blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το Μεσουράνημα στον αστρολογικό χάρτη μας. Προκαθορισμένη ευλογία ή κοινωνική πάλη;

 
Το Μεσουράνημα στον αστρολογικό χάρτη μας. Προκαθορισμένη ευλογία ή κοινωνική πάλη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

  

Sponsored Links

Το Μεσουράνημα, ή “η Ακμή του 10ου Οίκου”

Το ψηλότερο σημείο στο ωροσκόπιο, το Μεσουράνημα, η ακμή του δέκατου οίκου, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προσωπική μας εξέλιξη, αλλά και με τα επιτυχημένα ή όχι κοινωνικά κατορθώματα, αυτά που μας βάζουν τη σφραγίδα του κύρους, του status και της κοινωνικής αποδοχής. Το νόημα όμως που κρύβεται από κάτω, είναι δικό μας έργο να το φέρουμε στην επιφάνεια.
 
Το Μεσουράνημα είναι ο δρόμος που το ωροσκόπιο δείχνει πως οφείλουμε ευλαβικά να ακολουθήσουμε. Οφείλουμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις δονήσεις της κοινωνίας και να εκφράσουμε έμπρακτα αυτό, για το οποίο είμαστε φτιαγμένοι.
 
Σε έναν κόσμο, ο οποίος επικροτεί και βαθμολογεί τους ανθρώπους, με έναν τρόπο ανάλογο με τις επιδόσεις στο σχολείο, αξιολογεί την προσωπική επιτυχία σύμφωνα με τη βαθμολογία σε κατατακτήριες εξετάσεις και αδιαφορεί για τα πραγματικά ταλέντα, είναι δύσκολο να αφεθούμε σε αυτά για τα οποία είμαστε φτιαγμένοι. Και όμως, μετά από αρκετές και δύσκολες διαδρομές στη ζωή μας, ανακαλύπτουμε το δυναμικό μέσα μας και τολμάμε να το φέρουμε την κοινωνία, μέσα από την προσφορά και το επάγγελμά μας.
 
Αυτό προϋποθέτει φυσικά την εκ βαθέων ανάλυση του εαυτού μας και το ξεσκέπασμα των αληθινών ταλέντων του, που συχνά θάβονται κάτω από τα μικροαστικά κλισέ, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγέλματα, που η οικογένειά μας δεν θεωρεί ευρέως αποδεκτά. Γεγονός που ωθεί άτομα, τα οποία δεν έχουν την παραμικρή ανάγκη να απαλύνουν τον πόνο του άλλου,  να γίνουν γιατροί ή θεραπευτές, ακολουθώντας τυφλά το κύρος και μόνο του επαγγέλματος.
 
Γι’ αυτό και οι οικογενειακές και πολιτιστικές επιρροές καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία μας, ενώ στη διάρκεια της ζωής μας μέσα από τον έρωτα, τις σχέσεις και το σμίξιμο με άλλους, απαλλασσόμαστε συχνά από τις οικογενειακές θηλιές και αν έχουμε την τύχη να γνωρίσουμε άτομα ανοιχτά και με επιρροή πάνω μας, τότε εκπληρώνεται ο συμπαντικός μας σκοπός.
 
Σε ένα ωροσκόπιο, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται το Μεσουράνημα λειτουργεί σαν δάδα του σκοπού της ζωής μας, αρκεί να έχουμε εμπιστοσύνη και να το αποδεχτούμε. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, περιγράφει τις ποιότητες που φέρνουμε μέσα μας και αναπτύσσουμε με τον καιρό. Για να βρείτε σε πιο ζώδιο ήταν το Μεσουράνημά σας στο γενέθλιο χάρτη σας, ανατρέξτε στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας και πηγαίνετε στον δέκατο οίκο (X).

Το Μεσουράνημα στα δώδεκα ζώδια

Μεσουράνημα στον Κριό

Είμαι ο αρχηγός
Ό,τι και να κάνει επαγγελματικά, θα κρατήσει την πρωτοβουλία, θα χειριστεί σωστά την εμπειρία και θα διαλέξει κάτι που θα του εξασφαλίσει την ελευθερία του. Ελκύεται από τον αθλητισμό, τα πολεμικά επαγγέλματα, ενώ αν αποφασίσει να ακολουθήσει τον ιατρικό κλάδο, γίνεται επιτυχημένος χειρούργος. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Ταύρο

Φασούλι το φασούλι
Σκοπός της ζωής είναι να κρατηθεί η ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και επαγγελματικά. Συνήθως το άτομο διαλέγει ένα επάγγελμα το οποίο είναι σίγουρο και χωρίς ρίσκο. Τέλεια θέση για οικονομικά, χρηματιστές και εμπόριο τροφίμων. Επίσης δύσκολα μένουν μακριά από καλλιτεχνικά επαγγέλματα και τη γεωργία. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στους Διδύμους

Εμένα να ακούτε
Πνευματικά ανήσυχοι, πολύπλευροι, ψάχνουν για επικοινωνία, γεγονός που τους καθιστά ικανούς δασκάλους, δημοσιογράφους, μεταφραστές. Διαπρέπουν σαν τουριστικοί πράκτορες, διαφημιστές και γενικά στα ΜΜΕ. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Καρκίνο

Θέλω να δουλεύω από το σπίτι μου
Μεγάλη σπουδαιότητα έχει η φύση του επαγγέλματος, αφού έχουν ανάγκη να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς, μακριά από εχθρότητες, χωρίς να ψάχνουν την κοινωνική επιβεβαίωση. Η ανάγκη για προσφορά είναι εδώ και για αυτό ο σκοπός της ζωής τους επιτυγχάνεται μέσα από επαγγέλματα όπως νοσοκόμοι, θεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Λέοντα

Ρίξε Θεέ χρυσόσκονη
Άνθρωποι που στοχεύουν στην αναγνώριση και την κοινωνική επιτυχία, η οποία εξαργυρώνεται με χρήμα και χλιδή. Είναι ευτυχισμένοι εάν οι επαγγελματικές τους διαδρομές τους επιτρέψουν να ασχοληθούν με πολιτική σταδιοδρομία, χρηματοδοτήσεις, εμπόριο πολυτελών ειδών, πολυεθνικές. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στην Παρθένο

Των φρονίμων τα παιδιά
Η τελειότητα και η λεπτομέρεια είναι το μεγάλο ατού στο μεσουράνημα αυτό. Προτιμούν θέσεις βοηθητικές, κυρίως σε επαγγέλματα υγείας. Γίνονται ικανοί διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, μαίες και δημόσιοι λειτουργοί. Παράλληλα επιδεικνύουν μοναδικό συγγραφικό ταλέντο. Όλα αυτά όμως μέσα από μακροχρόνιες, ομιχλώδεις διαδρομές, πριν βρουν το στόχο τους. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Μεσουράνημα στον Ζυγό

Αρμονία
Περνάνε κρίσεις στη ζωή τους, οι οποίες προκαλούνται λόγω διατάραξης κάποιας ισορροπίας. Ο, τι και να επιλέξουν, θα φροντίσουν να στερείται έντασης και πίεσης. Στα ταλέντα τους ανήκει η ομαδική εργασία και η διατήρηση της αρμονίας. Ενθουσιάζονται με ό,τι σχετίζεται με την ομορφιά, τη μόδα, τα νομικά επαγγέλματα και τη διακόσμηση. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Σκορπιό

Ο αγών μου
Θα δώσετε πολλές φορές μάχες στη ζωή σας, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς πάθος. Συχνά θα βρεθείτε να αποζητάτε απελευθέρωση από τα παλιά επαγγελματικά δεσμά και μια νέα κατεύθυνση. Η ζωή ένας συνεχής αγώνας, κάθε φορά λυσσαλέο κυνηγητό των στόχων. Η έρευνα, ιατρική, επιστημονική, αστυνομική, είναι τέλεια στο πετσί σας. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Τοξότη

Όπου γης και πατρίς
Αυτό που ποθείτε είναι η ολοκλήρωση μέσα από συνεχείς αλλαγές σκηνικού, κουλτούρας και γνώσης. Για εσάς επιτυχία δεν είναι το χρήμα, αλλά η αναγνώριση του έργου σας. Η φιλοδοξία σας, σας οδηγεί στις διεθνείς σχέσεις, σε ακαδημαϊκή καριέρα, αλλά και σε ιδεολογική πάλη. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Αιγόκερω

The world is not enough
Το διπλό δώρο του Θεού για εσάς είναι η πειθαρχεία και η υπευθυνότητα σε ό,τι αναλαμβάνετε. Ο σκοπός της ζωής είναι να κερδίσετε σε σπουδαιότητα, κάτι που έρχεται μετά από πολύχρονη επιμονή, θέληση και διάρκεια. Επιλογή επαγγελμάτων κύρους και βαρύτητας. Συχνά ο δρόμος σας οδηγεί σε δικαστικά επαγγέλματα, αλλά χωρίς να μείνετε κατώτεροι στην κλίμακα, αλλά εισαγγελικές και δικαστικές θέσεις, δύσκολα θα σας ξεφύγουν. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μεσουράνημα στον Υδροχόο

Rocκ 'n' roll forever
Είστε πεπεισμένοι από μικροί, πως μεγαλώνοντας θα παίξετε έναν σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία. Μόνο που δεν ξέρετε τι. Έχετε το δυναμικό να γίνετε επιστήμονας διαστήματος ή απλά παιδί των λουλουδιών. Αυτό που είναι ριζωμένο μέσα σας, είναι πως πιστεύετε πως ο καθένας είναι ικανός να ταρακουνήσει τον κόσμο, αρκεί να το θέλει. Τα επαγγέλματα που σχετίζονται με αεροπορία, επικοινωνία, τεχνολογία, αλλά και ανθρωπιστική εργασία, είναι κομμένα και ραμμένα πάνω σας. Διαβάστε επίσης περισσότερα στα σχετικά άρθρα μας που θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Μεσουράνημα στους Ιχθείς

Ο φύλακας Άγγελος
Μία εξαιρετική όσφρηση για τις ανάγκες του άλλου και απίστευτη ευαισθησία, σας εξοπλίζουν με ένα σπάνιο ταλέντο. Μην γυρίζετε την πλάτη στα λεπτά, ευαίσθητα και ρομαντικά επαγγέλματα, όπως είναι η μουσική, η Τέχνη, η προσφορά στο συνάνθρωπο και η συμβουλή σας, για κάθε περίσταση. Διαβάστε επίσης περισσότερα παρακάτω στα σχετικά άρθρα μας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σχετικά άρθρα:
 

Βρες το καλύτερο επάγγελμα για το ζώδιό σου.Σε ποιες δουλειές είναι καλύτεροι οι Κριοί; Πού τα καταφέρνουν περισσότερο οι Καρκίνοι; Και ποιος είναι ο τομέας όπου «σκίζουν» οι Υδροχόοι; Δεν θα μιλήσουμε υποθετικά για το ποια είναι τα καλύτερα επαγγέλματα για κάθε ζώδιο, αλλά με γεγονότα. Με αφετηρία μια τεράστια στατιστική έρευνα που έκανε ο Άντις Κόλινς με βάση τις ημερομηνίες γέννησης (και κατ’ επέκταση τα ζώδια) 11.439 σημαντικών προσωπικοτήτων, που έζησαν από το 1400 και μετά. Και μάλιστα τόσο σημαντικών ώστε οι βιογραφίες τους να περιλαμβάνονται στην εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα.

  

Από τη Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2012 00:00:00