blank
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Υδροχόο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Υδροχόοι και ωροσκόποι Υδροχόοι, το 2024 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία θα νιώσετε, όχι μόνο ότι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε είναι αναγκαίες, αλλά και ότι βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε να τις κάνετε.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Υδροχόου

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός βρίσκεται ήδη από το 2018 στο ζώδιο του Ταύρου ζητώντας σας να τροποποιήσετε το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Ο Δίας, μέχρι και τις 25/5, θα βρίσκεται επίσης στον Ταύρο και, κατά τη διάρκεια του Απριλίου ως τις αρχές Μαΐου, θα συναντηθεί με τον Ουρανό σε όψη συνόδου. Ο Δίας, από την θέση αυτή, θα σας προσφέρει την προστασία του στα θέματα των οικογενειακών και μακροπρόθεσμών σχέσεών σας, ακόμα και με την έννοια της από κοινού με το ταίρι σας μετακόμισης ή οποιασδήποτε άλλης σχετικής με την κατοικία αλλαγής. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σας υπάρχει η ανάγκη οικογενειακής θαλπωρής, οικειότητας και συναισθηματικής ασφάλειας και ο Δίας, από την θέση του αυτή, σας υπόσχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες ενώ, ταυτόχρονα, σας προσφέρει και εσωτερική ισορροπία. Ωστόσο, από τις 26/5 και μετά, που ο Δίας μπαίνει στους ομοϊδεάτες σας Διδύμους, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα και η αλήθεια είναι πως το δεύτερο κομμάτι του χρόνου θα είναι για εσάς σαφώς ανώτερο από το πρώτο.

Με το Δία εγκαταστημένο στον οίκο των ερώτων σας, αν μη τι άλλο, θα έχετε τύχη στα ζητήματα της καρδιάς. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ και των κατακτήσεων και θα βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να εκφράσετε την ερωτική ενέργεια, τη ζωηρή φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Η θέση αυτή του Διός φέρνει έρωτες, χαρά και κοινωνικοποίηση ενώ στη ζωή σας μπορεί να φέρει και ανθρώπους ξεχωριστούς που, με την θετική τους αύρα, θα σας ανανεώσουν ευχάριστα ενώ, ταυτόχρονα, θα είναι και οι κατάλληλοι για σταθερή σχέση. Από την άλλη, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας βελτιώνοντας την ερωτική σας ζωή. Επιπλέον, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προχωρήσετε στην απόκτηση διαδόχου καθώς οι συνθήκες το ευνοούν.

Η σύμπραξη Αφροδίτης - Άρη στο ζώδιο σας προς το τέλος του Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου, θα ενδυναμώσει την ερωτική σας ζωή και θα φέρει ή, ακόμα καλύτερα, θα επαναφέρει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό στη σχέση σας.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στις 25/3 η Σεληνιακή, και στις 8/4 και 2/10 οι Ηλιακές, όλες στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας ωθήσουν να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας με το ταίρι σας ή, πιο απλά, να συνειδητοποιήσετε την αξία της σωστής έκφρασης και επικοινωνίας. Θα πρέπει να πάρετε τα ρίσκα σας και να εξομολογηθείτε, είτε στο ταίρι σας την αλήθεια σας, είτε στο αντικείμενο του πόθου σας τον έρωτά σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε το Σεπτέμβριο με τη Σεληνιακή έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 του μήνα, και που θα σας αναγκάσει να εστιάσετε στην πρακτική πλευρά των σχέσεων και του έρωτα. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε το αν και το γιατί ξοδεύεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά και το τι μπορείτε να κάνετε για αυτό. Ταυτόχρονα, θα νιώσετε ότι πρέπει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Όπως και να έχει το πράγμα, το σίγουρο είναι ότι θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Επίσης, στο ζώδιό σας πρόκειται να κατοικοεδρεύσει ο Πλούτωνας εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την ερωτική, και όχι μόνο, ζωή σας. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές είναι προ των πυλών, αν και για εφέτος θα αγγίξουν τις ζωές των γεννημένων στις πολύ αρχικές μέρες του ζωδίου σας. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και τις μπλεγμένες καταστάσεις στις οποίες ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας έσπρωχνε και τις οποίες θα βιώσετε για τελευταία φορά το Φθινόπωρο που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει για μια τελευταία βόλτα στον Αιγόκερω. Τώρα, θα μπορέσετε να ενδυναμωθείτε ψυχολογικά και να βρείτε το θάρρος που χρειάζεται για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και σας αξίζουν. Θα μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά και θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και δυναμικοί. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε θα είναι μια κάποια διάθεσή σας να παίξετε παιχνίδια εξουσίας στον έρωτα καθώς, από τη μια, ο ερωτικός μαγνητισμός σας θα είναι έντονος και, από την άλλη, τα άτομα που θα έλκετε θα είναι η προβαλλόμενη εικόνα των θέλω σας.

Ερωτικές επιστροφές και επαναδιαπραγματεύσεις στις σχέσεις σας μπορείτε να έχετε όταν ο Δίας θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, δηλαδή από τις 10/10/24 έως και τις 4/2/25 και όταν ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον πολικό σας Λέοντα, δηλαδή από τις 7/12/24 έως και τις 6/1/25, καθώς μετά θα περάσει στον Καρκίνο και θα επηρεάσει ένα διαφορετικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, περισσότερο σχετικό με τα επαγγελματικά σας.

Για την ερωτική σας ζωή, πολύ καλές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

Από την 1/1 έως τις 23/1, όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Τοξότη,

Από τις 24/5 έως τις 23/5, όταν η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους και

Από τις 12/7 έως τις 04/8, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα.

Αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, πολύ καλές ημερομηνίες είναι οι εξής: από τις 1/4 έως τις 25/4, από τις 4/8 έως τις 28/8 και από τις 26/11 έως τις 15/12, όταν ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και από τις 7/12 και μετά, όταν ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00