blank
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Ζυγού το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Ζυγό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί, η φετινή χρονιά έχει απαιτήσεις από εσάς καθώς οι εκλείψεις γίνονται στον άξονά σας και φέρνουν στην επιφάνεια το αιώνιο ζήτημα του «εγώ και οι άλλοι». Θα χρειαστεί, πρωτίστως, να έρθετε σε διάλογο με τον εαυτό σας, να παραδεχτείτε και φυσικά να αποδεχτείτε βασικές ανάγκες και θέλω σας και κατόπιν να τα διαπραγματευτείτε με τους όποιους άλλους της αισθηματικής σας ζωής.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Ζυγού

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο φόβος των αντιπαραθέσεων, των συγκρούσεων και, εν τέλει, της μοναξιάς είναι οι βασικοί παράγοντες των προβλημάτων σας. Θα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε κατάματα την αλήθεια και, ταυτόχρονα, να θελήσετε με τη δική σας ευθύνη να μπείτε στο μαγικό κόσμο των ανακατατάξεων.

Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι εκλείψεις που θα γίνουν στο δικό σας άξονα και που θα έρθουν να τονίσουν το γεγονός ότι η μοναδική σταθερά είναι η αλλαγή. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/3 θα αγγίξει ευαίσθητες εσωτερικές χορδές σας και θα έχει πιο έντονο συναισθηματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο καθώς γεγονότα που θα προκαλέσει θα τονίσουν την ανάγκη να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. ΄Ήδη από την προηγούμενη χρονιά, με τις Ηλιακές εκλείψεις και τη μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον άξονά σας, ξεκινήσατε να συνειδητοποιείτε το καρμικό μοτίβο των σχέσεών σας με την έννοια του σκοπού που έχουν στη ζωή σας, της αποστολής τους και του καταλυτικού ρόλου που έχουν στην ψυχοσύνθεσή σας. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείτε τι χρειάζεστε πραγματικά από το ταίρι σας ή γενικά από τους όποιους σημαντικούς, για την συναισθηματική σας ολοκλήρωση, άλλους της ζωής σας καθώς και το πως προβάλετε τις ανάγκες σας πάνω τους.

Οι Ηλιακές εκλείψεις, που θα γίνουν στις 8/4 και στις 2/10, θα σας ζητήσουν να αναπτυχθείτε πέρα από τα στενά πλαίσια των σχέσεών σας και να τολμήσετε να προβείτε σε συνειδητοποιήσεις σχετικές με το ποιοι είστε πραγματικά όταν είστε μόνοι και δεν σας βλέπει κανείς. Οι εκλείψεις, και τα όποια γεγονότα προκαλέσει η δυναμική τους ενέργεια, θα σας ζητήσουν να μάθετε να εκφράζετε τον εαυτό σας και να ακροβατείτε ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την αλληλεξάρτηση. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να χαράξετε και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, όσο διαφορετικό και ιδιαίτερο και αν είναι αυτό από τα άλλα, τα ήδη χαραγμένα από άλλους, και να λειτουργήσετε με βάση την αυτεπίγνωση. Ορισμένοι θα χρειαστεί να κάνετε ένα άλμα πίστης, με την έννοια της εκ βαθέων συζήτησης με το ταίρι σας και της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της σχέσης. Θα αναρωτηθείτε, μάλιστα, για το εάν είναι ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας κατάλληλος και αν είστε ευτυχισμένοι.

Η Σεληνιακή έκλειψη, από την άλλη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9, θα φέρει στη επιφάνεια θέματα πρακτικά και ρουτίνας των σχέσεών σας με την έννοια της βασικής διαφοράς ανάμεσα στο “θέλω” και το “έχω συνηθίσει”. Η έκλειψη αυτή θα σας αναγκάσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι, κυρίως σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα και τις ψυχολογικές σας ανάγκες ενώ, ταυτόχρονα, θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να βάλετε και λίγο χρώμα και φαντασία στην κατά τα άλλα ασπρόμαυρη καθημερινότητά σας. Επίσης, θα ωθήσει και κάποιους από εσάς να αναζητήσουν το συναίσθημα και τον έρωτα μέσα σε περιβάλλοντα αμιγώς επαγγελματικά.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/5 θα αυξήσει τη λίμπιντό σας και θα λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά σε ό,τι αφορά τη σχέση με το ταίρι σας καθώς, μέσα από την ερωτική επαφή, θα ξαναβρείτε τους κοινούς παρονομαστές της σχέσης σας. Βέβαια, εξίσου ενδιαφέρουσες στιγμές θα βιώσετε και όσοι είστε αδέσμευτοι καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και παθιασμένες ερωτικές ιστορίες. Κατόπιν, αφού ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο σας μέσα από νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα και αρκετά συμβατά με εσάς άτομα. Ο Δίας από τη θέση του αυτή, σας καλεί να φλερτάρετε και να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα το οποία θα στεφτεί με επιτυχία καθώς κοντά σας θα μαγνητίσετε άτομα ιδιαίτερα, τα οποία, εκτός του ότι θα σας διεκδικήσουν, θα σας ενθουσιάσουν και με τον τρόπο σκέψης τους. Όσοι από εσάς αναζητείτε ταίρι, θα έχετε ευκαιρίες να το βρείτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας μετακίνησης ή σε χώρους που σχετίζονται με σπουδές, συμβόλαια και νομικά θέματα. Αρκετοί από όσους βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα θελήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο στάδιο, είτε αυτό είναι συγκατοίκηση, είτε ένα σύμφωνο συμβίωσης ή γάμος.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο της αισθηματικής σας ζωής είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας, με εξαίρεση το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου που θα βρίσκεται για τελευταία φορά στον Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με τα του οίκου και των σοβαρών σχέσεών σας. Ορισμένοι, μάλιστα, θα κάνετε και σοβαρές σκέψεις για το επέκεινα της σχέσης σας ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε ένα χωρισμό από γάμο ή μακροχρόνια σχέση που δεν πάει άλλο. Θα υπάρξουν όμως και κάποιοι άλλοι τους οποίους θα απασχολήσει μια επανασύνδεση, μόνο που αυτήν τη φορά καλό θα ήταν να αφήσετε πίσω σας προκαταλήψεις και νοοτροπίες που δεν σας είχαν βοηθήσει στο παρελθόν, εάν φυσικά θέλετε να υπάρξει καλύτερη εξέλιξη.

Ο Πλούτωνας, πάντως, από το συμβατό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάσει, προς το παρόν, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες τους ζωδίου και το μεταμορφωτικό του άγγιγμα θα αναγεννήσει την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε μια άκρως ευνοϊκή χρονιά καθώς θα θελήσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας εισάγοντας πιο πικάντικα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρά σας. Παράλληλα, κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε και ένα παιδί. Αν πάλι βρίσκεστε σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, να ξέρετε ότι στο διάβα σας θα έρθουν καινούργια άτομα τα οποία, αν και θα μπουν τυχαία στη ζωή σας, πρόκειται να μείνουν για αρκετό καιρό φέρνοντας τα πάνω κάτω στα ως ώρας δεδομένα σας.

Θετικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή θα έχετε κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα βρεθεί:

Στον Κριό, δηλαδή μεταξύ 5/4 και 29/4,

Στο ζώδιό σας, δηλαδή μεταξύ 30/8 και 22/9 και

Στον Υδροχόο, δηλαδή μεταξύ 8/12 και μετά.

Επανασυνδέσεις μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη, δηλαδή από 7/12 και μετά καθώς και κατά την, επίσης, ανάδρομη κίνηση του Ερμή, δηλαδή από 1/4 έως 25/4, από 5/8 έως 28/8 και από 26/11 έως 15/12.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00