blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Η προοδευμένη Αφροδίτη και πως επηρεάζει τα ερωτικά και τις σχέσεις μας.

 
Η προοδευμένη Αφροδίτη και πως επηρεάζει τα ερωτικά και τις σχέσεις μας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

H προοδευμένη Αφροδίτη και ο έρωτας

Το θέμα “έρωτας αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ερωτήματα που τίθενται σε έναν αστρολόγο. Και συχνά όταν λέμε έρωτας, εννοούμε αυτόν που θα οδηγήσει σε μια σχέση ζωής. Η απάντηση στο αν και πότε θα προκύψει, έρχεται με την προγνωστική μέθοδο των προοδευμένων πλανητών.

 

Φυσικά, ο πλανήτης από τον οποίο αντλούμε πληροφορίες για τον έρωτα, δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, η πορεία της οποίας στον αστρολογικό χάρτη και οι όψεις της με άλλους πλανήτες και καίρια σημεία του ωροσκοπίου μας, είναι καθοριστικής σημασίας.

 

Ακολουθώντας την πρόοδο της Αφροδίτης λοιπόν στον αστρολογικό χάρτη, δηλαδή πόσο αυτή προχώρησε από τη γέννηση μέχρι τη στιγμή που μας ενδιαφέρει, κερδίζουμε τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες για το ερωτικό μέλλον του ατόμου. Για την ποιότητα του έρωτα που θα μπει στη ζωή του, αν πρόκειται για εφήμερη περιπέτεια ή σχέση ζωής, αν θα είναι ευνοϊκή και θετική η σχέση, ή δύσκολη και κουραστική και άλλα πολλά.

Πώς υπολογίζουμε την προοδευμένη Αφροδίτη

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη προοδευμένη Αφροδίτη και τις εύκολες όψεις της (σύνοδο, εξάγωνο, τρίγωνο), υπολογίζοντας μία μέρα για κάθε έτος από τη γέννησή μας (Μέρα = έτος). Αν για παράδειγμα έχουμε γεννηθεί τη 1 Αυγούστου 1980 και η τωρινή μας ηλικία είναι 22 ετών, τότε ο χάρτης με τους προοδευμένους πλανήτες που καταστρώνεται, θα είναι για τις 23 Αυγούστου 1980 (1 + 22 ). Άρα, αν η Αφροδίτη τη μέρα της γέννησης μας ήταν στις 2 μοίρες του Λέοντα, τότε στο χάρτη η προοδευμένη Αφροδίτη θα είναι στις 24 του Λέοντα. Για να μάθετε πού βρίσκεται η Αφροδίτη σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr.

 

Ας σημειωθεί πως οι όψεις πρέπει να είναι ακριβείας, δηλαδή ο προοδευμένος πλανήτης που πάει για όψη με τον γενέθλιο πλανήτη, να απέχει το πολύ μία μοίρα. Π.χ. προοδευμένη Αφροδίτη στις 8 του Ταύρου ή στις 10 του Ταύρου, σε σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο στις 9 του Ταύρου.

 

Οι παρακάτω όψεις της προοδευμένης Αφροδίτης δείχνουν τις τάσεις για τη δημιουργία μίας σημαντικής ή λιγότερο σπουδαίας σχέσης στη ζωή μας:

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Ήλιο

Από τις πιο ισχυρές ενδείξεις της χρονιάς πως θα υπάρξει μία συνάντηση, που θα εξελιχθεί σε έρωτα, με μέγιστες πιθανότητες επιτυχίας και ευτυχίας. Πρόκειται για μία όψη τύχης και “καλού άστρου”, κατά την οποία εκτός του ότι θα βρούμε κάθε πόρτα ανοιχτή σε κάθε τομέα της ζωής μας, θα μας χαρίσει ίσως και τον παντοτινό έρωτα, αυτόν με τον οποίο μπορούμε να γεράσουμε μαζί, μένοντας δίπλα του. Έχοντας μία χαρισματική αύρα που πηγάζει από μέσα μας, θα θελήσουν αρκετοί να μας γνωρίσουν, προσφέροντας μας στα πόδια τον έναστρο ουρανό. Παράλληλα, το άτομο που ίσως μας εντυπωσιάσει, ενδέχεται να έχει κάποιο υψηλό πόστο, κύρος και δύναμη. Τουλάχιστον δύναμη να αλλάξει τη ζωή μας κατά κάποιο τρόπο. Μια εξαιρετικά θετική συγκυρία.

προβλέψεις

προβλέψεις1

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με τον γενέθλιο Ωροσκόπο και τη Δύση

Η διέλευση της προοδευμένης Αφροδίτης από τον ωροσκόπο ή την ακμή του έβδομου οίκου, τη Δύση δηλαδή, φέρνει πάντα κάτι θετικό. Από έναν έρωτα, έως γλυκές εμπειρίες, συνεργασίες, παιδιά, εγγόνια. Ο έβδομος οίκος σχετίζεται με τον σύντροφο, τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τους άλλους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον οίκο αυτό ή η όψη της με την ακμή του έβδομου οίκου, εγκαινιάζει μία εποχή έρωτα, σχέσης, ενθουσιασμού, έλξης και τύχης όσον αφορά την εύρεση του συντρόφου. Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία για την έναρξη μιας σπουδαίας σχέσης, τον ερχομό ενός ατόμου που θα προσφέρει χαρά, αγάπη και αισιοδοξία στη ζωή μας. Ακόμα και αν ζούμε μία σταθερή σχέση, αυτή θα βελτιωθεί προς το καλύτερο ή θα γνωρίσουμε κάποιο άλλο άτομο που μας ελκύει περισσότερο.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Μεσουράνημα

Η όψη της προοδευμένης Αφροδίτης με το Μεσουράνημα προϊδεάζει (πέρα από τις επαγγελματικές επιτυχίες και την εκτόξευση της καριέρας) για μία είσοδο ενός ατόμου στη ζωή μας, το οποίο θα μας ευνοήσει οικονομικά και επαγγελματικά. Δεν φανερώνει απαραίτητα το πάθος, είναι ένδειξη ωστόσο γάμου, από την άποψη πως αλλάζει το κοινωνικό μας στάτους και η θέση μας απέναντι στη κοινωνία. Βρίσκεται συχνά σε γάμους της υψηλής κοινωνίας ή με δημοφιλή άτομα.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με τη γενέθλια Σελήνη

Εποχή κατά την οποία εμφανίζεται μία αγάπη στη ζωή μας, που δημιουργεί εξάρτηση, οικειότητα και ένα είδος μητρικής σύνδεσης. Ίσως χρειαστεί να εξισορροπήσουμε ανάμεσα στο “Σ’ αγαπώ” και “σε χρειάζομαι”, αλλά κατά τα άλλα πρόκειται για μία πολύ τρυφερή σχέση, με αρκετό συναίσθημα, ενδιαφέρον και εξάρτηση. Το άτομο που έρχεται στη ζωή μας, ενδέχεται να είναι πολύ συναισθηματικό, ευάλωτο, με αυξημένη ανάγκη να λάβει αγάπη και στοργή. Σχέσεις που οδηγούν γρήγορα στη δημιουργία της κοινής φωλιάς. Επίσης είναι μία ένδειξη στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας για την απόκτηση παιδιών.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Ερμή

Αποτελεί ένδειξη για ένα καινούργιο ξεκίνημα, καθώς και τη γνωριμία με ένα άτομο που είτε θα είναι νεότερο, είτε θα έχει ποιότητες τέτοιες, όπως η επιπολαιότητα, υπέρμετρη αισιοδοξία και ερωτική αστάθεια.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Άρη

Μία περίοδος κατά την οποία θα μας ενθουσιάσει ένας έρωτας, θα μας αναστατώσει, ενώ παράλληλα θα υπάρξει ασυνήθιστα έντονη σεξουαλική έλξη. Πρόκειται για μία ερωτική σχέση, η οποία βάλλεται από το πάθος, τη ζήλεια, τη διεκδίκηση και την ένταση. Το κύριο στοιχείο της είναι η σωματική έλξη. Αν απουσιάζουν άλλες όψεις, θα περάσει σχετικά γρήγορα το καπρίτσιο. Ωστόσο υπάρχει έντονη η επιθυμία για διαιώνιση του είδους.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Δία

Πρόκειται για μία πολύ τυχερή όψη, που φέρνει στη ζωή μας πραγματικά ό,τι έχουμε επιθυμήσει. Ο έρωτας εμφανίζεται γενναιόδωρος και συνήθως πρόκειται για ένα άτομο με προσόντα, οικονομική επιφάνεια και σοβαρό σκοπό. Πιθανόν να υπάρχει υπόβαθρο σε σχέση με το εξωτερικό και πέραν τούτου, απολαμβάνουμε κοινωνικά προνόμια, που μπορεί να φτάσουν έως και μεγαλεία. Είναι μία κατ’ εξοχήν ένδειξη γάμου στο ωροσκόπιο, αλλά και κοινωνικής καταξίωσης που μπορεί να επέλθει μέσα από αυτόν.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Κρόνο

Είναι μία χρονιά κατά την οποία τα πράγματα σοβαρεύουν, αποκτούν άλλη υπόσταση, κύρος και δέσμευση. Οι σχέσεις που δημιουργούνται με την εμπλοκή του Κρόνου, υπόσχονται μακροχρόνια δέσμευση, σοβαρότητα, αλλά και ευθύνη. Ίσως πρόκειται για μία σχέση που οδηγείται στο γάμο και κατά συνέπεια η ανάληψη των ευθυνών είναι αναπόφευκτη. Είτε πρόκειται για σχέση που βασίζεται σε πρακτικά στοιχεία που συνδέουν τους συντρόφους και λιγότερο στο συναίσθημα. Επίσης, είναι ένδειξη για τη παρουσία στην ζωή μας ενός μεγαλύτερου σε ηλικία συντρόφου, ή που έχει κύρος και κοινωνική επιφάνεια.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με το γενέθλιο Ποσειδώνα

Όταν μια προοδευμένη Αφροδίτη σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα, φέρνει έρωτες που μας κάνουν να πιστεύουμε πως βρήκαμε την αδερφή ψυχή, μια σύνδεση πολύ συναισθηματική, που επιθυμεί μια ρομαντική κατάληξη. Κατόπιν, αποκαλύπτεται η πιο γήινη και λιγότερο ρομαντική πλευρά του συντρόφου και έτσι για να επιζήσει ο έρωτας αυτός, θα χρειαστεί προσπάθεια μετά την ισχύ της όψης. Επίσης, θα πρέπει να αποδεχτούμε κάποια πράγματα, να παραδοθούμε σε κάποια άλλα και να κατανοήσουμε πως και στα δύσκολα θα χρειαστεί να είμαστε εκεί, στην ασθένεια ή τα προβλήματα του συντρόφου, ή να βγούμε πιο δυνατοί από μια εξαπάτηση.

 

 

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με τον γενέθλιο Ουρανό

Τη χρονιά που η όψη είναι ενεργή, ενδέχεται να εισβάλει στη ζωή μας μία σχέση, που είναι ικανή να την ανατρέψει, να την απομακρύνει από τις συνήθειες της και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπουμε τον έρωτα, καθώς και τα κριτήρια επιλογής μας, όσον αφορά το σύντροφο. Συνθηκολόγηση, συμβιβασμοί και παραδόσεις παραγκωνίζονται. Ίσως ο σύντροφος να προέρχεται από ένα περιβάλλον και μια κουλτούρα εντελώς διαφορετική από τη δική μας ή να υπάρχει ηλικιακό χάσμα μεταξύ μας. Πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν έναν μικρό κοινωνικό ξεσηκωμό. Οι αλλαγές έρχονται με τη μορφή έκπληξης και μας πιάνουν απροετοίμαστους. Η στιγμή που κοιτάμε μέσα μας και ανακαλύπτουμε πως για έναν έρωτα μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα, είναι αυτή που καθορίζεται από την όψη της Αφροδίτης και του Ουρανού.

 

Η προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνα

Οι όψεις της προοδευμένης Αφροδίτης με το γενέθλιο Πλούτωνα, βιώνονται σαν πεπρωμένο. Φέρνουν συνήθως έρωτες που προκαλούν βαθιά και ανεξίτηλα συναισθήματα, αυτά που καθορίζουν και αλλάζουν τη μετέπειτα πορεία και κοσμοθεωρία μας. Συχνά απειλείται η υπόστασή μας, με την έννοια πως επιλέγουμε άτομα με ισχύ και δύναμη πάνω μας, που ασκούν χειρισμό ή ένα είδος καταπίεσης. Πρόκειται για σχέσεις ολέθριες ενίοτε, αλλά που μας φτάνουν στο άκρο της αντοχής και του πάθους. Συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή και χαρακτηρίζονται από ένταση, παιχνίδια εξουσίας και παθολογικές ζήλειες, αλλά και αδυναμία να διακόψουμε. 

 

H προοδευμένη Αφροδίτη σε όψη με τη γενέθλια Αφροδίτη

Σαν σύνοδος μόνο είναι δυνατή μία όψη κατά τη νεότερη ηλικία, όταν η γενέθλια Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2024 17:20:40