blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ο Ταύρος το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Ταύρο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Ταύροι και ωροσκόποι Ταύροι, η χρονιά αυτή θα είναι για εσάς μια χρονιά δυνατών αλλαγών τις οποίες θα προκαλέσουν, όχι μόνο οι Ηλιακές και Σεληνιακές εκλείψεις, αλλά και η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Θα μπείτε σε μια διαδικασία απορρόφησης γνώσεων και θεώρησης καινούργιων δεδομένων καθώς η βασική και πραγματικά μεγάλη ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών σας. Τη χρονιά αυτή θα βάλετε νέες βάσεις, τόσο στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, όσο και στον τομέα των προσωπικών σχέσεών σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το 2024

Η αλήθεια είναι ότι το 2024 θα νιώσετε ότι απαλλάσσεστε από πολλά βάρη που είχατε φορτωθεί, πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες και να αναλύσετε με μεγαλύτερη ηρεμία τα σχέδιά σας. Ακόμα και όσοι έχετε γεννηθεί, ή έχετε ωροσκόπο, στο τρίτο δεκαήμερο και δέχεστε ακόμα πιο έντονα την επιρροή του Ουρανού, θα μπορέσετε να προχωρήσετε στις απαραίτητες αλλαγές με «άλλο αέρα» καθώς βοηθός σας θα σταθεί ο Δίας που θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο μέχρι και τις 25/5.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και τον Απρίλιο του 2026, που ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα βιώνετε αλλαγές και, κατά περιπτώσεις, τριγμούς σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικά σε πράγματα τα οποία θεωρούσατε δεδομένα. Θα πρέπει, όμως, να καταλάβετε πως ο,τιδήποτε συμβαίνει στην ουσία είναι για το δικό σας καλό γιατί χρειάζεται να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι έτσι ώστε να μπορέσετε να χτίσετε πάνω σε γερές βάσεις τα οικοδομήματά σας και όχι πάνω στην άμμο, αν και εφόσον θέλετε να είναι σταθερά και ισχυρά μέσα στο χρόνο.

Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία τους στους Ιχθύες, το ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας, και από εκεί θα συνεχίσει να σας βοηθά να θεμελιώνετε τους στόχους σας και να δομείτε νέες πραγματικότητες. Επίσης όμως, σας ζητά να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σε ό,τι αφορά τις φιλικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε όσοι από εσάς, με τον οποιονδήποτε τρόπο, σχετίζεστε με ομάδες, συνδέσμους ή συλλόγους καθώς θα χρειαστεί να προβείτε σε εκκαθαρίσεις και επαναδιοργάνωση ή ακόμα και επαναστελέχωση σημαντικών πόστων.

Ο Πλούτωνας, με εξαίρεση το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου που θα είναι στον Αιγόκερω και θα σας ξαναβάλει στην διαδικασία αλλαγής κοσμοθεωρίας και ανάγκης υπεράσπισης των απόψεών σας, θα βρεθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Από εκεί θα σας ωθήσει σε αλλαγές που θα αφορούν το κοινωνικό σας στάτους, την καριέρα, την υστεροφημία αλλά και τις σχέσεις με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς σας τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Σημαντικές είναι και οι εκλείψεις που θα σας βάλουν σε διαδικασία επαναδιαπραγματεύσεων καθώς, μέσα από γεγονότα που θα προκαλέσουν, θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις και αναγκαστικές αλλαγές πορείας.

Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και στις 2/10 όπως επίσης και η Σεληνιακή στις 25/3, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα φέρουν στην επιφάνεια ό,τι έχετε κρύψει κάτω από το χαλί και έχετε αποφύγει με πείσμα να αντιμετωπίσετε. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών και συμπεριφορών που, αν και θα σας ταρακουνήσουν ή ακόμα και ταράξουν αρκετά ψυχολογικά και συναισθηματικά, στο τέλος θα λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ρότα και να «τραβήξετε για άλλα λιμάνια», τόσο σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9, που θα γίνει στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, θα φέρει εξελίξεις στις αισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να οριοθετηθείτε και να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι με σκοπό να δείτε τι σας ταιριάζει τελικά και με ποιους "ταιριάζουν τα χνώτα σας".

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2024

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, η ευεργετική παρουσία του Διός στο πρώτο ηλιακό σας σπίτι σας θα συνεχίσει να σας βοηθά να βελτιώνετε τις ήδη υπάρχουσες αισθηματικές σχέσεις σας καθώς και να συνεχίζετε να βρίσκετε κοινό και στέρεο έδαφος πάνω στο οποίο θα δομήσετε κάτι ακόμα καλύτερο. Ακόμα και αν υπήρξαν εντάσεις, ίσως ακόμα και από εξωγενείς παράγοντες, να ξέρετε ότι θα επέλθει η ηρεμία. Οι δεσμευμένοι θα συνειδητοποιήσετε ότι οι σχέσεις για να ανθίσουν χρειάζονται συχνό συναισθηματικό και ερωτικό πότισμα. Με τον τρόπο αυτό θα έρθει και η πολυπόθητη συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά που δεν είναι κάτι το ανέφικτο. Επίσης, η αλληλοκατανόηση και ο αλληλοσεβασμός θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας, τις ανάγκες του οποίου και εσείς από την μεριά σας θα πρέπει να είστε έτοιμοι να καλύψετε. Αρκετοί, μάλιστα, από εσάς θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός γάμου ή της απόκτησης ενός παιδιού. Βέβαια, και οι αδέσμευτοι θα έχετε ανοίγματα για νέες γνωριμίες καθώς θα γίνετε και εσείς πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Τον Απρίλιο, ειδικά, που ο Δίας θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό, όσοι από εσάς βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου θα έχετε ευκαιρίες για ξαφνικές γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σας πάρουν το μυαλό.

Από την άλλη, η παρουσία του Κρόνου στο φιλικό, η αλήθεια είναι, για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να "τα βάλετε κάτω" και να καταλάβετε αν πράγματι έχετε κοινούς στόχους και όραμα με το ταίρι σας και, αν όχι, να δείτε τι πρέπει και τι, φυσικά, μπορείτε να κάνετε για αυτό. Στο ίδιο μοτίβο, ίσως και με πιο έντονο τρόπο, θα κινηθεί και η Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου η οποία θα σας φέρει λίγο τα πάνω κάτω και θα χρειαστεί την ορθή διαχείριση και κρίση σας. Εννοείται ότι οι σχέσεις με γερές βάσεις δεν θα επηρεαστούν. Ωστόσο, για ο,τιδήποτε δεν εφαρμόζει σωστά πάνω σας, θα χρειαστεί να πράξετε τα δέοντα. Όσοι δε από εσάς δεν έχετε ταίρι θα έχετε ευκαιρίες για να βρείτε, είτε μέσα σε φιλικά, είτε μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας σημαντικός τρόπος νέων γνωριμιών.

Οι εκλείψεις, που θα γίνουν στις 25/3, 8/4 και 2/10, θα επηρεάσουν περισσότερο τη δομή της καθημερινότητάς σας καθώς και τον τρόπο που οι συμπεριφορές και οι πράξεις του/της συντρόφου σας έχουν συναισθηματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο σε εσάς. Θα πρέπει να ανεβάσετε τους «τοίχους» αυτοπροστασίας και να δείτε τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε.

Ο Πλούτωνας, με εξαίρεση το Φθινόπωρο που θα επιστρέψει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, θα περάσει στον Υδροχόο και θα σας αφυπνίσει σε θέματα που αφορούν γάμο και μακροχρόνιες σχέσεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν το επόμενο επίσημο στάδιο, είτε μιλάμε για γάμο, είτε για μια απλή συμβίωση. Η θέση αυτή πάντως του Πλούτωνα σε ό,τι αφορά τους αδέσμευτους "μιλάει" για γνωριμία είτε με μεγαλύτερο σε ηλικία πρόσωπο, είτε με άτομο έτοιμο για κάτι πιο σοβαρό σε επίπεδο δέσμευσης.

Θετικές ημερομηνίες για εσάς θα είναι όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας, δηλαδή το Μάϊο, όταν θα είναι στην Παρθένο, στις 4-30 Αυγούστου, και όταν θα είναι στον Σκορπιό, δηλαδή μεταξύ 23/9 και 17/10.

Σε ό,τι αφορά επανασυνδέσεις, και δεδομένου ότι η κυβερνήτης σας Αφροδίτη δεν θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία φέτος, ανοίγματα θα υπάρχουν από τις 10/10 και μετά όταν ο Δίας θα βρεθεί σε ανάδρομη, φαινομενικά, πορεία, από τις 7/12 και μετά, όταν ο Άρης θα γυρίσει επίσης ανάδρομος, και όταν τέλος ο Ερμής βρεθεί σε ανάδρομη πορεία δηλαδή: 1 – 25/4, 4 – 28/8 και 26/11 – 15/12.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2024

Ήδη από τον προηγούμενο χρόνο, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ολιγόμηνης παραμονής του Πλούτωνα στον Υδροχόο, δηλαδή από τα τέλη Μαρτίου 2023 έως και τα μέσα Ιουνίου 2023, βιώσατε αλλαγές ενώ αρκετοί από εσάς φυτέψατε τους κατάλληλους σπόρους που θα σας επιτρέψουν να θερίσετε στο μέλλον τους καρπούς που εσείς επιθυμείτε. Η επαγγελματική σας ανάπτυξη και η οικονομική σας άνθιση ήταν και παραμένει το ζητούμενο. Φέτος που ο Πλούτωνας μπαίνει για τα καλά στον Υδροχόο, με εξαίρεση το Φθινόπωρο που θα επιστρέψει στον Αιγόκερω και θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά την πόρτα σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε, θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα.

Ο Πλούτωνας από την θέση του αυτή θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές που θα τροποποιήσουν, όχι μόνο την επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και τη δημόσια εικόνα σας. Αυτό που κυρίως σας ζητά είναι να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και φυσικά τον τρόπο που αντιδράτε. Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνετε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές ενώ, ταυτόχρονα, θα πρέπει να κάνετε και ένα "ενεργειακό καθαρισμό" στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα διαπιστώσετε ότι δεν κινούνται όλοι με γνώμονα τις αγνές τους προθέσεις. Ο κόσμος μπορεί να γίνει σκληρός και άδικος, ωστόσο εσείς με τη βοήθεια, τόσο του Πλούτωνα, όσο και του Δία που θα βρίσκεται στο πρώτο ηλιακό σας σπίτι έως και τις 25/5, θα μπορέσετε να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να ξεφύγετε από δαγκάνες έτοιμες να σας αρπάξουν. Βέβαια, καλό είναι να ξέρετε ότι δίπλα σας, υποστηρικτές στα σχέδιά σας θα σταθούν άνθρωποι που σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται. Επίσης, με τον Πλούτωνα στο 10ο ηλιακό σας σπίτι θα έχετε ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, είτε με τη μορφή ενός μπόνους, είτε με την μορφή αναβάθμισης των μηνιαίων εισοδημάτων σας.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5, που θα βρίσκεται στο πρώτο ηλιακό σας σπίτι, θα φέρνει ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εντοπίσετε και κατόπιν να αρπάξετε. Όταν μάλιστα συναντηθεί με τον Ουρανό τότε θα φέρει και ξαφνικά κέρδη. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας σας έχει φέρει και ξαφνικές ανατροπές σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, όμως, ταυτόχρονα, έχει ανοίξει και το δρόμο που θα μπορέσετε να διαβείτε για να βρείτε ή να φτιάξετε κάτι πιο συμβατό με την δική σας ποιότητα. Παράλληλα, σας βοήθησε να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις κοινωνικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τώρα, όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, δηλαδή από τις 26/5 και μετά, θα φτιάξουν αρκετά τα οικονομικά σας, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς θα έχετε αύξηση πελατείας. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες οφειλές ή θέματα σχετικά με κληρονομιές. Από τη θέση αυτή του Δία περισσότερη εύνοια θα έχετε όσοι από εσάς ασχολείστε με τον οποιονδήποτε τρόπο με τη μάθηση, το εμπόριο, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Ο Δίας από τη θέση του αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε και εναλλακτικούς τρόπους αύξησης των αποδοχών σας.

Ο Κρόνος, από το περιβάλλον των Ιχθύων, σας καλεί να εστιάσετε σε ρεαλιστικούς στόχους αλλά και να εντοπίσετε τους σωστούς συνεργάτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να τους υλοποιήσετε. Γενικά, να ξέρετε ότι ο Κρόνος αν κάτι θέλει από εσάς αυτό είναι «να βάλετε το κεφάλι κάτω» και να δουλέψετε ακούραστα και με σύνεση πάνω σε ένα project το οποίο θα έχει τη δυναμική να σας αναβαθμίσει επαγγελματικά. Πάνω σε αυτό θα σας αναγκάσει να δουλέψετε και η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων η οποία και θα φέρει εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο και τις συνεργασίες σας.

Βοηθητικές για τα επαγγελματικά σας θα αποδειχθούν οι Ηλιακές εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 8/4 και στις 2/10 καθώς και η Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο άξονα στις 25/3. Υπό την επήρεια των παραπάνω εκλείψεων θα δομήσετε με ακόμα καλύτερο τρόπο την καθημερινότητά σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες, σα βάση, θα έχουν το να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας μπλοκάρει και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε. Γενικά, αν κάτι πρέπει να ξέρετε για αυτή τη χρονιά είναι το ότι θα πάρετε σημαντικές ανάσες σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και ότι θα καταφέρετε να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00