blank
 
blank

Πόσο καλά γνωρίζεις την τέχνη του φλερτ; Η Αφροδίτη στον χάρτη σου, το αποκαλύπτει.

Πόσο καλά γνωρίζεις την τέχνη του φλερτ; Η Αφροδίτη στον χάρτη σου, το αποκαλύπτει.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Φλερτ: το βλέμμα της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας

Το φλερτ δεν είναι μόνο μια αγαπημένη συνήθεια, αλλά και Τέχνη, την οποία κάποια ζώδια κατέχουν καλύτερα. Ας μη ξεχνάμε πως το φλερτ είναι ένα είδος κοινωνικού παιχνιδιού: ευχάριστο, ερωτικό και χωρίς δεσμεύσεις – παιχνίδι της Αφροδίτης δηλαδή.
 
Η Θέση της Αφροδίτης στα ζώδια, μαρτυρά κατά πόσο το φλερτ είναι κομμάτι της ιδιοσυγρασίας σας. Για παράδειγμα, η Αφροδίτη στο Δίδυμο και τον Κριό, φανερώνουν μια αγάπη για την επικοινωνία στο μεν, ένα έντονο ταπεραμέντο στο δε. Άσχετα απο την επιρροή των ζωδίων όμως, στην ερωτική μας προσέγγιση, όλοι έχουμε ένα κοινό τρόπο, φλερτάροντας: το βλέμμα!

Η Αφροδίτη στα ζώδια

Ποιά Αφροδίτη λοιπόν φλερτάρει περισσότερο; Δες σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη σου στον αστρολογικό χάρτη.
 

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Για σένα που έχεις:

Αφροδίτη στο Κριό – η Αμαζόνα του έρωτα

Η Αφροδίτη στο Κριό, επιβεβαιώνεται μέσα απο το φλερτ και είναι ο κλασσικός κυνηγός. Μόλις τα βλέμματα διασταυρωθούν, τότε η πρόκληση είναι μεγάλη. Η απορία, ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο ...ηττημένος, είναι η πικάντικη νότα σε όλο το παιχνίδι.
 
Γεγονός είναι πως η Αφροδίτη στο Κριό, ξεκινά το πόλεμο των φύλων, μετατρέποντας το φλερτ, σε ερωτική μάχη και έχει εξαιρετικές επιδόσεις.
 
Ο τρόπος που φλερτάρει, δεν ενδείκνυται για ευαίσθητες και ευάλωτες ιδιοσυγκρασίες, αλλά για αυτούς που δίνουν στον αυθορμητισμό μεγαλύτερη αξία, απ’ όση στο ρομαντισμό.
 
Όσοι έχουν Αφροδίτη στο Κριό, είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την ιδέα του φλερτ, που το εφαρμόζουν ασταμάτητα, άσχετα αν η καρδιά τους είναι δοσμένη. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στο Ταύρο: η γοητεία του αμυντικού φλερτ

Η στρατηγική της: θηλυκή πονηριά συνδυασμένη με γοητεία και φυσικότητα, είναι τα όπλα στο φλερτ και ο τρόπος προσέγγισης, της ταυρίσιας Αφροδίτης.
 
Πλησιάζει σεμνά και ανοιχτά, αλλά στην αρχή δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις της.
 
Οι άντρες χρησιμοποιούν τη γενναιοδωρία και την αισθητική τους και φυσικά είναι πάντα διακριτικοί και καλόγουστοι.
 
Όσοι έχουν Αφροδίτη στον Ταύρο, απολαμβάνουν να φλερτάρουν και αρέσκονται σε φιλοφρονήσεις και δώρα για να δείξουν την προτίμησή τους. Επίσης, δε βιάζονται να πάνε στο κρεβάτι, αλλά παρατείνουν το χρόνο του φλερτ... αναγάγοντάς το σε τέχνη -και σε άσκηση υπομονής! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στο Δίδυμο: η ευφυία της επικοινωνίας

 Η χαριτωμένη πεταλούδα του φλερτ, που απο το ένα άνθος πετά στο επόμενο, ενώ κερδίζει αμέσως τη καρδιά των άλλων, αφού γίνεται αμέσως συμπαθής. Εδώ όμως το φλερτ, δεν αποσκοπεί σε κατάκτηση του ατόμου, όπως γίνεται στο Κριό, αλλά γίνεται απο αγάπη στο ίδιο το φλερτ.
 
Συνδυάζει το φλερτ με την άνετη επικοινωνιακή επαφή, με τρόπο πανέξυπνο,  αφήνοντας ανοιχτές πολλές πιθανότητες, ενώ οι ερωτικές της συγκινήσεις, λες και είναι φυτρωμένες παντού στο δρόμο της ζωής της.
 
Φλερτάρει πάντα με το μυαλό, το οποίο είναι συνοδός της ακόμα και στις πιο προσωπικές της στιγμές. Οπότε, όποιος περιμένει περισσότερη ποσότητα καρδιάς, μάλλον θα απογοητευτεί. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στο Καρκίνο: ο ειδικός σε ζητήματα καρδιάς

Το φλερτ για την Αφροδίτη στο Καρκίνο παραμένει χαλαρά ευχάριστο, ενώ για να τολμήσει να κάνει το βήμα αυτό, θα πρέπει να είναι σίγουρος για τη θέση της άλλης πλευράς και πως δε θα φάει απόριψη.
 
Όταν προχωρήσει όμως, τα αισθήματα και οι ανασφάλειες φτάνουν σε υπερβολικό βάθος, ενώ ξεκινά κάτι με σκοπό να εξελιχθεί.  Από τη πρώτη στιγμή βάζει και τη καρδιά του στην ερωτική επικοινωνία, ενώ αν διαπιστώσει πως ο άλλος του δίνει αξία και ζεστασιά, τότε τον κερδίζει.
 
Πάντα θα είναι οι Καρκίνοι οι αναζητητές της μεγάλης αγάπης , αλλά επειδή επενδύουν πολύ συναισθηματικά, έχουν και πολλά να χάσουν. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αφροδίτη στο Λέοντα: ας αρχίσει το πάρτυ

Όπου παρουσιάζεται, πάντα κάτι συμβαίνει. Φλερτάρει με θάρρος, σιγουριά και ζεστασιά, ενώ χρειάζεται το θαυμασμό του άλλου και την επιβεβαίωση πως δεν  υπάρχει ανταγωνιστής στο οπτικό του πεδίο.
 
Το φλερτ με την Αφροδίτη στο Λέοντα, είναι παράλληλα δράμα και κωμωδία. Οι απαιτήσεις που θέτει ξεκινάν απο την ώρα του φλερταρίσματος, ενώ οι ζηλοτυπίες ανήκουν στη φύση της.
 
Για να ανταποκριθεί, θα πρέπει το αντικείμενο του ενδιαφέροντος της να είναι περιποιητικό, γενναιόδωρο και αυθεντικό. Αλλιώς ξενερώνει και δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει το ερωτικό της επίπεδο, για κάτι λιγότερο.    Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στη Παρθένο: φλερτ με πρόγραμμα

Το φλερτ για την Αφροδίτη αυτή, δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, αφού τα περνάει όλα απο το φίλτρο της λογικής και φρενάρει την ερωτική της επικοινωνία. Όλα από κόσκινο λοιπόν... Γοητεύει, ξέροντας ακριβως τι ζητά, ενώ επικαλείται συνεχώς τη σεμνότητά της.
 
Ωστόσο, το να φλερτάρει απροκάλυπτα και ξαφνικά, δεν είναι το στοιχείο της, αφού της λείπει ο αυθορμητισμός, κάτι που πολλές φορές γίνεται αιτία να διακόπτεται κάτι που μόλις πήγε να ξεκινήσει. Όσο φλερτάρετε την Αφροδίτη αυτή, να ξέρετε πως έχει τσεκάρει μεχρι και τις σόλες των παπουτσιών σας.
 
Ο δισταγμός και η ντροπαλοσύνη, την κάνουν ιδιαίτερη, αλλά και ακαταμάχητη, στα μάτια κάποιων. Τουλάχιστον στα μάτια αυτών  που είναι φτιαγμένοι απο τη στόφα του κυνηγού. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στο Ζυγό : ο στυλίστας της καρδιάς

Γοητεία και αυτοπεποίθηση, είναι τα όπλα κατάκτησης εδώ. Το να ερωτεύεται είναι για αυτή την Αφροδίτη, σκοπός ζωής, ενώ το φλερτ απο τα αγαπημένα της χόμπυ. Συχνά δε μπορεί να αποφασίσει, αν θα συνεχίσει το φλερτ, ή αν απλά θα συνεχίσει.. με άλλο άτομο.
 
Φυσικά με επίπεδο και πάντα κυριλέ, αφού προσδίδει στον εαυτό της μεγάλη αξία και απαιτεί ανάλογη αντιμετώπιση και γνώση των κανόνων παιχνιδιού.
 
Φλερτάρει με διακριτικότητα και διπλωματία, ακόμα και αν χρειαστεί να το κρατήσει κρυφό, για λόγους κοινωνικούς.
 
Ωστόσο, αποστασιοποιημένη και με επιμονή να παραμένει στην επιφάνεια των πραγμάτων, δεν είναι εύκολο να φτάσετε στην καρδιά του ατόμου αυτού. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αφροδίτη στο Σκορπιό: η μεγάλη πρόκληση

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, δε μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων, ούτε δαπανά χρόνο να κοιτάζεται και να χαμογελά. Ούτε επίσης φλερτάρει και μετά σταματά. Όχι χωρίς να έχει πάρει αυτό που θέλει. Πλησιάζει άμεσα, σοβαρά και αποκαλύπτει ξεκάθαρα το σκοπό της.
 
Συνήθως ο άλλος πέφτει πρώτος στα δίχτυα της, αφού η Αφροδίτη στο Σκορπιό φλερτάρει ασύστολα, ξεσηκώνει θύελλα, λίμπιντο, μυαλά και μάλιστα χωρίς ενοχές.
 
Το φλερτ για αυτή την Αφροδίτη, είναι η αφετηρία ενός έντονου έρωτα, γιατί σχεδόν πάντα φτάνει μέχρι το τέρμα. Όταν κάποιος ξυπνήσει τη λίμπιντο της, τότε δε θα ησυχάσει μέχρι να βιώσει έως το μεδούλι τον έρωτα αυτό. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: ο κύριος επιθεωρητής του έρωτα

Η Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό, λειτουργεί συγκρατημένα, σοβαρά και είναι ιδιαίτερα επιλεκτική.
 
Θα πρέπει να διεγερθεί η καλαισθησία της και το ενδιαφέρον της σε μεγάλο βαθμό, ώστε να πλησιάσει ερωτικά πρώτη τον άλλον. Ωστόσο, σπάνια θα ξεφύγει απο τη σοβαρότητα και την αυστηρότητα, ενώ δεν αγαπά ιδιαίτερα τα επιπόλαια παιχνίδια. Δε θα φλερτάρει ποτέ άτομα που θεωρεί κατώτερα πνευματικά και κοινωνικά, ενώ βάζει το πήχη αρκετά ψηλά .
 
Μέσα απο το χιούμορ και τη ξηρή, κυνική γοητεία, κερδίζει καρδιοχτύπια, ενώ είναι για τον εαυτό της ενοχλητικά σίγουρη. Ωστόσο, η μανία για έλεγχο, δεν αφήνει εύκολα, μέσα απο το φλερτ να εξελιχθεί παράφορος έρωτας. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στο Τοξότη: η γοητεία του αλήτη

Η Αφροδίτη στο Τοξότη, γνωρίζει πολύ καλά την επιρροή που έχει στους άλλους και ανάλογα κινείται. Με ταμπεραμέντο, μαγκιά, διεκδικητικά, αποτελεί ένα δυνατό κορτάκια, στις καρδιές των άλλων. Δεν της αρέσει να κρύβεται, δεν αγαπά τα χλιαρά πράγματα, είναι ο Δον Ζουάν στο θέμα του έρωτα. Ειδικα στους άντρες, λειτουργεί αλχημιστικά, ανάβοντας το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους, γοητεύοντας με ένα προσεγμένο macho στυλ, ζητάνε απο τη γυναίκα να αφεθεί απλά και να απολαύσει.
 
Φλερτάρει με αισιοδοξία, τόλμη και θάρρος. Βέβαια, το φλερτ ειναι για την Αφροδίτη στο Τοξότη, μια πηγή ανανέωσης και νεότητας, απο την οποία επιτρέπει στον εαυτό του να πιει πολλές φορές νερό. Από τις πιο προκλητικές Αφροδίτες, παρασύρει με τη γοητεία της και τα πιο συνεσταλμένα άτομα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αφροδίτη στον Υδροχόο : η πεταλούδα της καρδιάς

Η ελευθερία και η διαφορετικότητα, είναι το όπλο της, με το οποίο προσελκύει τους άλλους.
 
Αναζητά διαρκώς αφορμή για φλερτ, ερωτική επικοινωνία καλύτερα, όπως τη χαρακτηρίζει και δε δίνει εγγυήσεις πως δε θα σταματήσει ξαφνικά τη κατάσταση, ακόμα και αν αυτή έχει αρκετά προχωρήσει.  
 
Πλησιάζει άμεσα και χωρίς δισταγμό, ενώ αρχίζει πάντα τη προσέγγιση με ένα θέμα, στο οποίο έχει γνώσεις.  Παίρνει αυτό που ζητά και αγνοεί τους θεσμούς και τον συντηρητισμό.
 
Κρύβει εκπλήξεις η συμπεριφορά της και έλλειψη σταθερότητας, όσο το φλερτ μαζί της, προκαλεί ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα. Πειραματίζεται πολύ και ακραία, ενώ οτιδήποτε καινούργιο, τη τραβά σαν μαγνήτης. Μόλις αντιληφθεί πως το πράγμα αρχίζει να γίνεται ρουτίνα, τρέπεται σε φυγή. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Αφροδίτη στον Ιχθύ: η νεράιδα του φλερτ

Τυλίγεται με ένα μυστήριο πέπλο, ενώ σε κάθε ερωτική προσέγγιση, διακρίνει και το πρίγκιπά της, στο πρόσωπο του υποτιθέμενου ενδιαφερομένου.
 
Προσφέρει τον εαυτό της χωρίς όρους, ακόμα και στο φλερτ, ενώ απο κει και πέρα, ξεκινά γι’ αυτήν το μοναδικό ταξίδι του ρομαντισμού. Από την πρώτη γνωριμία κιόλας, ονειρεύεται μέλλον, οραματίζεται τη ζωή της σαν ζευγάρι,στο πλάι του ανθρώπου, που μπορεί να της έδειξε απλά μια συμπάθεια. Η Αφροδίτη στον Ιχθύ, φλερτάρει με την ιδέα του έρωτα και για αυτό μπορεί να μην είναι πιστή.
 
Ο κίνδυνος να απογοητευτεί και να μείνει με το γοβάκι στο χέρι, είναι μεγάλος, αφού όλα τα αντιλαμβάνεται μέσα απο μια σφαίρα συναισθηματισμού και παραμυθένιου happy end. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι