blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ένα ζωάκι στην καρδιά σου. Ποιό ζώο ταιριάζει στα ζώδια;

 
Ένα ζωάκι στην καρδιά σου. Ποιό ζώο ταιριάζει στα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Σε όποιο ζώδιο και να ανήκουν, οι άνθρωποι που μοιράζονται τη ζωή τους με ένα κατοικίδιο, βιώνουν μια μοναδική σχέση. Ένα ζωάκι μπορεί να προσφέρει όχι μόνο συντροφιά, αλλά απεριόριστη αγάπη και αφοσίωση. Τα παιδιά μαθαίνουν, ζώντας μαζί τους, τη συντροφικότητα και την υπευθυνότητα. Οι μεγάλοι έχουν το πιο καταπληκτικό ζωντανό …αγχολυτικό δίπλα τους. Το χάδι, το παιχνίδι και η απλή συντροφιά ενός κατοικίδιου εξαφανίζει το στρες. Για τους ηλικιωμένους ανθρώπους η παρουσία ενός ζώου παρατείνει τη ζωή και βελτιώνει την υγεία.

Πολλές φορές συναντάς κατοικίδια που έχουν απίστευτη νοημοσύνη και ικανότητα επικοινωνίας με τους ανθρώπους, και το μόνο που τους λείπει είναι η ανθρώπινη μιλιά. Και όχι μόνο σκυλιά και γάτες, αλλά και πλάσματα από τα οποία δεν το περιμένεις: πουλιά, ψάρια, χελώνες, χάμστερ… Και αν δεν το πιστεύεις, πριν σου πούμε παρακάτω ποιο κατοικίδιο σου ταιριάζει, δες αυτό το βίντεο.

Sponsored Links

Ποιο ζωάκι σου ταιριάζει

Πώς να διαλέξεις όμως το είδος του ζώου που ταιριάζει σε σένα; Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τις γάτες, άλλοι προτιμούν τα σκυλιά, άλλοι ονειρεύονται έναν τροπικό παπαγάλο… Χρειάζεται όμως το ζωάκι σου, ανεξάρτητα από το είδος του, να σου καλύπτει κάποιες δικές σου εσωτερικές ανάγκες. Και επειδή αυτές οι ανάγκες είναι κατά βάση συναισθηματικές, ένας καλός τρόπος να το διαλέξεις είναι με βάση τη Σελήνη σου, τον πλανήτη των αισθημάτων. Δες τη θέση της Σελήνης, κάνοντας κλικ στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σου (κάτι που θα δεις πολύ εύκολα) μπορείς να επιβεβαιώσεις ακριβώς τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει το δικό σου κατοικίδιο.

Και κάτι ακόμα σημαντικό: Επειδή τα ζωάκια έχουν διαίσθηση, αν σου προκύψει η ευτυχής συγκυρία να σε διαλέξει πρώτο εκείνο, π.χ. να συναντήσεις ένα αδέσποτο σκυλάκι που να σου κάνει χαρές σαν να σε ήξερε από πάντα, ή να σου δείξει ολοφάνερη προτίμηση μια γατούλα στο pet-shop, μην χάσεις την ευκαιρία να το κάνεις δικό σου. Θα δημιουργήσεις μαζί του μια πραγματική σχέση ζωής!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Κριό, σε γοητεύουν τα κατοικίδια με σωματική δύναμη, αντοχή και γενναιότητα. Για παράδειγμα το ιδανικό σου θα ήταν τα σκυλιά-διασώστες, ή εκείνα που συμμετέχουν σε κυνοδρομίες. Ακόμα κι αν δεν θα σκόπευες να χρησιμοποιήσεις το ζώο σου για κάτι τέτοιο, σου αρέσει να αισθάνεσαι την ασφάλεια ενός ατρόμητου φύλακα στο σπίτι σου, που θα τον θεωρούσες ικανό να κάνει παρόμοια κατορθώματα με το Λαγωνικό Κ-9. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Ταύρο, τα ζωάκια αντανακλούν για σένα την πολυτέλεια. Ή μπορεί να αποτελούν μια επένδυση. Κι αν χρειάζονται περισσότερη φροντίδα ή ειδική δίαιτα, είσαι διατεθειμένους να τους τις προσφέρεις. Από αυτή την άποψη, δεν θα δίσταζες ακόμα και να υιοθετήσεις ένα σπάνιο ζώο, από κάποιο είδος που κινδυνεύει με εξαφάνιση. Συχνά ασχολείσαι ο ίδιος με το ζευγάρωμα και την αναπαραγωγή ζώων ράτσας, και από μεράκι και για το κέρδος. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με τη Σελήνη σου στους Διδύμους, πιθανόν να έχεις προτίμηση στα πλάσματα που «μιλούν», όπως τα πουλιά μάινα και οι παπαγάλοι. Αλλά και τα ωδικά πτηνά είναι στις αδυναμίες σου. Σου αρέσουν επίσης τα σκυλιά και οι γάτες που δείχνουν να επικοινωνούν, απαντώντας σε ό,τι τους λες με γρυλίσματα, νιαουρίσματα και άλλους ήχους. Σε γοητεύει και η αεικινησία των μαϊμούδων. Εκπαιδεύεις τόσο καλά το ζωάκι σου, που θα μπορούσε να παίξει και σε ταινίες! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Καρκίνο, εφόσον είσαι ο ίδιος σπιτόγατος, μπορεί να σου αρέσουν ήσυχα ζώα όπως οι χελώνες, ενώ αν προτιμάς το «έξω» θα σου άρεσε ένα φιλικό σκυλί. Αν οι συνθήκες σου το επιτρέπουν, είσαι ικανός να μαζέψεις στο σπίτι σου μια αγέλη από σκύλους ή γάτες, που τα περιποιείσαι με μεγάλη ευχαρίστηση. Το να έχεις αρκετά ζωάκια σου δίνει τη δυνατότητα για έναν τελείως διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας απ’ ό,τι με τους ανθρώπους. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Λέοντα, θα διάλεγες κάποιο ζώο που δεν περνά απαρατήρητο, είτε σαν είδος είτε σαν ράτσα. Για παράδειγμα έναν κινέζικο σκύλο Σαρ-Πέι ή μια αιγυπτιακή γάτα Μάου… Αν τελικά περιοριστείς σε κάτι πιο κοινό, θα φροντίσεις τουλάχιστον να είναι εγγυημένα καθαρόαιμο. Αν μπορείς να το πηγαίνεις σε επιδείξεις και σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ακόμα καλύτερα. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως, το φροντίζεις με απόλυτη αφοσίωση. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στην Παρθένο, θέλεις μια στενή σχέση με το ζωάκι σου και εκτιμάς πολύ τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει η συμβίωση μαζί του. Δένεσαι ιδιαίτερα με τα ζωάκια εκείνα που συμπεριφέρονται σαν να καταλαβαίνουν πότε δεν είσαι καλά, και έρχονται να σου προσφέρουν συμπαράσταση με την παρουσία τους. Συχνά η Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ένδειξη ότι συχνότερα το ζώο διαλέγει τον ιδιοκτήτη και όχι το αντίθετο. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Ζυγό, είναι πιθανόν να μπει στη ζωή σου ένα ζωάκι μέσω ενός ερωτικού συντρόφου που είναι ο ιδιοκτήτης του. Σε γοητεύουν εκείνα που δείχνουν ιδιαίτερη εξυπνάδα, όπως τα τεριέ, τα ποιμενικά και τα τσιουάουα. Αγαπάς τις ράτσες που εκπαιδεύονται για συγκεκριμένες δουλειές. Γενικά προτιμάς τα μικρόσωμα ζώα, είτε πρόκειται για σκυλιά είτε για άλλου είδους κατοικίδια, όπως τα χάμστερ, τα σκιουράκια και τα ινδικά χοιρίδια. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Σκορπιό, εκτιμάς στα ζωάκια το θάρρος και τη δύναμη. Δεν έχεις απλά γούστα. Θα σου άρεσε να διατηρείς ένα ιγκουάνα, ακόμα και ένα φίδι. Ή θα φανταζόσουν τον εαυτό σου με ένα εξημερωμένο κυνηγετικό γεράκι. Επειδή όμως στην πραγματική ζωή μπορείς να έχεις μόνο κάτι πιο «συμβατικό», όπως ένα σκυλί ή γατί, φροντίζεις να είναι τόσο εντυπωσιακό, ώστε μαζί του να μην περνάς απαρατήρητος, ιδίως από το αντίθετο φύλο. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Τοξότη, θα ήθελες ένα ζώο έξυπνο, που να επικοινωνεί μαζί σου και να εκπαιδεύεται ώστε να κάνει διάφορα «νούμερα». Οι σκύλοι και οι γάτες που έχουν αυτά τα χαρίσματα σε γοητεύουν, αλλά το όνειρό σου θα ήταν ένα άλογο. Συνήθως καταλήγεις στους σκύλους, επειδή μπορείς να προγραμματίσεις τη ζωή και τις δραστηριότητές σου, κυρίως τις διακοπές και τα ταξίδια, έτσι που να τους έχεις διαρκώς μαζί σου.Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Αιγόκερω, σου αρέσουν τα δυνατά, χρήσιμα ζώα. Εκείνα που εκπροσωπούν τα χαρίσματα που εκτιμάς περισσότερο και στους ανθρώπους. Σου αρέσουν για παράδειγμα τα σκυλιά-διασώστες, όπως τα βελγικά λυκόσκυλα ή εκείνα που σέρνουν έλκηθρα, όπως τα σαμογέντ και τα χάσκι, έστω κι αν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις για κάτι τέτοιο. Αν είχες δυνατότητα, θα μπορούσες και να διατηρείς περισσότερα από ένα ζώα. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στον Υδροχόο, θα μπορούσες να είσαι ο φιλόζωος που συντηρεί περισσότερα από ένα ζωάκια, σκυλιά, γατιά ή και από τα δύο, ημίαιμα κατά προτίμηση. Αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα, αρκείσαι σε ένα ενυδρείο, που να περιέχει μια πλούσια ποικιλία από ψάρια. Από την άλλη, ακόμα κι αν δεν έχεις δικό σου ζωάκι, είσαι το άτομο που υπερασπίζεται φανατικά τα δικαιώματα των ζώων και τα προστατευόμενα είδη. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ: Αν έχεις τη Σελήνη σου στους Ιχθείς, σου αρέσουν τα ζωάκια που δείχνουν διαισθητικές ικανότητες. Πολλές φορές νιώθεις πιο άνετα μαζί τους, απ’ ό,τι με τους ανθρώπους. Ιδίως οι γάτες είναι οι αγαπημένες σου. Εμπιστεύεσαι τις ενστικτώδεις αντιδράσεις τους απέναντι στους άλλους ανθρώπους και μπορεί βάσει αυτών να βγάζεις συμπεράσματα. Συχνά σε διαλέγει το ζωάκι προτού να το διαλέξεις εσύ, και σου δείχνει απέραντη στοργή και αφοσίωση. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2012 00:00:00