Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Αιγόκερως 2020: Αξιοποίησε σωστά το χρόνο σου!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Αιγόκερως 2020

Αιγόκερως 2020

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Αιγόκερου το 2020, το πλανητικό σκηνικό στις αρχές του έτους σας ευνοεί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή και έναν αδύναμο Δία. Και οι δύο πλανήτες συναντώνται στον 1ο οίκο του ζωδίου σας, που μεταξύ άλλων σχετίζεται με τη σταδιοδρομία. Εδώ, μπορεί κανείς να πει ότι η τοποθέτηση των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα επωφελής για εσάς, αφού εγγυάται προσωπική ανάπτυξη. Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται και είναι πιθανό να ανακατευτείτε με έναν νέο κοινωνικό κύκλο, όπου θα νιώθετε πιο άνετα από τον προηγούμενο. Είναι μια ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τα όνειρά σας και να υλοποιήσετε τους στόχους τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικονομικό μέτωπο.

Εάν είστε εργαζόμενος, πιθανόν να λάβετε μια αύξηση σας ή ένα μπόνους εάν εργάζεστε σκληρά. Ωστόσο, σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2020 για τον Αιγόκερω, θα υπάρξουν και μη ευοίωνες περίοδοι μέσα στη χρονιά. Η αλλαγή της τρέχουσας θέσης εργασίας σας δεν είναι κατάλληλη φέτος. Βελτιώστε την αποδοτικότητά σας για να επιτύχετε την επιθυμητή επιτυχία. Μαζί με την καριέρα σας, φροντίστε για την ευημερία σας με μεγάλη προσοχή. Να κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. Η υγεία, η οικογένεια, τα παιδιά και οι φίλοι σας χρειάζονται προσοχή από εσάς, επομένως, δώστε προσοχή στις ανησυχίες και τα παράπονα τους. Τα έξοδα σας ενδέχεται να αυξηθούν αυτή τη χρονιά όσον αφορά τα νοικοκυριά, την οικογένεια, την υγεία και άλλους παρόμοιους παράγοντες. Όσοι έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι, συνιστάται να είναι προσεκτικοί φέτος. Μπορεί σαν ζευγάρι να βρεθείτε κάτω από μια διαρκή πίεση για τον έναν ή άλλο λόγο. Αν τα προβλήματα είναι μεγάλα, δείξτε υπομονή και συζητήστε μαζί με τον σύντροφό σας για να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2020 μας αποκαλύπτουν ότι το έτος ξεκινά με έναν ρυθμό όπου τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως θέλουμε στις σχέσεις μας. Όμως, καθώς ο χρόνος κυλά, έρχεται κάτι ενδιαφέρον. Αν είστε μόνοι, από τις 4 Απριλίου και μετά, η συναρπαστική σχέση που ονειρεύεστε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Όπως φαίνεται στο ωροσκόπιο του Αιγόκερου το 2020, το άτομο που θα γνωρίσετε θα γίνει αποδεκτό από τους γύρω σας και αυτό θα σας γεμίσει χαμόγελα. Αν έχετε σοβαρό δεσμό, η πιο σημαντική σχέση της ζωή σας θα έχει κάποιες αναταράξεις και όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε ίσως να έχετε κάποιες διαμάχες με τον σύντροφό σας πριν τον γάμο. Κρατήστε την ηρεμία σας και αν σκοπεύετε να παντρευτείτε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, προσπαθήστε να το κάνετε μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου.

Από τις 29 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και μπορείτε να ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Απολαύστε εκείνες τις στιγμές, καθώς τα πράγματα στη συνέχεια παίρνουν άλλη τροπή. Το διάστημα μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου πιθανόν να βιώσετε κάποιες αναταραχές και εντάσεις στη σχέση σας. Μια επιθετική στάση ή μια εριστική διάθεση από εμάς ή τον σύντροφό μας μπορεί να διαταράξει μια ευτυχισμένη και γόνιμη σχέση. Αρκεί μια σπίθα, για ν’ ανάψει φωτιά! Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις εκείνη την περίοδο. Εξάλλου πρόκειται για κάτι προσωρινό, αφού καθώς το 2020 προσεγγίζει προς το τέλος του, όλα επανέρχονται σε κανονικό ρυθμό και όλα θα είναι και πάλι μέλι - γάλα με τον σύντροφό σας. Για να συνοψίσουμε, η αρχή του έτους φέρνει τεράστια ζεστασιά και αρμονία στις σχέσεις. Αυτό δεν αφορά μόνο τα ερωτευμένα ζευγάρια, αλλά και την οικογένειά σας. Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά τα μικρότερα αδέλφια σας, αν υπάρχουν. Η περίοδος μεταξύ 4 Απριλίου και 13 Μαΐου φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση παρατεταμένων ζητημάτων που εκκρεμούν στις κάθε είδους σχέσεις.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!

Το 2020 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος βρίσκεται στον 2ο οίκο. Ο συγκεκριμένος οίκος συνδέεται άμεσα με τα οικονομικά του Αιγόκερου. Αυτή η θέση του Κρόνου είναι πολύ σημαντική όσον αφορά τα οικονομικά και τα χρήματα. Στις αρχές του έτους, ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τον εξασθενισμένο Δία και τον Ερμή. Πρόκειται για την ιδανική τοποθέτηση πλανητών όσον αφορά την εισροή εσόδων και την οικονομική σταθερότητα. Ωστόσο, όσον αφορά την καριέρα ή τις επενδύσεις σας το 2020, όταν ο Κρόνος μετακομίζει στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου μέσα από τον 2ο οίκο, μπορεί τα πράγματα να μην έχουν την τροπή που επιθυμείτε για τα συμφέροντά σας. Η εισροή χρημάτων μπορεί να έχει φέτος κάποια σκαμπανεβάσματα καθώς οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις, μέσα στη χρονιά.

Λίγο δύσκολο να αποταμιεύσετε χρήματα φέτος και αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για την οικονομική σας σταθερότητα. Όσον αφορά τις αστρολογικές προβλέψεις για την καριέρα σας, πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα στη δουλειά σας και να έχετε υπομονή. Η θέση του Κρόνου στο 2ο οίκο φέρνει σοφία που αποδεικνύεται ωφέλιμη για όσους ασχολούνται με τα οικονομικά. Αυτό σημαίνει ότι στην καθημερινότητα σας θα υπάρχει οργάνωση, προγραμματισμός και θα διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματά σας. Παρόλα αυτά, οι Αιγόκεροι δεν προβλέπεται να έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη αυτή τη χρονιά. Περίπου στα μέσα Μαΐου, ο Κρόνος εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία μαζί με τον Δία μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου οπότε επιστρέφει σε ορθή πορεία. Σας συμβουλεύουμε εκείνη την περίοδο να αποφύγετε να πάρετε ρίσκα ή σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, ώστε να διαφυλάξετε τα χρήματά σας. Από τον Νοέμβριο και μετά θα παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ ΤΟ 2020.

Δείτε όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Αιγόκερους το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟ 2020 ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ (επηρεάζει τους Αιγόκερους που γεννήθηκαν στις αρχές και τα μέσα του 3ου δεκαημέρου ).

Είναι γεγονός ότι βιώνεις συγκλονιστικές αλλαγές μέσα σου και αυτό δεν είναι δυνατό να περάσει απαρατήρητο. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές πού θα γίνουν άμεσα εμφανείς τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή όσο και τις προσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται πια να μπαίνεις σε μια περίοδο της ζωής σου που δεν θα δεχτείς να σου επιβληθούν ή να σε κατευθύνουν. Αντίθετα όμως εσύ μπορεί να είσαι αυτός που θα προσπαθήσεις να επιβάλλεις ρυθμούς ή να χειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις και να οδηγήσεις σε εκρηκτικές συμπεριφορές και συγκρούσεις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Να θυμάσαι μόνο ότι το τίμημα θα είναι ακριβό και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το καταβάλεις και να αντιμετωπίσεις τις πληγές που θα αφήσει πάνω σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ (επηρεάζει τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου),

Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνεις σαν προσωπικότητα είναι δεδομένη, με τον Κρόνο όμως το ζώδιό σου είναι δεδομένο επίσης ότι αναθεωρήσεις, ξεκαθαρίζεις και οριοθετείσαι έναντι των άλλων. Αναλαμβάνεις ευθύνες και υποχρεώσεις πού μπορεί να είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, όμως είναι δεδομένο ότι έχεις την ευκαιρία να ανταπεξέλθεις σε ότι καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Αυτό που θα πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι δεν πρέπει να ξεφύγεις από τις δικές σου αρχές γιατί γι’ αυτό θα κριθείς και θα αξιολογηθείς συμπαντικά. Η προσωπική σου οριοθέτηση θα φέρει αλλαγές και σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον δρόμο που έχεις επιλέξει να περπατήσεις.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20, (επηρεάζει τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου).

Η αναθεώρηση των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών είναι επιτακτική ανάγκη με τον Κρόνο να κινείται στον 2ο σου οίκο και να σου ζητά να θέσεις προτεραιότητες καθώς το πιθανότερο είναι να αναγκαστείς να περιοριστείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Συναισθηματικά, γεγονός είναι ότι θα βιώσεις στιγμές που η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα τάρταρα και μπορεί να αμφισβητηθεί η προσωπική σου άξια. Σε αυτή την περίοδο των αναθεωρήσεων θα δεις ξεκάθαρα ποιος είσαι εσύ και τι αξίζεις, μακριά από υλικά αποκτήματα και αγαθά που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ (επηρεάζει τους Αιγόκερους που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου).

Η πίεση που μπορεί να νιώθεις είναι πασιφανής καθώς καλείσαι να κάνεις ριζικές δομικές αλλαγές στο χαρακτήρα σου και στην προσωπική πορεία που έχεις επιλέξει μέχρι τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν μπεις σε μια πορεία αναγεννησιακή όπου θα θέσεις νέα όρια στους γύρω σου αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό θα πιεστείς να το κάνεις λόγω γεγονότων και καταστάσεων που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε οδηγήσουν σε μετωπική σύγκρουση, πρωτίστως με τον εαυτό σου και δευτερευόντως με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η ψυχική σου υγεία θα παίξει καθοριστικό ρόλο γιατί το μυαλό είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να σε εγκλωβίζουν στο να μην κινηθείς προς θετική κατεύθυνση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις σημαντικά βήματα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα πολλές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες αλλά και την προσωπική ζωή καθώς μαγνητίζεις με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που εκπέμπεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι ευκαιρίες έρχονται για να τις αξιοποιήσεις και όχι για να τις αφήσεις να περάσουν, θεωρώντας ότι και πάλι θα επαναληφθούν γιατί πιθανό είναι να μην υπάρξει επανάληψη και τελικά αργότερα να απογοητευτείς με τον εαυτό σου που δεν δραστηριοποιήθηκες όταν έπρεπε.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο και έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς στο να αναπτύξεις σχέδια και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να φέρεις περισσότερα έσοδα, κάτι που σου δημιουργεί ιδιαίτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, όσα χρήματα κι αν κερδίσεις είναι δεδομένο ότι δεν θα σκεφτείς να τα αποταμιεύσεις αλλά θα τα σπαταλήσεις στο να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι και την παρέα σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να μπορέσεις να κατοχυρώσεις οικονομικά οφέλη που θα έχουν μακροχρόνια βάση και δεν θα σου επιτρέψουν να νιώσεις ανασφάλεια για αρκετό καιρό. 

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων - Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο (20η μοίρα): Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να οριοθετηθείς και να τα λύσεις ώστε να κλείσεις κεφάλαια που ακόμα σε ταλαιπωρούν και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη αλλά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου και τον υποκειμενισμό να μπουν εμπόδιο στα ζητήματα που πρέπει να οριστικοποιήσεις. 

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (15η μοίρα): Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και επηρεάζουν την καθημερινότητά σου. Αυτό όμως που καλείσαι να διαχειριστείς αρχικά είναι η ένταση που νιώθεις γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και άστοχες αντιδράσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να κάνει σημαντικά ξεκινήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες ή γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο (13η μοίρα): Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που έχουν σχέση με τους άλλους με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον Άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα): Η καθημερινότητα κεντρίζει όλη σου την προσοχή και είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε έντονο άγχος και επικριτική διάθεση που θα επηρεάσουν τις εργασιακές σχέσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που θα οδηγήσουν σε αλλαγή κύκλου με συγκρουσιακό τρόπο.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα): Το παρελθόν μπορεί να λειτουργεί σαν εμπόδιο στην ψυχολογία σου, όμως είναι αυτό που θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσεις γιατί ήρθε η ώρα να κάνεις μια νέα αρχή μακριά από ανασφάλειες, απωθημένα και πληγές που μέχρι τώρα σου κοστίζουν ακριβά. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα)

Με τον ανάδρομο Άρη στον 4ο οίκο σου έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πιθανά έχεις καταπιέσει το προηγούμενο διάστημα και δημιουργούν περισσότερη ένταση και θυμό γιατί δεν είναι εύκολο να εκτονωθείς όπως θα ήθελες. Το να εκτονωθείς σε πρόσωπα της οικογένειάς σου θα είναι εύκολο αλλά δεν είναι το ιδανικό γιατί το να δυναμιτίσεις το κλίμα δεν θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά σε έχει ενοχλήσει και τι σου έχει στοιχίσει σε ότι αφορά την οικογένεια και τη στήριξη που σου παρέχει. Πιθανό είναι να υπάρξουν εργασίες στο προσωπικό σου χώρο που θα πρέπει να πραγματοποιήσεις ενώ τις έχεις αφήσει από το παρελθόν, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και εμπόδια που θα αυξήσουν την ένταση και τη νευρικότητα.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα) Η Αφροδίτη κινείται αναδρομή στο περιβάλλον της εργασίας και της καθημερινότητας για εσένα και είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή για μια βαθύτερη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά τη δουλειά που υπηρετείς και προσφέρεις και κατά πόσο αυτή καλύπτει τις ανάγκες σου. Ζητήματα του παρελθόντος με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να ανταποκριθείς με διάθεση να εξισορροπήσεις τα πράγματα, είναι γεγονός όμως ότι για εσένα αυτή την περίοδο η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και δεν θα διστάσεις να μείνει σε αυτήν. Να θυμάσαι βέβαια ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες τριβές και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αξιολογήσεις το αν πρέπει να μείνεις εμμονικά στα μικρά πράγματα και να αγνοήσεις την γενικότερη εικόνα.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθείς 2020

Sponsored Links

Αιγόκερως 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00