blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2018 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Ετήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος 2018

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6

Οι προβλέψεις σας.

Για τον Υδροχόο το 2018 θα είναι αρκετά ικανοποιητική χρονιά, αν όχι χαρούμενη. Θα ωριμάσεις με διάφορους τρόπους. Θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη αλλά πολύ περισσότερο πνευματική εξέλιξη. Θα έχεις την χαρά να γευθείς τη χαρά του να μαθαίνεις και εκείνη της νοητικής ανάπτυξης. Αν ανήκεις, λοιπόν, στον εκπαιδευτικό τομέα ή σχετίζεσαι με αυτόν με κάποιον τρόπο, θα βιώσεις σημαντικές στιγμές, μεγάλης επιτυχίας. Τουλάχιστον για όσο διάστημα ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα πορεύεται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου και από τις 7 Νοεμβρίου και μετά, συνεχίσεις να μαθαίνεις τον εαυτό σου, να προσδιορίζεις την ύπαρξή σου, να εξελίσσεις το χαρακτήρα σου, ξεφεύγοντας από τη στασιμότητα και την πλήξη. Ίσως δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς το νόημα των πνευματικών σου εμπειριών, αλλά να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μια σαφής δομή και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που καθορίζεται από το πλανητικό σκηνικό, έτσι ώστε να οδηγηθείς σε συγκεκριμένο σημείο. Το σημείο αυτό θα είσαι σε θέση να το αποκαλύψεις ή να το ξεκαθαρίσεις όσο ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Ηλιακές Εκλείψεις του έτους -15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο σου και 11 Αυγούστου στον Λέων - θα σου φέρουν, όχι μόνο, επαγγελματική επιτυχία, αλλά θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου την αποστολή που έχεις σε αυτή τη ζωή. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τώρα, νέες συνθήκες που θα επηρεάσουν σημαντικά τον τομέα της υγείας και της κοινωνικότητας. Επίσης, ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού, δέχεται νέες επιδράσεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν κινητικότητα και αλλαγές. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό, από τις 7 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα σε απασχολήσει πολύ η σωματική σου υγεία, η εικόνα σου, η εξωτερική σου εμφάνιση, τα οικονομικά και η εργασία. Ο αισθηματικός και κοινωνικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο όσο ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου – από τις 16 Μαίου μέχρι 13 Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου. Ως προς την προσωπική σου εξέλιξη και βελτίωση, το σημαντικότερο στοιχείο θα είναι ότι η πνευματική και οικονομική σου ζωή θα καταφέρουν να έχουν μια πλήρως αρμονική συνύπαρξη. Τα χρήματα, ίσως, να μην έχουν τη βαρύτητα που είχαν μέχρι τώρα. Είσαι σε θέση να βρεις πλούτο σε πράγματα και έννοιες που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί. Ωρίμανση ονομάζεται η διαδικασία αυτή και οφείλεις στον εαυτό σου να τη ζήσεις. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η οικονομική σου κατάσταση θα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ή ότι πλούτος θα ορίζεται μόνο το συναίσθημα. Πλούτος είναι ακόμη και να έχεις χρήματα, αλλά αξιοποιώντας τα για να είσαι χαρούμενος και εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι. Ίσως ακόμη, η συνεισφορά σε τρίτους να σε κάνει ακόμη πιο «πλούσιο». Βρες το δικό σου νόημα και πορεύσου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή στο ξεκίνημα του χρόνου θα είναι λίγο ασταθής. Θα είναι αρκετά δύσκολο για εσένα να παραμείνεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή να του αφιερωθείς ολοκληρωτικά. Ο λόγος είναι απλός αν και μπορεί να θεωρηθεί πιο σύνθετος. Με βοηθό σου τον Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, μέσα από την πνευματική σου εξέλιξη και ωριμότητα θα καταφέρεις περνώντας από πολλά στάδια να αλλάξεις σχεδόν προσωπικότητα. Οπότε κάθε φορά που ο σύντροφος σου προσπαθήσει να προσαρμοστεί στα νέα σου χαρακτηριστικά, εσύ θα συνεχίζεις να αλλάζεις δημιουργώντας αδυναμία συντονισμού μεταξύ σας. Το ίδιο σενάριο θα υπάρχει και από την άλλη μεριά. Ενώ εσύ θα αλλάζεις σιγά σιγά θα διαπιστώσεις ότι το πρόσωπο που έχεις διαλέξει δεν είναι πλέον ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα που έχεις ονειρευτεί. Θα υπάρξουν στιγμές που θα συνειδητοποιείς ότι καθώς αλλάζουν τα θέλω σου, ο σύντροφος σου αδυνατεί να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη. Τις περιόδους των Εκλείψεων (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) ζητήματα σχετικά με την προσωπική σου ελευθερία θα επηρεάσουν και αυτά από την πλευρά τους την αστάθεια που πιθανόν να υπάρχει στην σχέση σου. Να θυμάσαι ότι ελευθερία δεν σημαίνει να κάνεις μόνο αυτό που θέλεις όποτε το θέλεις, αλλά και η δυνατότητα που έχεις να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Αν το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου σε εμποδίζει, σου στερεί προσωπική ελευθερία, δημιουργώντας το πάτημα για αντιδράσεις και διαξιφισμούς. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει στον Κριό θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα σου δοθούν πολλές δυνατότητες να το κάνεις. Παράλληλα, η σχέση θα δοκιμαστεί και θα είναι μια καλή ευκαιρία να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Επαγγελματικά και χρήμα

Τα οικονομικά σου είναι πολύ σημαντικά για εσένα αγαπητέ Υδροχόε και έτσι προβλέπεται να είναι και αυτόν τον χρόνο. Το πλανητικό σκηνικό του έτους με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο από τις 15 Μαίου και μετά θα φροντίσει για αυτό. Θα υπάρξει ευημερία και προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Δεν σκοπεύεις μόνο στην αύξηση των εσόδων, αλλά και στην βελτίωση της εικόνας και της δύναμής σου. Αυτή η χρονιά σου φέρνει αύξηση, προαγωγή, νέες προτάσεις, ακόμη και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Οι ορίζοντες φαίνεται πως θα επεκταθούν, κάνοντας πολλές πόρτες να ανοίξουν. Παράλληλα, ως Υδροχόος, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ικανότητά σου να δημιουργείς τις διασυνδέσεις σου και μέσα από αυτές να προωθείς τη δουλειά και τα συμφέροντά σου. Θεώρησε την ικανότητα αυτή ως «θείο δώρο». Μέσα από τις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές, φαίνεται πως θα υπάρξει η δυνατότητα να αναπτυχθείς περισσότερο, να αναλάβεις ευθύνες, να μεγαλώσεις τη δύναμή σου. Από την άλλη, η τεχνολογία μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, αλλά που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Το διαδίκτυο άλλωστε, είναι ένας κόσμος επαφών και ευκαιριών που εσύ , όπως φαίνεται, θα είσαι σε θέση να το εκμεταλλευτείς δεόντως. Τα τελευταία χρόνια έχεις επενδύσει αρκετά επάνω σου, θεωρώντας ότι πατώντας στα πόδια σου θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δεν έχεις άδικο. Με τον τρόπο αυτό προκαλείς την τύχη για να σου προσφέρει ακόμη περισσότερα! Διάβασες τις ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο 2018. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2018. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2018 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2018

Ταύρος 2018

Δίδυμος 2018

Καρκίνος 2018

Λέων 2018

Παρθένος 2018

Ζυγός 2018

Σκορπιός 2018

Τοξότης 2018

Αιγόκερως 2018

Ιχθύς 2018

Νέο σποτ myastro.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2017 15:32:45
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι