blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Αιγόκερως Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Αιγόκερως Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Αιγόκερου είναι στον Ταύρο

Αιγόκερως: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Ο Αιγόκερως ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν στον έρωτα, γι’ αυτό και παραμένει φανατικά πιστός. Αν και νοιώθει περίεργα χωρίς σύντροφο, δεν κάνει επιπόλαιες και αυθόρμητες σχέσεις. Δεν πανικοβάλλεται μπροστά στο ενδεχόμενο της μοναξιάς και δεν του αρέσει η ποικιλία. Δεν εκδηλώνεται αμέσως, πιστεύει περισσότερο στην αργή, αλλά σταθερή εξέλιξη της σχέσης, σμε αποτέλεσμα συχνά να παρεξηγείται. Αφού βρει τον σύντροφό του και πειστεί για την ανταπόδοση στον έρωτά του, η αγάπη του είναι μακροχρόνια και σταθερή. Είναι τύπος «οικογενειακός», θέλει να μοιράζονται μαζί του καθημερινές χαρές και λύπες χωρίς ζήλιες και πιέσεις. Είναι πολύ ευαίσθητος, παρόλο που δυσκολεύεται να το εκφράσει. Κατά τη διάρκεια των σχέσεών του εκδηλώνει την αγάπη του με μικρές καθημερινές χειρονομίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να αισθανθείτε, κατά κάποιο τρόπο, ότι κινδυνεύει η αισθηματική σας σχέση και κατ’ επέκταση η ασφάλειά σας. Θα νιώσετε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο και τα πράγματα έχουν πάρει μια ανεξέλεγκτη τροπή. Ταυτόχρονα, όμως, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να βιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εάν ένας χωρισμός είναι αναπόφευκτος, ενδώστε χωρίς τύψεις στις νέες γνωριμίες! Θα σας μείνουν αξέχαστες και θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο στην ερωτική ζωή σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ-ΟΝ Α VALENTINE’S DAYΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι