blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ποια ζώδια λένε το μεγάλο “ναι” στο ρίσκο και στην αλλαγή;

 
Ποια ζώδια λένε το μεγάλο “ναι” στο ρίσκο και στην αλλαγή;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα 12 ζώδια, το ρίσκο και οι αλλαγές!

Για κάποιους οι αλλαγές είναι το αλατοπίπερο στη ζωή, τις επιδιώκουν, τολμούν, ρισκάρουν και δεν τους φοβίζει ακόμα και το γεγονός ότι μπορεί να χάσουν... Πολλοί όμως είναι και οι άνθρωποι που θέλουν να βαδίζουν στα εύκολα, σίγουρα μονοπάτια και δεν θέλουν στη ζωή τους ανατροπές γιατί τους βγάζουν εκτός προγράμματος...

 

Πόσο εύκολο είναι για σένα και για τους κοντινούς σου ανθρώπους να ρισκάρεις και να πραγματοποιήσεις μία πολύ μεγάλη αλλαγή; Ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να ρίσκαρες και να έκανες κάποια στιγμή τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή σου; Η αστρολογία σου δίνει την απάντηση! Διάβασε ποια ζώδια τολμούν, ρισκάρουν και επιδιώκουν τις αλλαγές, αλλά και ποια από αυτά είναι πιο μαζεμένα!

 

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή θέλει δράση, περιπέτεια, σασπένς και αλλαγές. Ο παρορμητικός Κριός τολμάει και ρισκάρει, τα παίζει όλα για όλα, έστω και αν ξέρει ότι θα φάει το κεφάλι του! Δεν τον τρομάζει να τολμήσει ακόμα και κάτι πολύ ανατρεπτικό, ενώ έχει το ταλέντο να διακρίνει πάρα πολύ γρήγορα τις ευκαιρίες, τις οποίες και αρπάζει σε χρόνο μηδέν και βγαίνει νικητής! Το ρίσκο όμως που τον διακρίνει, τον κάνει πολλές φορές ιδιαίτερα εγωκεντρικό και μπορεί να επιδιώξει στη ζωή του μία αλλαγή, χωρίς να σκεφτεί εκείνη τη στιγμή ούτε τις συνέπειες της, αλλά ούτε και τους ανθρώπους που αγαπά. Όταν καταλάβει ότι έκανε λάθος, κάνει τα πάντα για να επανορθώσει, χωρίς όμως να παραδέχεται πουθενά ότι έσφαλε!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι άνθρωπος του ρίσκου, τον τρομάζει κάθε τι τολμηρό, δεν επιδιώκει μεγάλες αλλαγές και όταν αναγκάζεται από τις συνθήκες γύρω του να λειτουργήσει λίγο πιο γρήγορα ή ριψοκίνδυνα, τότε μπλοκάρει και χάνει τον μπούσουλα! Ο Ταύρος προτιμά τα ασφαλή και σταθερά μονοπάτια, έστω και αν ο προορισμός τους μπορεί να είναι η στασιμότητα! Δεν θα ρισκάρει για να αποκτήσει φήμη και λεφτά, θα κινηθεί μεθοδικά, για να πετύχει αυτό το στόχο! Στο μόνο τομέα που μπορούμε να πούμε ότι μπορεί κάποια στιγμή να λειτουργήσει λίγο πιο τολμηρά είναι στα ερωτικά και αυτό θα συμβεί μονάχα αν έχει “φάει” μία πολύ μεγάλη καψούρα, που τον έχει κάνει να χάσει τα αυγά και τα καλάθια!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οτιδήποτε καινούριο, πρωτοπόρο και ανεξερεύνητο, ερεθίζει το ενδιαφέρον του Δίδυμου, ο οποίος είναι λάτρης των νεοτερισμών και επιδιώκει στη ζωή του να ξεκινά πρώτος, οτιδήποτε οι άλλοι σκέφτονται και διστάζουν! Λατρεύει το ρίσκο, γιατί έστω και αν κάνει λάθος επιλογές, ξέρει καλά ότι θα έχει αποκτήσει γνώση και αυτό είναι κάτι που τον ενθουσιάζει… Ο Δίδυμος λοιπόν θα μπορούσε μέσα σε ένα βράδυ να αφήσει τη ζωή του στην Ελλάδα για να πάει σε άλλη ήπειρο, χωρίς να το πολυσκεφτεί… Θα του ήταν εύκολο εντελώς ξαφνικά να κάνει μία πρόταση γάμου και μέσα σε ένα μήνα, να τον δεις να νοικοκυρευτεί… Πολύ πιο σίγουρο όμως για τον Δίδυμο, είναι ότι κάποια στιγμή στη ζωή του μπορεί να θελήσει να κάνει ακόμα και στροφή στην καριέρα του!

Άρης

Άρης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σου φαίνεται ήσυχος, ντροπαλός, συνεσταλμένος, αλλά και μερικές φορές συντηρητικός και να μην σου δίνει την εντύπωση ότι θα τολμούσε να ρισκάρει και να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να κάνει αυτό που του αρέσει... Ένας Καρκίνος όμως, θα σου επιβεβαιώσει πολλές φορές το ρητό “τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι”! Θα ακολουθήσει πάντα τις προσταγές της καρδιάς του, θα κάνει στη ζωή του τις μεγάλες ανατροπές και θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς του, αρκεί η καρδούλα του να του δίνει το πράσινο φως! Σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, ο Καρκίνος θα βρει την δύναμη εύκολα και γρήγορα να ακολουθήσει το ρεύμα των αλλαγών γύρω του και πολλές φορές θα επιδιώξει και ο ίδιος αυτές τις αλλαγές. Ένας Καρκίνος, μπορεί να κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή του, αν πρόκειται να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που αγαπά!

 

ΛΕΩΝ

Είναι τολμηρός, δυναμικός και αποφασιστικός, συνάμα όμως είναι και αρκετά σταθερός και πεισματάρης! Αυτό σημαίνει λοιπόν πως ο Λέοντας, δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, γιατί του αρέσει να βαδίζει σε γνώριμα και ασφαλή μονοπάτια! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ρισκάρει καθόλου ή ότι δεν τον πιάνουν κάποιες ξαφνικές εκρήξεις που λειτουργεί απρόβλεπτα και φέρνει τη ζωή του τούμπα... Τον Λέοντα τον συναρπάζουν οι προκλήσεις και αν του μπει κάτι στο μυαλό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει πραγματικότητα. Τις περισσότερες φορές λοιπόν, θα τον δεις να λειτουργεί συγκρατημένα, αν όμως του τύχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, που θα συναρπάσει το “είναι” του και θα του προσφέρει μία ζωή έτσι όπως έχει ονειρευτεί, τότε ναι, θα ρισκάρει. Ο Λέοντας τις περισσότερες φορές θα πάρει ρίσκα στον έρωτα, αλλά και στο χρήμα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ρίσκο δεν είναι κάτι που ταιριάζει πολύ στον Παρθένο, γιατί κάθε κίνησή του είναι μελετημένη και δεν λειτουργεί ποτέ χωρίς πρώτα να έχει σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα. Σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, ο Παρθένος, θα τολμήσει να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, αλλαγές που κάποιος άλλος μπορεί να τρόμαζε να τις πραγματοποιήσει. Η διαφορά όμως με τον Παρθένο είναι ότι θα έχει πρώτα κάνει ένα πλάνο δράσης, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει, ακόμα και αν η αλλαγή που θα κάνει δεν θα του βγει σε καλό! Μπορεί λοιπόν στα μάτια σου να σου φανεί κάποιες στιγμές ριψοκίνδυνη η στάση του Παρθένου, όμως να θυμάσαι πως αυτός φυλάγεται καλά. Ακόμα και την αποτυχία την έχει προβλέψει στα σχέδιά του και θα μπορεί να την αντιμετωπίσει!

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Πολλά πράγματα στη ζωή ενός Ζυγού δεν θέλουν σκέψη, αλλά ούτε και απόφαση... ακολουθεί το ρεύμα των αλλαγών και βρίσκεται όπου φυσάει ο άνεμος! Ο Ζυγός δεν θα προβληματιστεί, δεν θα αγχωθεί και δεν θα σκεφτεί αν θα πρέπει να ρισκάρει, αν πρέπει να κάνει μία αλλαγή ή αν θα του βγει σε καλό μία τολμηρή απόφαση που θα πάρει. Μπορεί να ανατρέψει τα πάντα γύρω του, αρκεί να ξέρει ότι θα περάσει καλά, ότι θα διασκεδάσει και ότι θα το απολαύσει! Συμπεριφέρεται με ρίσκο στον έρωτα, στα οικονομικά, αλλά και στα επαγγελματικά και τις περισσότερες φορές δεν του βγαίνει σε κακό, γιατί έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε κατάσταση... Όπως και να του τα φέρει η ζωή, ακόμα και αν αποτύχει, βρίσκει πολύ εύκολα την άκρη του, ίσως σε αυτό παίζει ρόλο και η διπλωματία του!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ την βρίσκω με αυτό το ρίσκο... αυτή θα μπορούσε να είναι η ατάκα ενός Σκορπιού, ο οποίος λατρεύει οτιδήποτε μυστήριο, μυστικό, δύσκολο ή και δυσνόητο... Οι προκλήσεις τον εξιτάρουν, ενώ παράλληλα, αυτό που τον ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο είναι ο κίνδυνος! Έτσι λοιπόν, αν και ένας Σκορπιός θέλει να έχει σταθερές βάσεις στη ζωή του, για να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που γίνεται μία εσωτερική πάλη μέσα του, γιατί τον έλκει το παράδοξο, το τολμηρό και θέλει να εξιχνιάσει οτιδήποτε δύσκολο ή μυστήριο υπάρχει γύρω του! Ο Σκορπιός θα πάρει τα ρίσκα του, θα αψηφήσει τον κίνδυνο, δεν θα μιλήσει πουθενά για όσα σκέφτεται ή σκοπεύει να κάνει, όμως θα τα φέρει έτσι που όσο τολμηρά και να πράξει, θα του βγει τελικά σε καλό! Εξάλλου, ένας Σκορπιός μπορεί εύκολα και μέσα από τις στάχτες του να ξαναγεννιέται!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι λάτρης των νέων εμπειριών και φυσικά θα μπορούσαμε να τον βάλουμε πρώτο στη λίστα των ζωδίων που τολμούν, ρισκάρουν, τα παίζουν όλα για όλα, χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες! Ο Τοξότης διψά για οτιδήποτε καινούριο και θα τον δεις συχνά να γίνεται τολμηρός σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί έχει την λαχτάρα να βιώσει κάτι καινούριο! Μπορεί εντελώς ξαφνικά να αλλάξει πόλη ή και χώρα, για έναν παθιασμένο έρωτα ή για μία επαγγελματική πρόταση, μπορεί να ρισκάρει να κάνει στροφή στην καριέρα του και να αλλάξει επάγγελμα, απλά και μόνο επειδή υπάρχει η ελπίδα της καταξίωσης ή γιατί θα γνωρίσει κάτι καινούριο και φυσικά ένας Τοξότης μπορεί να ρισκάρει ακόμα και τις οικονομίες του με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί ευελπιστεί ότι μέσα από μία επένδυση, μπορεί τελικά να βγει κερδισμένος. Δεν ξέρεις λοιπόν ποτέ, πώς, πότε και γιατί ένας Τοξότης θα κάνει τα μεγάλα άλματα στη ζωή του, αυτό που σίγουρα ξέρεις είναι ότι… δεν θα κάτσει φρόνιμος!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως είναι αρκετά συγκρατημένος, συγκροτημένος και λογικός, ποτέ δεν κάνει κάτι αν πρώτα δεν το έχει σκεφτεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα “κοσκινίσει” πολύ μία σκέψη, πριν πάρει μία απόφαση. Μπορεί να μην τον δεις συχνά να κάνει μεγάλες και τολμηρές αλλαγές στη ζωή του, δεν θα κάτσει όμως και με σταυρωμένα τα χέρια, ούτε και θα φοβηθεί μπροστά σε μία πρόκληση... Ένας Αιγόκερως θα πάρει μία ξαφνική απόφαση, που μπορεί να δημιουργήσει έκπληξη στους γύρω του, πολλοί θα θεωρήσουν ότι ρισκάρει και ότι δεν έχει το μυαλό στο κεφάλι του, στην ουσία όμως αυτό που αποδεικνύει έμπρακτα ένας Αιγόκερως είναι ότι σε οποιοδήποτε ρίσκο, σε κάθε αλλαγή, σε κάθε τολμηρή του κίνηση ή απόφαση, έχει πάντα προνοήσει!

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος κατά βάθος θέλει να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του (μην ξεχνάμε ότι είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να το πετύχει εύκολα. Μέσα του υπάρχει η σπίθα για αλλαγή, η ανάγκη να ρισκάρει και να λειτουργήσει απρόβλεπτα και ανατρεπτικά, προκειμένου να κάνει την προσωπική του υπέρβαση. Αυτή η επιθυμία του τον οδηγεί πολύ συχνά σε βιαστικές κρίσεις και σε αλλαγές στη ζωή του, που μετά τις μετανιώνει ή μπορεί να του βγουν και σε κακό... Όμως ο Υδροχόος είναι της άποψης πως ακόμα και τα παθήματα γίνονται μαθήματα! Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις λοιπόν πώς θα δράσει ένας Υδροχόος, ο οποίος είναι γεμάτος εκπλήξεις και πολλές φορές ούτε αυτός ο ίδιος δεν μπορεί να προβλέψει την δική του συμπεριφορά!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μην τον βλέπεις που φαίνεται φοβιτσιάρης ή και δειλός! Αυτό που ψάχνει ένας Ιχθύς είναι το κίνητρο που θα τον παρασύρει στο ρίσκο, στην περιπέτεια, στην αλλαγή... Το κίνητρο αυτό τις περισσότερες φορές είναι ο έρωτας, όπου σε αυτόν τον τομέα ο Ιχθύς μπορεί να λειτουργήσει εντελώς απρόβλεπτα και παρορμητικά, χωρίς να υπολογίσει το ρίσκο ή την ήττα! Θα ακολουθήσει τον δρόμο που θα του ορίσει η καρδιά του και θα ρισκάρει για να πετύχει το όνειρό του, ακόμα και αν φάει τα μούτρα του, παρόλο που δεν θα του αρέσει, γρήγορα θα το ξεπεράσει και θα σταθεί και πάλι στα πόδια του!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-07-2013 08:00:00