blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Λέων Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Λέων Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Λέοντα είναι στον Τοξότη

Λέων: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Αιώνιος ταξιδευτής ο πέμπτος οίκος στον Τοξότη, ωθεί τον λέοντα να ανοίγει διάπλατα τα φτερά από τη στιγμή που θα νιώσει ότι εγκλωβίζεται μέσα σε οποιαδήποτε σχέση.

Ο Λέοντας, έχοντας αυτή την οικοθεσία, είναι αυθόρμητος, ενθουσιώδης, τολμηρός και ευμετάβλητος. Εντυπωσιάζει με το χαμόγελό του, φτιάχνει «κλίμα» με τ’ αστεία του, ευαισθητοποιεί με τα όνειρα και τη φιλική του συμπεριφορά. Γι’ αυτόν, ο αμοιβαίος σεβασμός μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη σχέση, ακόμη και από το ερωτικό στοιχείο. Αγαπά την προσωπική του ελευθερία, η οποία πολλές φορές του δημιουργεί προβλήματα.

Νιώθει πιο άνετα, όταν τα πράγματα εξελίσσονται αργά και το ταίρι του δεν προβάλλει, τουλάχιστον από την αρχή, πολλές απαιτήσεις. Είναι ιδανικός σύντροφος αφού είναι ανοιχτόμυαλος και σέβεται το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο. Ανάλογα, και αυτός θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές του μέσα από την ερωτική του σχέση και να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Πρόκειται για μια «μαγική» περίοδο που θα σας επιτρέψει να κάνετε να συμβούν τα πάντα! Ο προσωπικός μαγνητισμός σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας αποτελούν τα καλύτερα όπλα σας. Η αγάπη και ο έρωτας σας ακολουθούν παντού και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην τους αγνοήσετε. Έτσι κι αλλιώς, όσο κι αν προσπαθήσετε, είναι δύσκολο να το αποφύγετε. Η σπίθα θα ανάψει ξαφνικά μια φωτιά που μπορεί εξίσου απρόσμενα να σβήσει, αλλά, τουλάχιστον, για όσο θα διαρκέσει θα είναι συναρπαστική!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι