blank
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Παρθένου το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Παρθένο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Παρθένοι και ωροσκόποι Παρθένοι, το 2024 θα είναι μια χρονιά που θα σας αναγκάσει να βάλετε τα όριά σας, να επανεξετάσετε τους αισθηματικούς, στην προκειμένη, στόχους σας και να ανασυνθέσετε, αν αυτό είναι αναγκαίο, τις σχέσεις σας καθώς ο βασικός σας σκοπός θα είναι να τις αναβιβαστείτε σε κάτι σαφώς ανώτερο.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Παρθένου

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος από το πολικό σας ζώδιο, δηλαδή τους Ιχθύες, που βρίσκεται σας βλέπει πιο φιλικά. Οπότε, αν και θα σας κουνήσει το δάκτυλο αναφορικά με τις σχέσεις σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τον εαυτό σας μέσα σε αυτές, ταυτόχρονα θα σας κοιτάξει με κατανόηση. Ανάμεσα στα μαθήματα που θα πάρετε, δεν θα είναι μόνο η αναγκαιότητα κατανόησης του εαυτού σας, του τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση, με την έννοια κάλυψης αναγκών, αλλά και του τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Θα χρειαστεί να κατανοήσετε ότι καμμιά φορά το ενδεχόμενο απογοήτευσης, σας τοποθετεί σε φάση άμυνας με αποτέλεσμα να απομονώνεστε από τους άλλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναφορικά πάντα με τις σχέσεις σας, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς που θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά αλλά, ταυτόχρονα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε αλήθειες, δυσκολίες και, γενικά, ο,τιδήποτε χρειάζεται επιδιόρθωση. Το ζητούμενο δεν είναι να άγεστε και να φέρεστε σύμφωνα με τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας, ούτε φυσικά να συμβαίνει και το ακριβώς αντίστροφο. Θα χρειαστεί πρώτα εσείς θα θέσετε τα όριά σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θεμέλια της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα αναζητήσετε μια πιο σοβαρή σχέση εστιάζοντας κυρίως στην ποιότητα του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας και στην ικανότητα του σχετίζεστε και της ανάληψης ευθύνης. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε όλοι εσείς που έχετε σχέση με διαφορά ηλικίας.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας απασχολήσει, σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, σε επίπεδο δόμησης με το ταίρι σας μιας πιο συμβατής για την σχέση και την κοινή σας ζωή καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την ψυχική και συναισθηματική σας ικανοποίηση. Σε περίπτωση που δεν νιώθετε ευτυχισμένοι αλλά, τουναντίον, βαλτωμένοι σε ατέρμονες καταστάσεις στις οποίες δεν αλλάζει το παραμικρό, θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να ανοίξετε την πόρτα και να αποχωρήσετε αναζητώντας κάτι καλύτερο και πιο συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σας.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/5 θα συνεχίζει να τονώνει την διάθεση κυρίως όσων από εσάς βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, καθώς μέσα από γνωριμίες που θα κάνετε θα ανακαλύψετε, μεταξύ άλλων, και τον έρωτα. Κατά τη διάρκεια της συνόδου που θα κάνει με τον Ουρανό, που επίσης βρίσκεται στον Ταύρο, θα φέρει αιφνίδια και άκρως ευχάριστα γεγονότα καθώς και ξαφνικές και άκρως ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Πολλές, μάλιστα, θα είναι και οι περιπτώσεις που θα βρείτε το έτερόν σας ήμισυ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ίσως και στο εξωτερικό. Οι δεσμευμένοι θα πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα που θα σας οδηγήσει σε ένα γάμο ή σε ένα σύμφωνο συμβίωσης ή σε άλλες επιλογές που θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σας ενώ ένα ταξίδι θα ανανεώσει τον ερωτά σας. Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, δηλαδή από τις 26/5 και μετά, θα συντονιστείτε περισσότερο με την αναζωπύρωση των σχέσεών σας καθώς το να θεωρούμε κάτι δεδομένο στο τέλος αφαιρεί πολλά από την αξία του. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ισχυροποίηση και φυσικά την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεών σας καθώς και το ότι επιθυμείτε να εξελίσσεστε μαζί με το ταίρι σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Σημαντική για εσάς θα είναι και η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα που θα σχετίζονται, όχι μόνο με το πως μπορείτε να εκφράσετε την ίδια σας την ταυτότητα, αλλά και το πώς βλέπετε τον ίδιο σας τον εαυτό σε σχέση με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Επίσης, θα αναρωτηθείτε για το πώς μπορείτε ενώ ακολουθείτε το δικό σας δρόμο, ταυτόχρονα να συνυπάρχετε με το ταίρι σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού, τόσο η Σεληνιακή στις 25/3 όσο και οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10, θα σας τονίσουν θέματα συναισθηματικής ασφάλειας και αυτοπραγμάτωσης. Θα μπείτε σε μια διαδικασία αναζητήσεων σχετικά με το τι είναι αληθινό και τι όχι αλλά και πίστης σε ό,τι αφορά τον εαυτό σας και της ικανότητάς σας να βλέπετε καθαρά τα πράγματα. Σε αυτό το ταξίδι αυτοανακάλυψης, που θα σας προσφέρουν οι εκλείψεις στη διάρκειά τους, θα αλλάξετε στάση απέναντι σε ανθρώπους ή τουλάχιστον θα κάνετε μια στάση για να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας. Αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα οικειότητας ενώ άλλους μια επανασύνδεση. Σε επανασυνδέσεις θα σας προκαλέσει και ο κυβερνήτης σας Ερμής, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, κατά τη διάρκεια της φαινομενικά πάντα ανάδρομης πορείας του, δηλαδή από 1/4 έως 25/4, από 5/8 έως 28/8 και από 26/11 έως 15/12.

Θετικές ημερομηνίες γενικά για την αισθηματική σας ζωή είναι επίσης και αυτές που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες, δηλαδή από 12/3 έως 4/4 και όταν βρίσκεται στην Παρθένο δηλαδή, από 5/8 έως 29/8.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00