blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Προβλέψτε μόνοι σας το μέλλον, με οδηγό τον Ήλιο! Οι διελεύσεις του Ήλιου από τους δώδεκα οίκους.

 
Προβλέψτε μόνοι σας το μέλλον, με οδηγό τον Ήλιο! Οι διελεύσεις του Ήλιου από τους δώδεκα οίκους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψτε το μέλλον με οδηγό τον Ήλιο!

Ο Ήλιος, το αστέρι της ημέρας, προσδιορίζει το ζώδιό μας. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκονταν την ώρα της γέννησής μας, μας «χαρακτηρίζει» για μια ολόκληρη ζωή. Δίνει την απάντηση στην πιο απλή αστρολογική ερώτηση: τι ζώδιο είσαι;
 
Εκτός όμως από τη «ζωδιακή μας ταυτότητα», αποτελεί τον πρώτο και πιο σημαντικό «οδηγό», για να προβλέψουμε το μέλλον μας στη διάρκεια μιας χρονιάς! Αποτελεί ουσιαστικά τον πιο βασικό δείκτη για κάθε μήνα, αφού με την κίνησή του διατρέχει τους δώδεκα οίκους του «ηλιακού ωροσκοπίου μας»! Τι σημαίνει αυτό;

Πώς βρίσκω πότε περνά ο Ήλιος από τον κάθε οίκο μου;

Ας πούμε ότι είστε γεννημένοι στις 26 Μαρτίου. Είστε δηλαδή Κριός. Χονδρικά, κάθε φορά που ο Ήλιος περνάει από τις 26 κάθε μήνα, περνάει στον επόμενο ηλιακό μήνα σας. Έτσι, στις 26 Μαρτίου κάθε χρονιάς, που έχετε τα γενέθλιά σας, περνά στον πρώτο ηλιακό οίκο σας. Στις 26 Απριλίου περνά στον δεύτερο οίκο σας, στις 26 Μαΐου στον τρίτο ηλιακό οίκο σας, για να φτάσει στις 26 Φεβρουαρίου στον δωδέκατο οίκο σας. Κάθε φορά που περνά από έναν οίκο, «χρωματίζει» τις τάσεις εκείνου του μήνα και, ως ο πιο σημαντικός αστρολογικός παράγοντας, μας βοηθά να προβλέπουμε το μέλλον, παράλληλα βέβαια με τις υπόλοιπες διελεύσεις των πλανητών.
 
Όπως θα καταλάβατε, είναι πανεύκολο να βρείτε κι εσείς πότε περνά ο Ήλιος από τον εκάστοτε ηλιακό οίκο σας, αρκεί μόνο να γνωρίζετε πότε έχετε γενέθλια και ξεκινώντας από εκείνη την ημέρα, να προχωράτε έναν-έναν τους μήνες.
 
Πάμε λοιπόν να εντρυφήσουμε με τον πιο απλό τρόπο στο χώρο των πλανητικών διελεύσεων, που μας δίνουν τις προσωπικές μας προβλέψεις, με τη διέλευση του Ήλιου από κάθε ηλιακό οίκο μας και τις τάσεις που μας προσδίδει αυτή η διέλευση! Θα δούμε μερικά αποτελέσματα του Ήλιου σε καθέναν από τους δώδεκα οίκους του χάρτη σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την πληροφορία, μαζί με τις άλλες διελεύσεις που συμβαίνουν στο χάρτη σας, θα αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας, μια και θα είστε ικανοί να σχεδιάζετε έξυπνα τις δραστηριότητές σας. Δεν θα απογοητευτείτε ξανά, αν ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες του πέμπτου Οίκου ενώ ο Ήλιος διαβαίνει από τον τέταρτο.
 
Για να συνηθίσετε να χειρίζεστε με επιτυχία το δικό σας οδηγό διελεύσεων, κρατήστε ένα ημερολόγιο ή σημειωματάριο για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει δραστηριότητες και συναισθήματα, μαζί με τη θέση του Ήλιου σε μηνιαία βάση. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο να δείτε ότι έχετε «ξεκάθαρα» συναισθήματα σε συγκεκριμένες περιόδους, καθώς και αντίστοιχες ανάγκες. Ο ελαύνων Ήλιος κάνει όψεις με τους γενέθλιους πλανήτες σας καθώς πραγματοποιεί το ταξίδι μέσα από τους δώδεκα οίκους του ωροσκοπίου σας. Οι επιρροές που αισθάνεστε θα είναι κατά κάποιον τρόπο τροποποιημένες από αυτούς, μαζί και από το ζώδιο μέσα στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος. Κρατώντας σημειώσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε ένα προσωπικό «κλειδί», που θα σας βοηθά να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για την επόμενη μέρα.

Οι διελεύσεις του Ήλιου από τους δώδεκα οίκους

Ο Ήλιος στον πρώτο οίκο

Κατά τη διάρκεια των τριάντα ημερών που ο Ήλιος διελαύνει από τον πρώτο οίκο σας, θα είστε περισσότερο υποκειμενικοί απ' ό,τι συνήθως. Σας ενδιαφέρει να εκφράσετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Αυτό θα γίνει αντιληπτό με διάφορους τρόπους. Τονίζεται η προσωπικότητά σας, μιλάτε ευθέως για οτιδήποτε σας αρέσει, αλλά ακόμη και για ότι δεν σας αρέσει, καθώς γίνεστε περισσότερο πληθωρικοί και εκδηλωτικοί. Είναι απίθανο να παραμείνετε στο περιθώριο, θα είστε συνεχώς στο κέντρο της προσοχής. Αισθάνεστε υπέροχα και μπορεί να αρχίσετε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Στις σχέσεις μπορεί να είστε περισσότερο απαιτητικοί, αλλά ταυτόχρονα γίνεστε περισσότερο δεκτικοί στα συναισθήματα των άλλων, καθώς στρέφεστε συναισθηματικά στις δονήσεις που «προκαλούν» οι άλλοι γύρω σας. Σε ένα άλλο επίπεδο, θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση με την εξωτερική εμφάνιση σας και θα χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να κάνετε ορισμένες βελτιώσεις. Ψώνια για νέα ρούχα ή ένα νέο look είναι μερικές από τις δραστηριότητες που πιθανότατα θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Βασικά, οτιδήποτε αισθάνεστε ότι θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με πιο εντυπωσιακό τρόπο, αξίζει το χρόνο και τα χρήματα σας. Θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας. Ένα παράδειγμα αυτής της διέλευσης αφορά μία πολύ νέα γιαγιά που αγόρασε στο μικρό εγγονό της μια μπλούζα που έγραφε: «Αν νομίζεις ότι είμαι χαριτωμένος, θα πρέπει να δεις τη γιαγιά μου». Αργότερα, η γυναίκα ανακάλυψε ότι o Ήλιος διέλαυνε από τον πρώτο της Οίκο εκείνη την χρονική περίοδο. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στο δεύτερο οίκο

Όταν ο Ήλιος διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα υπάρχοντα σας, τα χρήματα ή όλα όσα έχουν αξία για σας. Σε οτιδήποτε θεωρείτε «δικό σας» έχετε περισσότερο κτητική στάση απέναντι του απ' ό,τι συνήθως. Αυτό συμβαίνει επειδή ταυτίζετε αντικείμενα με «κομμάτια» του εαυτού σας ή με τις αναμνήσεις που έχετε από αυτά. Είναι ένα θαυμάσιο διάστημα και για τους ανθρώπους γύρω σας, αφού ασχολείστε περισσότερο μαζί τους, τους «εξιδανικεύετε» κατά κάποιον τρόπο, δίνοντάς τους ιδιαίτερη αξία. Είναι επίσης μία πολύ καλή στιγμή για να δουλέψετε ένα σχέδιο στο οποίο θα αφοσιωθείτε, μια και θα είσαστε εστιασμένοι στα οικονομικά σας. Σας απασχολούν τρόποι για να βγάλετε περισσότερα χρήματα και να προχωρήσετε στην «ανόρθωση» των οικονομικών. Η τάση αυτή συμπεριλαμβάνει και τις επενδύσεις. Από την άλλη πλευρά, θα αναστατώνεστε συναισθηματικά αν γίνει κάτι, που θα σας κοστίσει χρήματα που δεν είχατε προγραμματίσει ή αν συμβεί κάτι σε ένα από τα «αποκτήματά» σας. Μπορεί ακόμα να έρχεστε συχνότερα σε αντιπαραθέσεις, επειδή ο συνεταίρος ή το ταίρι σας δεν θεωρεί τα οικονομικά τόσο σημαντικά όσο εσείς. Να θυμάστε ότι αν θέλετε να κάνετε κάποιες υπερωρίες, ο σύντροφός σας μπορεί να μην έχει τον Ήλιο στο δεύτερο Οίκο του. Έτσι, μπορεί να μην αισθάνεται το ίδιο άνετα μ' εσάς και να παραπονιέται για την αφοσίωση σας στην εργασία. Αν και θα έχετε έντονη την επιθυμία να αποκτήσετε κάτι ακριβό που θα προσθέσετε στη συλλογή σας, δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε τέτοιου είδους αγορά. Αυτό συμβαίνει επειδή θα χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματα σας στην εκλογή περισσότερο απ' ό,τι επιτρέπει η αντικειμενική κρίση. Το αποτέλεσμα θα είναι να απογοητευτείτε αργότερα. Οι άνθρωποι που έχουν αξία για εσάς στη ζωή όπως και οι δεσμεύσεις μαζί τους, θα απασχολούν συνεχώς μυαλό σας. Αν έχετε υποσχεθεί περισσότερα απ' ό,τι μπορείτε να δώσετε, αυτή μπορεί να είναι μια διέλευση που θα σας «αναστατώσει» αρκετά. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον τρίτο οίκο

Η επικοινωνία είναι η λέξη κλειδί με τη διέλευση του Ήλιου από τον τρίτο οίκο. Θα θέλετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στους άλλους και θα το κάνετε με πολλούς και διάφορους τρόπους. Θα κάνετε περισσότερα τηλεφωνήματα απ' ό,τι συνήθως (συμπεριλαμβανομένων και mails), θα γράφετε γράμματα ή θα στέλνετε σημειώματα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα κάνετε περισσότερες μετακινήσεις από τις άλλες ημέρες και η ενασχόλησή σας με το Facebook ή άλλα κοινωνικά δίκτυα αναμένεται να σας φέρει σε επαφή με περισσότερα άτομα. Αυτό το διάστημα θα παρατηρήσετε ότι γίνεστε περισσότερο ομιλητικοί και φιλικοί με όλους τους άλλους, καθώς σας ενδιαφέρουν περισσότερο αυτά που σας λένε. Μία άλλη εκδήλωση αυτής της διέλευσης είναι ότι θα δέχεστε περισσότερα τηλεφωνήματα, γράμματα και άλλου είδους μηνύματα. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε και απρόσμενα καλά νέα, μέσα σε αυτές τις τριάντα μέρες. Η οργανωτική εργασία που απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες, οι εκδρομές και τα κοντινά ταξιδάκια «κλέβουν» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας. Δραστηριότητες όπως η αρχειοθέτηση, το γράψιμο, η έρευνα, η δακτυλογράφηση σας ικανοποιούν, ενώ πολύ πιθανό να φέρουν και οικονομικά οφέλη. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια (ηλεκτρονικά, επιτραπέζια, διαδικτυακά) που απαιτούν πνευματική προσπάθεια -θα σας αρέσουν ιδιαίτερα. Αν πρόκειται να κάνετε ένα διαγώνισμα, θα τα πάτε πολύ καλά. Βασικά, οτιδήποτε για το οποίο απαιτούνται οι πνευματικές σας ικανότητες θα σας ελκύει, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στον τρίτο Οίκο. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον τέταρτο οίκο

Καθώς ο Ήλιος διελαύνει από τον τέταρτο οίκο σας θα παρατηρήσετε ότι γίνεστε περισσότερο δεκτικοί απ' ό,τι στις προηγούμενες διελεύσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η προσοχή σας είναι στραμμένη στο παρελθόν σας, στις ρίζες σας και στο σπίτι σας. Δεν θα είστε τόσο κοινωνικοί σε αυτή την περίοδο και μπορεί να έχετε την τάση να μην βγαίνετε εκτός σπιτιού. Σας ευχαριστεί να μένετε μόνοι και να έρχεστε σε επαφή με εκείνα τα στοιχεία του παρελθόντος σας, που σας έκαναν το άτομο που είστε. Επίσης, θα θελήσετε να ενισχύσετε αυτά τα ίδια στοιχεία, μια και η αξιοπιστία στον εαυτό σας είναι σημαντική για εσάς, με αυτή την ηλιακή διέλευση. Καταστάσεις, αλλά και αντικείμενα, που σας θυμίζουν τα πρώτα σας χρόνια θα σας «έλκουν» και πολλές από τις δραστηριότητες σας θα είναι κατά κάποιον τρόπο μια επανάληψη αυτών. Μπορεί να «τσακώσετε» τον εαυτό σας να καθαρίζει μία ντουλάπα, στην οποία θα ανακαλύψετε ένα κουτί με ενθύμια ή να συμπληρώνετε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και να τακτοποιείτε αντικείμενα από το παρελθόν. Είναι καλή διέξοδος για την ενεργητικότητά σας, αφού με τον Ήλιο στον τέταρτο οίκο σας ενδιαφέρει να κάνετε πράγματα που αφορούν το σπίτι. Αυτή είναι μία πολύ σπιτική διέλευση και οτιδήποτε σημαίνει σπίτι για εσάς, σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί του. Είτε είναι μαγείρεμα, καθάρισμα, επισκευές ή απλά να χαίρεστε τη μοναξιά σας μέσα στο προσωπικό βασίλειό σας. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο

Ο Ήλιος στο πέρασμά του από τον πέμπτο οίκο προσφέρει ευχάριστες στιγμές. Με αυτή τη διέλευση θα εκφράσετε τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σας, θα ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο, που θα φέρει αναγνώριση με την ολοκλήρωσή του ή μπορεί τώρα να απολαύσετε την αναγνώριση, για ένα παλαιότερο σχέδιο. Αισθάνεστε υπέροχα με το να είστε ο εαυτός σας. Την ίδια στιγμή όμως, είναι σημαντικό να δώσετε κάτι από τον εαυτό σας στον κόσμο, κάτι που θα έχει περισσότερο «βάθος» και διάρκεια από αυτό το «φευγαλέο» ευχάριστο συναίσθημα που νιώθετε τώρα. Αν έχετε δημιουργικά ταλέντα οποιουδήποτε είδους, αυτή είναι η στιγμή για να τα «βγάλετε» στο φως της ημέρας, να λάμψουν. Δεν υπάρχει τίποτα στο δρόμο σας, συναισθηματικά τουλάχιστον, που να σας βάζει εμπόδια. Είναι φανερό ότι δραστηριότητες όπως η μουσική, η τέχνη ή η γλυπτική θα «αναδυθούν», αλλά εύκολα μπορείτε να κάνετε και ανανεώσεις στο σπίτι, στη διακόσμηση, στο χτίσιμο και άλλα σχέδια, που δεν χαρακτηρίζονται αμιγώς «καλλιτεχνικά». Μια και οι περισσότεροι έχουμε ορισμένους τομείς του εαυτού μας που θα θέλαμε πολύ να εκφράσουμε, προσπαθήστε να προγραμματίσετε κάποια δημιουργική δραστηριότητα γι' αυτήν την τριαανταήμερη περίοδο. Τώρα αισθάνεστε πολύ κοινωνικοί: μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε και να περάσετε καλά. Μη μένετε αδρανείς! Η ενεργητικότητά σας είναι μεγάλη και αναζητά μια διέξοδο. Οι γονείς θα έχετε χαρές και ικανοποιήσεις από τα παιδιά σας. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον έκτο οίκο

Με τη διέλευση του Ήλιου από τον έκτο οίκο, τα καθήκοντα και οι ευθύνες της εργασίας σας έρχονται στο προσκήνιο. Όλα όσα κάνετε στη δουλειά σας αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από άλλες φορές, καθώς θέλετε να φροντίζετε σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες. Αν, καθώς ασχολείστε με αυτές τις λεπτομέρειες, αισθάνεστε ότι χάνετε κάτι σημαντικό, μην ανησυχείτε. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, εκεί πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή σας. Είναι σημαντική στιγμή για να τελειώσετε μια και καλή με υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και δεν είχατε ασχοληθεί μαζί τους. Μάλιστα, θα αισθανθείτε ιδιαίτερη ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν «βραχνά» στην καθημερινότητά σας. Μετά το πέρας των ασχολιών σας, θα έχετε περισσότερο χρόνο για τις δραστηριότητες εκείνες που σας αρέσει να κάνετε. Οτιδήποτε αναβάλλατε, μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτή την ηλιακή διέλευση. Ο έκτος Οίκος είναι επίσης αυτός της φυσικής κατάστασης και, χωρίς αμφιβολία, η υγεία θα απασχολεί το μυαλό σας για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Είτε είναι η δική σας είτε κάποιου άλλου, θα παρατηρήσετε ότι το θέμα «υγεία» εμφανίζεται συχνά στο προσκήνιο. Είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος να ένα προληπτικό μέτρο, όπως μία επίσκεψη στο γιατρό σας. Μπορεί όμως κάποιο κοντινό σας άτομο να χρειάζεται τη φροντίδα ενός γιατρού ή κάποιου άλλου ειδικού. Είναι πιθανόν να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σώμα σας και να ασχοληθείτε με το fitness και τη γυμναστική. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον έβδομο οίκο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου από τον έβδομο οίκο σας οι δραστηριότητες που γίνονται σε συνεργασία με άλλους, μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα. Όλα όσα σκέφτεστε να κάνετε μ' ένα συνέταιρο ή συνεργάτη σας, απασχολούν τη φαιά ουσία του εγκεφάλου σας. Μπορεί να χρειάζεστε κάποιο πρόσωπο δίπλα σας για να δουλέψετε μαζί, απλά και μόνο για να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Γίνεστε περισσότερο συνεργάσιμοι, καθώς οι ιδέες, οι πράξεις και οι διαθέσεις των άλλων είναι σημαντικές για εσάς. Αυτή είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή διέλευση για τις σχέσεις με το σύντροφο αλλά και με κάποιον σημαντικό, στενό συνεργάτη. Είστε πρόθυμοι να δώσετε περισσότερα, για να τους ευχαριστήσετε. Εξαιτίας αυτής της διέλευσης ωστόσο, κάποιοι «επιτήδειοι» θα μπορούσαν να σας εκμεταλλευτούν, γι' αυτό προσέξτε τη φερεγγυότητα όσων σας πλησιάζουν. Όλα όσα κάνει το ταίρι σας ή ένας συνεργάτης θα έχουν μεγαλύτερη «επίδραση» επάνω σας απ' ό,τι συνήθως. Γι' αυτούς που δεν είναι ιδιαίτερα «στενοί» συνεργάτες, θα αισθάνεστε συμπάθεια. Συνυπάρχουν η καλύτερη επικοινωνία και οι αρμονικές δονήσεις ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Οι άλλοι θα αισθάνονται την ειλικρίνειά σας, επειδή έχετε «απαλλαγεί» από ορισμένους από τους συνήθεις φραγμούς σας. Το γεγονός αυτό δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για να διορθώσετε ή να βελτιώσετε μία σχέση, για την οποία ενδιαφέρεστε πραγματικά. Από την άλλη πλευρά, αν συγκρουστείτε με έναν εχθρό, δεν θα υποχωρήσετε, αλλά αντίθετα θα σταθείτε στο ύψος σας. Έτσι, αυτή μπορεί επίσης να είναι καλή διέλευση για «ξεκαθαρίσματα», ακόμα και μέσα από αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον όγδοο οίκο

Όταν ο Ήλιος διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών. Μπορεί να αναμιχθείτε σε δραστηριότητες που τελειώνουν ή να ανακαλύψετε ότι κάτι νέο κάνει πρεμιέρα στη ζωή σας. Ο τύπος των αλλαγών που συμβαίνουν τώρα είναι διαφορετικός από τις άλλες που κάνετε συνήθως, καθώς αυτές δεν είναι βασίζονται σε ξαφνικές αποφάσεις ή ιδιοτροπίες. Οι διαφοροποιήσεις που κάνετε τώρα έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν και βασίζονται πάνω σε καταστάσεις που σας απασχόλησαν για ένα μεγάλο διάστημα. Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα να αναγκάζεστε να προβείτε σε αυτές και, με ένα σχεδόν «μεταφυσικό» τρόπο, ο όγδοος Οίκος να έχει μια «μυστηριώδη» σχέση μ' αυτές. Όπως και να έχουν τα πράγματα, αυτές οι αλλαγές είναι σημαντικές για την ανάπτυξή σας και όταν τελικά συμβούν, θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση. Σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί να ανακαλύψετε ότι ασχολείστε με δάνεια, φόρους ή τα οικονομικά, που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα κατά κάποιον τρόπο. Αυτή είναι μία καλή στιγμή για να δείτε τις λεπτομέρειες αυτών των υποθέσεων. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε τις αρχικές διαπραγματεύσεις, αν όχι τις τελικές, για ένα δάνειο που χρειάζεστε. Είναι πιθανό να ακούσετε για μια κληρονομιά ή καλά νέα, που αφορούν σε μεγάλα χρηματικά ποσά. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον ένατο οίκο

Ο Ήλιος που διελαύνει από τον ένατο ηλιακό οίκο σας θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι θέλετε να ξεφύγετε απ' όλους και απ’ όλα. Θέλετε να προσθέσετε περιπέτεια στη ζωή σας και αυτό θα εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους: Πολλοί από εσάς ονειρεύεστε να κάνετε ένα ταξίδι ζωής και αυτή θα είναι μια σπουδαία στιγμή για να το κάνετε. Αν πρέπει να πάτε μακριά, προσπαθήστε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη διάρκεια αυτής της διέλευση του Ήλιου. Θα διασκεδάσετε και θα περάσετε καλά, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο μέλημά σας τώρα. Ακόμα όμως και μια εκδρομή ή μια ολιγοήμερη «απόδραση» σε ένα λίγο πιο μακρινό μέρος, πραγματικά θα σας αναζωογονήσει. Τα πνευματικά ταξίδια θα έχουν επίσης την τιμητική τους. Οτιδήποτε απαιτεί πνευματικές ικανότητες και διαδικασία σκέψης θα αποτελέσει προτεραιότητα στη ζωή σας. Στην εργασία σας γίνεστε πολύ πιο ικανοί, δίνετε νέες ιδέες, κάνετε έρευνες ή διεκπεραιώνετε σημαντικά θέματα, με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ένατος κυβερνά τέτοιου είδους θέματα, όπως τη φιλοσοφία και την ανώτερη μόρφωση. Αν σας αρέσει το διάβασμα ή ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες, μπορεί να επιλέξετε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε νέες κουλτούρες ή γεωγραφικές περιοχές, που είναι διαφορετικές από τη γενέτειρά σας. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στο δέκατο οίκο

Καθώς ο Ήλιος διελαύνει από το δέκατο οίκο σας το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε θέματα καριέρας, την ίδια ώρα που οι φιλοδοξίες σας μεγαλώνουν. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνετε κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στην παρουσία ατόμων που έχουν εξουσία ή προσώπων, που θα μπορούσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να επηρεάσουν την πορεία των επαγγελματικών υποθέσεών σας. Στη διάρκεια των τριάντα ημερών αυτής της διέλευσης του Ήλιου, ορισμένες από τις πιο προσωπικές σας υποθέσεις μπορεί να γίνουν γνωστές. Οι πράξεις σας αναμένεται να προκαλέσουν την προσοχή των άλλων και να έχουν επιπτώσεις, καλές ή κακές, ανάλογα και με τις υπόλοιπες πλανητικές διελεύσεις στη φήμη σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητα που αργότερα θα φέρει δημόσια αναγνώριση. Επίσης, με αυτήν τη διέλευση θα έχετε αναγνώριση για κάτι που κάνατε παλαιοτέρα στην επαγγελματική πορεία σας. Ένα γεγονός που θα συμβεί σε σχέση με την εργασία σας, αναμένεται να φέρει περισσότερες ευθύνες, αλλά και κούραση στην καθημερινότητά σας. Απ' όλες τις διελεύσεις του Ήλιου, αυτή είναι η πιο σημαντική όσον αφορά στη φήμη σας και στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στον ενδέκατο οίκο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου από τον ενδέκατο οίκο, θα σας ενδιαφέρουν πολύ οι φίλοι. Τα φιλικά πρόσωπα κατά κάποιον τρόπο θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή σας. Μπορεί να κάνετε ένα νέο φίλο ή μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο τύπο σχέσης μ' ένα φίλο (ακόμα και ερωτική σχέση). Αυτή είναι μία καλή στιγμή για επισκέψεις σε αγαπητά πρόσωπα, που είχατε να δείτε από παλιά. Οι επαφές σας έχουν ένα βαθύτερο συναισθηματικό υπόβαθρο απ' ό,τι συνήθως. Σε ένα άλλο επίπεδο, τώρα είναι η στιγμή για να δουλέψετε, για να πραγματοποιήσετε μερικές από τις ελπίδες και επιθυμίες σας. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να έρθει μετά από προσπάθεια από μέρους σας, αλλά και με τη συνδρομή των κοινωνικών γνωριμιών σας. Οι προετοιμασίες που έγιναν στο παρελθόν, τώρα δίνουν καρπούς και τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Αυτή είναι η περισσότερο συχνή διαπίστωση της διέλευσης του Ήλιου από τον ενδέκατο ηλιακό οίκο. Από την άλλη πλευρά, είναι μια ευκαιρία να κάνετε προετοιμασίες για το μέλλον. Πρόκειται για μία καλή περίοδο για να επανεξετάσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας, να προσθέσετε κάτι σε αυτές ή να τις διαμορφώσετε σύμφωνα με τα δεδομένα, ώστε να κάνετε πιο εφικτή την πραγματοποίησή τους.Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ήλιος στο δωδέκατο οίκο

Καθώς ο Ήλιος διελαύνει από το δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας προτιμάτε να είστε μόνοι. Μπορεί να δοκιμάσετε πράγματα που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα τολμούσατε να κάνετε. Συχνά, με αυτή τη διέλευση συμβαίνει να αισθάνεστε περιορισμένοι ή φοβισμένοι κατά κάποιον τρόπο. Γιατί ένα είναι σίγουρο: είστε περισσότερο απομακρυσμένοι από τη ζωή και τους άλλους, απ' οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι θέλετε να «εξομολογηθείτε» τα συναισθήματά σας σε κάποιον ή να στραφείτε σε ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ασκεί κατά κάποιον τρόπο επιρροή επάνω σας. Αλλά την ίδια στιγμή θα σας είναι δύσκολο να εκφράσετε με λόγια τις σκέψεις σας. Είναι πιθανόν επίσης να νιώθετε μπερδεμένοι, ανάμεσα σε έννοιες που δεν μπορείτε να κατανοήσετε, να τις καταλάβετε και να προσπαθήσετε να τις μοιραστείτε με κάποιο άλλο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να είσαστε ικανοποιημένοι απλά με το να παρατηρείτε τη ζωή και τις αλλαγές που φέρνει σε όλους μας. Σίγουρα όμως έχετε περισσότερη επίγνωση των υποσυνείδητων δυνάμεων που σοβούν μέσα σας και μέσα στους άλλους. Ένας δημιουργικός τρόπος για να περάσετε αυτό το διάστημα, θα είναι να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα, που θα σας επιτρέψει να δώσετε «φτερά» στη φαντασία σας . Οι δρόμοι από τον υποσυνείδητο νου προς το σύμπαν είναι τώρα ανοιχτοί και έτσι, όλες οι διαισθητικές και εσωτερικές ικανότητές σας χρειάζονται τη σωστή διέξοδο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μία δραστηριότητα, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι τεράστιες. Θα «τσακώσετε» τον εαυτό σας να αφιερώνει το χρόνο και τις δυνάμεις του σε κάποιο άτομο, του οποίου οι ανάγκες είναι περισσότερο σημαντικές από τις δικές σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα άτομο ή μία ομάδα ανθρώπων, στην οποία θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Γιώργος Ματσάγγος
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2012 00:00:00