blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Καρκίνος Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Καρκίνος Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Καρκίνου είναι στον Σκορπιό

Καρκίνος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Για τον Καρκίνο, η κρεβατοκάμαρα είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος, αφού έχει τον πέμπτο οίκο στο Σκορπιό. Ωστόσο λειτουργεί τέλεια και στα υπόλοιπα δωμάτια! Είναι ένας έντονος εραστής, άμεσος και αποφασιστικός. Μέχρι να σιγουρευτεί μέσα στη σχέση, κρατά τις επιφυλάξεις του. Εάν τον παρατήσουν ή τον απογοητεύσουν, γίνεται ζηλιάρης, αγανακτεί και η αγάπη του μετατρέπεται σε μίσος! Όταν αποκοπεί από μια σημαντική σχέση, ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει ξανά με τους ίδιους όρους. Μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι αξίζει.

Η σεξουαλικότητα είναι γι’ αυτόν πολύ σημαντική και η απιστία αποτελεί σίγουρη αιτία χωρισμού. Παρόλο που αγαπάει με πάθος, μπορεί να βάλει οριστικό τέλος, όταν δει ότι η σχέση του δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση αναζητεί άμεσα μια καινούργια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Το διάστημα αυτό φέρνει γεγονότα και καταστάσεις που σας ωθούν να ερευνήσετε τις εσωτερικές αξίες και τα ιδανικά σας. Θα αναρωτηθείτε αν ο σύντροφός σας καλύπτει τις ανάγκες σας και σας χαρίζει την ασφάλεια και την ειρήνη που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Ίσως σας χρειαστεί περισσότερος χρόνος απ’ όσο νομίζετε, μέχρι να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Μέχρι τότε συντηρείτε μια κατάσταση που δεν φαίνεται να αλλάζει. Τα πράγματα μάλλον θα παραμείνουν στάσιμα, κυρίως, γιατί εσείς, ακόμα, δεν έχετε βρει το κουράγιο να προχωρήσετε σε ριζικές λύσεις.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι