blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Ο Υδροχόος το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Υδροχόο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Υδροχόοι και ωροσκόποι Υδροχόοι, το 2024 θα είναι μια σημαντική χρονιά για εσάς κατά την οποία θα πρέπει να αποδείξετε, τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό την αξία σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2024

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, από το ζώδιο του Ταύρου και το 4ο Ηλιακό σας σπίτι, θα συνεχίσει να προκαλεί αλλαγές σε ό,τι αφορά το οικογενειακό και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στη ζωή σας θα συνεχίσουν να έρχονται άνθρωποι από το παρελθόν, είτε γιατί πρέπει να κλείσετε κεφάλαια μαζί τους, είτε γιατί πρέπει να σας βοηθήσουν να περάσετε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Ο Ουρανός θα αναταράξει κάπως τον ψυχισμό σας, ωστόσο θα το κάνει με τέτοιον τρόπο ώστε να σας ξυπνήσει και να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από "της λήθης το πηγάδι". Έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα οποιαδήποτε εμπόδια και να προβείτε σε αλλαγές που θα σας αναγάγουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. 

Επίσης όμως, στον Ταύρο ήδη είναι και ο Δίας ο οποίος και θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί μέχρι και τις 25/5 βοηθώντας σας να επεκταθείτε, είτε οικογενειακά, είτε επαγγελματικά. Στα ενδεχόμενα είναι μια αλλαγή δουλειάς ή μια μετακόμιση ή ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ο Δίας όλον τον Απρίλιο και μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα βρίσκεται από τη θέση του αυτή σε σύνοδο με τον Ουρανό. Αυτές οι δύο υπερδυνάμεις θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή σας. Να κάνετε ένα άλμα πίστης και να βρεθείτε σε ανώτερα πεδία για τα οποία είστε ζυμωμένοι και πλασμένοι. Το βασικό αίτημά τους είναι το να επαναδιαπραγματευτείτε το ρόλο σας μέσα στη πατρική οικογένεια και σε ό,τι εσείς θεωρείτε σημείο αναφοράς και να εξαλείψετε συναισθηματικές προσκολλήσεις που σας κρατούν πίσω. Να μάθετε να συγχωρείτε και να αφήνετε πίσω σας ό,τι δεν είναι συμβατό με εσάς. Να αναζητήσετε την προσωπική σας ταυτότητα και να εξασφαλίσετε ότι εσείς πρώτοι θα προμηθεύσετε τον εαυτό σας με τα απαιτούμενα εφόδια που θα καλύψουν ανάγκες σχετικές με ισορροπία και αρμονία. 

Όταν ο Δίας περάσει στους ομοϊδεάτες σας Διδύμους θα σας φέρει θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα ενώ θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά και γενικά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. 

Ο Κρόνος, από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει για αρχή να δείτε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα οικονομικά σας και να αναθεωρήσετε σημαντικά πράγματα που αφορούν κυρίως τις ανάγκες και τα θέλω σας. Θα σας ωθήσει να βάλετε τα όριά σας κα να μειώσετε τις λεγόμενες συναισθηματικές αγορές ή αλλιώς το shopping therapy και να αναλογιστείτε γιατί πραγματικά χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για να νιώθετε καλύτερα. Ο Κρόνος από τη θέση του αυτή θα ανακινήσει μέσα σας την ανάγκη να ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση σας και να οικοδομήσετε σωστά τις βάσεις που θα στηρίξουν την, προφανώς υποκειμενική, αντίληψή σας για την αυταξία σας. 

Ο Πλούτωνας τώρα, θα περάσει στο ζώδιό σας με εξαίρεση το Φθινόπωρο που θα επιστρέψει για τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Βέβαια, για φέτος τουλάχιστον θα επηρεάσει μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί στις πολύ αρχικές μέρες του ζωδίου. Ο Πλούτωνας από εκεί θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι της προσωπικής σας μεταμόρφωσης χρησιμοποιώντας σαν καύσιμη ύλη τις παρελθούσες εμπειρίες σας.

Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και στις 2/10 καθώς και η Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού, σε ζώδια συμβατά με το δικό σας και θα σας ωθήσουν σε συνειδητοποιήσεις και αλλαγές. Το μοτίβο των εκλείψεων θα είναι συμβατό με τα ως άνω γραφόμενα καθώς στην ουσία γεγονότα και εξελίξεις αναφορικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας ωθήσουν στο να αφήσετε πίσω σας παγιωμένες αντιλήψεις και προκαταλήψεις και να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Θα πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να αφήσετε τα σίγουρα λιμάνια και να ξανοιχτείτε σε νέες και πιο συμβατές με την ανάγκη για πνευματική εξέλιξή σας θάλασσες. Κάπως δύσκολη θα είναι η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων. Αυτή θα χρειαστεί την προσοχή σας ειδικά σε ό,τι αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2024 

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5, που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα ομορφύνει τη συντροφική σας ζωή και θα κάνει ακόμα πιο αρμονική τη συμβίωση με το ταίρι σας. Η οικογενειακή θαλπωρή θα είναι το ζητούμενο ενώ αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε την επέκταση της οικογένειάς σας με τον ερχομό ενός παιδιού. Αν υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, αυτά θα λυθούν και, αν αυτά είχαν προέλθει από εξωτερικούς παράγοντες, αυτοί θα απομακρυνθούν. Επίσης, η περίοδος είναι πολύ καλή για να προχωρήσουν οι έχοντες μια σχέση σε συγκατοίκηση ή σε γάμο. Ο γενναιόδωρος Δίας βέβαια θα ευνοήσει και τους αδέσμευτους καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για αισθηματικής φύσης γνωριμίες και σχέσεις και μάλιστα με προοπτική μακροημέρευσης.

Όταν κατόπιν ο Δίας περάσει στους Διδύμους και στον οίκο των ερώτων σας, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα καθώς θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε. Το πεδίο δράσης θα διευρυνθεί και θα έρθουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Το έντονο παιχνίδι του φλερτ που θα υπάρχει γύρω σας καθώς και το γεγονός ότι θα νιώθετε και θα αντιλαμβάνεστε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι "έχετε πέραση" στο πεδίο του έρωτα, θα σας βοηθήσει στο να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να τονώσετε τη λίμπιντο και την ερωτική επιθυμία. Το πεδίο ερωτικής δράσης σας, μάλιστα, θα διευρύνει με την έννοια καινούργιων ανθρώπων που θα έρθουν στην ζωή σας ενώ η αισιόδοξη και παιχνιδιάρικη διάθεση που θα έχετε θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε το κάτι διαφορετικό. Δεν είναι μόνο οι αδέσμευτοι όμως που θα έχουν την ερωτική τύχη με το μέρος τους καθώς και οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τον έρωτά σας και θα προσπαθήσετε να ξαναζήσετε τις πρώτες μέρες του έρωτά σας. Μάλιστα, καλό είναι να γνωρίζετε ότι έχετε σημαντικές πιθανότητες για ένα παιδί.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10 στον άξονα Κριού - Ζυγού θα σας φέρουν γνωριμίες που θα έχουν καρμική χροιά και οι οποίες θα ταράξουν τον κόσμο σας. Να ξέρετε ότι, ακόμα και αν συμβούν έντονα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτών τον εκλείψεων τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε ότι ωθείστε σε δράσεις ενώ δεν είστε ακριβώς έτοιμοι, στο τέλος θα λειτουργήσουν για το δικό σας ανώτερο καλό. Η έκλειψη στις 18/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σας ταράξει κάπως καθώς θα ανακινήσει θέματα που έχουν να κάνουν με το πως σας βλέπει και σας υπολογίζει πραγματικά το ταίρι σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αρκετοί θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε το ότι μπορεί να δίνετε πολλά περισσότερα από όσα παίρνετε.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα βοηθήσει κυρίως όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι καθώς το μέλημά σας θα είναι να οικοδομήσετε ένα στέρεο κοινό μέλλον. θα αναζητήσετε την ύπαρξη ενός κοινού αξιακού συστήματος πάνω στο οποίο θα διαμορφωθούν και θα εκφραστούν, τόσο οι δικές σας ανάγκες, όσο και του/της συντρόφου σας. Θα εστιάσετε στον αλληλοσεβασμό, την αλληλοαφοσίωση και την μεταξύ σας αγάπη και θα μπείτε σε μια διαδικασία αξιολόγησης της σχέσης.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας φέτος θα επηρεάσει μόνο όσους έχετε γεννηθεί τις αρχικές μέρες. Ωστόσο, πρόκειται κατά το πέρασμά του να σας υποβάλλει σε μεταμορφωτικές αλλαγές που θα αφορούν, τόσο τον ίδιο σας τον εαυτό, όσο και τις σχέσεις σας.

Για την ερωτική σας ζωή, πολύ καλές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

  • Από την 1/1 έως τις 23/1 όπου η Αφροδίτη θα είναι στον Τοξότη

  • Από τις 24/5 έως τις 23/5 όπου η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους 

  • Από τις 12/7 έως τις 04/8 όπου η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα 

Αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, πολύ καλές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

  • Από τις 1/4 έως τις 25/4 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό 

  • Από τις 4/8 έως τις 28/8 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο και κατόπιν στο ζώδιο του Λέοντα 

  • Από τις 25/11 έως τις 15/12 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη και

  • Από τις 7/12 και μετά όπου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Υδροχόου το 2024 

Ο Κρόνος από το περιβάλλον των Ιχθύων θα σας "βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι" σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί η αλήθεια είναι ότι έχετε την τάση να ξεφεύγετε σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ξοδεύετε. Είτε εξαιτίας επιπλέον εξόδων, είτε εξαιτίας του γεγονότος ότι τα εισοδήματά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα, θα αναγκαστείτε να μαζέψετε τα χέρια από τις τσέπες και να ξεκινήστε να βάζετε κάποια χρήματα στην άκρη. Από την άλλη όμως, θα σας φέρει και επαγγελματικές ευκαιρίες με την έννοια ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς και στις δυνατότητές σας. Ωστόσο, επιβάλλεται πρώτα εσείς να εστιάσετε στο χτίσιμο της αυτοεκτίμησης και της αυταξίας σας και φυσικά να εκμεταλλευτείτε και να πλασάρετε με τον σωστό τρόπο τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Να ξέρετε ότι θα έχετε την υποστήριξη ανθρώπων ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία ή γενικά με εξουσία. Το σημαντικό που επίσης θα σας δώσει ο Κρόνος από αυτή του τη θέση είναι το ότι θα βρείτε ανθρώπους που, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βάλετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια σε πορεία υλοποίησης.

Σε καθαρά οικονομικό επίπεδο, ο Κρόνος από την θέση του αυτή σας λέει να μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας αλλά, στο μέτρο του δυνατού, να τα αποταμιεύετε ή να προσπαθείτε να τα επενδύετε έτσι ώστε να αυγατίσουν. Σε γενικές γραμμές, ο διελαύνων Κρόνος από το δεύτερο ηλιακό σας οίκο δεν φέρνει επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, κάνει κάτι πολύ καλύτερο: θεμελιώνει συνεργασίες και προωθεί ενδιαφέρουσες εμπορικές συμφωνίες οι οποίες θα σας δώσουν τους καρπούς τους εν ευθέτω χρόνω και οι καρποί αυτοί θα είναι πιο "παχουλοί" και πιο "νόστιμοι". Να θυμάστε ότι ο Κρόνος πάντα ανταμείβει την προσήλωση σε ένα στόχο, την εργατικότητα και τη σοβαρότητα.

Η Σεληνιακή έκλειψη, που θα γίνει στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 18/9, θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης κάποιων επιχειρηματικών σας σχεδίων ενώ επιπλέον έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε θα σας βγάλουν, έστω και για λίγο, εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, κατά τη περίοδο αυτή ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με τους ανωτέρους σας. Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10, θα σας ωθήσουν στο να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς τρόπους επαγγελματικής δράσης αλλά και στο να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο καθώς θα νιώσετε ότι όλες οι άλλες πόρτες είναι μπλοκαρισμένες. Θα υπάρξουν και κάποιες προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί καθώς τα πράγματα ενδέχεται να μην είναι όπως σας τα παρουσιάζουν.

Ο Δίας, που μέχρι και τις 25/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά καθώς κατά το πέρασμά του θα σας φέρει ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν, όχι μόνο να σταθεροποιήσετε, αλλά και να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Οι νεαρότεροι από εσάς θα βοηθηθείτε οικονομικά από την οικογένειά σας και έτσι θα νιώσετε πιο ασφαλείς. Ιδιαίτερη, μάλιστα, εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε σε επιχείρηση της οικογένειά σας σας ή με οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκεστε επαγγελματικά με τους οικείους σας. Επίσης, όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα έχετε αύξηση των εισοδημάτων σας. Η θέση αυτή του Δία είναι πολύ ευνοϊκή και σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε σπίτι ή γενικά να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας.

Όταν ο Δίας στις 26/5 περάσει στο πιο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Θα είστε πιο δημιουργικοί και θα νιώθετε περισσότερο έτοιμοι να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, μαζί με τη διάθεση να εξερευνήσετε νέα πεδία, θα σας ωθήσουν να δοκιμάσετε την τύχη σας ταξιδεύοντας σε αχαρτογράφητα επαγγελματικά νερά. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε όσοι εργάζεστε σε χώρους ψυχαγωγίας ή με παιδιά και παιχνίδια ενώ θα υπάρξουν και κάποιοι από εσάς που θα αποφασίσετε να μετατρέψετε κάποιο χόμπι σας σε δουλειά. Τέλος, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα έχουν κέρδη από τυχερά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00