blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Σκορπιός Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Σκορπιός Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Σκορπιού είναι στους Ιχθύς

Σκορπιός: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Ο Σκορπιός, έχοντας τον πέμπτο οίκο στους Ιχθύς, δίνεται απόλυτα και περιμένει ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό του. Ο ρομαντισμός παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του, όσο και αν δεν το παραδέχεται και του αρέσει να συμμετέχει σε παιγνίδια που οδηγούν στην κατάκτηση. Είναι πολύ τρυφερός και έχει έντονη ανάγκη για αγάπη και κατανόηση. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κάνει θυσίες για χάρη της αγάπης, γι’ αυτό πιθανό να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Όταν ερωτεύεται σκέφτεται εξ ολοκλήρου με το συναίσθημα και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τη λογική. Η ανάγκη που έχει για τρυφερότητα, πολλές φορές, τον κάνει να την αναζητεί και σε άλλες αγκαλιές. Μπορεί να μην είναι εξ ορισμού άπιστος, αυτή, όμως η ιδιαιτερότητά του, τον κατατάσσει στους πλέον «άτακτους», ερωτικούς συντρόφους. Έχει όμως και την ατυχία να επιλέγει …λάθος συντρόφους. Πολλοί διατηρούν μια κρυφή ερωτική σχέση, που αν και την ξεκίνησαν χωρίς πολλή σκέψη – έρμαιο πάντα των συναισθημάτων τους – αργά, σχεδόν βασανιστικά, γίνεται πληγή που τους προκαλεί πόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Το πέρασμα του Κρόνου από τον Οκτώβριο στο Σκορπιό , θα σας φέρει αντιμέτωπους με κοινωνικές και επαγγελματικές ευθύνες. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει αιτία να δημιουργηθεί αναστάτωση στην αισθηματική ζωή σας, καθώς ο σύντροφός σας, δεν θα έχει την διάθεση να κατανοήσει τις προτεραιότητές σας. Προσπαθήστε να μην επαναφέρετε παλιά προβλήματα και διαφωνίες στην επιφάνεια γιατί θα είναι δύσκολο να λυθούν. Η συμβιβαστική διάθεση θα βοηθήσει στην επικράτηση ενός καλύτερου κλίματος στις σχέσεις σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAYΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι