blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ποια χαρίσματα πρέπει να δανειστείς απο τα άλλα ζώδια;

 
Ποια χαρίσματα πρέπει να δανειστείς απο τα άλλα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 

Μπορεί να χαίρεσαι που ευτυχώς γεννήθηκες στο δικό σου ζώδιο και όχι σε κάποια άλλα (ονόματα δεν λέμε). Ίσως πάλι δεν θα σου κακόπεφτε να είχες ορισμένα χαρακτηριστικά άλλων ζωδίων. Στην πραγματικότητα όμως, όλοι είμαστε λίγο απ’ όλα. Και ο ζωδιακός κύκλος είναι ένας οδηγός για τα στοιχεία της ανθρώπινης προσωπικότητας που υπάρχουν μέσα στον καθένα μας, είτε σαν ελαττώματα που πρέπει να καταπολεμήσουμε, είτε σαν δυνατότητες που μπορούμε να καλλιεργήσουμε. Διάβασε λοιπόν τι καλό ή κακό έχεις δανειστεί από το κάθε ζώδιο και αντιμετώπισέ το αναλόγως.

Sponsored Links

Τι έχεις “δανειστεί” από το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει τη φήμη του «εαυτούλη» αλλά, μεταξύ μας, και ποιος δεν έχει τον δικό του κολοσσιαίο εγωισμό; Απλώς οι υπόλοιποι δεν θέλουν ή δεν τολμούν να τον εκδηλώσουν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Αντίθετα, αυτό που καλό θα ήταν να μιμηθείς, είναι η μαχητικότητά του και το θάρρος του, στο να ακολουθεί εκείνο που του λέει η καρδιά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λένε ότι είναι υπερβολικά κολλημένος στις απολαύσεις του υλικού κόσμου και στο μέσον για να τις έχει, κοινώς το χρήμα. Ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι τρεφόμαστε μόνο με το πνεύμα… Από την άλλη όμως, είναι προικισμένος με υπομονή, επιμονή και δύναμη, ιδιότητες που δεν θα έβλαπτε κανέναν μας να τις είχε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλοι έχουμε έστω και μια φορά εξαπατήσει ή κακολογήσει κάποιον. Απλώς ο Δίδυμος το κάνει καλύτερα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να του δίνουμε το… μονοπώλιο. Αντί να τον κατηγορείς, θαύμασε τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό του, κάνοντας νοητικά άλματα και μαζεύοντας λαίμαργα πληροφορίες, που σε μια καλή περίπτωση θα τον κάνουν αληθινά σοφό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντάξει, ο Καρκίνος είναι κλαψιάρης και δεν μπορεί να βάλει φρένο στη φαντασία του, ενώ όλοι εμείς ούτε παραπονιόμαστε, ούτε στην κοσμάρα μας βρισκόμαστε. Ποτέ. Μήπως, από την άλλη, θα έπρεπε να πάρεις παράδειγμα από τον τρόπο του να φροντίζει και να προστατεύει ό,τι αγαπά, χωρίς να φοβάται να τα δίνει όλα; 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΛΕΩΝ

Σου τη σπάει, λες, η επιδειξιμανία και η αλαζονεία του Λέοντα, ενώ εσύ είσαι πάντα ταπεινός και διακριτικός, έτσι; Απλώς εκείνος βγαίνει με τόλμη στο φως και δεν φοβάται την κριτική. Αντί να… κάνεις κρεμαστάρια όσα δεν φτάνεις, προσπάθησε να καλλιεργήσεις κι εσύ μέσα σου την ευγένεια, τη μεγαλοψυχία και την ευθύτητά που έχει εκείνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεις τον Παρθένο στενόμυαλο, συναισθηματικά ψυχρό, φιλοχρήματο και γεμάτο από παραξενιές, κάτι που σε κανέναν άλλο δεν συμβαίνει. Ιδίως ως προς τις παραξενιές… Θα σε χάλαγε όμως αν του έμοιαζες στη μεθοδικότητα του νου και της δράσης, στην προθυμία να βοηθά χωρίς να… το κάνει θέμα, όπως και στην αίσθηση της τάξης; 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Είναι αργοκίνητος στη σκέψη και στην πράξη και μέχρι να αποφασίσει, περνάν αιώνες, σε αντίθεση με όλους εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε… ξεφτέρια σε όλα μας. Κι αφού ο αναμάρτητος πέταξε πρώτος την πέτρα, ας κοιτάξει να αποκτήσει το χάρισμα του Ζυγού να δημιουργεί την αρμονία και την ομορφιά παντού γύρω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός για την κοινή γνώμη είναι ζηλιάρης και… σεξομανής, άλλο αν για τον ίδιο όλοι οι άλλοι είναι κρυόμπλαστροι και ανέραστοι. Πέρα όμως από αυτή την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, προσπάθησε καλύτερα να μιμηθείς την ικανότητά του να μεταμορφώνεται ψυχικά και να αναγεννιέται σαν τον φοίνικα, αφού έχει πρώτα αφεθεί να καεί μέσα στα πάθη του.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι επαναστάτης χωρίς αιτία, ανεύθυνος και λουφαδόρος, λένε για τον Τοξότη οι άλλοι, οι οποίοι είναι υποδείγματα συνέπειας απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Αλλά καλά θα κάνανε να συντονιστούν στο δικό του ελεύθερο μήκος κύματος, να κάνουν πέρα την ανάγκη τους για ασφάλεια και να ακολουθήσουν λίγο τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και το πνεύμα του της περιπέτειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, λένε, είναι κακός, ψυχρός και ανάποδος. Τα υπόλοιπα υποτιθέμενα άνετα και ανοιχτόμυαλα ζώδια, του προσάπτουν πως έχει κολλημένες ιδέες και γαϊδουρινή αδιαλλαξία. Όμως, αντί να τον κατηγορούν, θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από την υπευθυνότητα, την αυτοσυγκράτηση, την εργατικότητα και τη σταθερότητά του, χαρίσματα με τα οποία μπορεί να κατακτήσει ακόμα και τις ψηλότερες κορφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί θεωρούν τον Υδροχόο έναν απόμακρο συναισθηματικά τύπο, έναν κρυφο-εγωιστή, που επιπλέον το παίζει πνεύμα αντιλογίας και παριστάνει τον καινοτόμο, απλώς για τη φιγούρα του. Όμως αυτό το ζώδιο έχει μια ουμανιστική αντίληψη για τον κόσμο που, αν την υιοθετούσαν και οι υπόλοιποι, η ζωή πάνω στη γη θα γινόταν πολύ καλύτερη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι φευγάτος, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και του αρέσει να πλατσουρίζει μες στη μιζέρια. Λες και όλοι οι υπόλοιποι είναι διαρκώς προσγειωμένοι και μες στην τρελή χαρά. Πέρα από αυτές τις κακίες, όποιος έχει τα κότσια, ας δείξει την αυταπάρνηση και την αφοσίωση που έχει αυτό το ζώδιο, προς οποιονδήποτε βρίσκεται σε ανάγκη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-10-2014 09:00:00