blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2019 / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ετήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς 2020

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Ιχθύ, το 2019 περιέχει πολλή δουλειά για το ζώδιο σου. Με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην εργασία σου και στις επιδιώξεις που έχεις στους άλλους τομείς, εκτός της οικογένειας και των αισθηματικών. Η ανάγκη σου να ισχυροποιήσεις την επαγγελματική σου θέση θα είναι τόσο ισχυρή που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Σε ανησυχεί ιδιαιτέρως το μέλλον σου και αδυνατείς να κοιτάξεις πίσω. Και καλά κάνεις…! Μέσα σε όλα αυτά, όμως, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και λίγο με τα οικογενειακά ζητήματα που τα αμελείς λίγο. Ίσως αυτό να σου δημιουργήσει προβληματάκια στο μέλλον, οπότε φρόντισε από νωρίς…  Ακόμη, τον χρόνο αυτό δείχνεις έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες και να αποδείξεις ότι μπορείς να διαχειριστείς έναν ρόλο πιο υπεύθυνο και απαιτητικό. Για αυτό αλλά και λόγω των θετικών επιρροών που θα λάβεις από τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5 Μαρτίου και μετά, οι ενέργειές σου θα είναι αποτελεσματικές και πολύ οργανωμένες.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές προβλέψεις

Μήπως να ρίξεις λίγο τους τόνους στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Ιχθύ; Πιστεύεις ότι με την εναντίωση και την κόντρα θα οδηγείς σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα; Για ξανασκέψου το, φίλε Ιχθύ. Ο εκνευρισμός δεν είναι η καλύτερη επιλογή, για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και εκμεταλλεύσου την διπλωματική σου ικανότητα ιδιαίτερα τα διαστήματα που η επικοινωνιακή σου θα χωλαίνει (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου). Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, φαίνεται ότι ο σύντροφός σου δεν έχει καμιά πρόθεση να έρθει σε σύγκρουση μαζί σου. Ίσα-ίσα που στέκεται με συγκατάβαση στο πλευρό σου και είναι έτοιμος να σε στηρίξει με κάθε τρόπο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε κρατήσει κοντά του, είναι πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο ικανό να ανοίξει τους ορίζοντές σου. Σε μαγεύει η πρόκληση, το διαφορετικό, η περιπέτεια. Όποιος καταφέρει να στα χαρίσει, θα καταφέρει να έχει και την καρδιά σου! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τα αισθηματικά 2019 του Ιχθύ ανά δεκαήμερο γέννησης.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο χρόνος αυτός έχει τη δυνατότητα να σου χαρίσει την αυτοπεποίθηση που ζητάς στα επαγγελματικά. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετές καθώς αυτές είναι που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να διατηρείς την δική σου ανεξαρτησία και να μην επηρεάζεσαι από τρίτους. Μέσα από εντάσεις δεν πρόκειται να κερδίσεις και πολλά, για αυτό προσπάθησε να ελιχθείς ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύπτουν τα διαστήματα που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω). Προσοχή επίσης στις συνεργασίες και απόφυγε την υπογραφή συμβολαίων τον χρόνο αυτό. Στα οικονομικά, θα χρειαστείς τις κοινωνικές σου γνωριμίες για να καταφέρεις να δώσεις μια ώθηση στα έσοδά σου. Για να δημιουργήσεις νέες πηγές κάποια σημαντική γνωριμία θα σου δώσει, είτε τις πληροφορίες, είτε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2019. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Το νέο μας spot!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2018 20:56:38