blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αφιέρωμα στον Δίδυμο, το ζώδιο του μήνα, τον Ιούνιο 2013.

 
Αφιέρωμα στον Δίδυμο, το ζώδιο του μήνα, τον Ιούνιο 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος στους Διδύμους

Στην αστρολογία, στις 21 Μαίου ο Ήλιος εισήλθε στους χαρωπούς Διδύμους, με τα γνωστά επακόλουθα: η προσαρμοστικότητα μας βγάζει απο δυσάρεστες περιπέτειες, η κοινωνικότητα καλύπτει τα κενά μας και οι εναλλαγές είναι το αλατοπίπερο της ζωής μας, μέσα απο πλακόστρωτα μονοπάτια με άπειρους χρωματισμούς και σχηματισμούς. Ναι, ο Ήλιος στους Διδύμους είναι η χαρά της ζωής, η ίδια η ζωή με τα σκαμπανεβάσματά της, τις αναποδιές της, τις ομορφιές της, τα ταξίδια της, τους επιπόλαιους έρωτές της και τις μυρωδιές της Άνοιξης! Όλα αυτά σε ένα νοερό μπλέντερ ανακατεμένα, μας αποκαλύπτουν τον ανισόρροπο, αλλά γοητευτικό κόσμο των Διδύμων!

Οι μηνιαίες προβλέψεις για Διδύμους

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα : σεξ, ψέμματα και υποσχέσεις

Στις 26 Μαίου, ο Ήλιος τετραγωνίζει τον άσσο της αυταπάτης Ποσειδώνα και σε μεταφέρει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο, από το οποίο για να ξεφύγεις, χρειάζεσαι αυξημένη αντίληψη και άψογη κρίση, τα οποία δεν μπορείς να έχεις όμως. Όχι ακόμα.
 
Η όψη αυτή σου προκαλεί μια ανήσυχη και ακαταμάχητη νοσταλγία, η οποία έχει τις ρίζες της στην διψασμένη αναζήτηση της αδελφής-ψυχής. Τις μέρες αυτές θα είναι για σένα σαν μια Ιερά ...αυτο-Εξέταση, αφού θα περάσεις σαράντα κύμματα τη σχέση σου για να βρεις χίλιους λόγους να τη διατηρήσεις, αλλά και να δεις αν όντως συναισθηματικά σε καλύπτει όπως θα πρέπει να καλύπτει μία σχέση.
 
Ως εκ τούτου, οι αναζητήσεις σου χρειάζονται παρηγοριά, κάτι που σε οδηγεί να καταφύγεις σε έξτρα δόσεις σεξ, σαν υποκατάστατο.
 
Η παγίδα των ημερών δεν είναι άλλη, απο το να πέσεις γοητευμένος Δίδυμε, απο τον βομβαρδισμό με κοπλιμέντα και υποσχέσεις και μετά να περιμένεις να εφαρμοστούν τα λεγόμενα ένα προς ένα.
 
Και επειδή το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ήλιο μπορεί να σου φέρει αμαρτίες στη ζωή σου, απλά ενέδωσε σε αυτές και τους πειρασμούς, μια που ένεκα του ζωδίου σου έχεις και μια μικρή τάση να κοιτάς την πάρτη σου, εφαρμόζοντας την δική σου ηθική και όχι αυτή που σου προδιαγράφεται έτοιμη απο την κοινωνία. Κυλίσου λοιπόν άφοβα σε ξένα σεντόνια, αφέσου χωρίς ενοχές σε άλλα χέρια και ζήσε με την πεποίθηση πως μόνο για σένα και το αντικείμενο του πόθου σου γυρίζει η γη αυτή. Αν απογοητευτείς, παρηγοριά θα σου προσφέρει μια μικρή και ακίνδυνη κατάχρηση, όπως το καλό κρασί ή μια απόδραση σε εξωτικά μέρη, μέχρι να περάσει ο πόνος, που σε σένα δεν έχει και πολύ διάρκεια, έτσι κι’ αλλιώς!
 
Ελπίζω να έχεις αρκετή ωριμότητα, ώστε να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και δρομολογήσεις μακροπρόθεσμα σχέδια, αφού η όψη αυτή σε στραβώνει και χάνεις τη λεωφόρο απο τα μάτια σου.

Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό : μια αγκαλιά ευκαιρίες

Στις 2 Ιουνίου και οι πιο ασήμαντες πληγές θα έχουν ξεχαστεί, όταν ο Ήλιος θα κάνει μια όψη εξαγώνου με τον πλανήτη της ευκαιρίας και του καινούριου, τον Ουρανό, αποκαλύπτοντάς σου όμορφους τρόπους να βελτιώσεις τη ζωή σου, είτε μέσα απο ενα καρδιοχτύπι, είτε μέσα απο ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Το μακροχρόνια θετικό της όψης αυτής, θα είναι η ορμή ανεξαρτησίας που θα σου δώσει, έστω και σαν σύλληψη μιας πρώτης σκέψης, η οποία όμως θα σε πάει παρακάτω και θα είναι η πρώτη κίνηση ώστε να σου ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία.
 
Ανάσα ελευθερίας θα είναι και για τη σχέση σου, η οποία αν έχει γίνει πνιγηρή, είναι σαν να βουτάς στο βυθό χωρίς μάσκα, αφού για σένα το πρωταρχικό είναι η απουσία δεσμεύσεων που σε κρατούν στα χαμηλά, χωρίς να σου διεγείρουν το μυαλό. Η όψη αυτή θα δώσει την απαραίτητη εγκεφαλική διέγερση στη σχέση, δίνοντας της φάρμακό και κάνοντας την πιο ενδιαφέρουσα. Και επειδή την περίοδο αυτή, πολλοί φωστήρες θα έρθουν να σου θυμίσουν τις υποχρεώσεις σου, εσύ απλά κλείσε αυτιά και άνοιξε τα κανάλια σου, ώστε η ζωή απο μόνη της να σε οδηγήσει σε αυτό που σου είναι ταιριαστό να κάνεις.

Ήλιος σύνοδο με Δία : από το κρεβάτι στην κορυφή της σκάλας

Πριν σε αποχαιρετήσει ο Ήλιος, περνώντας στον Καρκίνο, θα σου κάνει δώρο μια σύνοδο με το Δία, αυξάνοντας τα τυχερά και τα ωραία στη ζωή σου. Και επειδή θα βιαστείς να σκεφτείς πως αυτά αφορούν μόνο τα λεφτά και τα πλούτη, σου λέω πως ο καθένας ορίζει εντελώς διαφορετικά τον όρο "τύχη".
 
Είναι οι προοπτικές επέκτασης που θα έχεις, εκεί που θέλεις, και με τον τρόπο που θέλεις. Το αεράκι στα οικονομικά και τα προσωπικά θα το νιώσεις έντονα στο πρόσωπο σου, αφού θα φύγουν οι σκόνες απελπισίας και η μιζέρια του τελευταίου καιρού.
 
Το Εγώ σου συναντά την επέκταση, την τυχερή εξέλιξη, τη λύση κάτω απο τη μύτη σου, ενώ το ρητό σου φρόντισε να είναι "Ζητώ και μου δίνεται". Είναι σα να γνωρίζεις πως τα πράγματα θα οδηγηθούν στο σημείο που θα είναι καλύτερα για σένα.
 
Προετοιμάσου για ρομαντικές καταστάσεις, γαμήλιες υποσχέσεις και γλυκιές νύχτες. Βέβαια, ο υπερβολικός δυναμισμός σου και η υπερ-αισιοδοξίά σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.
 
Εσύ με τη σειρά σου βάλε φρένο στο υπερβολικό φαγητό, τις χωρίς όριο γενναιοδωρίες και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Αν παίζεις με την ιδέα να αρπάξεις τον εραστή σου και να το σκάσεις στα πλαίσια ενός γάμου -έκπληξη, φρόντισε να πνίξεις τις παρορμήσεις της πρώτης στιγμής και να το κάνεις κατόπιν ωρίμου σκέψεως!
 
Το βέβαιο είναι πως θα είναι για σένα ένας ευνοϊκός μήνας, αυτός των γενεθλίων σου, που θα σου επιτρέψει να ανέβεις πιο εύκολα τις κουραστικές σκάλες της επιτυχίας, αυτές που οδηγούν στην επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.
Από τη Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-05-2013 00:00:00