blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Ερωτευμένα ζώδια: Σε ποιους αρέσουν τα δράματα;

Ερωτευμένα ζώδια: Σε ποιους αρέσουν τα δράματα;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Όλοι θέλουμε τον έρωτα, σε όποιο ζώδιο και αν ανήκουμε, αλλά ο καθένας τον προτιμά σε διαφορετικό στιλ. Άλλος αναζητά ένα ήρεμο λιμάνι, που θα γίνει το ορμητήριο και η έμπνευσή του για όλα τα υπόλοιπα εγχειρήματα της ζωής. Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς, είμαστε καλά μαζί, αλλά ας μην το κάνουμε θέαμα. Άλλος, πάλι, θέλει πάθη που να ξεχύνονται με ορμή ηφαιστείου, και η ησυχία μπορεί να κάνει κάθε ενδιαφέρον του να πεθάνει… από πλήξη. Και αν δεν βρίσκει λόγους να ταράζει τα νερά, τους επινοεί.

Άργησες; Σίγουρα σκοτώθηκες στον δρόμο. Κι αν όχι, σίγουρα ξεχάστηκες σε μια ξένη αγκαλιά. Δεν ξέρει τι από τα δύο θα ήταν πιο οδυνηρό. Και αν εμφανιστείς χωρίς να έχει συμβεί τίποτα σπουδαίο, απλώς «να μωρέ, καθυστέρησα να ξεκινήσω και είχε κίνηση», δεν θα αφήσει να του το χαλάσεις έτσι εύκολα. Θα το κάνει ζήτημα, ότι πια δεν είσαι όπως πριν, που ανυπομονούσες να βρεθείτε μαζί, και μολόγα λοιπόν τι συμβαίνει με τη σχέση σας. Όχι, αν θες να χωρίσετε, καλύτερα να το πεις με ευθύτητα και ασ’ τον εκείνον (ή εκείνη) να μαζέψει τα κομμάτια της καρδιάς, που τόσο άσπλαχνα πλήγωσες. Ένα δράμα αντάξιο παλιάς ελληνικής ταινίας, Ξανθόπουλος και βάλε, με άλλα λόγια.
 
Και σε μερικούς αυτά αρέσουν. Οπότε, το απολαμβάνουν αμφότεροι στο ζευγάρι. Σε άλλους όμως όχι, και σπάζονται με αυτές τις καταστάσεις που ξεπηδούν στα καλά καθούμενα, με τρελές αφορμές. Με την τρίχα να γίνεται τριχιά, κάθε τρεις και λίγο.

Τα ζώδια και το... δράμα!

ΚΡΙΟΣ
«Τι έκανε λέει;» Αυτές οι τρεις λέξεις είναι ο κεραυνός που δίνει σύνθημα για το ξεκίνημα της καταιγίδας. Αν δεν κάνει τσαμπουκάδες (και) μέσα στη σχέση του ο Κριός, ποιος θα τους κάνει; Εντάξει, έχουμε και κάποιους άλλους υπόψη μας, αλλά το πρώτο στη σειρά ζώδιο έχει αξιοζήλευτες επιδόσεις στον θεατρικό τομέα. Τόσο που ο οίστρος του μπορεί να το παρασύρει σε ακραίες καταστάσεις. Ευτυχώς δηλαδή που του περνάει γρήγορα και σου δίνει μια περίοδο ανάπαυλας μέχρι την επόμενη… παράσταση. Σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσεις κι εσύ από την πλευρά σου και να μην πάρεις στα σοβαρά όσα τρομακτικά και τραυματικά θα ξεστομίσει στον θεατρικό του μονόλογο. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δεν θέλει να ξεφεύγει από το μέτρο και τα δράματα προτιμά να τα βλέπει σε ταινίες, κατά προτίμηση μασουλώντας ποπ-κορν ή νάτσος, παρά να πρωταγωνιστεί σε αυτά. Στην πραγματική ζωή προτιμά την ησυχία του, γι’ αυτό μην τον τσινάς και πολύ, αν δεν θες να το παίξεις… ταυρομάχος. Αν πάλι φτάσει σε σημείο βρασμού ψυχής και ξεσπάσει, πιθανόν θα προτιμούσες να μην ήσουν εκεί. Γιατί μπορεί πολλά από αυτά που θα βγάλει στη φόρα, να τα εννοεί κιόλας. Απλώς τα κρατούσε ώστε να συσσωρευτούν και να του δώσουν τη δημιουργική ορμή να εκφραστεί, αποδεικνύοντας πως τα καλύτερα δράματα τα γράφει η ίδια η ζωή. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι γεννημένος για να υποδύεται ρόλους, και τι καλύτερη έμπνευση γι’ αυτό από τον έρωτα; Ο μικρός φτερωτός θεός τον απογειώνει και τον βοηθά να δίνει ρεσιτάλ όχι μόνο ως προς την ηθοποιία, αλλά και ως προς τα ευφάνταστα σενάρια που σκαρώνει, δίνοντας μια νέα εκδοχή ακόμα και στην πιο πεζή πραγματικότητα. Οι πιο τρελές περιπέτειες, τραγικές, κωμικές και όλα τα ενδιάμεσα, του συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Μαζί του μπορείς να βιώσεις τα πάντα, από τα πιο αστεία μέχρι τα πιο δραματικά, κι όχι τόσο επειδή είναι από φυσικού τους έτσι τα γεγονότα, αλλά επειδή αυτό το απίθανο ζώδιο έχει το ταλέντο να τα μεταμορφώνει. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σαν ζώδιο του Νερού, ο Καρκίνος απολαμβάνει τα… πλατσουρίσματα στις λίμνες του ερωτικού πόνου. Κι αν δεν του τον προσφέρεις εσύ, θα τον ανακαλύψει μόνος του. Πόσο μάλλον αν του δίνεις ο ίδιος μικρές και μεγάλες αφορμές. Όπως η Αλίκη πλημμύρισε τη Χώρα των Θαυμάτων με τα δάκρυά της, έτσι κι εκείνος θα σε πνίξει με τα παράπονά του και τις περιγραφές του πόνου που τόσο άσπλαχνα του προκάλεσες. Τι κι αν εσύ δεν είχες ιδέα; Αλλά για να μην τον αδικούμε, δεν είναι μόνο δακρύβρεκτη η καθημερινότητά σου μαζί του. Ο Καρκίνος ξέρει και να γελάει, και να απολαμβάνει. Απλώς τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό κλάμα. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Στη θεατρική σκηνή της ζωής ένας είναι ο πρωταγωνιστής, ο Λέων φυσικά. Και σαν τέτοιος, πρέπει να σταθεί στο ύψος του, κρατώντας όλα τα φώτα και τα βλέμματα καρφωμένα επάνω του. Τι κι αν τα σενάρια της πραγματικότητας δεν έχουν γραφτεί με την απαιτούμενη φαντασία, στερώντας του την ευκαιρία να μεγαλουργήσει; Θα τα ξαναγράψει εκείνος, δίνοντας στον εαυτό του καλύτερες ατάκες, αντάξιες πρωταγωνιστή αρχαίας τραγωδίας. Και όπου δεν θα είναι κανένας κακομοίρης κατατρεγμένος, αλλά ένας ήρωας, ένας ημίθεος, που αντέχει όλα τα χτυπήματα της μοίρας και των ζηλόφθονων ανθρωπάκων. Κι εσύ δεν έχεις παρά να παρακολουθείς έκθαμβος και να χειροκροτείς –στα σωστά σημεία, το νου σου! Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για ποιον τον πέρασες τον Παρθένο, που θα κάτσει να κάνει υστερίες σαν καμιά γυναικούλα; Αυτό το ζώδιο ζει για μια αξιοπρέπεια, και δεν πρόκειται να την χαραμίσει για χατίρι κανενός, ακόμα και αν πρόκειται για τον πιο συγκλονιστικό έρωτα. Αν λοιπόν θέλεις δράματα, γεμάτος ο ζωδιακός κύκλος και ψάξε αλλού. Στην παρθενίστικη επικράτεια το πολύ που θα βρεις είναι αξιοπρεπή γκρίνια, εποικοδομητική κριτική και φαρμακερά σχόλια. Αλλά ποτέ τα γεγονότα δεν θα διογκωθούν πέρα από τις λογικές τους διαστάσεις. Αν πάλι καμιά φορά παρασυρθεί και παίξει κανένα δραματάκι, μην τον ξεσυνερίζεσαι. Άνθρωπος είναι κι εκείνος, έστω και αν προσπαθεί διαρκώς να αγγίξει την τελειότητα. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Αν είναι να παιχτεί κάποιο δράμα, τουλάχιστον ας είναι καλαίσθητο. Αυτή είναι η άποψη του Ζυγού επί του θέματος. Για παράδειγμα, αλλιώς είναι απλώς να βουρκώνεις με το χείλι να τρεμουλιάζει ελαφρά κι αλλιώς να ρουφάς μια κοκκινισμένη από τα κλάματα μύτη. Ούτε είναι σικ να τσιρίζεις σαν υστερική θείτσα στην εμμηνόπαυση. Ενώ είναι τόσο συγκινητική η βραχνάδα μιας φωνής που «σπάει» από πόνο… Βάσει των ανωτέρω, λοιπόν, ο Ζυγός θα σκηνοθετήσει τις θεατρικές του παραστάσεις με έμπνευση και γούστο, προκαλώντας στον αποδέκτη τους τα πιο ευγενή συναισθήματα. Τώρα, αν εσύ δεν εκτιμήσεις την αισθητική της παράστασης, τουλάχιστον χειροκρότησε την προσπάθεια. Αν μη τι άλλο, αξίζει μια ηθική ανταμοιβή. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εντάξει, τώρα τι περιμένεις να ακούσεις για τον Σκορπιό; Είναι το ζώδιο με τα περισσότερα Όσκαρ στη δραματοποίηση. Αλλά δεν είναι ότι το «παίζει», αντίθετα το ζει, έχει το δράμα ενσωματωμένο στο DNA του. Για εκείνον δεν υπάρχουν μέτρια γεγονότα στη ζωή. Τα πάντα είναι ή απερίγραπτα τραγικά, ή εξαιρετικά χαρμόσυνα. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά του, πρόσθεσε και άλλες δύο κατηγορίες: ακαταμάχητα σέξι και απίστευτα ξενερουά. Και εφόσον όλα είναι ή του ύψους ή του βάθους, ανάλογα κυμαίνονται και οι αντιδράσεις του. Απρόβλεπτες συνήθως, ακόμα και για όσους διατείνονται ότι τον γνωρίζουν σαν κάλπικη δεκάρα. Τουλάχιστον, παρηγορήσου με τη σκέψη ότι στις παραστάσεις του αποκλείεται να βαρεθείς. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σιγά που ο Τοξότης θα κάτσει να ασχοληθεί για να στήσει ένα δραματικό σκηνικό ή να μεγαλοποιήσει μια κατάσταση. Μια χαρά του φαίνονται όλα όπως είναι. Η ζωή είναι (ή οφείλει να είναι) ωραία. Κι αν δεν του αρέσει, αυτός θα βρει τρόπο να φέρει τα πράγματα στα μέτρα του ή απλώς… θα την κοπανήσει. Άλλωστε, μια από τις πιο εντυπωσιακές ικανότητες του εν λόγω ζωδίου είναι να αποδρά από τα δυσάρεστα, είτε με το σώμα είτε απλώς με τη σκέψη. Αλλά το να στήσει μια θεατρική παράσταση, πως τάχα μου ζήλεψε ή πληγώθηκε, μόνο για πλάκα μπορεί να το κάνει. Έτσι, για να δει αν θα «τσιμπήσεις». Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν, λέμε αν, ο Αιγόκερως κατεβεί από το άβατο της ψυχρότητας (που μεταφράζεται σε «δεν θα σε αφήσω να δεις πόσο με πλήγωσες») και αποφασίσει να το παίξει δράμα, θα στήσει μια παράσταση αντάξια της θεατρικής σχολής που θέλει τα συναισθήματα περισσότερο να υποβάλλονται στον θεατή, παρά να εκφράζονται άμεσα. Με άλλα λόγια, δεν θα φωνάξει, δεν θα κλάψει, δεν θα κάνει υστερίες, παρά θα σε παγώσει με ένα βλέμμα, μια σιωπή, μια χειρονομία. Κι αν εσύ θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό ξέσπασμα είτε ανταποδίδοντας στα ίσα είτε αδιαφορώντας, εδώ βρίσκεσαι σε αδυναμία να παίξεις στο γήπεδό του επί ίσοις όροις. Μανούλα στη στρατηγική ο Αιγόκερως! Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί η ανθρώπινη ύπαρξη επί της γης να είναι μια κατάσταση που επιδέχεται πολλές διορθώσεις, και ο Υδροχόος το πιστεύει αυτό. Αλλά δεν σημαίνει κι ότι θα την κάνει χειρότερη. Είναι που είναι όλα χάλια, αν τα παραφουσκώσουμε κιόλας, χαθήκαμε. Έτσι, σε αυτή τη βάση, προσπαθεί να κρατά το μέτρο με την αγαπημένη του τακτική της αποστασιοποίησης. Που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη στα προσωπικά του ζητήματα, όταν αγγίζονται ευαίσθητα σημεία. Για να τα κάνουμε πιο… λιανά, δεν γουστάρει να δραματοποιεί καταστάσεις στα αισθηματικά του, το αντίθετο μάλιστα. Έγινε η βροχή χαλάζι, δεν πειράζει, δεν πειράζει, αν με εννοείς. Και αντιστοίχως, δεν θέλει να του κάνουν αυτό που δεν κάνει ο ίδιος.  Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αν μιλάμε για συναισθηματικές υπερβολές, εδώ πια ο Ιχθύς τα δίνει όλα. Το να ξεχειλίζει από δάκρυα, γέλια, μαυρίλα και ευδαιμονία (συχνά όλα αυτά σε απίστευτες εναλλαγές, ακόμα και επί του ιδίου θέματος) είναι για εκείνον τρόπος ύπαρξης. Στη στεριά δεν ζει το ψάρι και ο Ιχθύς στην αυτοσυγκράτηση. Και δεν περιορίζεται μόνο στα ερωτικά του αλλά σε οτιδήποτε μπορεί να τον συγκινήσει, δηλαδή στα πάντα. Οπότε, αν σου έλαχε να είσαι το ταίρι ενός Ιχθύ, θα πρέπει όχι μόνο να τα υποστείς όλα αυτά, αλλά να δείχνεις και την απαραίτητη συμπαράσταση, συμμετοχή και συμφωνία. Ουαί και αλίμονο αν φανείς αναίσθητος και ακόμα χειρότερα περιπαικτικός. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-02-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι