Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Υδροχόος 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Υδροχόου. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Υδροχόου, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά των Υδροχόων το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τους Υδροχόους στον τομέα των σχέσεων τους.

Υδροχόε μου, ο Πλούτωνας εδώ και χρόνια είναι στον Αιγόκερω και στο δωδέκατό σου σπίτι και σε φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας και βαθιών ψυχικών αναγκών σου αλλά και αισθηματικών παρασκηνιακών καταστάσεων που σε ταλάνισαν συναισθηματικά και ψυχικά. Ταυτόχρονα, βοηθήθηκες να μεταστοιχειώσεις μέσα σου τη θλίψη, και ενδεχόμενα τον πόνο, σε κατανόηση των εσωτερικών σου αναγκών, σε γνώση και θάρρος.

Ο Πλούτωνας στις 23/3 θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, δηλαδή στον πρώτο ηλιακό σου οίκο. Για φέτος δεν θα μείνει πολύ, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος στις 1/5 και θα ξαναμπεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 12/6, όπου και εκεί θα παραμείνει για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Έστω και για λίγο, θα σου δώσει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει και για το τι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις σε θέματα σχέσεων, οπότε, με την επιστροφή του στον Αιγόκερω, θα σε αφήσει να προετοιμαστείς κατάλληλα. Αν κάτι, λοιπόν, πρέπει να περιμένεις είναι μεταμορφωτικές αλλαγές σε σχέση με το πώς βλέπεις τον εαυτό σου και σε σχέση με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα μπλοκαρισμένα συναισθήματά σου και όλες οι καταπιεσμένες επιθυμίες σου με σκοπό να βρεις λύση. Σκέψου πόσο καιρό κάλυπτες συναισθηματικά το ταίρι σου και άφηνες πίσω τον εαυτό σου.

Η μετακίνηση αυτή του Πλούτωνα θα σε δυναμώσει και θα σου δώσει θάρρος να αντιμετωπίσεις όσα πριν φοβόσουν. Αν είσαι σε σχέση και καταπιέζεσαι, θα διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν και θα επικοινωνήσεις τα θέλω σου με τον άνθρωπό σου, όχι παθητικά αλλά πιο ενεργητικά. Αν ψάχνεις για σχέση, ο δυναμισμός σου και η χαρισματική σου γοητεία, σε σύμπραξη με τον, σχεδόν ζωώδη, ερωτικό σου μαγνητισμό, θα φέρουν στην πραγματικότητά σου κάποια, ή κάποιες, ευκαιρίες έτσι ώστε να επιλέξεις την καλύτερη για σένα περίπτωση.

Ο μετρ των ριζικών αλλαγών και των μεταμορφώσεων Πλούτωνας, έρχεται στο ζώδιό σου, λοιπόν, αλλά φεύγει ο κύριος του Κάρμα, που συμβολίζει και το γράμμα του νόμου, Κρόνος. Η αλήθεια είναι ότι Κρόνος σε έχει δυσκολέψει αρκετά καθώς σε ανάγκασε να δεις αλήθειες στις σχέσεις σου τις οποίες έκανες πως δεν έβλεπες, με σκοπό να τις αντιμετωπίσεις και, φυσικά, να βρεις λύσεις. Επίσης όμως, σε βοήθησε να επανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Από την άλλη, σε ώθησε να σταθεροποιήσεις και να επισημοποιήσεις τη μόνιμή σου σχέση που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σου απέδειξε ότι αξίζει.

Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι και τις 15/5 και θα σε γεμίσει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ανάγκη για κοινωνικοποίηση. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι σωστή και η μεταξύ σας σχέση θα ευδοκιμήσει και θα είναι ευτυχισμένη. Κάποιο ταξίδι που θα κάνετε μαζί θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό και για τους δύο σας. Αν ψάχνεις για ταίρι, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βρεις σε χώρους σχετικούς με τη μάθηση, τα ταξίδια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ. Επίσης όμως, για νέες γνωριμίες ιδιαίτερα βοηθητικοί θα είναι και οι φίλοι καθώς και άτομα που ανήκουν στον ευρύτερα κοινωνικό σου κύκλο.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 16/5 θα ξυπνήσει μέσα σου την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και ψυχική οικειότητα. Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να τη θεμελιώσεις με την έννοια της μετάβασης στο επόμενο στάδιο που θα σου φέρει εσωτερική ισορροπία και ψυχική ικανοποίηση. Αν είσαι σε γάμο ή συγκατοίκηση, θα εστιάσεις σε θέματα οικογενειακής ευεξίας καθώς και της κατοικίας σου, με την έννοια ακόμα και μιας μετακόμισης σε ένα καλύτερο, πιο άνετο και μεγαλύτερο σπίτι.

Η μετακίνηση στις 17/7 των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και οι Ηλιακές εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 στον ίδιο άξονα, θα σε βάλουν σε νέα επίπεδα συνειδητότητας και φιλοσοφίας ζωής και θα σε ωθήσουν να αναζητήσεις ανώτερα επίπεδα επικοινωνίας με τους όποιους άλλους της ζωής σου. Επίσης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης μπορεί να βρεις ταίρι ή να δημιουργήσεις μια σχέση που θα είναι ένα καινούργιο ταξίδι ζωής.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στις 5/5 και στις 28/10 θα φέρουν μαζί τους την ανάγκη του ρεαλισμού και της πρακτικότητας. Άσχετα, λοιπόν, με το τι αισθάνεσαι για έναν άνθρωπο, θα αναγκαστείς να δεις αν το μεταξύ σας είναι εφικτό, αν δέχεται να αναλάβει την ευθύνη μιας μεταξύ σας σχέσης και αν εσύ διατίθεσαι να κάνεις υπομονή ή αν θεωρείς ότι ξοδεύεσαι συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση, οι εκλείψεις θα στείλουν τη μπάλα «στο δικό σου γήπεδο» και εσύ θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις.

Η Αφροδίτη θα μπει στις 4/6 στο πολικό ζώδιό σου, αυτό του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει έως και τις 8/10. Ακόμα, λοιπόν, και αν έχεις αυτοβαφτιστεί «ατίθασο νιάτο», η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σου φέρει γεγονότα που θα ανατρέψουν το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σου. Η προσωπική σου ζωή θα απογειωθεί και θα ζήσεις ιδανικές στιγμές ρομαντισμού και ερωτισμού. Η γοητεία και η ελκυστικότητά σου θα φέρουν στο διάβα σου ευκαιρίες για σχέσεις με προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις ψυχικά, συναισθηματικά αλλά και σωματικά πιο κοντά στο ταίρι σου και θα αναβιώσετε τις πρώτες στιγμές του έρωτά σας.

Βέβαια, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, είτε θα χτυπήσει την πόρτα σου μια παλιά αγάπη, είτε θα φέρεις, με έντονο τρόπο, το ένδοξο ερωτικό παρελθόν της σχέσης σου στο εδώ και τώρα σας.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00