blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2014 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ετήσιες Προβλέψεις - Ταύρος 2014

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 2014

Το 2014 θα είναι μία αρκετά παράξενη χρονιά για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, αφού θα έχεις την αίσθηση ότι χωρίζεται στα δύο. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο και τον Κρόνο σταθερά στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται πως θα κυλήσει με αρκετές δυσκολίες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, με αρκετές αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγημένα λόγια, ενώ το δεύτερο, με τον Δία να σε ευνοεί από τη νέα του θέση, στον Λέοντα, θα ωφεληθείς τόσο, που ούτε καν το φαντάζεσαι. Πρόσωπα και καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, θα σου δημιουργήσουν την αίσθηση ότι ζεις μία περίεργη ζωή και θα συναντάς απρόοπτα γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τα μέσα της Άνοιξης, με την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου στις 29 Απριλίου, θα σου δώσουν ένα αίσθημα ότι αδικείσαι από το περιβάλλον σου. Αυτό όμως προέρχεται κυρίως από τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν αυτό το διάστημα, τα οποία θα είναι πολλά, όταν θα προσπαθείς να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου. Η τάση για απομόνωση και η μοναξιά που θα αισθανθείς, θα ξεπεραστούν σιγά-σιγά από τον Ιούνιο και μετά, που η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιό σου και πολύ περισσότερο από τον Ιούλιο, που ο Κρόνος θα σταματήσει οριστικά την ανάδρομη πορεία του για το έτος. Αυτή θα είναι μία περίοδος που από τη μία τα επαγγελματικά σου θα σου αποδώσουν αυτά που αξίζεις και χρειάζεσαι, από την άλλη όμως θα χρειαστεί από τη μεριά σου να επιδείξεις μεγαλύτερη αφοσίωση και υπευθυνότητα. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις νέες ιδέες και να επιδείξεις έντονη αποφασιστικότητα. Είτε έχεις δική σου δουλειά είτε εργάζεσαι κάπου ως υπάλληλος, η ευχέρεια λόγου σου θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς και η προσήλωση σου στην επίτευξη των στόχων σου.

Το φθινόπωρο θα σε γεμίσει με την απαραίτητη ενεργητικότητα και δημιουργικότητα που χρειάζεται για να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Στα αισθηματικά σου κάποιες διφορούμενες καταστάσεις θα χρειαστούν ξεκαθάρισμα από το καλοκαίρι και μετά. Φρόντισε να μην κρατάς μέσα σου καθετί που σε ενοχλεί, γιατί μπορεί να εδραιώσεις κάποια απωθημένα, χωρίς να το καταλάβεις. Αν θέλεις να ωφεληθείς από τη σχέση ή το γάμο σου, θα χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο τρυφερός και όχι τόσο συντηρητικός στις εκδηλώσεις σου. Εφάρμοσε μία πιο πικάντικη συνταγή για τα σεξουαλικά σου και θα δεις τις σχέσεις σου να περνάνε σε μία πιο καλή φάση. Μεγάλο κοινωνικό άνοιγμα να περιμένεις από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Αν είσαι άγαμος, μπορεί αυτό το χρόνο να παντρευτείς, ενώ αν έχεις στο πλάι σου το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο πως θα συμμετέχεις σε κοινωνικά γεγονότα, που θα αυξήσουν την δημοτικότητά σου. Η υποστήριξη που θα έχεις από τον περίγυρό σου είναι αυτή που θα ανοίξει τα φτερά σου και θα σε ταξιδέψει εκεί που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δεν είναι σίγουρο ότι το 2014 είναι μία χρονιά ορόσημο για την ερωτική σου ζωή, φίλε Ταύρε, είναι όμως βέβαιο ότι θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προοπτικές, για να περάσεις καλά. Το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου συναισθηματικά και να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που σας έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό. Οι ελεύθεροι, κουρασμένοι από τις εξόδους των εορτών, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, γιατί η σωματική σας υγεία θα εξαντληθεί. Άλλωστε, δεν είναι καιρός για έρωτες!

Την αρχή της άνοιξης καλό θα είναι να είσαι πιο εσωστρεφής και μετρημένος σε ό,τι λες και ότι κάνεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σε αποπροσανατολίζει επανειλημμένα. Από τις αρχές του Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου αρχίζει να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον το σκηνικό της ζωής σου, καθώς θα έρθουν στο κατώφλι σου κάποια άτομα, που θα ξυπνήσουν τα ερωτικά σου ένστικτα για τα καλά. Αν δεν είσαι βέβαιος για τις προθέσεις τους, κράτησε αποστάσεις γιατί η μελαγχολία και η προδοσία, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου, καραδοκεί.

Καλύτερες μέρες θα έχεις τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου, που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και εσύ θα μπορέσεις πιο εύκολα να εμπιστευτείς τους νέους σου εραστές ή ερωμένες. Τώρα μπορείς να επενδύσεις σε υποψήφιες αγάπες, με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Οι δεσμευμένοι αυτό το διάστημα μπορείτε να δρομολογήσετε αλλαγές για την βελτίωση της σχέσης σας ή ακόμη και για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Ο χρόνος θα εκπνεύσει με τους περισσότερους από εσάς ικανοποιημένους και ευχαριστημένους από τα γεγονότα της χρονιάς και ίσως με ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας.

Επαγγελματικά και χρήμα

ΤΑΥΡΟΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα βρεθείς να λύνεις γρίφους, θα αντιμετωπίσεις ανθρώπους που ήδη ξέρεις από την σκληρή τους πλευρά και θα νιώσεις ότι πρέπει να τους απομακρύνεις. Αυτό, θα πρέπει να το κάνεις χωρίς κανένα δισταγμό. Θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στο δρόμο σου υπό μορφή κάποιων οργανισμών ή κάποιας μορφής εξουσίας. Όμως αν παλέψεις δυναμικά και αρκετή δόση ρεαλισμού, που είναι άλλωστε και το ατού σου, θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου είναι πιο τυχερό, ξέρεις πλέον πού βαδίζεις και η πορεία σου από εδώ και στο εξής διαγράφεται με ανάπτυξη, αλλά και με κάθε σύγχρονο τρόπο, που οι ίδιες οι συνθήκες θα σου υποδείξουν. Το τελευταίο δίμηνο του έτους οι δυσκολίες που θα έχεις περάσει, θα έχουν καταφέρει να σε κάνουν δυναμικό, πειθαρχημένο και έτοιμο να πετύχεις κάθε σου στόχο. Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι ιδέες και οι αλλαγές.

Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν κάποια μικρή άνοδο, αν αποφύγεις έξοδα και δαπάνες, που αφορούν σε περιττές αγορές αλλά και στην ανακαίνιση κάποιου προσωπικού σου χώρου ή ακόμη και της ίδιας της εξωτερικής σου εμφάνισης. Η υποστήριξη φίλων θα σου χαρίσει την ευκαιρία να επιλύσεις με αποφασιστικότητα οικονομικές εκκρεμότητες, που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Τους τελευταίους μήνες του 2014 ευνοούνται επενδύσεις και νέες συνεργασίες, που θα αποδώσουν μελλοντικά.

Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2014 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι