blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Άρης στο ωροσκόπιο ενός άνδρα αποκαλύπτει τι τον ικανοποιεί ερωτικά!

 
Ο Άρης στο ωροσκόπιο ενός άνδρα αποκαλύπτει τι τον ικανοποιεί ερωτικά!
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Ο Άρης στον αστρολογικό χάρτη ενός άνδρα

Η θέση του Άρη σε ένα ωροσκόπιο συμβολίζει την μαχητικότητά μας, τον τρόπο που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δρούμε. Αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για τον Θεό του Πολέμου, οι συμβολισμοί μας δείχνουν την ποιότητα αυτού του πλανήτη και εν συνεχεία πως αντιδρά το άτομο ανάλογα με το ζώδιο και τον γενέθλιο οίκο στον οποίο βρισκόταν Ο Άρης κατά τη γέννησή του.
 
Στον αστρολογικό χάρτη ενός άνδρα, η θέση του Άρη μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο που πράττει, το πώς θέλει να βλέπει τον εαυτό του, πώς ρισκάρει, αλλά και το τι τον ικανοποιεί ερωτικά. Πάμε λοιπόν να μπλέξουμε τις ιδιότητες του πλανήτη με αυτές των ζωδίων, για να αποκωδικοποιήσουμε μερικές πτυχές του χαρακτήρα του! Βρες στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr σε ποιο ζώδιο είναι ο Άρης του άνδρα που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για τα ερωτικά του!

Ο Άρης στα 12 ζώδια

Άρης στον Κριό
Εδώ ο Άρης βρίσκεται στη θέση του. Ως κυβερνήτης του Κριού, σε αυτή τη θέση η ενέργειές του εκφράζονται αρμονικά και αποτελεσματικά. Αυτός είναι ο άντρας που θα ορμήσει στα πράγματα, χωρίς να το πολυσκεφτεί. Είναι αποφασιστικός, άμεσος και έτοιμος για δράση ανά πάσα στιγμή. Αυτός ο τύπος αγαπά τα σπορ και τη γυμναστική και γενικότερα, οτιδήποτε εμπεριέχει ανταγωνισμό, επίδειξη ισχύος και δύναμης. Είναι μανιακός με την πρωτιά και δύσκολα θα μπορέσει να συγκρατήσει τον θυμό του. Το σεξ αποτελεί κινητήρια δύναμη για κείνον, έναν τρόπο αυτοεπιβεβαίωσης. Γι’ αυτό, αν ψάχνεις ρομαντικά σκηνικά με κεριά και απαλή μουσική, μην χάσεις άλλο τον καιρό σου με αυτόν τον Άρη. Εδώ να είσαι έτοιμη για απρόβλεπτες καταστάσεις, περίεργα μέρη και ασυγκράτητες ορμές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Ταύρο
Σε αυτό το γήινο ζώδιο, ο Άρης χάνει τις πύρινες ιδιότητές του και χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα και ρεαλισμό. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της ύλης και αισθάνεται ασφάλεια με το «έχειν», οπότε εδώ συναντάμε τον τύπο που προσέχει πολύ τα κεκτημένα του. Αν εσύ θεωρείσαι ένα από αυτά (τα κεκτημένα) τότε σίγουρα δε θα λείψουν οι σκηνές ζήλειας και οι επιδείξεις κτητικότητας, μιας και το άτομο με αυτή τη θέση έχει την τάση να «μαρκάρει την περιοχή του». Από την άλλη, οι απολαύσεις κάθε είδους είναι πρωταρχικής σημασίας για αυτόν τον τύπο. Το καλό φαγητό, η όμορφη ατμόσφαιρα και γενικότερα, οτιδήποτε ικανοποιεί τις πέντε αισθήσεις, παίζουν σημαντικό ρόλο για κείνον. Σε αντίθεση με τον Άρη στον Κριό, αυτός ο άντρας προτιμά το σεξ που εμπεριέχει ρομαντισμό, αισθαντικότητα και... διάρκεια. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Άρης στους Διδύμους
Σε αυτή τη θέση του Άρη συναντάμε την υπερκινητικότητα μυαλού και σώματος. Είναι ο τύπος που σκέφτεται και μιλά γρήγορα, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι πολύ αθλητικός και καλός σε σπορ που απαιτούν γρήγορες κινήσεις και σπιρτάδα. Αυτός ο Άρης είναι εύστροφος και η ανταγωνιστική του φύση εκφράζεται στην επικοινωνία. Έχει την τάση να επιδεικνύει τις γνώσεις του επί παντός επιστητού, ενώ ενθουσιάζεται όταν υπάρχουν πολύπλευρες απόψεις σε μία παρέα και εκείνος καλείται να παρουσιάζει την «άλλη όψη» του νομίσματος. Έχει ταλέντο στη γραφή (καλή θέση για δημοσιογράφους και συγγραφείς) ενώ παράλληλα, μπορεί να γίνει πολύ σαρκαστικός. Το σεξ για αυτόν αποτελεί ακόμη ένα μέσον επικοινωνίας, οπότε μην εκπλαγείς, αν δεν του είναι απαραίτητο να βρίσκεστε… στον ίδιο χώρο. Το τηλεφωνικό ή διαδικτυακό σεξ σίγουρα ανακαλύφθηκαν από αυτόν εδώ τον Άρη! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Καρκίνο
Εδώ οι ενέργειες του πλανήτη δεν εκφράζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Καρκίνος είναι ζώδιο παθητικό, ευαίσθητο και έχει την τάση να αποφεύγει τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, αντιμετωπίζοντας τα πράγματα με έναν πλάγιο τρόπο. Ο Άρης σε αυτή τη θέση μπορεί να γίνει εξαιρετικά προστατευτικός, μαχόμενος υπέρ αυτού που θεωρεί «οικογένεια». Συχνά έχει μία αμυντική στάση απέναντι στα πράγματα, λόγω ευθιξίας και φόβου για τον επερχόμενο κίνδυνο. Γι’ αυτό, το κυρίαρχο αίτημά του είναι να αισθάνεται, αλλά και να παρέχει ασφάλεια. Όσον αφορά στις ερωτικές του προτιμήσεις, δεν θα μπορούσε να λείπει ο ρομαντισμός ενώ το στήθος (είτε το δικό του, είτε της συντρόφου), αποτελεί το ευαίσθητο σημείο του... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Λέοντα
Ο Άρης στον Λέοντα εκφράζει την πύρινη ενέργεια του πλανήτη, αλλά από μία σκοπιά διαφορετική από αυτή του Κριού. Αυτός ο τύπος θέλει να ηγείται και μάχεται για την υπερηφάνεια και τη μοναδικότητά του. Απεχθάνεται να τον μειώνεις ή να νιώθει κατώτερος των περιστάσεων, γι’ αυτό και η τόνωση της αυτοπεποίθησής του αποτελεί το κλειδί, ώστε να παραμένει ήρεμος και δημιουργικός. Εδώ συναντάμε τον άντρα, που έχει την τάση να καυχιέται για τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα δυσκολεύεται πολύ να τον διαχωρίσει από το περιβάλλον του, καταλήγοντας να τα παίρνει όλα προσωπικά. Είναι ρομαντική φύση, γεμάτος πάθος και ενθουσιασμό για τη ζωή και τον έρωτα, ενώ λίγη ένταση μέσα στη σχέση και μερικά κομπλιμέντα για τις χάρες του, είναι αρκετά για να τον εξυψώσουν, μετατρέποντάς τον στον πιο φλογερό εραστή... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στην Παρθένο
Υπεραναλυτικός, τελειομανής και με έντονη την ανάγκη της προσφοράς, αυτός ο Άρης παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά του γήινου ζωδίου της Παρθένου και τα εκφράζει, είτε μέσα στη σχέση είτε μέσα στη δουλειά του. Η έμφαση που δίνει στη λεπτομέρεια, μπορεί να τον κάνουν να εκνευριστεί για... «ψύλλου πήδημα», ενώ η έντονη κριτική που ασκεί μπορεί να βγάλει από τα ρούχα του και τον πιο ψύχραιμο ακροατή. Αυτός είναι ο άντρας που θα έχει τακτοποιημένο το σπίτι του και που χρειάζεται πρόγραμμα για να δράσει, μιας και το χάος, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, τον αποσυντονίζει. Αν τον κάνεις να νιώσει χρήσιμος, θα βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και θα σε ανταμείψει για την εμπιστοσύνη που έδειξες στις ικανότητές του. Όσον αφορά στο ερωτικό κομμάτι, αν αναλογιστούμε ότι η Παρθένος είναι το ζώδιο που θέτει εαυτόν στην υπηρεσία του άλλου, τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Ζυγό
Σε αυτή τη θέση συναντάμε τον άντρα που δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σχέση. Με έντονο το αίσθημα του δικαίου, εδώ ο Άρης μάχεται υπέρ των αδυνάτων ή εκείνων, που κατά κάποιο τρόπο χρειάζονται υπεράσπιση. Είναι εκλεπτυσμένη φύση και αγαπά την αρμονία και την ισότητα. Βέβαια, μέσα στις ερωτικές του σχέσεις έχει την τάση να ανταγωνίζεται τη σύντροφο ή να προκαλεί καβγάδες, προβάλλοντας τον δικό του θυμό στο ερωτικό του αντικείμενο, απλά και μόνο για να έχει την ευκαιρία να αποκαταστήσει ξανά την ισορροπία μέσα στη σχέση. Αυτός ο τύπος σίγουρα θα σε κολακέψει με τους ευγενικούς του τρόπους, ενώ η ικανότητά του να παρουσιάζει το πιο σκληρό πράγμα με τον πιο ωραιοποιημένο τρόπο, θα σε τρελάνει. Είναι ερωτευμένος με την ομορφιά σε όλα τα πράγματα γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται για να τον ανάψει, είναι οι δυο σας σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπου ο αισθησιασμός σας θα γεμίζει την ατμόσφαιρα... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Σκορπιό
Πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα, ο Άρης κυβερνούσε και το ζώδιο του Σκορπιού εκτός από αυτό του Κριού, επομένως σε αυτή τη θέση η ενέργεια του πλανήτη εκφράζεται εξίσου καλά. Μυστηριώδης τύπος, που δεν δρα όμως παρορμητικά, όπως το άλλο ζώδιο που συγκυβερνάται από τον Θεό του Πολέμου, αλλά έχει ως γνώμονα τη στρατηγική και το ένστικτό του. Όντας σταθερό ζώδιο, ο Σκορπιός δε θα φανερώσει το θυμό του άμεσα, με τη μορφή έκρηξης, αλλά θα τον εσωτερικεύσει, εκφράζοντάς τον αργότερα, αφού θα έχει καταστρώσει τα σχέδιά του. Η ικανότητά του να «διαβάζει» τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων, συχνά τον οδηγούν σε συμπεριφορές, όπου προσπαθεί να ελέγξει ή και να χειραγωγήσει τον ερωτικό του σύντροφο. Άλλωστε, είναι εξαιρετικά καχύποπτος, σε σημείο που μπορεί να βλέπει εχθρούς, εκεί που δεν υπάρχουν. Σεξουαλικά, η φήμη του ζωδίου επιβεβαιώνεται περίτρανα σε αυτή τη θέση του Άρη. Γι’ αυτόν το σεξ αποτελεί την απόλυτη ένωση δύο ανθρώπων και βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να το πει, αλλά θα το δείξει... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Τοξότη
Γι’ αυτόν τον Άρη η ζωή είναι μια περιπέτεια, που ανυπομονεί να την εξερευνήσει. Αν συμφωνούν και τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη του, είναι ένας αισιόδοξος τύπος που μάχεται για τα πιστεύω του. Αγαπά ιδιαίτερα θέματα όπως η πολιτική, η θρησκεία και η φιλοσοφία, ενώ το καλύτερο δώρο γι’ αυτόν θα αποτελούσε ένα μακρινό ταξίδι σε κάποιον ανεξερεύνητο πολιτισμό. Οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό τον εξιτάρει και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στη ζωή του να θελήσει να ζήσει μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε ή να συνάψει σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες. Αν καταπιέσεις αυτή την ταξιδιάρικη φύση του, δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Ή να φέρεις στην επιφάνεια τις τάσεις φυγής του και να εξαφανιστεί εν μία νυκτί ή να ξυπνήσεις τον ηθικολόγο, που θα απεραντολογεί για τις δικές του αρετές και τις δικές σου αμαρτίες. Άφησέ τον να πειραματιστεί (σε όλους τους τομείς της ζωής σας) και το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο απολαυστικό... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Αιγόκερω
Στο ζώδιο της έξαρσής του, ο Άρης θριαμβεύει. Εδώ συναντάμε έναν εξαιρετικά ικανό τύπο, υπεύθυνο και φιλόδοξο, που εκτιμά οτιδήποτε έχει καταφέρει να αντέξει στο χρόνο. Ακολουθεί (πολύ) αργά και σταθερά βήματα, ώστε να ανέβει κοινωνικά και επαγγελματικά, ενώ δρα κατόπιν ωρίμου σκέψης και πλάνου, μην αφήνοντας τίποτα στη τύχη. Το ζώδιο του Αιγόκερου έχει την τάση να φανερώνει δύσκολα τα συναισθήματά του, αφού απεχθάνεται να νιώθει ευάλωτος, γι’ αυτό αν θέλεις να τον κατακτήσεις, πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή. Άλλωστε αυτές είναι αρετές που τις κατέχει και ο ίδιος, γι’ αυτό τις εκτιμά ιδιαίτερα και στους άλλους. Αν αναζητάς ένα σύντροφο στον οποίο μπορείς να βασιστείς, αυτό είναι το καταλληλότερο άτομο, μιας και στις σχέσεις του έχει την τάση να παριστάνει τον «μπαμπά». Κι όσο για το σεξ, η λέξη κλειδί είναι μία: Αντοχή... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Άρης στον Υδροχόο
Εδώ ο Άρης δείχνει έναν τύπο ανεξάρτητο, που αγαπά την ελευθερία. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του ανθρωπισμού, άρα το άτομο μάχεται για τους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα έχει τη τάση να υπερασπίζεται το αντισυμβάτικο ή και το περιθωριακό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει και ο ίδιος κάτι εκκεντρικό στην εμφάνισή του, με στόχο να προκαλέσει. Είναι ιδεαλιστής και η πιο σημαντική ιδέα για κείνον είναι η φιλία, γι’ αυτό και άντρες με αυτή τη θέση συχνά ερωτεύονται άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον. Είναι πάντα έτοιμος να πολεμήσει για τους φίλους του, τους οποίους θεωρεί οικογένεια, αλλά από την άλλη μπορεί να διαγράψει άμεσα οποιονδήποτε καταπιέσει την ελευθερία του. Αυτό που θα λατρέψεις σε αυτόν τον άντρα είναι το μυαλό του, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει και στις πολύ ιδιωτικές σας στιγμές, για να εφεύρει νέους τρόπους, πιο πρωτότυπους και… πικάντικους, προκειμένου να σε ικανοποιήσει... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Άρης στους Ιχθείς
Το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, οι Ιχθείς, είναι αυτό που αναζητά να ενωθεί με κάτι άλλο, για να νιώσει ολοκληρωμένο. Άρα, αυτή η θέση του Άρη μαρτυρά πως το άτομο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, συναισθηματικό, με έντονη την τάση να απορροφάται από το αντικείμενο του πόθου του. Εδώ συναντάμε τον άντρα που μπορεί να είναι επιρρεπής στις εξαρτήσεις (αν και πρέπει να συνηγορούν και άλλα στοιχεία του χάρτη σε αυτό) λόγω της ανάγκης του να αποδρά από την πραγματικότητα. Το δίπολο “θύμα-θύτης” συναντιέται συχνά μέσα στις ερωτικές του σχέσεις, με εκείνον να αναλαμβάνει πότε τον ένα και πότε τον άλλο ρόλο, ανάλογα με το ποιόν έχει απέναντί του. Είναι εξαιρετικά ευάλωτος στον πόνο και τα προβλήματα των γύρω του, με αποτέλεσμα να τα ενσωματώνει και να τα κάνει δικά του. Το κλειδί βρίσκεται στην καλλιτεχνική του φύση και την οξυμένη φαντασία του, δύο χαρακτηριστικά που αν τα διοχετεύσει σωστά και σε όλους τους τομείς της σχέσης, θα κάνουν το ταίρι του να μη μπορεί να ξεκολλήσει από δίπλα του! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2014 00:00:00