blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Οι όψεις του Άρη, της Αφροδίτης, του Ουρανού και του Πλούτωνα στην ερωτική συναστρία και τον χάρτη της σχέσης σας.

 
Οι όψεις του Άρη, της Αφροδίτης, του Ουρανού και του Πλούτωνα στην ερωτική συναστρία και τον χάρτη της σχέσης σας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Η συναστρία του έρωτα

Συμβαίνει συχνά να γνωρίσουμε ένα άτομο και η έλξη που νιώθουμε να είναι ακαριαία και έντονη, ενώ δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην παρουσία του. Γεγονός είναι πως για να έρθουν δύο άτομα πιο κοντά, πρέπει να συνηγορούν και τα ωροσκόπιά τους, τα οποία ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζουν, ενεργοποιούν τις τάσεις και τις ευκαιρίες, φέρνοντας το αναμενόμενο (ή όχι) αποτέλεσμα.
 
Οι όψεις που μετατρέπουν τη γνωριμία σε κάτι παραπάνω, κάνοντας την γνωριμία ερωτική ή ακόμα εκρηκτική, είναι οι αποφασιστικές και κλασσικές όψεις του Άρη, της Αφροδίτης, του Ουρανού, του Πλούτωνα. Ειδικά οι όψεις του Πλούτωνα με προσωπικούς πλανήτες του άλλου, είναι οι πιο καταλυτικές. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης στην ερωτική συναστρία

Οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης ευθύνονται για την ακαταμάχητη έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Πυροδοτούν τον ερωτισμό, τη σωματική έλξη και την ενστικτώδη επιθυμία, να ενωθεί ο ένας με τον άλλον ερωτικά.
 
Σε μία δυνατά ερωτική συναστρία θα πρέπει ο Άρης να σχηματίζει όψη με βασικά στοιχεία του ωροσκοπίου το άλλου ατόμου, όπως είναι ο Άρης του και η Αφροδίτη του. Αυτές οι όψεις ανήκουν στις κλασσικές και είναι ουσιαστικής σημασίας, ώστε να διαχωριστεί εξαρχής η σχέση η ερωτική από τη φιλική.
 
Οι ιδανικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης με τον Άρη ή την Αφροδίτη του άλλου, είναι η αντίθεση, το τετράγωνο και η σύνοδος, γιατί δείχνουν πάθος, ορμητικότητα, κατάκτηση και πρωτόγνωρη έλξη, που θυμίζει μάχη. Οι όψεις αυτές φέρνουν όμως και εξαιρετική ένταση, καυγάδες και διαφορές, οι οποίες τις περισσότερες φορές επιλύονται στο κρεβάτι.
 
Φυσικά, οι όψεις αυτές είναι καθαρά όψεις έλξης και έντονης χημείας, ωστόσο δε μπορούν να στηρίξουν σχέσεις εξ ολοκλήρου, αλλά είναι το αρχικό συστατικό, ώστε να εξελιχθεί η γνωριμία σε ερωτική σχέση.
 
Το εξάγωνο και το τρίγωνο, είναι μεν αρεστές και δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον και διέγερση μπροστά στην παρουσία του άλλου, ωστόσο είναι πιο ομαλές και με λιγότερη ισχύ. Φυσικά ένας δυνατός Άρης στο Ωροσκόπιο, ειδικά αν τον κατέχει ο άντρας, παίζει ρόλο στη διεκδίκηση και το τρόπο προσέγγισης. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Οι όψεις του Ουρανού

Οι όψεις του Ουρανού είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί σχεδόν βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ξαφνικός έρωτας, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και έντονη χημεία. Οι κυριότερες όψεις σε μία συναστρία, είναι οι όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός του ενός, με πλανήτες του άλλου ατόμου, όπως είναι η Αφροδίτη, ο Ήλιος ο Ερμής και ο Άρης.
 
Οι όψεις λοιπόν που σχηματίζει ο Ουρανός έχουν παντοδύναμη ισχύ, που ευθύνεται για πολλούς ξαφνικούς έρωτες, που ξεκίνησαν αμέσως μετά τη πρώτη γνωριμία και κατέληξαν σε θυελλώδεις σχέσεις. Η όψη που σχηματίζεται από τον Ουρανό του ενός, προς την Αφροδίτη ή τη Σελήνη του άλλου, φέρνουν τον κεραυνοβόλο έρωτα. Ειδικά όταν υπάρχει αντίθεση, τετράγωνο και σύνοδος, τότε η ισχύ της είναι εξαιρετικά δυνατή.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Όπου εμπλέκεται ο Ουρανός πρόκειται για ιδιαίτερες γνωριμίες, που μπορεί να χαρακτηρίζονται από διαφορά ηλικίας, κουλτούρας και κοινωνικού επιπέδου. Όπως και να ‘χει, πρόκειται για δυνατή έλξη, έντονο ενδιαφέρον του ενός για το πρόσωπο του άλλου, ενώ η σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ τους, μπορεί να ξεκινήσει, πριν καλά-καλά γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Η όψη αυτή ευθύνεται όμως συχνά και για την απότομη διακοπή της σχέσης, ενώ κατά τη διάρκειά της θα υπάρχει αρκετή πρόκληση και εξώθηση στα άκρα και από τις δυο μεριές. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Οι όψεις του Πλούτωνα

Οι όψεις του Πλούτωνα στα ωροσκόπια των δύο ενδιαφερόμενων, είναι οι πιο βαθιές και μεταβατικές, αφού αλλάζουν τη ζωή των ενδιαφερομένων και συχνά δείχνουν μία καρμική προέλευση της σχέσης. Η όψη του Πλούτωνα του ενός, με την Αφροδίτη ή τη Σελήνη του άλλου, είναι από τις πιο δυνατές, ουσιαστικές και εμμονικές. Τη σχέση την αντιλαμβάνονται και οι δύο σαν κτήση, ενώ η επιρροή τους στον ψυχισμό του άλλου είναι καταλυτική.
 
Οι όψεις του Πλούτωνα δείχνουν το συναπάντημά μας με άτομα, τα οποία αποτελούν σταθμό στη ζωή μας, μέσα από ένα ασυνήθιστο δέσιμο και από εναλλαγές αγάπης-μίσους. Για να παραμείνει όμως μία σχέση μέσα στο χρόνο, άσχετα με τη θυελλώδη ή μη ποιότητά της, θα πρέπει ο Κρόνος του ενός να σχηματίζει αρκετές όψεις με σημαντικά στοιχεία στο ωροσκόπιο του άλλου. Χωρίς αυτές τις όψεις, η σχέση θα είναι περιστασιακή, ή σύντομης χρονικής διάρκειας.
 
Ωστόσο, για να λειτουργήσει μία συναστρία, όσο θετική και ενθουσιώδης να είναι ανάμεσα στους ενδιαφερομένους, θα πρέπει ο κάθε ένας χωριστά, στο δικό του ωροσκόπιο να έχει όψεις που να υποστηρίζουν την έναρξη μιας ερωτικής ιστορίας στη ζωή του. Όταν απουσιάζουν οι όψεις αυτές, σε έναν από τους δύο, τότε η συναστρία θα παραμείνει μη ενεργοποιημένη, χωρίς καμία εξέλιξη. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Για να μάθετε περισσότερα για τη σχέση σας λοιπόν, επισκευτείτε τον χάρτη της σχέσης στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ, αλλά και τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-01-2012 00:00:00