blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αφροδίτη στον Λέοντα

Αφροδίτη στον Λέοντα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αφροδίτη στον Λέοντα

Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Λέοντα, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται άμεσα και γρήγορα. Είναι φλογερός, αξιαγάπητος και τρυφερός στην αγάπη. Αν τον ενδιαφέρετε αισθηματικά, δεν τον εμποδίζει τίποτα και ποτέ δεν υπολογίζει πόσο θα του κοστίσει ο έρωτάς σας. Κάνει ό, τι του προτάσσει η καρδιά του και η γενναιοδωρία του δεν γνωρίζει φραγμούς.

Μπορεί να είναι δεσποτικός και να σας ελέγχει. Όταν βρίσκεται σε ένα μέρος με κόσμο, όπως ένα εστιατόριο, μια σάλα χορού, ένα πάρτι, θέλει οι άλλοι να τον προσέχουν. Του αρέσει να γίνεται δραματικός παίζοντας συχνά το ρόλο ενός ηθοποιού. Για να σας κάνει σύντροφο της ζωής του, πάνω απ' όλα πρέπει να σας εκτιμά. Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αφού επιθυμεί να υπερηφανεύεται που σας έχει δίπλα του. Θέλει όλοι ανεξαιρέτως να σας θαυμάζουν όπως εκείνος. Ανεβάστε το «ΕΓΩ» του, κολακέψτε τον, δώστε προσοχή σε ό, τι κάνει και ό, τι λέει.
 
Είναι πιθανό να τον γοητεύουν περισσότερο τα φυσικά σας προσόντα παρά οτιδήποτε άλλο. Αν χάσετε την καλή σας εμφάνιση ή την ομορφιά σας, τότε οι τριβές θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη σχέση σας μαζί του. Παρ' όλα αυτά, αν έχετε ένα εξαιρετικό ταλέντο ή αξία την οποία μπορεί να επιδείξει στους άλλους, τότε αυτό αντικαθιστά στα μάτια του την καλή εμφάνιση ή την ομορφιά που…. χάσατε.
 
Ποτέ μη συμπεριφέρεστε σαν αφεντικό και μη σταθείτε εμπόδιο στον δρόμο του, αφού θα δημιουργήσετε σοβαρά προβλήματα στην σχέση σας. Αν καταλάβει ότι δεν αξίζετε γι' αυτόν, τότε «πέφτετε» στα μάτια του και δεν σας θέλει πια. Είναι άτομο που επιθυμεί μια σταθερή σχέση. Η σχέση όμως αυτή πρέπει να είναι τέλεια, σύμφωνα με τα δικά του μέτρα.
 
Αν τον απατήσετε ή τον εγκαταλείψετε γίνεται απίστευτα δραματικός, καθώς πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Παρ' όλα αυτά δεν επιστρέφει πίσω, ενώ αισθάνεται λύπη που δεν μπορεί να το κάνει. Αν γυρίσει, δεν το κάνει γιατί σας συγχώρησε, αλλά γιατί θέλει να έχει μια ικανοποίηση μέσα από «τη νίκη» του. Ποτέ όμως δεν θα ξεπεράσει την πίκρα που του δώσατε και η σχέση σας αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί.
 
Αν είναι δυσαρεστημένος από σας, κάνει υπομονή μήπως και διορθωθούν τα πράγματα, διαφορετικά προετοιμάζεται από καιρό, και εφόσον πάρει την απόφαση να φύγει, τίποτα δεν τον επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση, ούτε αλλάζει γνώμη.
 
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι εντυπωσιακές γυναίκες, εκείνες που ξεχωρίζουν στο πλήθος και δείχνουν γενναιόδωρα αγάπη και στοργή στο πρόσωπό του.
 
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Αυτή είναι μια «δραματική» γυναίκα. Ο ιδανικότερος σύντροφος για αυτήν πρέπει να είναι ευαίσθητος, στοργικός και φλογερός.
 
 
Για προσωπική αστρολογική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι