blank
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Λέοντα το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Λέοντα και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Λέοντες και ωροσκόποι Λέοντες, το 2024 θα είναι μια χρονιά που θα φέρει μια σειρά από ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να εδραιώσετε σχέσεις και να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας, αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να διατηρήσετε την αρμονία στο γάμο ή στη σχέση σας.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Λέοντα

Αρκετά βοηθητικό θα είναι για εσάς το γεγονός ότι οι εκλείψεις αλλάζουν άξονα φέτος. Δε γίνονται στον σταθερό σταυρό με αποτέλεσμα να μη βιώνετε εντάσεις αναφορικά με τα πρακτικά θέματα και την ανάγκη να βρεθούν ρεαλιστικές λύσεις κάτι που, κατά περιπτώσεις, σας προκάλεσε εσωτερικές εντάσεις και συναισθηματική αντάρα.

Τούτη τη χρονιά οι εκλείψεις, με εξαίρεση τη Σεληνιακή του Σεπτεμβρίου, θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού. Συγκεκριμένα, οι Ηλιακές θα γίνουν στις 8/4 και στις 2/10 και η Σεληνιακή στις 25/3. Αυτές γίνονται σε ζώδια πιο συμβατά με το δικό σας, κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα προκαλέσουν θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Κατά τη διάρκειά τους θα προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις μέσα από τα μάτια των άλλων ενώ, ταυτόχρονα, θα σας γίνουν γνωστά δεδομένα των οποίων την ύπαρξη δεν γνωρίζατε και τα οποία θα λειτουργήσουν με τρόπο καταλυτικό στο να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του/της συντρόφου σας και φυσικά να μπορέσετε να καταλάβετε και τον τρόπο που εσείς θα πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη, και εσείς θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και θέλω με τέτοιον τρόπο ώστε, όχι μόνο να γίνετε απολύτως κατανοητοί, αλλά και χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Οι αδέσμευτοι, τώρα, θα έχετε ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες με άτομα που, είτε θα έχουν διαφορετική κουλτούρα, ηλικία, στυλ ή γνωσιακό επίπεδο από το δικό σας, είτε το ένα άτομο θα έχει το ρόλο του μέντορα.

Λίγο παραπάνω προσοχή θα πρέπει να δώσετε στη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου, που θα γίνει στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διλήμματα. Ορισμένοι από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι το ταίρι της καρδιάς σας είναι περισσότερο εστιασμένο στη σωματική επαφή και όχι τόσο στη συναισθηματική, ενώ άλλοι το ότι δεν αντιμετωπίζεστε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Θα υπάρξουν, μάλιστα, και περιπτώσεις που θα χρειαστεί να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας.

Ο Κρόνος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας αναγκάσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι ο πόθος δεν είναι έρωτας και ότι η αγάπη είναι πάνω από όλα. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα σας ξυπνήσουν μνήμες και θα σας αναγκάσουν να επαναλάβετε πράξεις και αποφάσεις. Αυτό όμως που στην ουσία πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μη ζείτε «τη μέρα της μαρμότας» είναι το να έρθετε σε επαφή με τις βαθιές επιθυμίες σας και την ανάγκη να βιώσετε αληθινά βαθιά συναισθήματα που θα έχουν την καρμική χροιά του “για πάντα”. Από την άλλη, να κρατήσετε τον έλεγχο και να μην παραδώσετε αβλεπί τα κλειδιά της καρδιάς και της ψυχής σας, χωρίς να ξέρετε που βαδίζετε.

Ο Δίας, τώρα, και μέχρι τις 25/5 που θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα συνεχίσει να σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας ή, όσοι το επιθυμείτε, να προχωρήσετε στην επισημοποίηση του δεσμού σας ή ακόμα και στην απόφαση να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Από τις 26/5 και μετά, που θα περάσει στο περισσότερο φιλικό για εσάς περιβάλλον των Διδύμων, θα νιώσετε ότι βιώνετε μια τρόπον τινά συμπαντική εύνοια. Θα λάμψετε, θα γοητεύσετε και γενικά θα τραβήξετε πάνω σας, εκτός από τα φώτα, και τους ανθρώπους. Μέσα από φαινομενικά τυχαίες συναντήσεις, γιατί τίποτα δεν είναι πραγματικά τυχαίο, θα γίνουν σημαντικές γνωριμίες. Ορισμένοι θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που, ενώ στην αρχή η ενέργειά του θα μοιάζει σαν ένα δροσερό αεράκι που ήρθε στη ζωή σας για να την ανανεώσει, έστω και για λίγο, στο τέλος θα μετατραπεί σε κάτι πραγματικά σοβαρό και ίσως και μακροχρόνιο. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσα από ταξίδια αλλά και την εγκεφαλική επικοινωνία.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Ο Πλούτωνας, που ήρθε για να μείνει στο πολικό σας ζώδιο, τον Υδροχόο, θα αυξήσει σίγουρα την ερωτική σας διάθεση και θα φέρει στην αισθηματική σας πραγματικότητα σχέσεις που, εκτός από ωραίου, θα έχουν και μια εσάνς μοιραίου και καρμικού. Τα πάθη θα δίνουν και θα παίρνουν και τα δεδομένα στην προσωπική ζωή αρκετών από εσάς θα αλλάξουν ριζικά. Η θέση αυτή του Πλούτωνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με σχέσεις που θα ξυπνήσουν μέσα σας ακραία βαθιά και ερωτικά συναισθήματα και οι αποφάσεις, που θα κληθείτε να πάρετε, θα είναι καθοριστικής σημασίας. Από τη θέση του αυτή ο Πλούτωνας θα τονίσει την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον το σκοπό τους ή που δεν σας κάνουν πια ευτυχισμένους με απώτερο σκοπό φυσικά να αφήσετε χώρο για το καινούργιο και πιο αυθεντικό. Η συναισθηματική κάθαρση είναι στα ζητούμενα καθώς και η απόλυτη ανάγκη, εάν και εφόσον αντιμετωπίζετε τοξικότητες στις σχέσεις σας, του να έρθετε σε επαφή και εν τέλει να γιατρέψετε το αντίστοιχα τοξικό κομμάτι που υπάρχει μέσα σας. Οι αυθεντικές σχέσεις μπορούν να σας αναβιβάσουν συναισθηματικά, ψυχικά και πνευματικά. Επίσης όμως, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα αντιμετωπίσετε παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές και κτητικές συμπεριφορές καθώς και δράματα, ζήλιες και λοιπές καταστάσεις τις οποίες, ωστόσο, στο τέλος θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Θετικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή θα έχετε από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, όταν και η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας, και από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πολικό σας Υδροχόο και στο πεδίο των σχέσεών σας.

Οι πιο πιθανές ημερομηνίες για ερωτικές επιστροφές είναι το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και αυτό θα γίνει από τις 7/12 και μετά και κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, δηλαδή μεταξύ 1/4 και 25/4, μεταξύ 4/8 και 28/8 και μεταξύ 25/11 και 15/12.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00