεση και περιορισμό αλλά ότι μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου.

Όταν ο Δίας περάσει στον Ταύρο στις 16/5 θα βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και η ψυχολογία σου θα είναι συνειδητά καλύτερη. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με θετικά αποτελέσματα, τόσο μια σχέση, όσο και μια συγκεκριμένη κατάσταση μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

Οι Ηλιακές εκλείψεις που θα γίνουν στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα στις 17/7, θα λειτουργήσουν πάνω σου αφυπνιστικά ξυπνώντας σου την ανάγκη να κάνεις όνειρα και να αισθάνεσαι ότι η δημιουργική σου πλευρά δεν καταπιέζεται από τις σχέσεις σου. Το να αλλάξεις παρέες και να μπεις σε καινούργιους κύκλους όπως, επίσης, και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια νέα ερωτική γνωριμία είναι μέσα στα ενδεχόμενα. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σε ταρακουνήσουν σε μια προσπάθεια να σε αναγκάσουν να αλλάξεις προοπτική στη ζωή σου και να συμπεριλάβεις στα άτομα που φροντίζεις και τον εαυτό σου. Θα αμφισβητήσεις σχέσεις και συναισθήματα και θα διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι καθώς αυτό που, στο τέλος της ημέρας, θα σε ενδιαφέρει θα είναι το ποιοι είναι πραγματικά, ψυχή τε και σώματι, παρόντες στη ζωή σου.

Στις 4/6 η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Λέοντα. Θα γυρίσει ανάδρομη από τις 23/7 έως και τις 4/9 ευνοώντας επανασυνδέσεις και αναθεωρήσεις σχέσεων. Κατά τα άλλα, η διέλευση αυτή της Αφροδίτης θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα σε φέρει σε επαφή με άτομο μεγαλύτερο από σένα ή επιτυχημένο στο επάγγελμά του που θα νιώσεις ότι σε έλκει ερωτικά. Μέσα από τα επαγγελματικά περιβάλλοντα, τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και την πολιτική μπορεί να βρεις ταίρι. Αν ήδη έχεις, θα περάσεις τη σχέση σου ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00