blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τι χρώμα να το βάψω; Τα ζώδια και τα χρώματα που τους ταιριάζουν!

 
Τι χρώμα να το βάψω; Τα ζώδια και τα χρώματα που τους ταιριάζουν!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και τα χρώματα που τους ταιριάζουν

Η επιλογή των χρωμάτων που μας περιβάλλουν, δεν είναι απλά και μόνο θέμα αισθητικής. Το κάθε χρώμα μας επηρεάζει σε πολλά επίπεδα, αλλάζοντας τη διάθεσή μας και συχνά επιδρώντας ακόμα και στην υγεία μας. Καθώς στην ουσία είναι ένα είδος ακτινοβολίας, ο κάθε χρωματικός τόνος έχει μια ιδιαίτερη δόνηση, που «συναντιέται» με την προσωπική ενέργεια του καθενός. Έτσι, ακόμα και από αστρολογικής πλευράς, μπορούμε να μιλήσουμε για τις αντιστοιχίες των χρωμάτων με τα ζώδια.
 
Ας δούμε ποια χρώματα εναρμονίζονται με το κάθε ζώδιο, πώς το επηρεάζουν και ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για να διαμορφώσουμε ένα χώρο, που πραγματικά να κάνει για μας, να μας ενεργοποιεί ή να μας χαλαρώνει.
 
ΚΡΙΟΣ
Είναι γνωστό ότι το χρώμα που εκπροσωπεί την έντονη παρουσία του Κριού είναι το βαθύ κόκκινο, που άλλωστε συνδέεται με τον «κόκκινο πλανήτη» και κυβερνήτη του, τον Άρη. Είναι η απόχρωση της ενεργητικότητας, τη διεκδίκησης, της επιθετικότητας. Αλλά και της καθαρότητας, ενός χαρακτηριστικού που ο ευθύς και ειλικρινής Κριός το διαθέτει. Ωστόσο δεν είναι και… για χόρταση, γιατί σε μεγάλες δόσεις προκαλεί υπερδιέγερση, νευρικότητα και ανεβασμένη πίεση. Επίσης, τάση για ατυχήματα. Οπότε μπορείς απλώς να το χρησιμοποιήσεις σε μικρές επιφάνειες.
 
Ποια άλλα χρώματα σου ταιριάζουν; Το σπασμένο λευκό και το κρεμ, που συνδυάζονται ωραία με το κόκκινο, κατευνάζουν το νευρικό σου σύστημα. Επίσης η απόχρωση της σκουριάς, το πορτοκαλοκίτρινο, το χρυσαφί και το μουσταρδί, εναρμονίζονται με το ταμπεραμέντο σου. Εκείνο που δεν σου πάει καθόλου είναι το μαύρο, χρώμα του Κρόνου, ο οποίος συγκρούεται με τον δικό σου Άρη. Απόφυγέ το, καθώς επίσης το λευκό και το ροζ, που «πνίγουν» τη ζωτικότητά σου και μπορεί να σου προκαλούν πλήξη και ατονία. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τα χρώματα που ταιριάζουν με τον Ταύρο, το ένα από τα δύο ζωδιακά «παιδιά» της Αφροδίτης, είναι το ροζ και το λευκό. Εναρμονίζονται με τον κάπως ντροπαλό και εσωστρεφή χαρακτήρα σου, ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που μπορεί συχνά να καμουφλάρεις έντεχνα. Η ομάδα των χρωμάτων που είναι καλή για σένα είναι τα λεγόμενα «γήινα», όπως το χακί, το καφέ και το μπεζ, καθώς αντανακλούν τη σταθερότητα και τη λογική σου προσέγγιση στα πράγματα. Επίσης, το μαύρο σου δημιουργεί μια ήρεμη διάθεση, καθώς ο πλανήτης του, ο Κρόνος, και η Αφροδίτη σου έχουν καλή σχέση μεταξύ τους.
 
Απόφυγε όμως το κόκκινο, που σε αναστατώνει τόσο, ώστε να αποτελεί για σένα στην κυριολεξία «κόκκινο πανί». Αν θέλεις να εντάξεις έναν πιο ζωηρό τόνο στο περιβάλλον σου, δοκίμασε το καστανοκόκκινο, που είναι μια μείξη του κόκκινου με το ταιριαστό σε σένα μαύρο. Τέλος, ένα χρωματικό ζευγάρι που σε επηρεάζει θετικά είναι το ροζ και το κρεμ, συνδυασμός ιδανικός για ένα χώρο όπου αναπαύεσαι. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξέρεις βέβαια ότι ο Δίδυμος είναι ένα διπλό ζώδιο με πολύπλοκη όσο και χαρισματική προσωπικότητα. Το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και εκπροσωπεί τον κυβερνήτη πλανήτη σου είναι το πράσινο, καθώς στην τάξη του φυσικού κόσμου συμβολίζει την ανάπτυξη, την ανανέωση και τη δημιουργικότητα. Αυτό το τελευταίο σε χαρακτηρίζει έντονα, μαζί με την κλίση σου προς τη γλώσσα, δηλαδή την επικοινωνία, το χάρισμα της καινοτομίας και την τάση σου να ασχολείσαι διαρκώς με κάτι καινούργιο και να μη μένεις στα ίδια. Έτσι, το πράσινο χρώμα, σε όλους τους τόνους του, σε ωθεί να καλλιεργείς και να ενισχύεις αυτά τα πολύτιμα χαρακτηριστικά σου.
 
Παράλληλα, το μαύρο χρώμα βοηθά να αποκτήσεις ένα στοιχείο σταθερότητας και… σοβαρότητας, ώστε να διοχετεύεις την ευελιξία σου προς μια κατεύθυνση κάθε φορά. Το λευκό και το ροζ είναι δυο χρώματα ακόμα, που αναδεικνύουν τη διδυμίσια δημιουργικότητα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το κόκκινο, γιατί στην υπερβολή του μπορεί να σου φέρει νευρικότητα και δυσκολία αυτοσυγκέντρωσης. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σαν ζώδιο του Νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη, ο Καρκίνος εναρμονίζεται με τις χρωματικές αποχρώσεις αυτών των δύο: το λευκό του μαργαριταριού, το γαλάζιο και το πράσινο της θάλασσας. Καθώς είσαι άτομο με ευαίσθητα και ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα, στοργικό και κάπως ντροπαλό, αυτά τα χρώματα βοηθούν να ισορροπήσεις και να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το ίδιο ισχύει και με το κίτρινο, το χρώμα του ευεργετικού Δία, ο οποίος βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιό σου και μέσω αυτού του χρώματος ευνοεί την επιτυχία σου σε ό,τι αναλαμβάνεις και την αισιόδοξη στάση που σου χρειάζεται.
 
Το πράσινο της θάλασσας θα σε ενισχύσει με τα επαγγελματικά σου, ενώ γενικά οι ανοιχτές και παστέλ αποχρώσεις όλων των χρωμάτων εναρμονίζονται με τον συναισθηματισμό σου. Τα κόκκινο μπορεί να σε τονώσει μερικές φορές, που νιώθεις αδυναμία και έλλειψη ενεργητικότητας, αλλά σε μεγάλες δόσεις σου φέρνει τις αρνητικές επιρροές του Άρη, κάνοντάς σε να αναστατώνεσαι εύκολα. Επίσης, πρέπει να προσέξεις και το μαύρο, γιατί μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΛΕΩΝ
Ο Λέων με τον Ήλιο πάνε… πακέτο, καθώς αυτό το άστρο συμβολίζει την υπέρτατη αρχή του Εαυτού. Έτσι οι «ηλιακές» αποχρώσεις, δηλαδή το ζωηρό κροκί και το πορτοκαλί, είναι ιδανικές για το ζώδιό σου, αφού ενισχύουν τη χαρισματική προσωπικότητά σου. Γενικά, τα ζεστά έντονα χρώματα ταιριάζουν με το ταμπεραμέντο σου και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο πορφυρό, το κόκκινο και το χρυσαφί. Ιδίως αυτό το τελευταίο είναι σαν να φτιάχτηκε για σένα. Εκπροσωπεί την αισιοδοξία και την επιτυχία, βοηθώντας σε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και την κλίση σου να μεγαλουργείς.
 
Οι αποχρώσεις εκείνες που δεν εναρμονίζονται με το ζώδιό σου είναι οι παστέλ και οι ανοιχτόχρωμες γενικά, με εξαίρεση το άσπρο. Το λευκό, σε συνδυασμό με το χρυσαφί, δημιουργεί ένα χρωματικό καμβά που σου ταιριάζει. Το ίδιο ισχύει και για το μαύρο με το χρυσαφί. Από την άλλη, δεν τα πας καλά με τα ψυχρά χρώματα, όπως τα μπλε, τα βιολετί και τα πράσινα, με εξαίρεση το «αυτοκρατορικό» πορφυρό μοβ. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής που κυβερνά την Παρθένο εκφράζει εδώ τις ιδιότητές του με μεγαλύτερη σταθερότητα, χωρίς τα ευμετάβλητα χαρακτηριστικά του Διδύμου. Όπως άλλωστε ξέρεις, έχεις μια τάση να είσαι συγκρατημένος και απόμακρος, υπερβολικά εκλεκτικός και επικριτικός. Έτσι, το πράσινο χρώμα του κυβερνήτη πλανήτη σου σε όλες τις αποχρώσεις του σου ταιριάζει, φέρνοντάς σου μια ευπρόσδεκτη έμπνευση για ανανέωση και αναδημιουργία, εξισορροπώντας την επιφυλακτικότητα και την αυτοσυγκράτησή σου.
 
Πάντως, τα καλύτερα χρώματα για σένα είναι οι ανοιχτόχρωμες και παστέλ αποχρώσεις κάθε είδους, από το ροδακινί και το βιολετί μέχρι το θαλασσί και το ροζ. Επίσης και οι γήινες αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, αλλά όχι στους μουντούς τόνους τους. Ένα χρώμα με το οποίο δεν νιώθεις και πολύ άνετα είναι το κόκκινο. Αντίθετα τα πας αρκετά καλά με το μαύρο, ιδίως αν συνδυάζεται με αποχρώσεις του πράσινου ή του γαλαζοπράσινου, που είναι κοντινές στη φύση. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά να αναδειχθούν οι πιο δημιουργικές και ανανεωτικές πλευρές σου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός, το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη στην πιο ευγενική και καλόβολη εκδοχή της, ταιριάζει με το μπλε χρώμα, που συμβολίζει την ισορροπία και την αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής. Και εσύ εκπροσωπείς ένα ζώδιο γαλήνης, αρμονίας και απεριόριστης αγάπης προς οτιδήποτε ωραίο και ευγενές. Τα λάθη σε θέματα αισθητικής είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο για την περίπτωσή σου. Ποτέ δεν ξεφεύγεις από το μέτρο του καλού γούστου.
 
Τα άλλα χρώματα που εναρμονίζονται με την προσωπικότητά σου είναι το λευκό και το ροζ. Όμως δεν περιφρονείς και το μαύρο, που είναι το χρώμα του Κρόνου, ο οποίος βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιό σου και εκδηλώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του, όπως το μέτρο που προαναφέρθηκε. Προτιμάς τα καθαρά χρώματα, αποφεύγεις τις υπερβολικές μείξεις και τους κραυγαλέους συνδυασμούς και διατηρείς μια απέριττη, αλλά εκλεπτυσμένη αίσθηση που ταιριάζει με τις προσωπικές σου αξίες. Εκείνο που σε τροφοδοτεί και σε γαληνεύει δεν είναι τόσο το είδος των χρωμάτων, όσο η γενική εντύπωση της καλαισθησίας που πετυχαίνεις. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό, τον… μυστήριο τύπο του ζωδιακού, τα ιδανικά χρώματα είναι εκείνα που εκπέμπουν ερωτισμό και μαγεία. Και ποιος καλύτερος συνδυασμός από τη μείξη του κόκκινου και του μαύρου της νύχτας; Έτσι, το ζώδιό σου βρίσκει την καλύτερή του έκφραση στο καφεκόκκινο, το πορφυρό, το «καμένο» καφέ, το κερασί, το δαμασκηνί, το μελιτζανί, σε όλες αυτές τις αποχρώσεις που εντείνουν τον αισθησιασμό, διατηρώντας μια ποιότητα μυστηρίου και αποκρυφισμού. Δεν περιφρονείς ούτε τις σκούρες αποχρώσεις του μοβ και του πράσινου. Γενικά παίρνεις ενέργεια από τα χρώματα που έχουν ένταση και βάθος, γιατί αυτά αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου.
 
Είσαι άνθρωπος των έντονων αντιδράσεων και γι’ αυτό τα υποτονικά χρώματα, όπως τα ουδέτερα γήινα και τα παστέλ σου προκαλούν ανία. Ωστόσο, μερικές φορές αυτά ακριβώς σου χρειάζονται για να… κατεβάσεις τους τόνους και να βρεις λίγη ψυχική ηρεμία που θα σε εξισορροπήσει. Και να αντιμετωπίσεις την τάση σου να κάνεις χρωματικούς συνδυασμούς τόσο ακραίους, που να γίνονται προκλητικοί, ξεφεύγοντας από τα όρια του καλού γούστου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης συχνά κατηγορείται ότι κάνει πράγματα μόνο για… μπούγιο, και αυτό αντανακλά και στις επιλογές του των χρωμάτων. Το ζώδιό σου κυβερνάται από τον Δία και το χρώμα του, το κίτρινο, πραγματικά σου γεμίζει τις μπαταρίες. Είναι το χρώμα της αισιοδοξίας, τις καλής διάθεσης, της ευθυμίας. Της ευτυχίας, με άλλα λόγια. Το προτιμάς σε όλους τους τόνους του: του λεμονιού, του καναρινιού, του πεπονιού. Καθώς είσαι ζώδιο των φιλοσοφικών αναζητήσεων, σε έλκει επίσης το χρώμα του κρόκου και το πορτοκαλί, τα οποία άλλωστε θεωρούνται πνευματικά και φοριούνται από βουδιστές μοναχούς και γκουρού.
 
Μια άλλη σπουδαία επιλογή για σένα είναι το μπλε, που ταιριάζει στο αθλητικό και εξερευνητικό πνεύμα σου, όχι στους ηρεμιστικούς γαλάζιους τόνους, αλλά στις βαθιές αποχρώσεις, όπως το ναυτικό μπλε ή το μπλε-μαρέν. Το άσπρο μπορεί να σου προσφέρει μια ευπρόσδεκτη χαλάρωση, καλή για να έχεις κι εσύ μια ανάπαυλα πότε πότε. Το κόκκινο, αντίθετα, σου ανεβάζει την ενέργεια και σε κάνει πιο παρορμητικό, σε συμφωνία και με το στοιχείο σου της Φωτιάς. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
AΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω όλα τα χρώματα κάνουν τη δουλειά τους, φτάνει να είναι απλά και… μετριοπαθή. Καθώς είσαι σοβαρός και μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις, προτιμάς τις εκ του ασφαλούς επιλογές και στα χρώματα. Άλλωστε, αυτό ανταποκρίνεται και στον αυστηρό κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, ο οποίος συνδέεται με το μαύρο χρώμα. Φυσικά, δεν θα άντεχες μόνο με αυτό, αλλά ο συνδυασμός του με το άσπρο είναι για σένα μια καλοδεχούμενη επιλογή. Άλλα χρώματα που εναρμονίζονται με τον χαρακτήρα σου είναι το ναυτικό μπλε, το λουλακί και το γκρι.
 
Και φυσικά οι γήινες αποχρώσεις, καθώς είσαι και ζώδιο της Γης. Το καφέ, το μπεζ και το χακί εκφράζουν την αγάπη σου για τη σταθερότητα της παράδοσης. Καμιά φορά (αλλά πάντα με μέτρο), μπορεί να καταφεύγεις στην ψυχολογική και αισθητική τόνωση του κόκκινου, που σε βοηθάει να γίνεσαι πιο παρορμητικός και εκδηλωτικός. Αλλά δεν σου πάει η πολλή εξωστρέφεια και γι’ αυτό άλλωστε, το κίτρινο είναι ένα από τα χρώματα που μάλλον σε εκνευρίζουν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο πλανήτης με το «ηλεκτρικό» μπλε χρώμα, που θυμίζει έναν γιγαντιαίο βώλο μέσα στο διάστημα, μπορεί να δώσει μια ιδέα για το ποιες είναι οι αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο ζώδιό σου. Τα μπλε, τα βιολετί, αλλά και όλα τα ψυχεδελικά χρώματα, οι ειδικές μπογιές που φαίνονται διαφορετικές στο φως και στη σκιά, οι μεταλλικές «ρομποτικές» αποχρώσεις εναρμονίζονται με τον καινοτόμο χαρακτήρα σου. Απεχθάνεσαι οτιδήποτε συμβατικό. Τι να σου κάνει εσένα ένα σκέτο κόκκινο, ένα ουδέτερο μπεζ ή ένα συνηθισμένο πράσινο; Θέλεις να περιβάλλεσαι από χρώματα «κατασκευασμένα» αποκλειστικά για σένα, με διαφορετικές μείξεις στο κομπιούτερ, που θυμίζουν φουτουριστικά σκηνικά και περιβάλλοντα επιστημονικής φαντασίας.
 
Δεν έχει σημασία τόσο το ίδιο το χρώμα, όσο η πρωτοτυπία στην απόχρωση και στο εφέ που δημιουργεί. Έχεις διανοητική ανοσία σε χρωματικές ποικιλίες που… θα τρέλαιναν οποιονδήποτε άλλο. Αν μάλιστα συνδυαστούν και τονιστούν από το μαύρο, είναι η καλύτερή σου. Άλλωστε έχεις σύνδεση και με αυτό, καθώς είναι το χρώμα του Κρόνου, του παλιού σου κυβερνήτη. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Πιθανόν να μην ξέρεις ότι ο αρχικός πλανήτης κυβερνήτης των Ιχθύων ήταν ο Δίας και το δικό του χρώμα, το κίτρινο, μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να εξισορροπήσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Είσαι αρκετά ευαίσθητος, ονειροπαρμένος και με τάσεις εσωστρέφειας, χαρακτηριστικά που αμβλύνονται από αυτό το χρώμα της ζωντάνιας, της αισιοδοξίας και της δυναμικής υλοποίησης των εμπνεύσεων.
 
Ως προς τα υπόλοιπα χρώματα που σε βοηθούν να διαχειριστείς δημιουργικά τον ονειρικό σου κόσμο στην πραγματικότητα, έχεις μια ευρεία γκάμα επιλογής ανάμεσα στις ανοιχτές και παστέλ αποχρώσεις του μοβ, του βιολετί, του λιλά (όλα τους χρώματα που σχετίζονται με τη διαίσθηση), του ροδακινί, καθώς και στο λευκό. Εκείνο που δεν εναρμονίζεται καλά μαζί σου είναι το πράσινο, καθώς ο πλανήτης του, ο Ερμής, εξασθενεί στο δικό σου ζώδιο. Έτσι, αυτό το χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις μπορεί να σου δημιουργήσει μπλοκαρίσματα στη δημιουργικότητα και γενικότερα στην έκφραση του εαυτού σου. Και επίσης, γενικά τα πολύ έντονα χρώματα διαταράσσουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-08-2012 17:16:00