blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι όψεις τους στην ερωτική συναστρία της σχέσης σας.

 
Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι όψεις τους στην ερωτική συναστρία της σχέσης σας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Ο Ήλιος και η Σελήνη στην ερωτική συναστρία

«Για πάντα μαζί, για πάντα μαζί, σε αυτό το ανηφόρι που λέμε ζωή, για πάντα μαζί κι αν έρθουν καημοί, μαζί θα μας βρούνε για πάντα μαζί…» λέει ο Γιάννης Πάριος! Μαζί του έχουμε και εμείς κάποια στιγμή τραγουδήσει αυτό τον στίχο, κρατώντας στην καρδιά την ελπίδα ότι ο έρωτας που ζούμε θα κρατήσει… για πάντα!

 

Μπορούμε όμως πραγματικά να γνωρίζουμε από το ξεκίνημα μίας σχέσης, αν υπάρχουν οι προοπτικές να διατηρηθεί στο χρόνο; Στην ερωτική συναστρία μίας σχέσης, υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! Βλέποντας μία ερωτική συναστρία, οι δύο πρώτοι αστρολογικοί δείκτες οι οποίοι είναι και οι πιο σημαντικοί είναι ο Ήλιος και η Σελήνη, δηλαδή τα λεγόμενα «Φώτα» τα οποία και μας δείχνουν κατά πόσο το ζευγάρι μπορεί να έχει μεταξύ του ταύτιση, αρμονία και πορεία!

 

Ο Ήλιος στην αστρολογία αντιπροσωπεύει τον άνδρα, τον πατέρα, το πατρικό πρότυπο, την προσωπικότητα, αυτό που πραγματικά είμαστε. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει την γυναίκα, την μητέρα, το μητρικό πρότυπο, την ψυχή και τις συναισθηματικές μας ανάγκες!

Ποιές είναι οι όψεις της δικής σου σχέσης

Δες λοιπόν την ερωτική συναστρία της σχέσης σου και παρατήρησε τις αστρολογικές όψεις που έχει ο Ήλιος και η Σελήνη σου με τους πλανήτες του συντρόφου σου, αλλά και το αντίστροφο!

Οι όψεις του Ήλιου τη συναστρία

Το πρώτο πράγμα για την δημιουργία μίας αρμονικής σχέσης, είναι οι προσωπικότητες των δύο ανθρώπων να είναι συμβατές, με λίγα λόγια να υπάρχει αυτό το ωραίο ταίριασμα, το οποίο θα κάνει τον έναν να μην ξεκολλά εύκολα από τον άλλον! Γνωρίζοντας έναν άνθρωπο λοιπόν, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όλοι μας, είναι κατά πόσο μπορούμε να «κολλήσουμε» μαζί ως προσωπικότητες! Δες λοιπόν αν ο Ήλιος ο δικός σου κάνει κάποιες από τις παρακάτω αστρολογικές όψεις με τους πλανήτες του συντρόφου σου:

 

Ο Ήλιος σου σε σύνοδο με την Σελήνη του συντρόφου σου: Όταν ο Ήλιος του ενός ατόμου πραγματοποιεί σύνοδο με την Σελήνη του άλλου, υπάρχει αμέσως η διάθεση το ζευγάρι να κάνει νέα ξεκινήματα, να τολμήσει να κάνει αλλαγές προκειμένου να είναι μαζί! Πολλά ζευγάρια που έχουν συναστρία τους Ήλιο σε σύνοδο με την Σελήνη, πολύ γρήγορα τέλεσαν γάμο, γιατί ένιωσαν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό!

 

Ο Ήλιος σε σύνοδο / τρίγωνο/ εξάγωνο με Ερμή: Η θετική όψη που σχηματίσει ο Ήλιος του ενός με τον Ερμή του άλλου, δηλώνει ότι το ζευγάρι έχει απόλυτη επικοινωνιακή ταύτιση! Η επικοινωνία θα είναι πάντα το «ατού» που θα βοηθά τη σχέση να λύνει τα προβλήματά της.

 

Ο Ήλιος σε σύνοδο / τρίγωνο / εξάγωνο με την Αφροδίτη: Η θετική όψη του Ήλιου με την Αφροδίτη στη συναστρία πυροδοτεί τον ερωτικό πόθο και κάνουν την ερωτική ατμόσφαιρα της σχέσης, αρκετά παιχνιδιάρικη και απολαυστική!

 

Ο Ήλιος σε σύνοδο / τρίγωνο / εξάγωνο με τον Άρη: Με τον Ήλιο και τον Άρη σε θετική όψη στη συναστρία, το ζευγάρι μπορεί να αναμένει ότι η σχέση αυτή μπορεί να είναι αρκετά δυνατή με κίνητρα και ευκαιρίες να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες.

 

Ο Ήλιος σε σύνοδο / τρίγωνο / εξάγωνο με τον Δία: Όταν ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε θετική όψη, τότε ο γάμος είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο σε μία σχέση. Πιο πιθανό είναι όταν υπάρχει τρίγωνο Ήλιου – Δία! Η ανάγκη για επέκταση, αλλά και οι τυχερές συγκυρίες, θα βοηθήσουν γρήγορα το ζευγάρι να κάνει σχέδια, τα οποία θα μπορούν να είναι και υλοποιήσιμα!

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο / εξάγωνο με τον Κρόνο: Όταν υπάρχει τρίγωνο ή εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο τότε όχι μόνο κολλάτε ως προσωπικότητες, αλλά η σχέση έχει και τις προοπτικές για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στο χρόνο!

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο και εξάγωνο με τον Ουρανό: Μπορεί η θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, να μην εγγυάται μονιμότητα και σταθεροποίηση δεσμού, χαρίζει όμως εκπλήξεις που ενθουσιάζουν το ζευγάρι και κάνουν τον έρωτα να διαρκεί περισσότερο!

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο / εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Η θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ποσειδώνα, βοηθά στην εκπλήρωση ονείρων και προσδοκιών! Το ζευγάρι αισθάνεται ότι βρήκε αυτό που πάντα περίμενε και ήλπιζε! Δημιουργείται μία αμοιβαία επιθυμία για την δημιουργία και εξέλιξη προσωπικών σχεδίων ζωής.

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο / εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Όταν ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε αρμονία στην συναστρία, το ζευγάρι νιώθει έντονα το αίσθημα της οικειότητας, της ζεστασιάς, αλλά και μίας ισχυρής έλξης, που τους κάνει να νιώθουν αχώριστοι! Η σχέση παίρνει μία πολύ σοβαρή μορφή, αφού ο ένας νιώθει ότι δεν μπορεί να κάνει μακριά από τον άλλον!

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με Μεσουράνημα: Κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες για τη ζωή, συνδέουν αμέσως το ζευγάρι, αφού ο ένας μπορεί πιο εύκολα μέσα από τον άλλον να πραγματοποιήσει σημαντικά επιτεύγματα. Η προσωπικότητα του ατόμου που έχει τον Ήλιο, κάνει το άτομο που έχει το Μεσουράνημα να παίρνει πρωτοβουλίες για την υλοποίηση στόχων ζωής!

 

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1'

 

Οι όψεις της Σελήνης στη συναστρία

Αν δεν υπάρχει ισχυρό συναίσθημα, καμία σχέση δεν μπορεί να έχει εξέλιξη… Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης στην ερωτική συναστρία, δηλώνουν κατά πόσο μπορεί ο έρωτας να γίνει αγάπη και αν υπάρχουν οι ευκαιρίες να εξελιχθεί συναισθηματικά ο δεσμός! Αν υπάρχουν θετικές όψεις ανάμεσα στη Σελήνη του ενός συντρόφου, με τους πλανήτες του άλλου, τότε υπάρχουν οι προοπτικές για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο! Οι κυριότερες θετικές αστρολογικές όψεις σε μία ερωτική συναστρία είναι οι παρακάτω:

 

Η Σελήνη σε σύνοδο / εξάγωνο /τρίγωνο με τον Ερμή: Ο διάλογος, οι συζητήσεις και οι σκέψεις που υπάρχουν για την εξέλιξη της σχέσης, δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Το ζευγάρι εκφράζει τα συναισθήματά του με τα λόγια και υπάρχει ο ενθουσιασμός να μοιράζονται τα πάντα!

 

Η Σελήνη σε σύνοδο / εξάγωνο / τρίγωνο με την Αφροδίτη: Αγάπη, συναίσθημα και απόλαυση, αυτό ακριβώς είναι το τρίπτυχο της θετικής αστρολογικής όψης Σελήνης – Αφροδίτη στη συναστρία! Η αγάπη μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και κάνει το ζευγάρι να αισθάνεται πλήρη ολοκλήρωση!

 

Η Σελήνη σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Άρη: Το άτομο που έχει τον Άρη βοηθά το άτομο που αντιπροσωπεύει τη Σελήνη να εξωτερικεύει όσα αισθάνεται και να παίρνει πρωτοβουλίες για τη σχέση! Υπάρχει έντονος ερωτικός ενθουσιασμός και δίνονται και ευκαιρίες ευχάριστων αλλαγών, που ανανεώνουν συναισθηματικά τη σχέση!

 

Η Σελήνη σε σύνοδο / εξάγωνο / τρίγωνο με τον Δία: Από το ξεκίνημα της σχέσης, υπάρχουν τα ανοίγματα και οι προοπτικές να υπάρξουν όμορφες συναισθηματικές εξελίξεις! Η αγάπη εξελίσσεται και γίνεται το στήριγμα, πάνω στο οποίο το ζευγάρι θέλει σύντομα να ενώσει τη ζωή του για πάντα μαζί! Η θετική όψη Σελήνης – Δία (εφόσον είναι και ακριβείας) δηλώνει γάμο και δημιουργία οικογένειας.

 

Η Σελήνη σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Κρόνο: Παρατηρώντας σε μία ερωτική συναστρία τρίγωνο ή εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα ότι το συναίσθημα αναπτύσσεται στο ζευγάρι αργά, αλλά σταθερά. Το άτομο του Κρόνου βοηθά με την ωριμότητα και τη σοφία του, στην δημιουργία μία συναισθηματικής σχέσης, που θα έχει μέλλον! Η λογική και η ευαισθησία, γίνονται ένα όμορφο «μείγμα» που βάζει τις βάσεις για το κοινό μέλλον!

 

Η Σελήνη σε σύνοδο / εξάγωνο / τρίγωνο με τον Ουρανό: Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν έρωτα κεραυνοβόλο, που από το ξεκίνημά του χάρισε δυνατά καρδιοχτύπια! Η ερμηνεία αυτής της όψης μπορεί να μην εγγυάται σταθερότητα, σίγουρα όμως φανερώνει ότι τα πάντα είναι δυνατά σε αυτό το ζευγάρι! Οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις είναι συχνό φαινόμενο, αφού η σχέση μπορεί πολύ εύκολα να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της.

 

Η Σελήνη σε εξάγωνο / τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Σίγουρα θα έχεις δει ζευγάρια που δεν ξεκολλά το ένα από το άλλο, που συνέχεια είναι ζουζουνίσματα, εξομολογήσεις και ρομάντζα όπου βρεθούν και όπου σταθούν! Αυτά τα ζευγάρια είναι βέβαια ότι έχουν στην συναστρία τους την θετική όψη Σελήνης – Ποσειδώνα! Η όψη αυτή, δημιουργεί την ανάγκη για συναισθηματική εκπλήρωση και ολοκλήρωση!

 

Η Σελήνη σε εξάγωνο / τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ένα βαθύ και ουσιαστικό συναισθηματικό δέσιμο δημιουργείται στο ζευγάρι που έχει στην ερωτική του συναστρία θετική όψη Σελήνης – Πλούτωνα! Το άτομο της Σελήνης «ξυπνά» δυνατά ερωτικά ένστικτα στο σύντροφό του, ενώ το άτομο του Πλούτωνα καταφέρνει με το πείσμα, την αντοχή και την ψυχική του δύναμη, να δημιουργήσει μία ισχυρή συναισθηματική ένωση που κρατά χρόνια…

 

Η Σελήνη σε σύνοδο / εξάγωνο/ τρίγωνο με Μεσουράνημα: Οι συναισθηματικές βάσεις της σχέσης, γίνονται σταθερές με το χρόνο και αποτελούν το σκαλοπάτι για την επίτευξη σημαντικών στόχων ζωής.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-05-2015 11:52:00