blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ωριαία Αστρολογία: Οι πιο δύσκολες πλανητικές ώρες της ημέρας.

 
Ωριαία Αστρολογία: Οι πιο δύσκολες πλανητικές ώρες της ημέρας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η αστρολογία μας λέει ποιες ώρες της ημέρας είναι ευνοϊκές και ποιες όχι. Ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα; Έχεις ραντεβού για δουλειά, θέλεις να πραγματοποιήσεις ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή αναρωτιέσαι πότε είναι το σωστό timing (ο κατάλληλος χρόνος) για να κάνεις μία επανασύνδεση, μία σχέση ή ακόμα και έναν γάμο;

Sponsored Links

 

Η αστρολογία και το MyAstro.gr είναι κοντά σου, για να σου δώσουν τις απαντήσεις και να σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, ώστε να έχεις επιτυχία!

 

Η Αστρολογική υπηρεσία «Ωριαία Αστρολογία» σε ενημερώνει κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό, ποιες μέρες και ώρες ευνοείσαι σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς σου!

 

Όπως ήδη έχουμε αναλύσει αστρολογικά, κάθε ώρα της ημέρας κυβερνάται από έναν από τους παρακάτω πλανήτες: Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος. Κάθε ένας από τους παραπάνω πλανήτες, επηρεάζει αστρολογικά με διαφορετικό τρόπο διάφορους τομείς της ζωής μας.

 

· Για να δεις ποιες μέρες και ώρες ευνοείσαι σε διάφορους τομείς της ζωής σου και να αναζητήσεις την κατάλληλη στιγμή για τις δραστηριότητες σου, δες την Ωριαία Αστρολογία.

Για να μάθεις τι πρέπει να προσέξεις σε κάθε πλανητική ώρα, αρκεί να διαβάσεις παρακάτω τον «αστρολογικό οδηγό» για να μάθεις τι πρέπει να αποφεύγεις σε κάθε πλανητική ώρα!

Μην ξεχνάς  να ενημερώνεσαι τακτικά από την ενότητα της Ωριαίας Αστρολογίας, για να βλέπεις αν το ζώδιό σου δέχεται πλανητική εύνοια, συγκεκριμένες μέρες και ώρες!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΥ

Τις πλανητικές ώρες Ήλιου κυριαρχεί ο αυθορμητισμός, αλλά και ο ενθουσιασμός! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο μας, ή να πάρουμε μία οριστική και τελεσίδικη απόφαση, γιατί πολύ απλά, μετά από λίγο θα  διαπιστώσουμε ότι υπερεκτιμήσαμε τις δυνάμεις μας και τελικά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα!  

Μην αναλάβεις μία νέα ευθύνη ή υποχρέωση, έστω και αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις!

· Μην δώσεις το λόγο σου, για οτιδήποτε, μίλησε ανοιχτά, κάνε τις διαπραγματεύσεις σου, όμως προσπάθησε να συγκρατήσεις τα λόγια σου, γιατί θα είναι μεγαλεπήβολα!

· Απέφυγε να προγραμματίσεις το γάμο σου, εκτός και αν την συγκεκριμένη μέρα και ώρα το ζώδιό σου δέχεται πλανητική εύνοια.

· Προσπάθησε να μην σε ξεγελάσουν οι υποσχέσεις τρίτων! Κάποια λόγια μπορεί να σου «χαϊδέψουν τα αυτιά» και να πάρουν «τα μυαλά σου αέρα»!

· Μην κάνεις μεγάλες οικονομικές επενδύσεις ή αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας. Εύκολα μπορεί να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου σε περιττά έξοδα, τα οποία δεν θα μπορείς στην συνέχεια να ξεχρεώσεις!

· Μην πάρεις την απόφαση να διακόψεις μία φιλική, επαγγελματική ή ερωτική σχέση!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Τις πλανητικές ώρες της Σελήνης το συναίσθημα είναι διάχυτο και πολλές φορές φτάνει στα όρια της υπερβολής! Όταν η Σελήνη είναι κυβερνήτης μίας ώρας, η λογική δεν έχει καμία θέση, έτσι λοιπόν μπορεί από εκεί που δεν το περιμένουμε, ένας απλός διάλογος να πάρεις μία πολύ δυσάρεστη τροπή και η υπερευαισθησία μας, να μας οδηγήσει σε έναν πολύ έντονο καβγά!

· Μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις για φλέγοντα θέματα!

· Περιόρισε τις απαιτήσεις που έχεις από τα άτομα που συναναστρέφεσαι!

· Μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις, αν το ζητούμενό σου είναι η σταθερότητα!

· Είναι ακατάλληλη η στιγμή για να έχεις μία συνάντηση με τον προϊστάμενό σου ή για να διεκδικήσεις μία νέα επαγγελματική ευκαιρία ή προαγωγή!

· Δεν είναι η ιδανική στιγμή για νομικές διαπραγματεύσεις, για κληρονομικές διευθετήσεις ή για χρηματοοικονομικές συνδιαλλαγές, που απαιτούν την επικοινωνία σου με άτομα κύρους ή ανώτατης θέσης!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΜΗ

Οι πλανητικές ώρες του Ερμή επηρεάζουν έντονα κάθε μορφή επικοινωνίας μας, τις μετακινήσεις μας, τα ταξίδια που μπορεί να προγραμματίζουμε, τους τομείς που αφορούν την μόρφωση και την τεχνολογία! Οι πλανητικές ώρες του Ερμή είναι ευνοϊκές σχεδόν για όλες τις δραστηριότητές μας, αρκεί ο Ερμής της ημέρας να μην είναι ανάδρομος και να μην πραγματοποιεί κάποια δυσαρμονική όψη (τετράγωνο, αντίθεση) με κάποιον από τους πλανήτες του προσωπικού μας ωροσκοπίου! Το MyAstro σε ενημερώνει εγκαίρως πότε ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορείς να επισκεφτείς και την ενότητα Προσωπικές Προβλέψεις για να ενημερωθείς αν ο Ερμής της ημέρας πραγματοποιεί κάποια δυσαρμονική όψη (τετράγωνο, αντίθεση) με το ωροσκόπιό σου!

Τι πρέπει να προσέξεις όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος ή πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη με το ωροσκόπιό σου:

· Καθυστέρησε την υπογραφή συμβολαίων, δανείων, νέων συμφωνιών, γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες!

· Ανέβαλε για λίγο το ταξίδι που έχεις προγραμματίσει!

· Μην παντρευτείς ή μην κάνεις το ξεκίνημα μίας νέας ερωτικής σχέσης! Διατήρησε ένα αρμονικό κλίμα, αλλά καθυστέρησε την δράση σου!

· Μην κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, γιατί θα μπλοκαριστεί και δεν θα έχει την εξέλιξη που προσμένεις!

· Μην αγοράσεις ηλεκτρικές συσκευές (κινητό, υπολογιστή κτλ) ή αυτοκίνητο! Η αγορά θα εμφανίσει προβλήματα!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, της έκφρασης και της καλλιτεχνίας! Οι πλανητικές ώρες της Αφροδίτης είναι θετικές σχεδόν για όλες τις δραστηριότητές μας, πρέπει όμως να δείξουμε μεγάλη προσοχή τις ημέρες που είναι ανάδρομη ή πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Για να δεις αν η Αφροδίτη των ημερών πραγματοποιεί δύσκολες όψεις με το προσωπικό σου Ωροσκόπιο μπορείς να επισκεφτείς την ενότητα Προσωπικές Προβλέψεις

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σε δυσαρμονικές όψεις με το προσωπικό μας ωροσκόπιο πρέπει να αποφεύγουμε:

· Φλερτ, έρωτα, σχέσεις και γενικότερα είναι απαραίτητο να παγώσουμε για λίγο τις αισθηματικές μας υποθέσεις. Δεν ευνοείται ο γάμος, η επανασύνδεση, η δημιουργία νέας σχέσης ή οι αισθηματικές επικοινωνίες!

· Δεν ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες

· Μην εκφράσεις τα συναισθήματά σου, την λύπη σου, την στεναχώρια σου, τον έρωτά σου, την εκτίμησή σου… δύσκολα θα βρεις ανταπόκριση στις συναισθηματικές σου εκδηλώσεις!

· Φρόντισε να αναβάλεις τις δραστηριότητες που απαιτούν λογική, σταθερότητα και σωματικό σθένος!

· Προσοχή στα οικονομικά, γιατί μπορεί να προκύψει κάποια απώλεια!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΗ

Οι πλανητικές ώρες του Άρη χαρακτηρίζονται από παρόρμηση, αλλά πολλές φορές και από επιθετικότητα! Οι ώρες που ο Άρης είναι κυβερνήτης είναι ιδανικές για δράση, όμως πρέπει να αποφεύγουμε τις εξής δραστηριότητες:

· Να αποφύγεις την γρήγορη ταχύτητα με το αυτοκίνητο! Καλύτερα μην επιλέξεις να ξεκινήσεις το ταξίδι σου σε ώρα Άρη

· Μην πραγματοποιήσεις κάποια extreme αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση (πχ αλλαγή στα μαλλιά σου)! Μπορεί να νιώθεις μεγάλη σιγουριά για την απόφασή σου, το αποτέλεσμα όμως δεν θα σε ικανοποιήσει!

· Δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο να κουβεντιάσεις σε πλανητική ώρα Άρη, τα προβλήματα μίας σχέσης (φιλικής, ερωτικής, ή συνεργασίας)! Όσο καλές προθέσεις και  να έχεις, η κουβέντα μπορεί να οδηγήσει σε Ομηρικό καβγά!

· Απόφυγε σημαντικά ραντεβού, γιατί θα έχεις ασυνέπεια!

· Δεν είναι η ιδανική ώρα για τολμηρά ρίσκα!

· Πρόσεξε τη βιασύνη σου, αλλά και τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων (ψαλίδια, μαχαίρια)!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑ

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης και μας μεταδίδει εύνοια και αισιοδοξία. Τις πλανητικές ώρες του Δία, όλα εξελίσσονται πιο κεφάτα και αρμονικά, οι περισσότερες δραστηριότητες ευνοούνται, μεγαλύτερη εύνοια έχουν κάποια συγκεκριμένα όμως ζώδια, που δέχονται μεγαλύτερη θετική επιρροή βάση του ωροσκοπίου τους. Λίγα πράγματα πρέπει να προσέξεις τις πλανητικές ώρες του Δία:

· Μην ξεκινήσεις μία δίαιτα, γιατί πιο πιθανό είναι να τσιμπήσεις κιλά, παρά να χάσεις!

· Μην δανείσεις και μην δανειστείς χρήματα!

· Προσοχή σε κάθε είδους υπερβολή (φαγητό, ποτό, συναισθηματικές εκδηλώσεις)!

· Απόφυγε δραστηριότητες που πρέπει να αφιερώσεις την πλήρη προσοχή σου!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΟΝΟΥ

Οι πλανητικές ώρες Κρόνου είναι αρκετά απαιτητικές και δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Αν είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τις δραστηριότητες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και τις έχουμε προγραμματίσει σωστά, δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, τις ώρες του Κρόνου, δεν πρέπει να πάρουμε απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί μπορεί να έχουν ολέθριες συνέπειες. Θα ήταν πιο φρόνιμο, τις πλανητικές ώρες του Κρόνου να αποφεύγουμε:

· Τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις.

· Τον γάμο, τον αρραβώνα, το ξεκίνημα μίας νέας ερωτικής σχέσης.

· Τις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου! Η στάση σου θα είναι αρκετά απόλυτη και πιεστική!

· Μην ξεκινήσεις μία νέα εργασία, εφόσον δεν έχεις την βεβαιότητα ότι διαθέτεις όλες τις απαιτούμενες γνώσεις.

· Συναντήσεις με φίλους για διασκέδαση! Το κλίμα δεν θα είναι και τόσο ανάλαφρο, για να υπάρξει ξεγνοιασιά!

.  Μην κλείσεις μία νέα συμφωνία, γιατί θα εμφανίσει εμπόδια και προκλήσεις, που θα κουραστείς για να τα διορθώσεις!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2011 00:00:00