blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Άρης και Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σου! Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση.

 
Άρης και Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σου! Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αφροδίτη και Άρης: Οι πλανήτες του έρωτα και του σεξ! Οι πρωταγωνιστές στον τομέα της αγάπης, του γάμου, των ανθρώπινων σχέσεων. Βρείτε που έχετε τον Άρη και την Αφροδίτη σας στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σας και «ξεκλειδώστε» τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση!

Sponsored Links

ΕΡΩΤΑΣ: ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

«Άνδρες από τον Άρη και γυναίκες από την Αφροδίτη»: όχι δεν είναι αστρολογική «είδηση»! Πρόκειται για τον τίτλο του βιβλίου του δόκτορα John Gray, που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια και έγινε best seller. O John Gray περιγράφει με πολύ γλαφυρό πνεύμα τη διαφορετικότητα, το χάσμα και την πολυπλοκότητα των σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων, αποκαλύπτοντας πόσο διαφέρουν οι άντρες και οι γυναίκες σε όλες τις πλευρές της ζωής τους: όχι μόνο επικοινωνούν διαφορετικά, αλλά και σκέπτονται, αισθάνονται, αντιλαμβάνονται, αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Μοιάζουν συνεχώς σαν να προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες, να μιλούν διαφορετικές γλώσσες και να τρέφονται με διαφορετική τροφή, σαν να έχουν έρθει στη γη από διαφορετικούς κόσμους!

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ  

Από τη στιγμή που γνωρίζετε τη θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον αστρολογικό χάρτη το δικό σας και του συντρόφου σας, θα μπορέσετε να κατανοήσετε εύκολα γιατί κάτι σας έλκει ή σας απωθεί σε αυτόν. Μη συμβατοί πλανήτες σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν «πάει να πει» αναγκαστικά ότι δεν θα πρέπει να είστε μαζί, ιδιαίτερα όταν τα «χούγια» σας ταιριάζουν σε πολλούς άλλους τομείς της καθημερινότητας. Η Αστρολογία είναι ένα όργανο που μας διδάσκει πώς να προχωρήσουμε, δεν είναι «ο απόλυτος μπούσουλας» σε κανένα άτομο ή σχέση. Το ωροσκόπιο κάθε ατόμου αντανακλά τον ιδιαίτερο συνδυασμό των χαρακτηριστικών που κάνουν αυτόν ή αυτή να έχει τις δικές του ανάγκες, αλλά να αποζητά και τον έρωτα του άλλου.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Η Αστρολογία παρέχει πολλές παραμέτρους για τη συμβατότητα των ανθρώπινων σχέσεων. Από από τις πιο σημαντικές είναι  εκείνη που αφορά τα τέσσερα στοιχεία των ζωδίων: Φωτιά, Νερό, Αέρας και Γη. Βέβαια, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη χημεία, αποτελούν παλιές κατηγορίες, που η χρήση τους σαν σύμβολα οδηγούν πολλά χρόνια πίσω, στους αλχημιστές του Μεσαίωνα. Σύμφωνα με την Αστρολογία, τα ζώδια της Φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης. Του Νερού είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες. Του Αέρα είναι οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος. Της Γης είναι ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως.

 

Άτομα που τα ζώδια τους έχουν το ίδιο στοιχείο, συχνά έλκονται και ταιριάζουν. Για παράδειγμα, όσοι ανήκουν στον Λέοντα και στον Τοξότη, και τα δύο ζώδια της Φωτιάς, συχνά βρίσκουν αρμονία στις σχέσεις τους αν και φαίνεται ότι δεν τα «βρίσκουν» με έναν Καρκίνο, που έχει στοιχείο το Νερό. Οι περισσότεροι Παρθένοι λένε ότι δύο ζώδια της Φωτιάς ταιριάζουν μεταξύ τους, γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να τους ανεχτεί!

 

Το ίδιο στοιχείο στο συνδυασμό με τον Ήλιο είναι ένας καλός οδηγός συμβατότητας, που συνήθως τον χρησιμοποιούν στα λαϊκά ωροσκόπια. Όμως το Ηλιακό ζώδιο, όπως ξέρουμε, δεν είναι ο μόνος βασικός παράγοντας ενός ωροσκοπίου.

 

Το Σεληνιακό ζώδιο (το ζώδιο που βρισκόταν η Σελήνη τη στιγμή της γέννησης) για παράδειγμα, μπορεί να αποδειχτεί πολύ βοηθητικό για να κατανοήσουμε πώς οι άνθρωποι σχετίζονται σε συναισθηματικό επίπεδο και πώς ταιριάζουν τα προσωπικά τους χόμπι. Για παράδειγμα, κάποιος με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναζητήσει ένα συγκάτοικο που η Σελήνη του να είναι συμβατή με τα ζώδια της Γης: Παρθένους ή Ταύρους. Άτομα που τα πάνε καλά, όπως Δίδυμοι και Ζυγοί, μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν συμφωνούν αν ο ένας από αυτούς έχει τη Σελήνη στον αυστηρό Αιγόκερω και θέλει να διακοσμήσει το σπίτι με σκούρα χρώματα και βαριά έπιπλα, ενώ o άλλος, που έχει τη Σελήνη στον Λέοντα, μπορεί να θελήσει να βάψει το λίβιγκρουμ με έντονα χρώματα και να σκορπίσει παντού χρωματιστά μαξιλάρια. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αλλά τι γίνεται με τον έρωτα, αυτό το μυστηριώδες ανθρώπινο αίσθημα;

 

Πολλά ζευγάρια, ενώ έχουν βατή αισθηματική σχέση, διαπιστώνουν ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση στον έρωτα και στο σεξ. Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι τα πιο σημαντικά πλανητικά σύμβολα στον τομέα αυτό. Συχνά, οι πλανήτες αυτοί ονομάζονται και πλανήτες των «ατομικών επιθυμιών». Ο Άρης αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό και συνεπώς τη σεξουαλική ενεργητικότητα του άντρα, με την οποία πολλές φορές «φθηναίνει» αυτό που επιδιώκει, ενώ η Αφροδίτη συμβολίζει τη σεξουαλική θηλυκότητα, με την οποία προσπαθεί να έλξη ό, τι επιθυμεί να εξασφαλίσει.

 

Η μοντέρνα ψυχολογία διδάσκει ότι είμαστε ενδόμυχα αμφισεξουαλικοί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι ή ότι δεν είμαστε ετεροφυλόφιλοι. Σημαίνει πολύ απλά ότι μέσα μας έχουμε ποιότητες αρσενικού και θηλυκού. Η Αστρολογία βέβαια το διαπίστωσε αυτό από πολύ παλιά, μια και σε κάθε γενέθλιο ωροσκόπιο υπάρχει η "θηλυκότητα" (Σελήνη, Αφροδίτη) και ο "ανδρισμός" (Ήλιος, Άρης).

 

 Οι άντρες μπορούν να εκφράσουν πιο εύκολα τον Άρη τους και οι γυναίκες την Αφροδίτη τους. Αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι και άλλοι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την ισορροπία έκφρασης των ποιοτήτων αυτών.

 

Κάποιος με τον Άρη στον ωροσκόπο, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, θα θελήσει να δείξει εξωστρέφεια, αυταρχικότητα, "ανδρικές" ποιότητες, ενώ ένα άτομο με τον Ήλιο ή τη Σελήνη σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα επιδείξει χάρη και λατρεία για καθετί το όμορφο που συνδέεται με τη θηλυκότητα. Μία δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο - για παράδειγμα, μία σύνοδος ή ένα τετράγωνο με τον Κρόνο - μπορεί να δυσκολέψει την έκφραση του Άρη ή της Αφροδίτης.

 

Οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη και οι όψεις τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο, μιλούν για τις συνήθειες του ατόμου, για τις προσδοκίες που έχει από τον έρωτα και το σεξ. Ένας δυνατός Άρης – δηλαδή αν βρίσκεται σε γωνία, εξυψώνει τον οίκο ή το ζώδιο ή σχηματίζει ιδιαίτερα καλή όψη - δείχνει ένα άτομο που έχει την ευκολία να εκφράζει τις ποιότητες του Άρη, όπως δραστηριότητα, θετικότητα, είτε το άτομο αυτό είναι άντρας είτε γυναίκα. Κάποιος που έχει σε πιο προεξέχουσα θέση την Αφροδίτη από τον Άρη, μπορεί και έχει μεγαλύτερη άνεση με τις λεγόμενες γυναικείες δραστηριότητες - που είναι οι κοινωνικές ή καλλιτεχνικές: κι εδώ δεν παίζει ρόλο αν το άτομο είναι γυναίκα ή άντρας. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Η κλασική "ιδανική" σχέση είναι αυτή ανάμεσα σε ένα άντρα με "Αρειανά" και μία γυναίκα με "Αφροδισιακά" προσόντα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι ζευγάρια με διαφορετικούς σχηματισμούς δεν τα περνάνε καλά.

 

Όταν και τα δύο μέλη του ζευγαριού έχουν τον Άρη σε προεξέχουσα θέση από την Αφροδίτη, η σχέση τους θα είναι θυελλώδης, αλλά με πολύ πάθος. Στα ζευγάρια αυτά φαίνεται ότι αρέσουν οι καυγάδες, όσο και τα φιλιά και οι συμφιλιώσεις. Αλλά μπορεί να διοχετεύουν και τα προσόντα τους αυτά, δηλαδή τις ενέργειες του Άρη, σε δράση, σε αθλητική ζωή, αφού σε ένα αγώνα π. χ. τένις μπορεί να εκφραστούν μέσα από τον ανταγωνισμό.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

 Άτομα που και τα δύο έχουν στοιχεία της Αφροδίτης αντιμετωπίζουν διαφορετικά την καθημερινότητα. Η επικράτηση αρμονίας και ομόνοιας μπορεί να είναι τόσο σημαντική για αυτά, που οι τυχόν διαφωνίες, ασυμφωνίες και προστριβές μπορεί να αποσοβούνται για να μην προκληθεί διατάραξη της γαλήνης και ανοιχτές διαφορές. Από την άλλη, αυτό το ζευγάρι πιθανά να έχει ένα καλοδιακοσμημένο σπίτι και να οργανώνει εκεί συχνά γιορτές.

 

Για κάθε άτομο, το στοιχείο της Αφροδίτης ή του Άρη είναι ο πιο σημαντικός οδηγός των βασικών συνηθειών και των προσδοκιών για τις αισθηματικές του σχέσεις. Όταν η Αφροδίτη και ο Άρης είναι στο ίδιο στοιχείο ή αν τα στοιχεία είναι αρμονικά - για παράδειγμα  Αέρας και Φωτιά ή Γη και Νερό - πιθανό το άτομο αυτό να μπορεί εύκολα να διαπιστώνει τι θέλει και τον τρόπο που θα το αποκτήσει. (Βέβαια, δυσαρμονικές όψεις από άλλους πλανήτες, όπως Κρόνος, Ουρανός ή Ποσειδώνας μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα). Αν το άτομο έχει την Αφροδίτη και τον Άρη σε στοιχεία μη συμβατά, για παράδειγμα Άρης στον Αιγόκερω (Γη) και Αφροδίτη στους Διδύμους (Αέρα), μπορεί να διαπιστώσει ότι το κατέχει μία τάση να πάει μια από τη μία και μια από την άλλη κατεύθυνση ή ότι τα αισθήματα του είναι αντιφατικά. Ένας άντρας με αυτό το σχηματισμό μπορεί να αναρωτιέται συχνά γιατί η μοίρα τον κάνει να έχει σχέσεις με γυναίκες ανεύθυνες, που τον αφήνουν να κάνει όλες τις δουλειές αυτός.

 

Παράδειγμα: Η Αφροδίτη στους Διδύμους που φέρνει δυο άτομα κοντά και ο Άρης στον Αιγόκερω που τους θέλει να αγωνίζονται σκληρά για να πετύχουν ένα κοινό σκοπό. Μία γυναίκα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο (Νερό) και τον Άρη στον Τοξότη (Φωτιά) αναρωτιέται γιατί οι ενθουσιώδεις άντρες που ερωτεύεται δεν θέλουν να κάνουν νόμιμο το δεσμό τους και να δημιουργήσουν ένα σπιτικό μαζί της.

 

Αν έχετε την Αφροδίτη και τον Άρη σε μη συμβατά στοιχεία στο χάρτη σας, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε ισορροπία στη σχέση σας. Μπορεί να θελήσετε να αποδώσετε την ευθύνη των προστριβών σας στο σύντροφο σας, αλλά θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο να λύσετε τα προβλήματα σας αν αναγνωρίσετε ότι οι δικές σας απαιτήσεις μπορεί να είναι αυτές που προκαλούν τις προστριβές και οι οποίες συναντούν αδιαλλαξία από μέρους του συντρόφου σας.

 

Αν η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ίδιο ή σε συμβατά στοιχεία θα έχετε μεγάλη ανάγκη να διατηρήσετε μία ήπια σχέση, ίσως με κάποιο πρόσωπο που έχει την ίδια στάση ζωής.

 

Ας δούμε όμως τη σημασία των θέσεων του Άρη και της Αφροδίτης σε κάθε στοιχείο, στην πράξη: θυμηθείτε ότι τα στοιχεία Γη και Νερό- και Αέρας και Φωτιά είναι πιο συμβατά μεταξύ τους. Ένας απλός τρόπος για να το θυμάστε είναι ότι το Νερό «ποτίζει» τη Γη και ο Αέρας «φουντώνει» τη Φωτιά. Αντίθετα, το Νερό σβήνει τη Φωτιά και ο Αέρας ξεραίνει τη Γη. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

  • Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Αυτά τα φλογερά ρομαντικά ζώδια, αγαπούν τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Η πρακτική αξία, ωστόσο, ενός δώρου είναι λιγότερο σημαντική από την συναισθηματική αξία και την παρουσίαση του.

 

Ένα ξεχωριστό δείπνο, ένα κόσμημα, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα. Τα ζώδια της Φωτιάς έχουν πραγματική ανάγκη να υπάρχει στη σχέση τους ο ενθουσιασμός.

Γίνονται θαυμάσιοι γονείς και δεν αρνούνται τη σπιτική ζωή, ιδιαίτερα αν η Σελήνη κάνει καλές όψεις, αλλά αντιπαθούν την καθημερινή ρουτίνα και χρειάζονται πάντα κάποιο στοιχείο… φαντασίωσης για να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για τη σχέση.

  • Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Τα άτομα αυτά αισθάνονται ότι ο έρωτας εκφράζεται καλύτερα με αποδείξεις αγάπης πρακτικές και φυσικές. Οι λέξεις δεν έχουν μεγάλη σημασία, θέλουν να έχουν αποτελέσματα.

 

 -«Τι σημαίνει αν σε αγαπάω όχι. Σε παντρεύτηκα και σου αγόρασα το σπίτι αυτό, έτσι δεν είναι;» λέει ο σύζυγος που έχει στοιχείο του τη Γη σε μία δυστυχισμένη σύζυγο με την Αφροδίτη της στο Λέοντα (και ίσως με τον Άρη στους Διδύμους). Μία γυναίκα με τον Άρη ή την Αφροδίτη σε στοιχείο Γης μπορεί να εκτιμήσει ένα άντρα που περνάει την Κυριακή του στο σπίτι, περισσότερο από να της απαγγείλει ένα ποίημα που έγραψε γι’ αυτήν.

 

Ένας άντρας με την Αφροδίτη του στον Ταύρο θεωρεί ένα μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό ή ακόμη καλύτερα, ένα μοσχοβολιστό κέικ σοκολάτας, την καλύτερη έκφραση έρωτα. Άτομα με την Αφροδίτη και τον Άρη σε στοιχείο της Γης θεωρούν τις φυσικές εκφράσεις τρυφερότητας το πιο σημαντικό κομμάτι της σχέσης τους.

  • Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Τα αέρινα ζώδια είναι βαθιά ρομαντικά. Άσχετα από ό,τι κάνετε γι’ αυτά με έργα, προτιμούν να ακούσουν μία καλή κουβέντα. Η επικοινωνία και η λεκτική έκφραση των αισθημάτων είναι πολύ σημαντική. Πώς θα κερδίσετε έναν άντρα με την Αφροδίτη στο Ζυγό και τον Άρη στους Διδύμους; Γίνετε αβροί και βελτιώστε τους τρόπους σας. Γράψτε του ένα ποίημα ή ένα γράμμα. Πείτε του πώς αισθάνεστε για αυτόν. Κι ακόμη καλύτερα, ρωτήστε τον πώς αισθάνεται κι αυτός για σας.

 

Η γυναίκα με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη στον Υδροχόο, δεν μπορεί ν ανεχτεί μία σιωπηλή μεταχείριση. Θέλει μία ζωηρή συνομιλία, όχι μόνο για αυτήν, αλλά για τα βιβλία ή για την τελευταία ταινία που είδατε, που θα κερδίσει την καρδιά της. Τα άτομα του Αέρα χρειάζονται μία έντονη κοινωνική ζωή και συνήθως δεν ανέχονται σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφο τους. Επιθυμούν ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία.

  • Άρης/Αφροδίτη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς)

Άντρες και γυναίκες με τον Άρη ή την Αφροδίτη σε ζώδια με στοιχείο το Νερό, αισθάνονται πολύ βαθιά συναισθήματα για καθετί που τους συμβαίνει. Η ερωτική ζωή τους είναι πολύ σημαντική, είτε αυτή εκφράζεται ψυχικά και σιωπηλά είτε ανοικτά και δυναμικά.

 

Η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να χαρακτηρίσει μία σχέση. Μεγαλύτερη σημασία έχει το τι αισθάνεται το άλλο πρόσωπο, από το τι πραγματικά είναι. Το σεξ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέσο συναισθηματικής συνύπαρξης και φέρνει μία φυσική απελευθέρωση στη σχέση.

 

Ο άντρας ή η γυναίκα με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ή τον Άρη στον Καρκίνο χρειάζεται πολύ στοργή για να αισθανθεί τον έρωτα. Μια γυναίκα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να λειτουργεί τόσο πολύ με το ένστικτο, σε σημείο που δεν αυταπατάται. Ξέρει πότε ο σύντροφος της αισθάνεται απόμακρα από αυτήν, ακόμα και χωρίς να λέει τίποτα: κι αν έχει τον Άρη στον Σκορπιό, τα πληγωμένα της αισθήματα δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

 

Οι Ιχθείς είναι λιγότερο κτητικοί από τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, ωστόσο μία αίσθηση πνευματικής πίστης καθιστά τη σχέση πιο ουσιαστική σε έναν άντρα ή σε μια γυναίκα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στο ζώδιο αυτό. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2012 19:00:00