blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αστρολογία και παιδί. Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παιδική ηλικία;

 
Αστρολογία και παιδί. Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παιδική ηλικία;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Παρόλο που κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προσωπικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν μοναδικό, με τη βοήθεια της αστρολογίας μπορούμε να εντοπίσουμε τα γενικά γνωρίσματα που διαθέτει το κάθε ζώδιο, ώστε να ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε σε κάθε περίσταση.

Όταν μάλιστα πρόκειται για το μωρό μας, είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε την ψυχολογία του, τα ταλέντα του, τις ευαισθησίες του και τις αδυναμίες του, ώστε να αποφύγουμε μια τακτική που μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη και να ακολουθήσουμε αυτό που θα βοηθήσει το παιδί μας να καλλιεργήσει έναν ακέραιο χαρακτήρα.
Sponsored Links

Ζώδια και παιδιά

Κριός
Το μικρό σας Κριαράκι είναι πολύ ζωηρό, χαρούμενο, αλλά και τρυφερό. Από πολύ νωρίς επιδιώκει να τραβήξει την προσοχή σας είτε με το κλάμα είτε με την δυνατή φωνή του. Όταν μάλιστα θέλει κάτι, κάνει τα πάντα προκειμένου να το αποκτήσει. Είναι πολύ εύρωστο και δυνατό και αυτό φαίνεται νωρίς, αφού μπορεί να μετακινήσει βαριά αντικείμενα χωρίς δυσκολία ή να βρει τρόπους να κάνει ότι του έχετε απαγορεύσει. Αυτή η συνήθειά του όμως μπορεί να του προκαλέσει ατυχήματα, καθώς δεν έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του κινδύνου. Πρόκειται για ένα ανήσυχο πνεύμα που θέλει να μάθει τα πάντα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί μαζί του, και παράλληλα να του δείχνετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας. Σαν πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ευαίσθητο σημείο είναι το κεφάλι του, όπου συνήθως υποφέρει από πυρετούς, τραυματισμούς και ατυχήματα. Ειδικά την περίοδο που βγάζει δοντάκια υπάρχει αυξημένη τάση για πυρετό, ενώ προσοχή χρειάζονται και τα αυτάκια του, αφού μπορεί να παρουσιάζει συχνές ωτίτιδες. Ωστόσο, ο κυβερνήτης του Άρης τον βοηθάει να ξεπεράσει πολύ γρήγορα οποιαδήποτε ασθένεια και να αποκτήσει ξανά τη ζωτικότητά του. Φέτος, ο Ουρανός που βρίσκεται στο δικό του ζώδιο, θα επηρεάσει περισσότερο τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 26/3 μέχρι 1/4 τα οποία ακόμα και σ’ αυτή την ηλικία θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για μια δραστηριότητα που μπορεί να είναι αθλητική, καλλιτεχνική ή και τεχνολογική (ηλεκτρονικά παιγνίδια, κομπιούτερ). Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Σαν γονείς του Ταύρου, θα πρέπει να είστε πολύ ευχαριστημένοι με την τρυφερότητα και τη γλύκα του μικρού σας. Είναι εξαιρετικά καλόβολο παιδάκι και εκφράζει την αγάπη του με χάδια και αγκαλιές, ενώ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του. Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο φαγητό και μπορεί να φάει τα πάντα, γι’ αυτό καλό θα είναι να διδαχτεί τις καλές διατροφικές συνήθειες από την παιδική του ηλικία, καθώς υπάρχει μια προτίμηση στα γλυκά που μπορεί να του προσθέσει βάρος, ή να του δημιουργήσει προβλήματα υγείας σε μεγάλη ηλικία. Το ταυράκι σας είναι πολύ επίμονο και διαθέτει τέτοιο πείσμα που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Έχει ιδιαίτερο ταλέντο στη μουσική, το τραγούδι, τη ζωγραφική και του αρέσει να συλλέγει όμορφα αντικείμενα. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, γρήγορα θα δείξει ενδιαφέρον για το χρήμα, ενώ αγαπημένη του δραστηριότητα θα είναι η ενασχόληση με τη γη, την κηπουρική ή και τη διακόσμηση. Αγαπά επίσης πολύ τα ζώα, τα οποία φροντίζει με μεγάλη χαρά. Το ευαίσθητο σημείο του είναι ο λαιμός και έχει προδιάθεση σε ασθένειες που συνδέονται με αυτόν, όπως πονόλαιμο, λαρυγγίτιδα κ.λπ. Φέτος, η επιρροή του Κρόνου, είναι πιθανό να του δημιουργήσει μια τάση τεμπελιάς, γι’ αυτό μην ανησυχείτε αν κοιμάται περισσότερο ή παρουσιάζει μια υποτονική διάθεση. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Δίδυμοι
Η περιέργεια αποτελεί το σήμα κατατεθέν του μικρού σας Διδύμου, αφού έχει ίσως τις περισσότερες απορίες από όλα τα άλλα παιδιά. Ο Ερμής -κυβερνήτης του ζωδίου του- το προικίζει με ευστροφία αλλά και αυξημένη κινητική ικανότητα που το κάνει να περπατήσει και να μιλήσει πολύ γρήγορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να ξεφύγει γρήγορα από την φροντίδα σας και να απομακρυνθεί από το οπτικό σας πεδίο, καθώς χρειάζεται μεγάλη ελευθερία δράσης. Επειδή μάλιστα βαριέται πολύ εύκολα, θα πρέπει να έχει κοντά του πολλά παιχνίδια, βιβλία ή και τηλεόραση ώστε να έχει εναλλακτικές επιλογές. Οι γρήγορες κινήσεις του πολλές φορές θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα αφού αν δεν καταφέρετε να το περιορίσετε, θα είναι ευάλωτο σε ατυχήματα. Το διδυμάκι σας διαθέτει πλούσια φαντασία, μεγάλη εκφραστικότητα και αγαπάει πολύ τα παραμύθια. Είναι επίσης κοινωνικό, αποκτά εύκολα φίλους και του αρέσει η περιπέτεια και οι εκδρομές που του δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψει νέους τόπους. Κάποιες φορές μπορεί να γίνει νευρικό και ευερέθιστο και πιθανότατα φοβάται στο σκοτάδι. Μην πείτε ψέματα σ’ αυτό το παιδί γιατί είναι αρκετά έξυπνο ώστε να το καταλάβει αμέσως και επιπλέον θα το εκπαιδεύσετε στο να μάθει κι αυτό να λέει ψέματα. Οι πνεύμονες είναι το ευαίσθητο σημείο του και γι' αυτό του κάνει καλό ο καθαρός αέρας. Μέχρι και τις 5 Ιουνίου ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό του γεγονός που του δημιουργεί τη διάθεση να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα. Το δεύτερο εξάμηνο, θα είναι πιο ήσυχο και θα διαπιστώσετε μια ωριμότητα. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Καρκίνος
Το μικρό σας Καρκινάκι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και κυκλοθυμικό και ίσως –αν βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία– έχετε ήδη διαπιστώσει ότι εκεί που είναι χαρούμενο, εκεί μπορεί να αρχίσει τα κλάματα. Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο παιδί που αντιλαμβάνεται αμέσως τι γίνεται γύρω του και επηρεάζεται ανάλογα. Τα γεγονότα μάλιστα που συμβαίνουν, καταγράφονται στη μνήμη του για πάντα. Έχει μεγάλη ανάγκη από την αγάπη τόσο των οικείων του όσο και των γύρω του και θέλει να νιώθει ότι κάποιος το προστατεύει. Οι επιρροές που δέχεται από το σπίτι του και κυρίως η επιρροή της μητέρας του, μπορεί να διαμορφώσει το χαρακτήρα του. Γενικότερα είναι πολύ εξαρτημένο από το οικογενειακό του περιβάλλον και τα αδέλφια του και πολλές φορές αρνείται να δημιουργήσει σχέσεις με πιο μακρινούς ανθρώπους. Αν πρόκειται για κορίτσι, αισθάνεται όμορφα όταν έχει αρκουδάκια και κούκλες να φροντίζει, ενώ αν είναι αγόρι χρησιμοποιεί την φαντασία του για να εφεύρει παιγνίδια. Όσον αφορά στην υγεία του έχει ευαισθησία στο στομάχι και θα πρέπει να προσέχετε τα τρόφιμα που καταναλώνει και να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, ώστε να αποφύγει στομαχικά και εντερικά προβλήματα. Προσπαθήστε να το περιβάλλετε με αγάπη και να μην το μαλώνετε γιατί επιβαρύνετε την ψυχολογία του, και αυτό δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Φέτος, ο Κρόνος προστατεύει το μικρό σας ενώ από το δεύτερο εξάμηνο η είσοδος του Δία στο ζώδιό του θα το κάνει περισσότερο κοινωνικό και εξωστρεφή. Αν ασχοληθεί με οποιαδήποτε δραστηριότητα θα καταγράψει σημαντική πρόοδο. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Λέων
Το μικρό σας λιονταράκι είναι πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο και ό,τι κι αν κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο, που τραβάει την προσοχή όλων. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται την επιβράβευση και το χειροκρότημα, ώστε να νιώσει ότι οι πράξεις του είναι αρεστές. Σε αντίθετη περίπτωση, ο πληγωμένος του εγωισμός μπορεί να του δημιουργήσει μια επιθετική συμπεριφορά, πείσμα και ανυπακοή. Αν πρόκειται να του κάνετε μια παρατήρηση, καλό θα είναι να μην το κάνετε δημόσια, ώστε να μην πληγώσετε την αξιοπρέπειά του και του προκαλέσετε αμηχανία. Το λιονταράκι σας αγαπά κάθε τι πολύτιμο και πολυτελές, όπως επίσης και τις διασκεδάσεις, τους γρίφους και τα αινίγματα, προτιμά όμως να είναι πάντα ο νικητής, γι' αυτό θα πρέπει να του μάθετε ότι η νίκη δεν είναι το παν, ώστε να μην γίνει υπερβολικά εγωκεντρικό. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε το δέρμα του και να μην το αφήνετε εκτεθειμένο στον ήλιο, που μπορεί να το κάψει. Στην τρυφερή ηλικία που βρίσκεται, υπάρχει τάση για τραυματισμούς στην πλάτη και τα γόνατα, ενώ καλό θα είναι να επισκεφτείτε και έναν οφθαλμίατρο, ώστε να θεραπεύσετε ένα πιθανό στραβισμό. Επειδή δεν αγαπά το νερό, θα πρέπει να βρείτε τρόπους που να κάνουν ευχάριστη τη διαδικασία του μπάνιου, ρίχνοντας μέσα στο νερό σαπουνόφουσκες, χρώματα και παιγνίδια, που να του αποσπούν την προσοχή. Το τετράγωνο που δέχεται φέτος από τον Κρόνο μπορεί να το κάνει πιο ιδιότροπο από ό,τι συνήθως και θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετικοί και τρυφεροί μαζί του. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Παρθένος
Έχετε ένα παιδάκι ήσυχο, ντροπαλό και ήρεμο που αγαπάει τη γαλήνη και ακολουθεί το πρόγραμμα που του βάζετε χωρίς δυσφορία και διαμαρτυρία. Είναι συνεπές και υπάκουο, τρώει ό,τι του δώσετε και δεν σας ταλαιπωρεί σχεδόν καθόλου. Έχει αυξημένη νοημοσύνη και μπορεί να “συλλάβει” τις επιθυμίες σας και να προσαρμοστεί γρήγορα σε αυτό που πρέπει να κάνει. Πολλές φορές μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι ακολουθεί ακόμα και τις παραμικρές λεπτομέρειες και είναι τακτικό με τα παιγνίδια του, τα βιβλία του και τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο, ίσως είναι ντροπαλό όταν υπάρχουν άγνωστοι στο σπίτι, αφού κατά κάποιο τρόπο νιώθει να χάνει τη “βολή” του. Παρόλο που η ανατροφή του θεωρείται σχετικά εύκολη, ο συναισθηματικός του κόσμος είναι αρκετά περίπλοκος και θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τι σκέφτεται. Ωστόσο, ακόμα και αν δεν θέλει να σας εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του, θα πρέπει να κατανοήσετε την επιθυμία του και να μην το μαλώσετε. Εξάλλου, έχετε διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα ώριμο παιδί που μπορεί να καταλάβει με τα λόγια, αρκεί να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς σε ότι του λέτε. Μια σταθερή καθημερινή ρουτίνα είναι αυτό που χρειάζεται το μικρό σας για να είναι ευτυχισμένο. Η διατροφή του πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένη και καλό θα είναι να αποφεύγετε τα φάρμακα όταν μπορείτε. Ο Κρόνος φέτος στηρίζει το παιδί σας, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα περισσότερο υπεύθυνο, να αναπτύξει εξαιρετική κρίση και να μπορέσει να “ανοιχτεί” περισσότερο στα άτομα που το περιτριγυρίζουν. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Ο Ζυγός θεωρείται το πιο όμορφο και ισορροπημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα άτομο που από την βρεφική του κιόλας ηλικία, έχει ένα αφοπλιστικό χαμόγελο για όλους, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Επιπλέον είναι τόσο κοινωνικό που κατακτά όλο τον κόσμο με την αγάπη του και το ενδιαφέρον του. Ανάλογη αγάπη βέβαια ζητά και από εσάς, ώστε να νιώθει την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Αγαπά την αρμονία και γι' αυτό, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην τσακώνεστε μπροστά του ώστε να μην διαταράξετε το περιβάλλον του και κατ' επέκταση την ψυχοσύνθεσή του. Ένα δωμάτιο με ζεστά χρώματα, απαλή μουσική και σωστή θερμοκρασία το κάνει ευτυχισμένο και το γαληνεύει. Το πρόβλημα του μικρού σας θα αρχίσει όταν έρθει η ώρα να πάρει μια απόφαση, κάτι που του είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς δεν μπορεί να επιλέξει κάτι, αλλά ακόμα και αν το κάνει θα αναρωτιέται πάντα αν έκανε σωστή επιλογή. Γι' αυτό συνήθως είναι προτιμότερο να επιλέγουν άλλοι γι' αυτό. Το ταλέντο του στη μουσική και το χορό γίνεται αντιληπτό ήδη από πολύ νωρίς. Το ευαίσθητο σημείο του είναι τα νεφρά γι' αυτό θα πρέπει να πίνει αρκετό νερό, ενώ καλό θα είναι να αποφεύγει και τα γλυκά. Φέτος, το μικρό σας χρειάζεται ακόμα περισσότερη αρμονία και ισορροπία, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη θα λειτουργήσει πολύ θετικά. Αν είναι πολύ μικρό, ακόμα και ένα μολύβι σε χτυπητό χρώμα για να “μουτζουρώνει” ή μια απαλή μουσική, θα έχει ευεργετική επιρροή. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Ένα παιδί Σκορπιός όσο μικρό και να είναι ... δεν είναι εύκολη υπόθεση! Διαθέτει τόσο έντονα και ισχυρά συναισθήματα που είναι αρκετά για να κυριαρχήσει στην οικογένειά του! Είναι σίγουρο ότι ο ισχυρός του χαρακτήρας γίνεται εμφανής από πολύ νωρίς. Όταν θέλει κάτι, πεισμώνει τόσο πολύ και δεν εγκαταλείπει τα όπλα μέχρι την τελική πτώση. Έξυπνο και ταλαντούχο με αναπτυγμένο το χάρισμα της διαίσθησης μπορεί να “διαβάζει” τους άλλους και να τους “χειρίζεται” ανάλογα. Διαθέτει τόση ενέργεια και ζωντάνια αλλά και αποφασιστικότητα που το κάνει ακούραστο σε ότι κάνει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα στη διατροφή του, και στην ανατροφή του γενικότερα, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να το πιέσετε. Αντίθετα, αν το αφήσετε ελεύθερο να φάει όποτε θέλει, και να κάνει τα πάντα όποτε επιθυμεί, όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Αν αντί να προσπαθήσετε να του επιβληθείτε, το περιβάλλετε με αγάπη και στοργή, σύντομα θα ακολουθήσει τους κανόνες σας χωρίς διαμαρτυρία. Άλλωστε ξέρει να εκτιμά αυτό που του προσφέρετε και δεν καταφεύγει σε νάζια και κόλπα. Αγαπάει την αλήθεια και προτιμά να αποκρύψει κάτι παρά να καταφεύγει σε ψευτιές και ανακρίβειες. Ευαίσθητο σημείο του Σκορπιού είναι τα γεννητικά όργανα, γι' αυτό θα πρέπει να φροντίζετε να είναι πάντα καθαρή η πάνα του και να παίρνετε προφυλάξεις για αποφυγή συγκαμάτων. Φέτος, ο Κρόνος στο ζώδιό του, το βοηθά να ωριμάσει και να κάνει τις επιλογές του. Αν είναι πολύ μικρό μπορεί να απορρίψει κάποια φαγητά από τη διατροφή του ή να εντάξει κάποια άλλα. Αν διαπιστώσετε μια μεγαλύτερη σοβαρότητα δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Η ζωή μ' ένα μικρό Τοξοτάκι μοιάζει με περιπέτεια. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ζωηρό παιδί, έντονα αισιόδοξο, που αγαπά την διασκέδαση και έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ που γίνεται εμφανής από τη βρεφική του κιόλας ηλικία. Γελάει με το παραμικρό και παρασύρει και τους άλλους με την χαρούμενη διάθεσή του. Ανήσυχο πνεύμα καθώς είναι, μπορεί να περιστρέφεται γύρω – γύρω όλη τη μέρα, να ερευνά, να ανακαλύπτει και φυσικά να καταγράφει όσα βλέπει. Η περιέργειά του δεν σταματά πουθενά και μπορεί να εξαντλήσει όλη του την ενέργεια, μέχρι να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Έχει έφεση στις ξένες γλώσσες τις οποίες μαθαίνει εύκολα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ώστε να του δώσετε την ευκαιρία για γνώση. Του αρέσουν επίσης τα ταξίδια σε ξένες χώρες ακόμα και όταν είναι πολύ μικρό. Εσείς θα πρέπει να του μεταδώσετε την αγάπη σας για την τάξη και την καθαριότητα, καθώς από τη φύση του αδιαφορεί γι' αυτήν. Ευαίσθητο σημείο του Τοξότη είναι οι μηροί και τα πόδια πάνω από το γόνατο και θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα σε αυτά τα σημεία. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε να του δίνετε πολλά γλυκά που μπορεί να βλάψουν το συκώτι του. Φέτος, ο Ουρανός δίνει την ευκαιρία στο μικρό σας να αυξήσει τις δραστηριότητές του και να ασχοληθεί με μια αθλητική δραστηριότητα που θα βελτιώσει την φυσική του κατάσταση ενώ παράλληλα θα του δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει νέους φίλους. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αιγόκερως
Σίγουρα θα έχετε εκπλαγεί με την ωριμότητα του μικρού σας Αιγόκερου! Είναι ένα τόσο σοβαρό και ήσυχο παιδάκι που δεν σας ταλαιπωρεί καθόλου. Είτε έχει αρχίσει ήδη να μιλάει είτε όχι, μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε τις επιθυμίες του που είναι συγκεκριμένες και σαφείς. Ξέρει τι θέλει και σπάνια δυσκολεύεται να αποφασίσει. Στο μικρό του μυαλουδάκι, τα πάντα είναι σε τάξη και αυτό θα το διαπιστώνετε μέρα με την ημέρα όσο μεγαλώνει. Αυτή την τάξη θέλει να υπάρχει σε όλες του τις δραστηριότητες, στο χώρο του, στα παιγνίδια του ακόμα και στη διατροφή του. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά ένα πρόγραμμα ώστε να είναι το αγγελούδι σας ευτυχισμένο. Η ωριμότητά του δεν αναιρεί την ευαισθησία του και έχει μεγάλη ανάγκη από την στοργή σας. Αγαπάει την οικογένεια και το σπίτι και σπάνια βρίσκει τη χαρά μακριά από αυτό. Ξέρει να κρύβει τα συναισθήματά του ειδικά όταν θέλει να εκμαιεύσει κάτι από σας και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι προτιμά να το αντιμετωπίζετε ως ενήλικα και να μην του κρατάτε μυστικά. Καλό θα είναι να μην το επιπλήττετε σοβαρά και κυρίως να μην το συγκρίνετε με άλλα παιδιά της ηλικίας του. Το ευαίσθητο σημείο του είναι τα κόκαλά του γι’ αυτό θα πρέπει να τα προσέχετε ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα κυρίως στα γόνατα. Φέτος, ο κυβερνήτης του Κρόνος σχηματίζει θετική γωνία με τον Ήλιο του, γεγονός που θα το βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί και να συμμετάσχει σε ομαδικές δραστηριότητες με άλλα παιδάκια της ηλικίας του. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Υδροχόος
Πρόκειται για ένα παιδί αρκετά ανεξάρτητο, επαναστατικό και διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Η μοναδικότητά του μάλιστα, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη μια πρόβλεψη γι’ αυτά τα παιδιά, που διαθέτουν μια πολύπλευρη προσωπικότητα. Από πολύ μικρά ενδιαφέρονται για οτιδήποτε πρωτοποριακό και αρνούνται να υποκύψουν σε κάθε πίεση και κανόνα. Είναι πολύ ευφυή και μπορούν να αφομοιώσουν γνώσεις και πληροφορίες από οπουδήποτε. Κάθε ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει στο σπίτι, τα ιντριγκάρει και τα προκαλεί να την «επεξεργαστούν». Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα πρόβλημα όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε ή να περπατούν, γι’ αυτό θα πρέπει να προνοήσετε να καλύψετε πρίζες, ή συσκευές που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα. Ίσως καταφέρετε να αποσπάσετε την προσοχή του, χαρίζοντάς του παιγνίδια με έντονα χρώματα που θα μοιάζουν με τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού (τηλεόραση, ράδιο, κομπιούτερ κ.λπ.). Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το μάθετε να χειρίζεται τις πραγματικές συσκευές, αφού θα τα καταφέρει πολύ καλά. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι βαριέται πολύ εύκολα τη ρουτίνα και αναζητά καινούργια ενδιαφέροντα. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι ένα δυσαρμονικό περιβάλλον με συγκρούσεις και καβγάδες, που θα κλονίσει την ισορροπία του. Επίσης, μην τσακωθείτε μαζί του και προσπαθήστε να μην αντιδράτε βίαια στις αταξίες του. Καλό θα είναι ακόμα να εντάξετε περισσότερο σίδηρο και βιταμίνες στη διατροφή του (αφού φυσικά συμβουλευτείτε και το γιατρό). Η φετινή χρονιά είναι λίγο προκλητική για το μικρό σας, που θα αναγκαστεί να ωριμάσει περισσότερο και να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Εξαιρετικά ευαίσθητο και ονειροπόλο το μικρό ψαράκι σας, προτιμά να ζει σε ένα φανταστικό κόσμο και αρνείται να ακολουθήσει μια καθημερινή ρουτίνα. Θα φάει όταν πεινάσει, θα κοιμηθεί όταν νυστάξει και θα παίξει όταν θα θελήσει. Μην προσπαθήσετε να του επιβάλλετε κάτι άλλο, γιατί μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Η πειθαρχία και οι κανόνες δεν του ταιριάζουν, ωστόσο αν διαπιστώσει ότι υποφέρετε με τη συμπεριφορά του, το πιθανότερο είναι ότι θα συνετιστεί, αφού το μόνο που δεν θέλει είναι να πληγώνει τους γύρω του και ιδιαίτερα τους γονείς του. Προικισμένο με το χάρισμα της διαίσθησης μπορεί να «μαντεύει» τα συναισθήματά σας και τη διάθεσή σας, χωρίς καν να του πείτε τίποτα. Ξέρει επίσης μέχρι ποιο σημείο να είναι απαιτητικό και πότε πρέπει να σταματήσει. Οι τέχνες και ιδιαίτερα η μουσική επηρεάζει πολύ τη ψυχοσύνθεση του μικρού σας, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ακούει μια ευχάριστη μελωδία και να αποφεύγει να βλέπει δραματικές ταινίες, ακόμα και αν βρίσκεται σε πολύ μικρή ηλικία που δεν πολυκαταλαβαίνει. Λόγω του ότι το ευαίσθητο σημείο των Ιχθύων είναι τα πόδια και ειδικά η πατούσα, καλό θα είναι να του αγοράζετε ειδικά σ’ αυτή την τρυφερή ηλικία τα κατάλληλα παπούτσια, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα αργότερα. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για το μικρό σας ψαράκι, αφού ο Κρόνος θα το βοηθήσει να αναπτύξει τις δεξιότητές του, ενώ από τον Ιούνιο ο Δίας θα το κάνει πιο κοινωνικό και θα το βοηθήσει να δημιουργήσει φιλίες ή να ενταχθεί σε μια ομάδα. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-02-2013 08:00:00