blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα 12 ζώδια και με τι τρόπους μπορείς να τα γοητεύσεις!

 
Τα 12 ζώδια και με τι τρόπους μπορείς να τα γοητεύσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Κάθε ζώδιο έχεις τις δικές του αισθησιακές χορδές, είναι κάποια συγκεκριμένα πράγματα απ τα οποία αποδεδειγμένα αρέσκεται, ουσιαστικά είναι οι  σωστοί οδηγοί για να μπορέσεις να γοητεύσεις και να δώσεις διάρκεια στις επαφές.

Έχει μεγάλη σημασία η πρώτη εντύπωση, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει η καινούργια γνωριμία, η προσέγγιση θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας αν γνωρίζουμε από τι εκλύεται και τι αντιπαθεί το κάθε ζώδιο. Καλό θα είναι πριν τολμήσουμε να κάνουμε την προσέγγιση ας ενημερωθούμε για κάποια γενικά χαρακτηριστικά, έτσι για να υπάρχει μια πυξίδα στα χέρια μας.

Sponsored Links

Με ποιους τρόπους μπορείς να τα γοητεύσεις τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ιντρίγκαρε έναν Κριό αρχικά με τα μάτια και θα δεις πως θα γοητευτεί, του αρέσει το παιχνίδι της αναζήτησης και της έλξης, δώσε έκταση στο φλερτ και θα διαπιστώσεις πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Κινήσεις του τύπου σε κοιτάζω και δεν σε κοιτάζω , με ενδιαφέρεις αλλά ίσως και όχι, πάντα πιάνουν σε έναν Κριό, αν του δώσεις το άνοιγμα να αναρωτηθεί και να μπει στην διαδικασία να διαπιστώσει, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Ο Κριός βαριέται εύκολα, για να μπορέσεις να κερδίσεις διάρκεια στο ενδιαφέρον του θα πρέπει να τον κρατάς στην τσίτα, ίσως με ένα σκοτσέζικο ντους, ίσως με άμεσες προτάσεις που στην πορεία θα αλλάξουν και θα γίνουν έμμεσες, το θέμα είναι πως αν του τα δώσεις όλα στο πιάτο από την αρχή τότε η ιστορία σας θα έχει μικρή διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταΐσε στο στόμα έναν Ταύρο με την φραουλίτσα που κρατάς και θα καταφέρεις να κάνεις μια πολύ καλή αρχή. Ο Ταύρος γοητεύεται από τις αισθησιακές κινήσεις που κρύβουν ενδιαφέρον για το στομάχι του, για την υγεία του, για την ακεραιότητα του. Θέλει έναν ειδικό συνδυασμό ερωτισμού και προστασίας, προστάτεψε τον με τρόπο αισθησιακό και θα σε βάλει αμέσως στην καρδιά του. Τα βήματα τα θέλει αργά, αντιπαθεί τις βιασύνες και τις αγχωμένες πράξεις, απέφυγε τις γρήγορες κινήσεις, η ταχύτητα συνήθως τον αποσυντονίζει, νιώθει πως χάνει την ροη της υπόθεσης. Τα ρομαντικά σκηνικά τραβούν την προσοχή ενός Ταύρου, αν το περιβάλλον το βρει γοητευτικό και οικείο τότε μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα λόγια ενεργοποιούν την ερωτικές χορδές ενός Δίδυμου, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί με έναν Δίδυμο συχνά πυκνά πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Οι κουβέντες που θα πεις για να τον ιντριγκάρουν θα πρέπει να είναι σωστές, δηλαδή έξυπνες που να του κινήσουν το ενδιαφέρον, όχι όμως πολύ έξυπνες γιατί αν δεν καταλάβει ή αν νιώσει πως δεν είναι η πνευματικότητα σου στα μέτρα του τότε θα λακίσει. Αγαπάει το μπούρου μπούρου ένας Δίδυμος, του αρέσει πολύ να παίζει με τις λέξεις κυρίως όταν αυτές αφήνουν ερωτικά υπονοούμενα. Αν βρει ενδιαφέρον στην μεταξύ σας συνομιλία τότε δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση στη μέση. Ένας Δίδυμος βρήκε μονοπάτι;  θα το φτάσει ως το τέρμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να γοητεύσεις έναν Καρκίνο; δείξε του πως έχεις άπλετο χρόνο και ενδιαφέρον για να ασχοληθείς με την πάρτη του, με τον ψυχικό του κόσμο, με τις σκέψεις του, με τις ανασφάλειες του, και έχεις πιάσει την υπόθεση από τα μαλλιά. Παίξε τον ρόλο του ψυχολόγου, εστίασε αναλυτικά στον πόνο του, και θα σκέπτεται για εβδομάδες τι είπες, τι ήπιες, που τον άγγιξες, πως τον κοίταζες, δεν θα βγαίνει η μορφή σου από τα μάτια του. Ένας Καρκίνος γοητεύεται από το ενδιαφέρον, την αγάπη, την κατανόηση, αν αισθανθεί ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, να σου μιλήσει ανοιχτά, να σου ξεδιπλώσει την καρδιά του, τότε το κέρδισες το παιχνίδι. Σε έναν Καρκίνο πρόσφερε τον ώμο που χρόνια ψάχνει και τον καταγοήτευσες.

ΛΕΩΝ

Θα γοητευτεί ένας Λέοντας όταν καταλάβει πως κατάφερε να σε γοητεύσει, πως εντυπωσιάστηκες από την ύπαρξη του, από το εξεζητημένο του ντύσιμο, από τις ελκυστικές του κινήσεις. Τον γοητεύει η επιτυχία του να γοητεύει, βρες τρόπο να του δείξεις πως έπεσες κάτω ξερή από την εμφάνιση του, από το στυλ του, από την δυναμική του προσωπικότητα, και θα έχεις την υπόθεση στο χέρι. Του αρέσει τις πρωτοβουλίες να τις παίρνει αυτός, έτσι νιώθει πως έχει τον έλεγχο της κατάστασης, τις πολύ δυναμικές προσωπικότητες θα τις δει με ανταγωνιστικό μάτι και θα τις αμφισβητήσει. Δεν πρέπει ποτέ να ανεβαίνουμε πιο πάνω από έναν Λέοντα τουλάχιστον στην αρχή, στο στάδιο δηλαδή που θέλουμε να τον γοητεύσουμε και όχι να τον κατατροπώσουμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή γιατί ένας Παρθένος τρομάζει εύκολα, ξενερώνει εύκολα, και διαγράφει ακόμα πιο εύκολα. Με έναν Παρθένο είτε τον έχεις γοητεύσει είτε όχι ακόμα, όλα θα παιχτούν στην προσέγγιση. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα τον πλησιάσεις, η ποιότητα της επικοινωνίας μετράει παρά πολύ και από αυτήν θα εξαρτηθεί η περαιτέρω πορεία. Ένας Παρθένος σαφώς και αρχικά θα γοητευτεί από την εξωτερική εμφάνιση, από το αν υπάρχει περιποιημένο στυλ, όμως δεν είναι από τους χαρακτήρες που μπορεί να τον τυφλώσει η εικόνα και να ξεχάσει όλα τα άλλα. Η επιτυχία απαιτεί τα εξής χαρακτηριστικά, κομψότητα, ευγένεια , εκλεπτυσμένος τρόπος έκφρασης βοηθά πολύ και το μορφωτικό επίπεδο. Αντιπαθεί τις εξυπνάδες, την ανωριμότητα, και το αποτυχημένο χιούμορ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί ή να το συνειδητοποιήσει το πρώτο πράγμα που μπορεί να τον γοητεύσει είναι η εξωτερική εμφάνιση. Όσο και να χτυπιέται και να λέει δεν μετράει η εμφάνιση μετράει ο χαρακτήρας, αν βρει κάτι στραβό στο ντύσιμο ή στο στυλ κάποιου δεν πρόκειται να αφήσει περιθώριο περαιτέρω εξέλιξης. Αφού λοιπόν καταφέρεις να βρει γοητευτικό το παρουσιαστικό σου τότε ο δρόμος είναι εύκολος. Αγαπάει την οικειότητα, την άνεση, την θερμή επικοινωνία, του αρέσει να δένετε και να συνδέετε. Θα γοητευτεί αν νιώσει τον χαρακτήρα σου δοτικό, αν του προσφέρεις κάτι, αν τον βοηθήσεις σε κάτι. Τις περιμένεις τις προτάσεις, μη φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες, εκλύεται από τις δυναμικές προσωπικότητες γιατί κακά τα ψέματα, ένας Ζυγός ψάχνει πάντα για ένα στήριγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ένα ελκυστικό ντύσιμο διακριτικού ερωτισμού, με ένα αμυδρό άρωμα, και με ένα χαμηλού φωτισμού φωτιστικό, τον γοήτευσες τον Σκορπιό. Σε πρώτη φάση ο Σκορπιός δεν θέλει και πολλά, τα δύσκολα θα εμφανιστούν στον δεύτερο στάδιο αυτό της κατάκτησης. Αρχικά μπορείς εύκολα να τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός Σκορπιού, αυτό που θέλει είναι αίσθηση ερωτική, πνοή μυστηρίου και ξεκάθαρα υπονοούμενα. Κάρφωσε τον με τα μάτια σου, δείξε πως μπορείς να στέκεσαι απέναντι του όλο το βράδυ και να παίζετε το ‘βρες τον δολοφόνο’, και μπήκες στον σωστό τον δρόμο. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσει στο που ακριβώς κοιτάζεις, ποια σημεία του σώματος του βολιδοσκοπείς, και φυσικά εκείνος με την κρυφή του ματιά θα έχει επεξεργαστεί τα πάντα επάνω σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απ τα κοινωνικά, πρόσχαρα, και χαρούμενα άτομα ελκύεται ένας Τοξότης, δεν μπορεί την μιζέρια, τις βαριές σκέψεις και κυρίως δεν του αρέσει να λύνει γρίφους. Άρα αν διαθέτεις ευχάριστο στυλ, αμεσότητα, χιούμορ και το σώμα σου είναι αρκετά γυμνασμένο, τότε τον γοήτευσες τον Τοξότη. Αν κάθεσαι κολλημένα σε μια καρέκλα ακίνητη στο ίδιο σταυροπόδι, αν μιλάς για τις οικονομικές σου δυσκολίες ή για τις κακότυχες στιγμές της μέρας σου, τότε τον έχασες τον Τοξότη πήγε στην διπλανή παρέα και ας του είναι τελείως άγνωστη. Τα σκοτσέζικα ντους δεν του αρέσουν τα βαριέται, σκέψεις του τύπου τι να θέλει άραγε; θέλει; δεν θέλει; δεν τον απασχολούν, είναι της άποψης πως όταν κάποιος θέλει κάτι το δείχνει και το προωθεί, δεν το αφήνει πίσω στα αζήτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κράτα χαρτοφύλακα στο χέρι και θα τον γοητέψεις τον Αιγόκερω, κάτι το επαγγελματικό τον τραβάει, ίσως ένα ντοσιέ στο χέρι; ένα μολυβί στο αυτί; ένα έντυπο μισθοδοτικής κατάστασης; ούτε και ο ίδιος μπορεί να εντοπίσει τα πως και τα γιατί. Το θέμα είναι πως οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από εργασία, χρήμα, καριέρα, τον τραβάει ανεξήγητα σαν μαγνήτης. Από εκεί και πέρα θέλει αμεσότητα, ξεκάθαρες κουβέντες και εκδηλωμένο ενδιαφέρον. Αν δεν σιγουρευτεί ή αμφισβητήσει το ενδιαφέρον σου δεν θα κάνει κίνηση, ο Αιγόκερως θέλει να ξέρει που πατά όταν περιπατάει. Αν σιγουρευτεί για την έλξη σου μια ξαφνική ανατροπή θα τον ιντριγκάρει, ‘θα του αλλάξει τα φώτα’.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πολλούς τρόπους μπορείς να γοητεύσεις έναν Υδροχόο, με την καλοφτιαγμένη εμφάνιση, το στενό σου τζιν, το αεράτο σου μαλλί, την χιουμοριστική φράση που θα πετάξεις, το φιλί που θα δώσεις στο σκύλο σου,  το σίγουρο είναι πάντως πως θα ξενερώσει αν δει εξουσιαστική διάθεση, νευρικότητα, φλυαρία. Εύκολα και απρόβλεπτα μπορείς να κερδίσεις έναν Υδροχόο, το ίδιο όμως εύκολα και απρόβλεπτα μπορεί να τον χάσεις. Μαζί του συνήθως δεν ξέρεις σε ποιον δρόμο βρίσκεσαι γιατί πολύ απλά ούτε κι εκείνος ξέρει τι ακριβώς αισθάνεται και σε ποιον βαθμό, ως ζώδιο του αέρα όλα είναι στον αέρα. Αναγκαστικά θα πας όπου φυσά ο άνεμος, θα σε καθοδηγήσουν οι γκριμάτσες στο πρόσωπο του και οι ερωτήσεις του.

ΙΧΘΥΣ

Μία παραμυθένια όψη θέλει ο Ιχθύς, κάτι που ξεφεύγει από το κλίμα και τις υπαρκτές συνθήκες, και θα βάλεις το νερό στο αυλάκι. Ίσως ένα ρομαντικό φουστάνι, μια εξιστόρηση με νεράιδες και ξωτικά, μια ιστορία αγάπης δίπλα στην θάλασσα και θα κερδίσεις την προσοχή του, θα εστιάσει, θα γοητευτεί. Αθεράπευτα ρομαντικός είναι ένας Ιχθύς, δεν την αγαπάει την πραγματικότητα μάλλον την βρίσκει άνευ ενδιαφέροντος, θέλει μεταφυσικά στοιχεία, καρμικά γεγονότα, συναισθηματικά δράματα. Τα εκτιμά πολύ τα δάκρυα, τα χαρτομάντιλα αν τα δει στην τσάντα σου κάτι θα του κάνει κλικ. Μίλα του ευγενικά, ήρεμα ίσως και ψιθυριστά, ακούμπησε τον διακριτικά σχεδόν ανεπαίσθητα, και όλα θα πάνε μια χαρά, δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-08-2018 09:00:00