blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ετήσιες Προβλέψεις - Τοξότης 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Τοξότη το 2018 το αστρολογικό σύμπαν θα θέσει σοβαρούς περιορισμούς σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς σε άλλους. Ό,τι σου πάρει από τη μια πλευρά, θα σου το δώσει από την άλλη. Έτσι, θα έχεις από τη θα βιώσεις τη χαρά, την υπευθυνότητα και την καλοτυχία και από την άλλη την σκληρή, ουσιαστική δουλειά. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις εξουθενωμένος και κάποιες άλλες θα νιώθεις τρομερά ενθουσιώδης. Είναι σα να υπάρχει μια συμπαντική τραμπάλα που από τη μια σου δίνει κάτι απλόχερα και από την άλλη σε βάζει σε δοκιμασία και κόπο. Δεν υπάρχει, όμως, αμφιβολία ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον πίσω από όλη αυτή την κατάσταση. Η κύρια πρόκληση στον χρόνο που έρχεται ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα είναι να συμβιβάσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τον προσωπικό σου χρόνο, έτσι ώστε να ακολουθήσεις πράγματα που σου γεννούν προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Τί νόημα έχει η επιτυχία αν είναι να ζεις μόνο για να δουλεύεις; Το 2017 ο τομέας της καριέρας και της εργασίας δεν ήταν στα φόρτε του, αλλά από τo καλοκαίρι αυτής της χρονιάς και μετά θα δεχθεί έντονη προσοχή. Η υγεία σου θα επηρεαστεί από τη γενικότερη κατάσταση καθώς οι φιλοδοξίες και οι επαγγελματικές προκλήσεις, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις στον χώρο της εργασίας δεν θα σου αφήσουν πολύ χρόνο για ξεκούραση. Για αυτό καλό είναι να παραμείνεις προσεκτικός και να δώσεις μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση και ισορροπία ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομα από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου. Παράλληλα, ένας τομέας που θα σε απασχολήσει αρκετά και σχετίζεται με την προσωπική σου εξέλιξη είναι η πνευματικότητά σου σε συνάρτηση με το χρήμα και τον πλούτο. Διάφορα γεγονότα θα σε φέρουν πιο κοντά σε νέες ιδέες που σε κάνουν να βλέπεις το χρήμα και την οικονομική σου κατάσταση πιο σφαιρικά. Το χρήμα δεν είναι μόνο ύλη. Πίσω από αυτό μπορείς να κρύψεις βαθύτερες ανάγκες που τις καλύπτεις ή τις ξεγελάς με το χρήμα. Κάπου εκεί θα καταφέρεις να βρεις μια νέα αρμονία που θα σε κάνει να εκτιμήσεις τον πλούτο, εκμεταλλευόμενος την ύπαρξή του για να νιώσεις καλύτερα και να αναπτυχθείς πνευματικά. Τα σημαντικότερα ενδιαφέροντά σου για την επόμενη χρονιά θα είναι λοιπόν: η πνευματικότητα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η προσωπική σου εικόνα και ευχαρίστηση μετά από αυτό το χρονικό σημείο, τα οικονομικά, το σπίτι, η οικογένεια, εσωτερικά ζητήματα, σε απασχολούν μετά τα τέλη Ιουλίου. Η θρησκεία, η εκπαίδευση, η μεταφυσική και τα ταξίδια στο εξωτερικό βρίσκονται στο προσκήνιο από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινηθεί στο ζώδιο σου. Η καριέρα και η εξέλιξή της σε απασχολεί περισσότερο το ίδιο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο τομέας των αισθηματικών δεν ανήκει σε εκείνους που θα σε απασχολήσουν πολύ την επόμενη χρονιά γιατί θα υπάρχει μια στασιμότητα. Αν είσαι παντρεμένος αναμένεται να παραμείνεις και αν είσαι μόνος θα έχεις την τάση να διατηρήσεις την κατάστασή σου ως έχει. Συνήθως, μια τέτοια κατάσταση υποδηλώνει ότι η πραγματικότητα είναι έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες και δεν νιώθεις την ανάγκη να δώσεις περισσότερη προσοχή και ενέργεια ώστε να αλλάξεις κάτι. Μπορείς να θεωρήσεις την κατάσταση δεδομένη, αλλά το τελευταίο δίμηνο του έτους όλο αυτό αλλάζει. Το πλανητικό σκηνικό παίρνει νέα θέση και μεταβάλλει τα πράγματα στον τομέα αυτό. Αν βρίσκεσαι σε έναν γάμο ή μια σοβαρή σχέση, θα συνειδητοποιήσεις ότι η αγάπη δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ιδιαίτερα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) ο δεσμός σου θα δοκιμαστεί. Θα υπάρξει μια τάση για σύγκρουση με τον αγαπημένο σου, πράγμα που θα ήταν σοφό να αποφύγεις αν λάβεις υπόψη σου όλα τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Οι επιφανειακές σχέσεις δεν θα αντέξουν τις δονήσεις και είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν. Οι πιο υγιείς θα καταφέρουν να περάσουν τη φουρτούνα δυναμώνοντας την ισχύ τους. Οι τόνοι ανεβαίνουν και φαίνεται πως η ένταση προκαλείται κατά μεγάλο μέρος από τον εργασιακό τομέα. Η πολλή δουλειά, είτε στην δική σου ζωή, είτε στου συντρόφου σου, δεν αφήνει πολύ χρόνο για να αφιερωθεί στη σχέση και έτσι δημιουργούνται συγκρούσεις. Η χρονιά αυτή θα είναι απαιτητική και σε άλλους τομείς οπότε η αισθηματική σου ζωή καλό είναι να διατηρηθεί σε πιο ισορροπημένη κατάσταση.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά ήταν πάντα αρκετά σημαντικά για εσένα και η ίδια τάση συνεχίζεται και το 2018. Φαίνεται πως η χρονιά αυτή θα σου δείξει τον τρόπο να κάνεις χρήματα, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση του ρευστού τουλάχιστον από τις 15 Μαίου και μετά που ο Ουρανός θα εισέλθει στον Ταύρο. Μέχρι τότε οι επιρροές που δέχεσαι συνδέουν τα οικονομικά σου με την πνευματική αντίληψη της κατάστασης. Μαθαίνεις περισσότερα για τη δύναμη της διαίσθησης και τον τρόπο που μπορείς να την αξιοποιήσεις στον τομέα αυτό. Η λογική και δομημένη σκέψη είναι σημαντική, αλλά χωρίς διαίσθηση μοιάζει με άγονο μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στον πλούτο με σκληρή και πιεστική δουλειά, αλλά χωρίς τον ενθουσιασμό και την έξαψη που προσφέρει η εμπλοκή του ενστίκτου. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου η ευημερία είναι το φυσικό επακόλουθο της ικανότητας να προβλέπεις που συνδυάζεται με την πρακτική εφαρμογή. Άρα χωρίς ένστικτο, δεν είσαι σε θέση να προβλέπεις σωστά και για αυτό ανήκεις στους τυχερούς που θα έχεις την ικανότητα αυτή αυξημένη. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προσφέρει οικονομικά έσοδα, «ζεστό χρήμα» όπως λένε. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ταξίδια και εξόδους, αλλά τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σκληρά για να τα αποκτήσεις. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει προαγωγή ή ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης. Αν ήδη έχεις μια καριέρα, θα σου ανατεθούν περισσότερες ευθύνες σε συνδυασμό με την προαγωγή. Αν πάλι ξεκινάς μια καριέρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σημαντικές προκλήσεις ή ένα αφεντικό που θα σε αναγκάσει να κάνεις περισσότερο από όσα ζητάει για να του αποδείξεις την αξία σου. Η σημαντικότερη πρόκληση, όμως, είναι να διατηρήσεις την ισορροπία στη ζωή σου. Δεν μπορείς να αγνοήσεις την προσωπική σου ζωή για χάρη της επαγγελματικής ή και το αντίθετο. Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Αιγόκερως 2018

Υδροχόος 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:30:30
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι