blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αν ήσουν ζώο, τι θα ήσουν;

Αν ήσουν ζώο, τι θα ήσουν;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ποιο ζώο ταιριάζει στο χαρακτήρα σου; Αναλύσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και βρήκαμε ένα η παραπάνω ζώα που αντιπροσωπεύουν το καθένα από αυτά. Προσοχή, δεν είναι ποια μας αρέσουν, αλλά ποια μας χαρακτηρίζουν! Κατά συνέπεια, ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη για τις επιλογές μας!

Κριός

Ο αετός πεθαίνει στον αέρα… Ο Κριός δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο ζώο. Αυτό που θέλει θα κάνει βουτιά και θα το πάρει! Για την υπερηφάνεια του, έχουν πολλά να λένε... Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος, αν ήταν στρουμφάκι θα ήταν ο Λιχούδης! Αλλά, όσον αφορά το ζώο που του ταιριάζει με βάση τα χαρακτηριστικά του, σίγουρα είναι το γαϊδούρι ή το μουλάρι. Έχουν απίστευτη υπομονή, αλλά αν τους πιάσει το ανάποδο τους δεν κάνουν βήμα.  Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα μπορούσε να είναι Χαμαιλέων και φυσικά όχι σε μια γυάλα, αλλά έξω στην φύση. Ανάλογα με την περίσταση, μπορεί να μεταμορφωθεί και να εγκλιματιστεί, χωρίς καμία δυσκολία. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Νιάου βρε γατούλα, με τη ροζ μυτούλα, γατούλα μου γλυκειά – νιαρρρ! Ο Καρκίνος αν ήταν κάποιο ζώο θα ήταν μόνο μια ναζιάρα γατούλα, η οποία θα ήθελε να είναι και η αγαπημένη του σπιτιού, η πολυχαϊδεμένη. Αν γινόταν να είναι και στρουμπουλή, για να μην πήγαινε και για κυνήγι ποντικιών, θα ήταν το πιο ευτυχές γεγονός γι αυτήν! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Αν δεν ήταν Λιοντάρι θα μπορούσε να είναι καμηλοπάρδαλη! Ψηλή και αγέρωχη να περπατά και όλοι οι άλλοι να μοιάζουν μυρμήγκια από κάτω. Με το μακρύ της λαιμό και την μακριά της γλώσσα να βαδίζει με καμάρι. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Παρθένος

Λεοπάρδαλη θα ήταν σίγουρα ο Παρθένος. Πρώτον, για να καθαρίζεται μόνος του! Δεύτερον, όταν βάζει στο μάτι ένα στόχο, θα τον πετύχει ακόμη και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα. Θα μπορούσε να ήταν και μαϊμού, για να ξεψειρίζεται με τις ώρες! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα μπορούσαν να είναι ζέβρες. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν απόφαση αν είναι μαύρα ζώα με άσπρες λωρίδες η άσπρα με μαύρες λωρίδες. Θα μπορούσαν να είναι όμως και παγώνια, αφού με κυβερνήτη την Αφροδίτη θα φρόντιζαν πάντα το φαίνεσθαι τους να εντυπωσιάζει τα πλήθη. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Τσιτάχ! Είναι το γρηγορότερο χερσαίο ζώο στον πλανήτη μας. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα ως και 110 χλμ. την ώρα. Γρήγορος, απρόβλεπτος και αποτελεσματικός! Το θήραμα του δύσκολα θα ξεφύγει από τον στόχο του. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Πουλί σίγουρα θα ήταν ένας Τοξότης! Φοίνικας ή κύκνος, και δυο είδη του ταιριάζουν πολύ. Φοίνικας, επειδή ότι και να συμβεί, θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, λόγω αυξημένης αισιοδοξίας. Κύκνος, αφού λόγω ταξιδιών δεν μπορεί να βρει ησυχία σε ένα μέρος. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αιγόκερως

Θαλάσσια χελώνα θα ήταν ο Αιγόκερως για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Πρώτον, όταν ντρέπονται επειδή έγιναν λίγο συναισθηματικοί ενώ δεν το συνηθίζουν, θα κρυφτούν στο καβούκι τους. Δεύτερον, γιατί φημίζονται ότι θέλουν να μεγαλώσουν και να είναι σοφοί και ευτυχώς η θαλάσσια χελώνα ζει 80-100 χρόνια! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι φημίζονται για την ευστροφία του μυαλού και της εξυπνάδας τους. Θα μπορούσαν λοιπόν να ήταν δελφίνια, μόνο όμως για τον ανεπτυγμένο εγκέφαλο τους, γιατί σαν ζώδιο γενικά δεν φημίζεται για χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Στρουθοκάμηλος θα ήταν ο Ιχθύς, γιατί όταν το όνειρο του χαλάει έχει ανάγκη να κρυφτεί, έστω και βυθίζοντας το κεφάλι του στο χώμα. Να περάσει η μπόρα και μετά βλέπουμε τι κάνουμε. Δεν αντέχουν τη φασαρία, την ένταση και να τους μαλώνει κάποιος. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-04-2011 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι