blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα κόλπα των ζωδίων και ποια στρατηγική ακολουθούν τα ζώδια για να τα ερωτευτείς;

 
Τα κόλπα των ζωδίων και ποια στρατηγική ακολουθούν τα ζώδια για να τα ερωτευτείς;
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 12
 

Ο έρωτας πολλές φορές γίνεται σαν ένα παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο στήνονται αρκετά κολπάκια, προκειμένου να υπάρξει η συναισθηματική επιβεβαίωση, η ανταπόκριση αλλά πολλές φορές και η ικανοποίηση του εγωισμού!

Σίγουρα θα σου έχει τύχει ενώ είσαι σε μία νέα σχέση, ξαφνικά το άτομο που σε ενδιαφέρει να αρχίσει να κάνει «νερά», προκειμένου να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον… Ποια είναι όμως τα ερωτικά κολπάκια στρατηγικής που ακολουθεί κάθε ζώδιο για να σε… “καψουρέψει”; Πώς πρέπει να ανταποκριθείς εσύ σε αυτό το παιχνίδι που γίνεται;

Sponsored Links

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε μεγάλες αλήθειες για την ερωτική του συμπεριφορά.

ΚΡΙΟΣ

Αν νόμιζες ότι το ερωτικό παιχνίδι με έναν Κριό θα ήταν εύκολη υπόθεση, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο σφάλμα σου! Ο «μαχητής» Κριός, θέλει πάντα να είναι ο αρχηγός, να έχει την πρωτιά και θεωρεί ότι ο έρωτας είναι σαν τον πόλεμο, πρέπει πάση θυσία να είναι ο νικητής! Για το λόγο αυτό, όταν θέλει να «καψουρέψει» το άτομο που τον ενδιαφέρει, τότε θα σε φέρει στο σημείο να του παραδεχτείς τα αισθήματά σου και τη στιγμή που εσύ θα νομίζεις ότι η ερωτική σας ιστορία έχει αρχίσει να «δένει», τότε αυτός θα αρχίσει να σου τα μασάει… Είτε θα εξαφανιστεί για μερικές μέρες, δεν θα σηκώνει τηλέφωνα είτε πολύ απλά θα σου πει, πως δεν αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο και ότι σε αυτή τη φάση αυτό που ζητά είναι η ελευθερία του! Γενικότερα, να αναμένεις ότι το Κριάρι θα είναι όλο αντιδράσεις, προκειμένου να σε κάνει να τρέχεις από πίσω του! Θυμήσου όμως, ότι του αρέσουν τα δύσκολα, για το λόγο αυτό μην ενδίδεις στα τερτίπια του!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ταύρος είναι κολπατζής στον έρωτα. Τις περισσότερες φορές είναι της άποψης πως όλα γύρω του είναι κουκιά μετρημένα… Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε όχι… δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για στρατηγικές! Ο Ταύρος θα αρχίσει να κάνει τα κόλπα του, μονάχα αν ζηλέψει ή αντιληφθεί ότι εσύ έχεις αρχίσει να του κάνεις νερά… Τι θα κάνει λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Θα αλλάξει ντύσιμο και στυλ, θα αρχίσει να είναι ασυνεπής απέναντί σου (σπάνιο για έναν Ταύρο), θα πετάει «καυστικά» σχόλια και υπονοούμενα και θα είναι όλο ατάκες του στυλ «θα δούμε, δεν ξέρω, ίσως, θα δείξει, δεν μπορώ να σου πω»! Με λίγα λόγια, ο Ταύρος αρχίζει να τα «μασάει» όταν δει ότι τον έχεις παραμελήσει..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που στον έρωτα τρέφεται με το παιχνίδι, την στρατηγική, αλλά και την αταξία… Αυτό σημαίνει ότι ο Δίδυμος είναι από την φύση του αρκετά παιχνιδιάρης και κολπατζής και δεν κάθεται ποτέ φρόνιμα όταν είναι σε μία σχέση! Δεν ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική, τα κόλπα του είναι πάντα διαφορετικά και εξαρτώνται πάντα από τις συνθήκες και τον άνθρωπο που έχει δίπλα του! Για παράδειγμα, μπορεί να σου έχει τάξει να περάσετε μία ρομαντική βραδιά οι δυο σας και ξαφνικά να πας σπίτι του και αυτός να κάνει πάρτι με τους φίλους του… Συχνό φαινόμενο είναι να μην απαντάει στα μηνύματά σου ή να είναι μόνιμα απασχολημένος. Άλλες πάλι στιγμές, μπορεί με γλαφυρό τρόπο να σου εξιστορεί τις νέες ερωτικές του κατακτήσεις! Μην τσιμπάς λοιπόν… Ρίξ’ το και εσύ στο χαβαλέ και απόλαυσε τα κόλπα του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κόλπα που σκαρώνει ένας Καρκίνος για να σου τσιγκλήσει το ενδιαφέρον είναι συναισθηματικού περιεχομένου… Ο Καρκίνος φημίζεται για τους συναισθηματικούς του εκβιασμούς, για το λόγο αυτό να θυμάσαι πως θα προσπαθήσει πολλές φορές να τεστάρει τα αισθήματά σου ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική! Μπορεί να έχεις κανονίσει να περάσεις μία μέρα με την παρέα σου, χωρίς τον Καρκίνο, και αυτός εντελώς ξαφνικά την τελευταία στιγμή να σου τηλεφωνήσει, λέγοντάς σου ότι είναι χάλια και ότι σε έχει ανάγκη… Άλλες φορές μπορεί να σου πετάξει την ατάκα «Αν πραγματικά έχεις αισθήματα για μένα, τότε έλα να μείνουμε μαζί»! Σε κάθε περίπτωση, μην πέσεις στις παγίδες του, γιατί μετά θα σε κάνει ό,τι θέλει… Δείξε του πώς αισθάνεσαι, με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που σου ζητά!

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΛΕΩΝ

Ο φλερτατζής Λέων, θα κάνει πολλά κόλπα για να σε κάνει να πίνεις νερό στο όνομά του, γιατί κατά κύριο λόγο διψά για ερωτική επιβεβαίωση, προκειμένου να ικανοποιεί και τον εγωισμό του! Έτσι λοιπόν, πολλές φορές μπορεί να σε περνάει από “σκωτσέζικο ντους”, δηλαδή την μία κρύο και την άλλη ζέστη… Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μετά από μία πολύ ερωτική σας νύχτα εξαφανιστεί για 2-3 μέρες, θέλει απλά να δει αν θα τον αναζητήσεις! Άλλες φορές, μπορεί να φλερτάρει και με άλλα άτομα, χωρίς να έχει σκοπό να σε απατήσει. Απλά θα θέλει να σου δείξει ότι περνά η μπογιά του, ότι έχει ζήτηση και ότι δεν μπορείς να τον έχεις ως δεδομένο… Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι το εξής: Δείξε του ότι τον θέλεις, μην τσιμπάς στο παιχνίδι που κάνει με άλλα άτομα και προσπάθησε να έχεις μέτρο στην συμπεριφορά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν έχει την φήμη του παιχνιδιάρη στα ερωτικά του και δεν στήνει κολπάκια για να κερδίσει τις εντυπώσεις! Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη στρατηγική στα ερωτικά του, όμως αυτό δεν το κάνει για να τον ερωτευτείς, απλά για να διαπιστώσει αν όντως μεταξύ σας υπάρχουν προοπτικές… Έτσι λοιπόν, μπορεί πολλές στιγμές να τον δεις να κάνει ερωτήσεις «παγίδα», στις οποίες θέλει να «ψαρέψει» τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς… Άλλες στιγμές μπορεί να κατεβάζει κάτι μούτρα μέχρι τα πατώματα, απλά και μόνο για να δει πώς θα αντιδράσεις, να θα τον νοιαστείς και αν θα τον φροντίσεις… Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να φερθείς πολύ έξυπνα απέναντι σε έναν Παρθένο, γιατί όχι μόνο είναι αυστηρός κριτής, αλλά περνά από μικροσκόπιο κάθε λέξη και κίνησή σου!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Μην τον βλέπεις έτσι γλυκούλη, αθώο και ευγενικό… Ο Ζυγός αν θέλει, μπορεί να σε κάνει δυναμίτη με τα κόλπα και τις στρατηγικές του! Το ερωτικό παιχνίδι τον εξιτάρει και τις περισσότερες φορές δεν κάθεται φρόνιμα… Προκειμένου να καλύψει τις ανασφάλειες που συχνά έχει, είναι ικανός να στήσει αρκετές παγίδες, για να δει αν τσιμπάς. Πολύ συχνά θα τον δεις να είναι… «παλάντζας», δηλαδή άλλα να σου λέει τη μία στιγμή και άλλα την επόμενη… Μην παραξενευτείς αν μία μέρα σου κάνει ερωτική εξομολόγηση και μετά από λίγο τον δεις να φλερτάρει κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτά είναι τα αθώα παιχνίδια που κάνει ο άτακτος Ζυγός, για να φουντώσει περισσότερο τα συναισθήματά σου, αλλά και για να πάρει επιβεβαίωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ακολουθεί πάντα πλάνο και στρατηγική στον έρωτα, όμως πολλές φορές τα κόλπα που κάνει είναι αρκετά σκληρά. Θα τα χρησιμοποιήσει όμως μόνο αν θέλει να σου αποδείξει κάτι ή αν δεν είναι σίγουρος ότι τον θέλεις πολύ! Κατά κύριο λόγο θα σε κάνει με κάθε τρόπο να ζηλέψεις και θα είναι τόσο πιστευτός σε αυτό το «παιχνιδάκι», που σίγουρα θα το χάψεις και εσύ ότι όντως παίζει και αλλού… Ένα ακόμα συνηθισμένο κόλπο του Σκορπιού, είναι να σε τιμωρεί όταν δεν του κάνεις τα γούστα του… Άργησες να του τηλεφωνήσεις; Δεν του έδειξες το ενδιαφέρον σου; Τον παραμέλησες; Θα σου δηλώσει μία εξαφάνιση την στιγμή που δεν το περιμένεις και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην νομίζεις ότι ένας Τοξότης θα προβληματιστεί ή θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί κολπάκια για να τον ερωτευτείς… Είναι της άποψης πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, επομένως αν κάτι δεν «τσουλάει» από μόνο του, απλά το εγκαταλείπει! Ωστόσο, η συμπεριφορά του πολλές φορές γίνεται αρκετά παιχνιδιάρικη -χωρίς να το κάνει σκόπιμα- και σου δίνει την αίσθηση ότι ακολουθεί πλάνο, στρατηγική, για να σε κάνει να κολλήσεις και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνει… Το γεγονός ότι μπορεί να προτιμά να βγει με τα κολλητάρια του αντί με εσένα, δεν το κάνει επίτηδες, αλλά επειδή πράγματι είναι αρκετά κοινωνικός και θέλει να αισθάνεται ελεύθερος. Στις δηλώσεις που σου κάνει ότι «εγώ δεν δεσμεύομαι…», απλά σου δηλώνει ευθέως τις προθέσεις του! Αυτή η “μη διαθεσιμότητά” του, είναι από μόνο του ένα ερωτικό παιχνίδι, το οποίο θα σε κάνει να κολλήσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δοκιμάζει και τιμωρεί! Αυτή είναι η μοναδική στρατηγική που ακολουθεί στον έρωτα… Μην περιμένεις να σου κάνει πολλά ερωτικά κολπάκια, για να σου εξιτάρει το ενδιαφέρον, αλλά να αναμένεις ότι πολλές φορές θα πάρει το στυλ του αυστηρού δασκάλου, που προσπαθεί να σου βάλει μυαλό… Αρκετές στιγμές, θα δοκιμάσει και την αντοχή σου, για να δει αν πραγματικά πληροίς τις προϋποθέσεις για να είσαι στο πλάι του… Μία δοκιμασία που σίγουρα θα περάσεις στο πλάι του είναι να σου ακυρώσει ραντεβού, γιατί του έτυχε πολλή δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση εσύ δεν θα πρέπει να του κάνεις μούτρα ή να του αρχίσεις την γκρίνια, γιατί ακόμα και αν σου λέει ψέματα, στην πραγματικότητα θέλει να δει κατά πόσο εσύ μπορείς να τον στηρίξεις στις προσωπικές του φιλοδοξίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολη περίπτωση ένας Υδροχόος, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι μέρα σου ξημερώνει όταν είσαι στο πλάι του! Τα παιχνίδια, οι στρατηγικές και τα κολπάκια είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα για τον Υδροχόο, γιατί πολύ απλά του αρέσει να δημιουργεί την έκπληξη και το σασπένς στη σχέση του… Εσύ λοιπόν μπορεί να πιστεύεις ότι θα περάσετε μαζί ένα καυτό, ερωτικό Σαββατοκύριακο και αυτός ξαφνικά να σου τηλεφωνήσει και να σου πει ότι πετάχτηκε μέχρι το Λονδίνο με τους κολλητούς του για μερικές μέρες… Ένα ακόμα συνηθισμένο κόλπο του, είναι να αρχίσει να σου το γυρνάει στο φιλικό, ενώ τις περασμένες ημέρες δήλωνε ότι μαζί σου ζει έναν έρωτα τρελό…

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ερωτικά κόλπα που μπορεί να σκαρφιστεί ένας Ιχθύς περιορίζονται στα ψέματα, στις ονειροφαντασίες και στα σενάρια… Μπορεί να αρχίσει να σου λέει ότι η πρώην του ήταν η σταρ-Ελλάς ή ότι έχει τόσες κατακτήσεις, που δεν ξέρει τι να διαλέξει… Μην του δώσεις και τόση σημασία, αυτές τις δηλώσεις τις κάνει προς χάριν εντυπώσεων και επειδή έχει ανασφάλειες και θέλει να δείξει ότι έχει πέραση… Άλλες πάλι στιγμές θα σου πει ότι τα βράδια δεν μπορεί να κοιμάται γιατί σε σκέφτεται (ενώ αφήνεται στα χέρια του Μορφέα από τις 10 το βράδυ)! Γενικότερα κράτα μικρό καλάθι σε ότι ακούς από το ψαράκι... γιατί μέσα στο ερωτικό παιχνίδι λέει πολλά, που δεν εννοεί στην πραγματικότητα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-01-2014 08:00:00