Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ταύρος 2020: Με λίγη σκληρή δουλειά, η χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Ταύρος 2020

Ταύρος 2020

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ταύρου το 2020, ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του που είναι ο Αιγόκερως. Παρόλο που ο Δίας και ο Ερμής φαίνεται να είναι λίγο αδύναμοι φέτος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αντίθετα, η τοποθέτηση των πλανητών φαίνεται να σε ευνοεί, καθώς φαίνεται ότι θα προχωράς με άλματα. Εάν το επιθυμείς πραγματικά και εργαστείς σκληρά για την επίτευξη των στόχων σου, θα δεις να προκύπτουν κάποιες εντυπωσιακές αλλαγές στη ζωή σου.

Το 2020 ένα ταξίδι είναι γραμμένο στα χαρτιά για τον Ταύρο. Δεδομένου ότι αυτή τη χρονιά θα έχεις πολλά να σκεφτείς και να οργανώσεις, ένα απλό ταξίδι θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Αυτό το ταξίδι θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος της καθημερινότητας. Η εργασία σου μπορεί να έχει προτεραιότητα, αλλά να θυμάσαι ότι η ανάπαυση είναι εξίσου σημαντική με τη δουλειά.

Μια μικρή προειδοποίηση! Γύρω στις 29 Ιουνίου, καθώς ο Άρης μπαίνει στον Κριό, μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου. Συνιστάται να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Ειδικά εκείνη την περίοδο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά επενδύσεις χρήματα σε οποιοδήποτε τομέα. Επίσης, καθώς η επίμονη πλευρά του Ταύρου αναλαμβάνει, θα θελήσεις να αγοράσεις πράγματα που ίσως δεν θα χρειαστείς αργότερα. Προσοχή λοιπόν στις σπατάλες το 2020.

Αυτή τη χρονιά θα έχεις εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας. Χρησιμοποίησε το αυτό σωστά και οι φίλοι και η οικογένειά σου θα ανυπομονούν να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Το 2020, η οικογένειά σου θα είναι η δύναμή σου, οπότε φρόντισε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αυτούς και να μην τους παραμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα την εργασία. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, από τις 4 Απριλίου και μετά, η περίοδος είναι ένας προάγγελος καλών ειδήσεων για σένα και την οικογένειά σου!

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2020: Θα γράψεις με ανεξίτηλο μελάνι τη δική σου ιστορία αγάπης!

Καθώς τα άστρα ευθυγραμμίζονται με συμμετρία, φαίνεται πως έφτασε η ώρα να προσφέρεις μια ιστορία αγάπης στον εαυτό σου. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ταύρου το 2020, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως θελήσεις να αποκτήσεις μια ουσιαστική σχέση με κάποιον. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις το άτομο που όχι μόνο σε ελκύει, αλλά είναι το άλλο σου μισό. Θα μπορούσε να είναι φίλος, γνωστός ή κάποιος που συνάντησες πρόσφατα ή θα γνωρίσεις μέσα στη χρονιά. Μπορεί ακόμη και να προσελκύσεις έναν παλιό φίλο με τον οποίο σου αρέσει να περνάς το χρόνο σου και να αναπτύξετε μια εξαιρετική σχέση. Επειδή στα αισθηματικά σου τα πάντα γύρω σου συμβαίνουν να είναι θετικά, κάνε το άλμα. Η αγάπη είναι στον αέρα, οπότε, προχώρησε και κάνε τον να σε δει με άλλο μάτι.

Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό το έτος, θα έχεις ειρήνη και ηρεμία στη σχέση σου. Οι δεξιότητες επικοινωνίας και το πνεύμα κατανόησης που διαθέτεις θα βοηθήσουν να επιλυθούν τυχόν διαφορές μεταξύ συντρόφων, φίλων και οικογενειών. Ως κάποιος που είναι πάντα διακριτικός στο χειρισμό των δύσκολων καταστάσεων, θα είσαι σε θέση να τους κρατάς όλους ευτυχισμένους στο σπίτι και να διατηρείς ένα ήσυχο περιβάλλον στις σχέσεις σου. Η ικανότητα επικοινωνίας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου. Χρησιμοποίησε την σωστά και η οικογένεια και το ταίρι σου θα ανυπομονούν να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους από τις 4 Απριλίου και μετά, η περίοδος θα φέρει καλά νέα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2020: Δεν θα λείψουν τα χρήματα!

Στο επαγγελματικό μέτωπο, οι σκέψεις σου θα κάνουν μια δημιουργική στροφή. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Ταύρου το 2020, οι ιδέες και οι προτάσεις σου θα αποτελέσουν τη βάση της προόδου σου. Η Αφροδίτη που φαίνεται να είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα εισέλθει στους Διδύμους. Καθώς η Αφροδίτη κινείται προς τον 2ο οίκο, τα χρήματα θα βρουν το δρόμο να φτάσουν στην πόρτα σου. Νέες λεωφόροι ανοίγονται μπροστά σου και σε οδηγούν εκεί όπου υπάρχει λίγο περισσότερο χρήμα! Μετά τις 23 Μαρτίου, θα είσαι προσηλωμένος στην εργασία σου, θα έχεις πολλές συναντήσεις με συναδέλφους και θα ολοκληρώνεις τη δουλειά σου μέσα στις προθεσμίες. Απλά, θα είσαι πολυάσχολος!

Αυτό το έτος, ο Κρόνος φαίνεται ότι θα σου φέρει καλή τύχη. Ίσως θελήσεις να αφήσεις τη δουλειά σου και να βρεις κάτι νέο που σε πληρώνει καλύτερα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2020 για την καριέρα του Ταύρου, νέες προσοδοφόρες προοπτικές ανοίγονται καθώς προχωρά το έτος. Καθώς οι προοπτικές ανάπτυξης φαίνονται πιο ενθαρρυντικές και δελεαστικές, ίσως είναι καλή ιδέα να αλλάξεις εργασία. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, η σωστή λέξη το 2020 είναι η "ανάπτυξη"! Οι θέσεις των πλανητών φαίνεται να είναι υπέρ σου, καθώς ξεκινά η πορεία σου προς την πρόοδο. Στο τέλος της χρονιάς η επιχείρησή σου θα είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Αλλά γι 'αυτό, δεν μπορείς να βασιστείς μόνο στους πλανήτες, χρειάζεται και λίγη δουλίτσα παραπάνω.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Οι προβλέψεις του Ταύρου το 2020 ανά δεκαήμερο γέννησης.

Δες τις σημαντικές ημερομηνίες και ποιες αστρολογικές όψεις επηρεάζουν τους Ταύρους το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

Ο Ουρανός στον Ταύρο (επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο)

Αλλάζεις… αλλάζεις ριζικά, καθολικά και με συγκρουσιακό τρόπο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να ξενίσει τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι πια δεν αντέχεις να καταπιέζεις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες, συναισθήματα και σκέψεις. Δεν αντέχεις να συμβιβάζεσαι σε ότι θεωρείς ότι σε κρατάει μακριά από την προσωπική σου ανάπτυξη και δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου σε μια νέα κατεύθυνση που ελπίζεις να πάρεις. Είναι σημαντικό ότι αντιδράς σε πρόσωπα και καταστάσεις που πιθανά να πιστεύεις ότι δεν έχουν πια θέση δίπλα σου καθώς αντιπροσωπεύουν ένα παλιότερο κομμάτι του εαυτού σου που τώρα δεν υπάρχει πια. Αυτή η διαδικασία είναι πρωτίστως για εσένα δύσκολη καθώς μέχρι τώρα οι επαναστατικές του διαθέσεις ήταν περιορισμένες. Πρόσωπα που μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου σού τονίζουν ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με το παρελθόν και ότι μπορεί να περιόριζε τον εαυτό σου. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με γενναιότητα τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, διαφορετικά ο Ουρανός σαρωτικά θα έρθει για να γκρεμίσει ότι υπάρχει στη ζωή σου που είναι χτισμένο με νόρμες και νοοτροπίες που πια δεν σου ταιριάζουν.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω (επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο)

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, η πνευματική σου ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όχι σε θεωρητική βάση. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις στο εδώ και τώρα να ακολουθήσεις σπουδές και γνωστικά αντικείμενα που χρόνια σκεφτόσουν, όμως μέχρι στιγμής δεν είχες πάρει την απόφαση ή δεν είχες καταφέρει να το κάνεις πράξη. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν με επαφές στο εξωτερικό ή ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσεις, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να βάλεις γερές βάσεις με πρόσωπα εκτός που μπορούν να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και μετά από σκληρή δουλειά να πείσεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που έχουν.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο (22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. (επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο)

Με τον Κρόνο να περνάει στον Υδροχόο και να δίνει ένα πρώτο δείγμα των νέων δεδομένων που καλείται να φέρει έρχεσαι αντιμέτωπος με νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις ευθύνες αν θέλεις να προχωρήσεις και να εξελιχθείς σε ότι αφορά την καριέρα σου. Γεγονός είναι ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από ότι μπορείς να ανταποκριθείς, κάτι που θα σε γεμίσει άγχος και πίεση. Δείξε τη μεθοδικότητα, την υπευθυνότητα και τη λογική με την οποία κινείσαι γιατί είναι αυτά που μπορούν να βάλουν γερές βάσεις σε ότι αφορά βήματα που θέλεις να κάνεις αυτό τον τομέα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να απομακρυνθείς από ένα επαγγελματικό περιβάλλον καθώς πιθανά να μην υπήρξε υπόβαθρο σταθερότητας και εξέλιξης.

Σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω (επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο)

Έχεις την ευκαιρία να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου, πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να σε απασχολούν και να βάλεις γερές βάσεις για μια νέα πορεία που έχει να αποδώσει πολλά σε προσωπικό επίπεδο. Η συνοδός Κρόνου – Πλούτωνα λειτουργεί μεταμορφωτικά καθώς γκρεμίζει με ορμή ότι μπορεί να εγκλώβιζε τη σκέψη σου και ανοίγει μπροστά σου νέους δρόμους σε πνευματικό επίπεδο, επικοινωνιακό επίπεδο και σε ότι αφορά πεποιθήσεις και πιστεύω.

Οι σημαντικές ημερομηνίες του 2020 που επηρεάζουν το σύνολο των Ταύρων.

Οι παρακάτω αστρολογικές όψεις, επηρεάζουν όλους τους Ταύρους το 2020, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο στο οποίο γεννήθηκαν. Δες εδώ τις ημερομηνίες γέννησης του Ταύρου.

Επιρροή Δία

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020 σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς και να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά πιθανές σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι ιδανικές οι συγκυρίες για να κλείσεις ζητήματα νομικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν έχοντας για σένα θετικά αποτελέσματα. Ο έρωτας, η διασκέδαση, οι συναναστροφές με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το πνεύμα είναι αυτό που σε ικανοποιεί και σου δίνει φτερά για να πετάξεις. Ταξίδια στο εξωτερικό μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο και ανοίγουν σημαντικοί δρόμοι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν νέες προτάσεις που θα κινήσουν το ενδιαφέρον ή σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σου στέγη. Προσοχή μόνο σε πιθανή αμετροέπεια και αλαζονεία καθώς δεν θα διστάζεις να βάλει στόχους που μπορεί να μην είναι επιτεύξιμοι και εκεί να χάσεις το παιχνίδι.

Εκλείψεις 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου (20η μοίρα)

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο πιεστικά και καλείσαι να αλλάξεις ριζικά σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε οδηγήσουν στο να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι πια δεν σου ταιριάζουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη (15η μοίρα)

Οικονομικά ζητήματα καλείσαι να αντιμετωπίσεις που πιθανότατα έρχονται από το παρελθόν, όμως η πραγματικότητα είναι ότι έρχονται σε σύγκρουση οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου και αυτό είναι κάτι που εκδηλώνεται και σε ότι αφορά τις οικονομικές τους συναλλαγές αλλά και σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι συγκρούσεις με το σύντροφό δεν αποκλείονται.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0 μοίρα)

Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μια σημαντική εκκίνηση σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις που σου κερδίζουν το ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα νέο ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς πιθανά να πάρεις αποφάσεις να αφήσεις πίσω ότι έχει συμβεί που σε έχει πληγώσει.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα)

Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα που αφορούν κυρίως το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, όμως η δυσκολία στην επικοινωνία και η ένταση από καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες σκέψεις και μετρημένες κινήσεις. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα)

Ο άξονας των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών δονείται και πάλι και ήρθε η στιγμή να οριστικοποιήσεις κύκλους ζητημάτων που μπορεί να αφορούν οικονομικές κινήσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι επαναστατείς σε ότι σε καταπιέζει και δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις αυτά σου τα συναισθήματα με ένταση.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα)

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές κινήσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα αυτό τον καιρό καθώς οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα σου κοστίσουν και σε οικονομικό και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ανάδρομος Άρης στον Κριό (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Είναι μια περίοδος που καλείσαι να έρθεις σε επαφή με το θυμό που κρύβεις μέσα σου καθώς γίνεται εντονότερος αλλά δεν σου είναι εύκολο να τον εκδηλώσεις. Καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου μπορεί να βουλιάζει συνεχώς την ψυχολογία σου και να σε οδηγεί σε έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πρωτόγνωρα συναισθήματα και πιθανά ξεσπάσματα που μπορεί να προκύψουν. Ζητήματα και πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται γιατί καλείσαι να αντιμετωπίσεις όποιον κύκλο της ζωής σου δεν έχεις κλείσει και μπορεί να σε έχει πληγώσει. 

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες μπαίνουν υπό αναζήτηση και οδηγείσαι σε μια εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά αυτά που σε ικανοποιούν στα συγκεκριμένα πεδία. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές καταστάσεις που είχες προσπεράσει και εκκρεμούν από το παρελθόν για να σου θυμίσουν ότι η διαχείριση των πόρων σου πιθανά πρέπει να αλλάξει. Παράλληλα, η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται αφού μπαίνεις σε σκέψεις σε ότι αφορά το ταίρι σου και κατά πόσο αντιλαμβάνεται την ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας που χρειάζεσαι. Προσοχή αυτή την περίοδο γιατί πιθανές αποφάσεις που θα πάρεις είτε σε οικονομικό είτε σε προσωπικό επίπεδο να σου κοστίσουν ακριβά.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Sponsored Links

Ταύρος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00