blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ο Ιχθύς το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Ιχθύ και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Ιχθύες και ωροσκόποι Ιχθύες, το 2024 θα είναι για εσάς μια χρονιά γέφυρα που θα σας πάει από μια "προσωπική σας εποχή" σε μία άλλη εν δυνάμει ακόμα καλύτερη. Θα πρέπει να διαλέξετε προσεκτικά τους σπόρους που θα φυτέψετε και να φροντίσετε το χώμα που θα σπείρετε έτσι ώστε να απολαύσετε πραγματικά τους καρπούς του μέλλοντος.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το 2024

Αν κάποιος συνεχίζει να σας πιέζει, αυτός είναι ο Κρόνος. Θα νιώθετε ότι συνεχώς μπροστά σας εμφανίζονται θέματα προς διαχείριση και επίλυση και προβλήματα τα οποία σας κουράζουν και σας ταράζουν ταυτόχρονα. Ο Κρόνος, από τους Ιχθύες, θα τονίζει θέματα που θα αφορούν τους όποιους άλλους της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και το πώς πρέπει να επανατοποθετήσετε τον εαυτό σας σε σχέση με αυτούς. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε ότι ο Κρόνος ως μάστερ του Κάρμα ασχολείται κυρίως με την εξέλιξη των ανθρώπων σε πολλαπλά επίπεδα και, όπως λέει και μια ρήση για το κάρμα: "Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμά της. Κάθε αποτέλεσμα έχει την αιτία του. Όλα συμβαίνουν σύμφωνα με το Νόμο". Ο Κρόνος λοιπόν θα σας δοκιμάσει φέρνοντάς σας επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες όμως θα πρέπει να δείτε ως τα μαθήματα που οπωσδήποτε πρέπει να πάρετε προκειμένου να πορευτείτε με εξελικτικό ρυθμό στο ταξίδι της ζωής σας.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν θα συνθέσουν το ως άνω σκηνικό ρίχνοντας τις σχετικές ενέργειές τους. Η κυρίαρχη και πιο σοβαρή ενεργειακά για εσάς θα είναι η Σεληνιακή που θα γίνει στον άξονά σας στις 18/9 η οποία και θα φέρει μέσα από γεγονότα αποκαλύψεις που θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι υπόλοιπες εκλείψεις της χρονιάς, τόσο η Σεληνιακή στις 25/3 όσο και οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10 που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, αν και θα σας φέρουν μπροστά σε θέματα κυρίως οικονομικού ενδιαφέροντος, θα τονίσουν και θέματα σχετικά με την αυταξία σας και γενικά με το πώς βλέπετε και αξιολογείτε εσείς τον εαυτό σας.

Ο Πλούτωνας στο πέρασμά του στον Υδροχόο θα ανοίξει την πόρτα σε μια νέα εποχή για εσάς κατά την οποία θα πρέπει πρωτίστως να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Θα χρειαστεί να μπείτε σε ένα μεγάλο εσωτερικό διάλογο, να αφουγκραστείτε τις αληθινές σας ανάγκες σας και κατόπιν να πράξετε τα δέοντα.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5, από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, θα συνεχίζει να σας σπρώχνει στην κοινωνικοποίηση καθώς η τύχη και οι ευκαιρίες θα έρθουν μέσα από τη επαφή με τους άλλους. Ο Δίας θα σας ωθήσει να ρουφήξετε με μανία νέες ξεχωριστές εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να προβείτε σε μια εσωτερική ανανέωση καθώς και να βρείτε λόγους για να αισθάνεστε αισιοδοξία. Οι σχέσεις με τα αδέρφια, τους συγγενείς αλλά και τους γείτονές σας θα είναι πιο ευχάριστες και θα νιώθετε ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Ο Δίας από την θέση του αυτή επίσης, θα σας κάνει να θελήσετε να μάθετε πράγματα και να αποκτήσετε γνώσεις. Κάποιοι θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα, άλλοι να πάρετε μια πιστοποίηση και ορισμένοι άλλοι να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή κάτι σχετικό. Όταν μάλιστα ο Δίας συναντηθεί με τον Ουρανό σε όψη συνόδου, κάτι που θα γίνει κατά τη διάρκεια του Απριλίου και μέχρι και τα μέσα Μαΐου, να περιμένετε στη ζωή σας να έρθουν ουρανοκατέβατες ευκαιρίες σχετικές με ταξίδια, μόρφωση, επαγγελματική επέκταση και σημαντικές αγοραπωλησίες.

Όταν ο Δίας από τις 26/5 και μετά περάσει στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει καταρχάς να βρείτε λύσεις αναφορικά με την κατοικία και εν γένει την ακίνητη περιουσία σας, ακόμα και με την έννοια τακτοποίησης χρεών ή αγοραπωλησίας. Κατά δεύτερον, θα σας φέρει οικογενειακή ευτυχία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή του καθενός. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τον Δία στους Διδύμους θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πάρετε επιπλέον βαθιές ανάσες και σε θέματα επαγγελματικά καθώς θα βρεθούν λύσεις στα όποια διλήμματα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2024

Δεδομένου ότι την σημαντικότερη δόνηση, και γενικά ρυθμό, για τη φετινή χρονιά την παίρνετε από τον Κρόνο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν κάτι πάνω από όλα χρειαστεί να κάνετε, αυτό είναι στις σχέσεις σας να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

Η υπομονή που μέχρι τώρα έχετε κάνει θα πρέπει να σταματήσει και να περάσετε στην επόμενη φάση. Ακόμα και αν δοκιμαστούν κάπως τα νεύρα σας, ακόμα και αν χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν καθώς, είτε θα βελτιώσουν τις συνθήκες στη σχέση ή στο γάμο σας, είτε θα σας ανοίξουν το δρόμο για την ανεύρεση κάτι καλύτερου και πιο συμβατού με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Ο Κρόνος σας ζητά να είστε πιο επιλεκτικοί και εκλεκτικοί σε σχέση με το άτομο με το οποίο μοιράζεστε τα όνειρα και τις ανάσες σας. Ακόμα και οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν θα νιώθετε ικανοποίηση με τις ανάλαφρες περιπέτειες, όσο θερμές και πικάντικες και αν είναι και, αν κάτι στην ουσία θα αναζητάτε, αυτό θα είναι η αγάπη, η συναισθηματική ασφάλεια και η μονιμότητα. Η ανάγκη σταθερότητας λοιπόν θα είναι και αυτή που θα οδηγήσει και αρκετούς από τους έχοντες μόνιμη σχέση, στα σκαλιά της εκκλησίας ή στην πόρτα του δημαρχείου, ή του συμβολαιογράφου.

Η αλλαγή ζωδίου του Πλούτωνα θα ταράξει κάπως την ψυχική ηρεμία και την συναισθηματική ισορροπία όσων από εσάς είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας οπότε θα χρειαστεί πάνω από όλα να προσέξετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10 θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε καταστάσεις και ανθρώπους θετικούς και πιο συμβατούς ενώ κάποια γεγονότα θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Ορισμένοι από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε σε μια σχέση κυρίως από ανάγκη, συναισθηματική ή οικονομική, και όχι από αγάπη.

Η έκλειψη που θα γίνει στον άξονά σας στις 18/9 θα φέρει τα πάνω - κάτω στις σχέσεις σας καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με ό,τι έχετε "κρύψει κάτω από το χαλί" και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Από την άλλη όμως, κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μία γνωριμία που θα έχει καρμική χροιά.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5, από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και χαρούμενους ενώ, μέσα από παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ακόμα και μέσα από ταξίδια ή την ενασχόληση με κοινά ενδιαφέροντα. Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, θα σας απασχολήσει ο γάμος, ένα σύμφωνο συμβίωσης, μια συγκατοίκηση ή ενδεχομένως και η απόκτηση ενός παιδιού καθώς το ζητούμενο σας θα είναι η σταθεροποίηση και μονιμοποίηση των σχέσεών σας και η αύξηση της οικογένειάς σας. Γενικά πάντως, θα γίνετε πιο γενναιόδωροι με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες με ανθρώπους μπον βιβέρ με την έννοια των ανθρώπων που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή και που διψάνε για εμπειρίες. Αυτό το άτομο που θα γνωρίσετε, για ορισμένους από εσάς θα είναι, είτε μεγαλύτερο και με περισσότερη εμπειρία ζωής, είτε πιο μορφωμένο, είτε θα έχει κάποια σχέση με τα ταξίδια ή το εξωτερικό.

Θετικές ημερομηνίες για την αισθηματική σας ζωή είναι οι παρακάτω:

  • Από 12/3 έως 4/4 όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας 

  • Από 18/6 έως 11/7 όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο 

  • Από 5/8 έως 29/8 όταν η Αφροδίτη θα είναι στη Παρθένο 

Αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, καλές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

  • Από 17/2 έως 11/3 όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο

  • Από 24/5 έως 17/6 όταν η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους 

  • Από 1/4 έως 25/4 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό 

  • Από 4/8 έως 28/8 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο και κατόπιν στο ζώδιο του Λέοντα

  • Από 25/11 έως 15/12 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη και τέλος

  • Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη, δηλαδή από τις 7/12 και μετά.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ιχθύ το 2024 

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή και κατ’ επέκταση την οικονομική σας πραγματικότητα, θα πρέπει φέτος κατά νου να έχετε τη ρήση του Βενιαμίν Φραγκλίνου: "Το να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, σημαίνει να μη σταματάς ποτέ να προσπαθείς". Κακά τα ψέματα λοιπόν, το 2024 για εσάς θα είναι μια χρονιά προσπαθειών με σκοπό όμως να δείτε τον κόσμο από μια σαφώς καλύτερη θέση.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σας θα φροντίζει να σας φέρνει ενώπιον των ευθυνών σας και να σας ζητά να είστε σοβαροί, μετρημένοι και άκρως πειθαρχημένοι σε ό,τι αφορά, στην προκειμένη, τη δουλειά σας και γενικά την εξέλιξη της καριέρας σας. Η αλήθεια είναι ότι οι επιπλέον ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι πιέσεις που θα έχετε θα σας αγχώσουν. Ταυτόχρονα όμως θα σας βάλουν και σε μια διαδικασία αντιμετώπισής τους με το να "σηκώσετε τα μανίκια", να στρωθείτε στη δουλειά και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να έχετε τα καλύτερα για εσάς αποτελέσματα. Αρκετοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με την ηγεσία στην εργασία σας και κάποιοι άλλοι με το είδος της δουλειάς σας. Σε κάθε περίπτωση, θα αναγκαστείτε να δείτε κατάματα αλήθειες, ακόμα και με την έννοια της εικόνας που εσείς δίνετε στους άλλους, σχετικά με την ποιότητά σας και τις ικανότητες σας, και φυσικά να πράξετε τα δέοντα.

Να ξέρετε όμως ότι ο Κρόνος μπορεί να δημιουργεί εντάσεις και την άμεση ανάγκη να μπουν όρια ή να σας αναγκάζει να δουλέψετε σκληρά και πολύ χωρίς να έχετε και την αντίστοιχη αμοιβή, όμως στο τέλος πάντα ανταμείβει τις προσπάθειες και την δουλειά και πάντα, κατόπιν πιέσεων, δωρίζει επαγγελματική άνοδο και οικονομική σταθερότητα. Όσο, λοιπόν, πιο έντιμοι, υπεύθυνοι και δουλευταράδες είστε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα δώρα του σε εσάς. Να θυμάστε ότι αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποιο άλλο επαγγελματικό μονοπάτι, πιο συμβατό με την δίψα σας για μάθηση και την ανάγκη σας να εξελιχθείτε, οπότε μην φοβηθείτε τις αλλαγές.

Βοηθός σας, ωστόσο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, θα σταθεί ο Δίας. Ο Δίας, ο γενναιόδωρος "χορηγός επικοινωνίας" στη δική σας περίπτωση, θα φέρει στο διάβα σας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα λειτουργήσουν σαν «από μηχανής θεοί» σε ό,τι φυσικά αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με το εμπόριο, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια ενώ αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να πάρετε μια πιστοποίηση σπουδών ή να αυξήσετε τις γνώσεις σας εκπαιδευόμενοι σε κάτι που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά. Από τις 26/5 και μετά που ο Δίας θα μπει στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά. Θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στο πώς θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους δράσης αν αυτό είναι το ζητούμενο. Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να ανοίξετε τη δική σας δουλειά ενώ ιδιαίτερη εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε μαζί με άτομα της οικογενείας σας, κυρίως με την έννοια μιας οικογενειακής επιχείρησης. Η επέκταση της ακίνητης περιουσίας σας θα είναι ένα από τα ζητούμενα, κάτι που σημαίνει ότι θα σκεφτείτε π.χ. την αγορά ενός σπιτιού.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9, που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σας, θα φέρει ξαφνικές εξελίξεις καθώς θα πέσουν οι μάσκες και θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες. Οι υπόλοιπες εκλείψεις, που θα γίνουν στις 25/3, 8/4 και στις 2/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας επηρεάσουν περισσότερο σε θέματα σχετικά με την επαγγελματική αυτοεκτίμηση σας. Παράλληλα, θα επανέλθουν οικονομικά θέματα, ακόμα και σχετικά με οφειλές και δάνεια, τα οποία θα χρειαστούν, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, την τακτοποίησή τους.

Ο Πλούτωνας και η μετακίνηση του στον Υδροχόο θα επηρεάσουν μόνο όσους από εσάς είστε γεννημένοι τις πολύ αρχικές μέρες του ζωδίου. Εσείς λοιπόν θα χρειαστεί να κινηθείτε επαγγελματικά κάπως παρασκηνιακά και να κάνετε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ενώ ορισμένοι θα έχετε και κάποια έξτρα έσοδα.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00