blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τι ζώδιο είναι η αισθηματική σου σχέση;

 
Τι ζώδιο είναι η αισθηματική σου σχέση;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου; Ανάλογα με το πότε ξεκίνησε, μπορεί να έχει επιρροές από το ζώδιο εκείνων των ημερών, και να αποκτά έτσι κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Φυσικά, η αλήθεια είναι πώς, αν θες να δεις διεξοδικά τον χαρακτήρα και τις προοπτικές της, η ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ, που λαβαίνει υπόψη τα ωροσκόπια του συντρόφου σου και το δικό σου, μπορεί να σου πει περισσότερα. Αλλά και αυτό το «παιχνίδι» με το ζώδιο της σχέσης θα σου δώσει μερικές πληροφορίες. Τώρα, ως προς το ποια είναι η …ημερομηνία γέννησης της σχέσης σου, αυτό το καθορίζεις εσύ. Είναι εκείνη που θεωρείς με τον σύντροφό σου σαν αρχή ή σαν επέτειο: η πρώτη σας γνωριμία, το πρώτο σας ραντεβού, η πρώτη φορά που βρεθήκατε μαζί σαν ζευγάρι…

Sponsored Links

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου;

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ (21 Μαρ-20 Απρ)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Κριού, θα είναι γεμάτη ένταση, ενδιαφέρον και πάθος, που το συντηρείτε και οι δυο σας με ενθουσιασμό. Θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στην αγάπη σας, πράγμα που δεν συμβαίνει εύκολα, όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός. Μια σχέση που γεννήθηκε υπό την επίδραση του Κριού, θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, αφοσίωση και αγάπη. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως, είναι να κρατάτε την ψυχραιμία σας όταν, αναπόφευκτα θα έρχεστε σε σύγκρουση. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ (21 Απρ-20 Μαΐου)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Ταύρου, ο ενθουσιασμός και των δυο σας φτάνει μέχρι ..τα αστέρια. Θέλετε να κάνετε μαζί ένα σωρό πράγματα, και θα το καταφέρετε χάρη στην αποφασιστικότητα και στη δύναμη που μεταδίνετε ο ένας στον άλλον. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήνετε το πείσμα να μπαίνει ανάμεσά σας. Κι ακόμα, να μην παραμελείτε την κοινωνική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή, έτσι καθώς έχετε παρασυρθεί με τον έρωτά σας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ (21 Μαϊου – 21 Ιουν)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες των Διδύμων, μπορεί να ξεκινήσει με αρκετό ενθουσιασμό, αλλά και με μια κάποια αστάθεια. Πρέπει να δείξετε υπομονή και καλή προαίρεση, για να προσαρμοστείτε ο ένας στα «χούγια» του άλλου. Έχετε όμως αρκετά καλή επικοινωνία μεταξύ σας και αυτό θα σας βοηθήσει να τα βρείτε. Έτσι θα απολαύσετε την κοινή σας ζωή, που θα είναι γεμάτη από ενδιαφέροντα, κινητικότητα και κοινωνικότητα. Προσέξτε να μην αφήσετε να ατονήσει η ζωντάνια και η επαφή. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ (22 Ιουν-22 Ιουλ)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Καρκίνου, θα υπάρχει σιγουριά για τα αισθήματά σας και θα θέλετε και οι δυο να έχει ο δεσμός σας διάρκεια και ουσία. Μπορεί σύντομα να αρχίσετε να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Χάρη στη γλυκύτητα και την τρυφερότητα που θα επικρατεί, θα απολαύσετε όλη τη χαρά και την αγάπη που μπορεί να σας δώσει αυτός ο έρωτας. Απλώς θα πρέπει να προσέξετε τα σκαμπανεβάσματα των διαθέσεων, που οφείλονται στον «σεληνιακό» χαρακτήρα της σχέσης σας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ (23 Ιουλ-23 Αυγ)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Λέοντα, πιθανόν να έχει αρκετά στοιχεία επίδειξης, καθώς και οι δυο αισθάνεστε περήφανοι για το ταίρι που έχετε δίπλα σας. Από την άλλη, μπορεί ο καθένας σας να προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του, και αυτό πιθανόν να αποτελέσει αφορμή για προστριβές. Χρειάζεται αυτοέλεγχος και ειλικρίνεια σε τέτοιες φάσεις. Έτσι θα μπορείτε να χαρείτε τα καλά της σχέσης σας, που θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές, αλλά και αλληλοϋποστήριξη στα «δύσκολα». Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24 Αυγ-22 Σεπ)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες της Παρθένου, πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αρχικές προσπάθειες προσαρμογής, καθώς ο καθένας σας θα διαπιστώνει τις παραξενιές του άλλου και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει. Γρήγορα όμως θα βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας και τη ρουτίνα να σβήσουν τον ενθουσιασμό και το ερωτικό πάθος. Να θυμάστε ότι οι εκπλήξεις είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώνετε τη σχέση σας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ (23 Σεπ-22 Οκτ)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Ζυγού, θα χαρακτηρίζεται από διαλλακτικότητα και καλή προαίρεση, που θα βοηθήσουν να εξοικειωθείτε μεταξύ σας με έναν αρμονικό και ομαλό τρόπο. Έτσι θα εξασφαλίσετε ηρεμία, συντροφικότητα και διάρκεια. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην δέχεστε καταστάσεις που κατά βάθος σας ενοχλούν για χάρη της καλής συμβίωσης, αλλά να μιλάτε ξεκάθαρα για αυτές. Επίσης μην πέφτετε στην αδράνεια και την αναποφασιστικότητα ως προς τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ (23 Οκτ-22 Νοε)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Σκορπιού, σίγουρα δεν θα της λείπει το πάθος και ο ερωτισμός. Μπορεί να σας γοητεύει η φάση όπου θα πρέπει σιγά σιγά να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον, σαν να είναι ένα συναρπαστικό μυστήριο. Πιθανόν θα υπάρχουν και στιγμές εντάσεων ή συγκρούσεων, αλλά προσέξτε μήπως αυτό καταλήξει να κουράσει τον έναν ή και τους δυο σας. Μερικές φορές οι συμβουλές των φίλων θα φανούν χρήσιμες, για να ξαναβρείτε το μέτρο. Εμπιστευθείτε τις! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ (23 Νοε-21 Δεκ)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Τοξότη, κατά πάσα πιθανότητα θα σας προσφέρει συναρπαστικές στιγμές, με πολλή κίνηση, καινούργιες εμπειρίες και περιπέτεια. Αρκεί βέβαια να αρέσει και στους δυο αυτή η διαρκής κινητικότητα και η εναλλαγή εντυπώσεων. Αν μάθετε να σέβεστε ο ένας τον ζωτικό χώρο του άλλου, αλλά και να κρατάτε ζωντανό το πάθος και την αίσθηση της έκπληξης, μπορεί να έχετε μια αρμονική κοινή ζωή και να διατηρήσετε μια σχέση με σταθερότητα και διάρκεια. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (22 Δεκ-20 Ιαν) 

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Αιγόκερω, μπορεί να είναι αρκετά «καλότυχη», αν ο ένας ή και οι δυο σας επιδιώκετε τη σταθερότητα. Η επικοινωνία μεταξύ σας, στη βάση της λογικής και της καλής θέλησης, θα βρίσκεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Το παν είναι να έχει ο καθένας σας ξεκαθαρίσει τι θέλει από τον άλλο και να το δηλώνει. Παρόλο που οι πολλές εκδηλώσεις τρυφερότητας δεν θα είναι στο στιλ σας, η σεξουαλική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από πάθος. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (21 Ιαν-19 Φεβ) 

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Υδροχόου, θα τη βιώσετε και οι δυο σας με ζωντάνια και ένταση, ακούγοντας και την καρδιά αλλά και τη λογική σας. Θα απολαύσετε τη συντροφικότητα σε πολλούς τομείς της κοινής ζωής σας. Και όσο κανένας από τους δυο σας δεν θα αφήνει να μπει μέσα στη σχέση η ρουτίνα, θα ο δεσμός σας θα γίνεται όλο και πιο δυνατός. Η έμπνευση στον έρωτα θα είναι το ελιξίριο που θα τον ανανεώνει διαρκώς. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ (20 Φεβ-20  Μαρ) 

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες των Ιχθύων, μάλλον θα περάσετε τον πρώτο καιρό πετώντας στα σύννεφα. Όμως, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να προσγειωθείτε στις πρακτικές πλευρές της σχέσης σας, με τις οποίες γενικότερα θα υπάρχει μια δυσκολία. Χρειάζεστε προσπάθεια για να μη χάνεστε στις… αγάπες και τα λουλούδια, και να κρατάτε την επαφή σας με την πεζή πραγματικότητα. Κι αν αυτό σας προκαλεί εντάσεις, επιδιώξτε να τις λύνετε με το χιούμορ, και όχι με λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2012 09:00:00