Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Υδροχόος 2020: Σκαμπανεβάσματα, μία στα πάνω, μία στα κάτω!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1

Υδροχόος 2020

Υδροχόος 2020

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Υδροχόου για το 2020, η χρονιά φαίνεται να είναι γεμάτη περιπέτειες και δυσκολίες. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Κρόνος, κυβερνά τον Αιγόκερω μαζί με τον Δία και τον Ερμή στον 12ο οίκο του ζωδίου σας. Η θέση των τριών πλανητών ενδέχεται το πρώτο τρίμηνο του έτους να προκαλέσει κάποια προβλήματα στο ζώδιο σας. Πρόκειται για ένα περίπλοκο αστρολογικό σκηνικό που φέρνει διαρκείς εναλλαγές στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να φέρει είτε μεγάλη ευτυχία είτε μεγάλα εμπόδια στο δρόμο σας. Είναι πιθανό να νιώσετε υπό πίεση στο επαγγελματικό ή οικονομικό μέτωπο και η πρόοδός σας να είναι βραδύτερη από την αναμενόμενη. Ελέγξτε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας έξοδα, για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, η ανάληψη επενδύσεων που έχουν ρίσκο δεν είναι ιδανική σε αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, από τις 22 Μαρτίου 2020, ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο, δίνοντας ένα τέλος σε αυτή την άβολη κατάσταση.

Από το τέλος Μαρτίου και μέχρι το τέλος Ιουνίου μπορείτε να κάνετε επικερδείς επενδύσεις ή να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα από την εργασία σας. Η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη και το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει να κάνετε επωφελείς για εσάς κινήσεις εκείνη την περίοδο. Σύμφωνα με την ανάλυση του ωροσκοπίου του Υδροχόου για το 2020, τα δεδομένα αλλάζουν από τις 4 Απριλίου, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους μέσω του 5ου οίκου. Ο 5ος οίκος συνδέεται άμεσα με τα οικονομικά οφέλη και την πρόοδο στα επαγγελματικά και την καριέρα. Λόγω των θέσεων και μετακινήσεων των πλανητών θα αποκομίσετε οικονομικά οφέλη. Επιπλέον, από τις 29 Ιουνίου, ο Άρης μπαίνει στον Κριό μέσω του 3ου οίκου. Ο 3ος οίκος συνδέεται άμεσα με το επάγγελμα και τη σταδιοδρομία σας. Οι ευνοϊκές δυνάμεις των πλανητών φαίνεται να λειτουργούν αποτελεσματικά, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στην πρόοδό σας. Ωστόσο, τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, επειδή στις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και αυτή η μετακίνηση μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια στο δρόμο σας. Επιπρόσθετα, σαν το κερασάκι στην τούρτα, και ο Άρης μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου. Ως εκ τούτου, αποφύγετε να λάβετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σας εκείνο το χρονικό διάστημα. Εν συντομία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2020, τα γεγονότα και τα συναισθήματα θα εναλλάσσονται διαρκώς αυτή τη χρονιά. Αλλά, τέλος καλό, όλα καλά λέει ο σοφός λαός. Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους η κατάσταση θα βελτιωθεί όλα θα κυλίσουν σε ένα ήρεμο κλίμα για τους Υδροχόους.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: ΑΓΑΠΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

Στις αρχές του 2020, οι Υδροχόοι που είναι μόνοι ή ανήκουν στα ανύπαντρα ζευγάρια μπορεί να μην δουν κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού για τους αδέσμευτους υπάρχουν περιθώρια για νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε κάποια ελεύθερη σχέση αρχικά. Αν κάνουν μια πρόταση σε κάποιον που τους αρέσει υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν ανταπόκριση από το άλλο πρόσωπο. Η περίοδος μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου φαίνεται να είναι περίπλοκη και μπορεί να δείτε συγκρούσεις ή εμπόδια να προκύπτουν στις σχέσεις σας. Κάντε υπομονή και δείξτε ψυχραιμία, μια και πρόκειται για κάτι προσωρινό. Τα καλύτερα έρχονται και ένα όμορφο καλοκαίρι σας περιμένει!

Το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου υπόσχεται όμορφες στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Η αγάπη δεν θα χαλάσει φέτος χατίρι στους Υδροχόους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα σχέσης ή μια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της σχέσης με τον σύντροφό σας. Στο ωροσκόπιο του Υδροχόου για τα αισθηματικά το 2020 φαίνεται ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα έλθουν στο δρόμο σας. Ωστόσο, όταν δημιουργούνται εντάσεις, θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία και να παρασυρθείτε από συναισθήματα θυμού. Εκείνοι που επιθυμούν να παντρευτούν θα έχουν την πολυπόθητη υποστήριξη των πλανητών. Κάποιοι Υδροχόοι πιθανόν και να επισπεύσουν την ημερομηνία γάμου τους. Όσον αφορά την τελετή, αυτή θα είναι σκέτο όνειρο!

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Υδροχόου για το 2020, οι πλανητικές θέσεις στις αρχές του έτους δείχνουν ότι πρέπει να παραμείνετε αφοσιωμένοι, εστιασμένοι και αποφασισμένοι στην εργασία σας. Οι εργαζόμενοι πιθανό να χρειαστεί να κάνουν κάποιες υπερωρίες αυτό το διάστημα. Ξεχάστε την κόπωση και συνεχίστε τη δουλειά σας με ενθουσιασμό, προκειμένου να διασφαλίσετε τη θέση σας στην εργασία. Όσοι εργάζονται με επιμέλεια, θα ανταμοιφθούν αυτή τη χρονιά και τα έσοδα σας θα αυξηθούν. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με το εξωτερικό εμπόριο ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες το πρώτο εξάμηνο και όσοι ασχολούνται με το εγχώριο εμπόριο θα πρέπει να εργάζονται μέρα και νύχτα για να έχει η επιχείρηση τους θετικά αποτελέσματα.

Από τις αρχές Ιουλίου φαίνεται να ανοίγονται πολύ μεγάλες προοπτικές για εσάς. Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και κινείται μέσα από τον 5ο οίκο που συνδέεται με τη δημιουργικότητα. Αυτή η μετακίνηση της Αφροδίτης θα λειτουργήσει ευνοϊκά και αποτελεσματικά. Οι εργαζόμενοι έχουν πολλές πιθανότητες για αύξηση των αποδοχών. Οι επιχειρηματίες, από την άλλη πλευρά, θα μπορούν να επιτύχουν μια μακροπρόθεσμη κερδοφόρα συμφωνία και να δουν τα έσοδα τους να αυξάνονται. Επομένως, η περίοδος από τον Ιούλιο έως το τέλος του έτους φαίνεται πολύ υποστηρικτική στην επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου ανάπτυξης στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ ΤΟ 2020.

Δείτε όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Υδροχόους το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΨΕΙΣ ΤΟ 2020 ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (επηρεάζει τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου)

Η ένταση στο οικογενειακό πεδίο είναι πλέον αισθητή καθώς ο Ουρανός κινείται στον 4ο οίκο σου και απειλεί να αλλάξει ριζικά ότι δεν εξυπηρετεί την προσωπική σου εξέλιξη και αφορά την οικογένεια και πιθανές νοοτροπίες ή προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει. Είναι γεγονός ότι οι συγκρούσεις με τα οικεία πρόσωπα μπορεί να είναι ισχυρές καθώς φαίνεται πια να υπάρχει διάσταση απόψεων σε πολλά αντικείμενα και σκέψεις, κάτι που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί με ηρεμία και μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις. Το ότι επαναστατείς και πρωτοπορείς σε σχέση με ότι σε καταπιέζει είναι γεγονός και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να μετακομίσεις μακριά από την πατρική οικογένεια ή να πάρεις αποστάσεις ασφαλείας, χωρίς αυτό να αποκλείει το να ψυχρανθείς με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου)

Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τον Κρόνο που διελαύνει στον 12ο οίκο σου και αυτό γιατί είναι εκεί για να σκαλίσει φόβους και ανασφάλειες, απωθημένα και ενοχές που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε επηρεάζουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Είναι επιτακτική η ανάγκη να τα αντιμετωπίσεις, διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από ότι σε επηρεάζει έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο για να μπορέσεις να ανοίξεις βηματισμό για μια νέα πορεία στη ζωή σου. Η εσωστρέφεια και η ανάγκη για απομόνωση μπορεί να σε οδηγήσουν στο να θυματοποιείσαι και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, αυτό όμως θα δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και θα διαταράξει την αξιοπιστία σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ 22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. (επηρεάζει τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου)

Με τον Κρόνο να περνάει στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι ήρθε η στιγμή να οριοθετηθείς σαν προσωπικότητα, να κρατήσεις τα χαρακτηριστικά που θεωρείς ότι σε βοηθούν στην προσωπική σου πορεία και να αφήσεις πίσω όποια ελαττώματα ή μειονεξίες μπορεί να λειτουργούν σαν εμπόδιο μέχρι τώρα στη ζωή σου. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει και τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς αλλάζεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να αλλάξει ςσυμπεριφορά και απέναντί τους. Καλό είναι δηλαδή να είσαι προετοιμασμένος για να ξεκαθαρίσεις και σε διαπροσωπικό επίπεδο ποια πρόσωπα θα μείνουν στη ζωή σου και ποια όχι.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Υδροχόους του 3τοθ δεκαημέρου)

Έντονοι φόβοι και ανασφάλεια εισέρχονται στο προσκήνιο καθώς ζητήματα του παρελθόντος χρήζουν επιτακτικής λύσης, διαφορετικά κινούνται σαν φαντάσματα στη ζωή σου και επηρεάζουν την ψυχολογία και την καθημερινότητά σου. Όσο κι αν φοβάσαι είναι βέβαιο ότι πρέπει να προχωρήσεις δυναμικά στην επίλυσή τους, διαφορετικά τα γεγονότα θα επακολουθήσουν με τέτοιο τρόπο που θα λειτουργήσουν σαρωτικά τόσο σε ότι εκκρεμεί όσο και στη διάθεσή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου είναι δεδομένο ότι έχεις ένα φύλακα άγγελο στο προσκεφάλι σου που μπορεί να σε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές να καταφέρεις να ορθοποδήσεις και να οδηγήσεις τη ζωή σου και πάλι σε νέους προορισμούς. Λειτουργεί βοηθητικά σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς συμφιλιώνεσαι με ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις και αυτό σε βοηθά να αφήσεις πίσω ότι έχει λειτουργήσει σαν βαρίδι την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Η διάθεση να βοηθήσεις τους γύρω σου κυριαρχεί όπως και η ανάγκη να βιώσεις τον μοναδικό έρωτα που τόσο αποζητάς.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στο ζώδιό σου, ανοίγοντας νέους δρόμους σε ότι αφορά την προσωπική σου προοπτική, καθώς έρχονται στη ζωή σου ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις και αφορούν όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτή την περίοδο θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη και θα είναι καθοριστικές σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που σου δίνεται και μην τεμπελιάζεις θεωρώντας ότι μπορεί να υπάρξει και δεύτερη γιατί το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει και αργότερα να απογοητευτείς.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου (20η μοίρα): Καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητα, όμως εγείρουν έντονες ανασφάλειες που σε οδηγούν σε χειριστικές διαθέσεις και ανάγκη απόλυτου ελέγχου. Αντιμετώπισε κατάματα ψυχολογικά βαρίδια γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να το αποβάλεις από τη ζωή σου.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη (15η μοίρα): Οι φιλικές τους σχέσεις και η ερωτική σου ζωή έρχονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που θα σε απασχολήσουν σημαντικά. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις το πείσμα, την οργή και τις κτητικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί συγκρούσεις θα είναι με τοπικές και θα έχουν μεγάλο κόστος.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Ένα νέο ξεκίνημα είναι πιθανό να προκύψει σε ότι αφορά τα εργασιακά σου καθώς είναι σημαντικό το γεγονός ότι νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν ή θετικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασιακής του στέγη.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα): Θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και είναι επιτακτική η ανάγκη να οριστικοποιήσεις. Φρόντισε να μην εγκλωβίζεσαι εμμονικά σε ότι σου δημιουργεί νευρικότητα γιατί είναι αυτό που τελικά δεν θα επιτρέψει την επίλυση των οποίων ζητημάτων σε απασχολούν. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα): Η προσωπική σου ζωή και οι φιλικές σου σχέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να οριστικοποιήσεις κύκλους που θα σε οδηγήσουν σε επόμενη περίοδος στη ζωή σου. Πρόσεξε μόνο την ένταση και απέφυγε αποφάσεις που θα είναι καταλυτικές και την σχέση ή τους φίλους σου.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα): Το να θέσεις νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες αυτή την περίοδο της ζωής σου είναι πολύ πιθανό, γι’ αυτό επικεντρώσου τα όνειρα που θέλεις να πετύχεις και εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 2020

(09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Ένταση και προστριβές μπορεί να φέρει ο ανάδρομος Άρης στον Κριό αφού κινείται στο περιβάλλον των κοντινών σου προσώπων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σου. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι με το να αντιδράσεις σφόδρα δεν θα καταφέρεις να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς από αυτούς. Φρόντισε παράλληλα να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και εμπόδια σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα ή επικοινωνιακές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα τελεσφορήσουν αυτή την περίοδο με ήρεμο τρόπο. Πρόσεξε γιατί το πιθανότερο είναι η αγορά μεταφορικού μέσου να μην είναι επιτυχημένη, απέφυγε το.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2020

(13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα) Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται υπό αναθεώρηση, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους κινείται αναδρομή στο περιβάλλον των ερώτων σου και σε βάζει σε μια εσωτερική διεργασία που αφορά τον έρωτα και πώς τον αντιλαμβάνεσαι, πώς τον βιώνεις και αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου και σε καλύπτει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν αναταράξεις και θα φέρουν και πάλι μνήμες στο προσκήνιο χαρά και έντονης ερωτικής ζωής, όμως καλό είναι να μην ξεχνάς τους λόγους που απομακρύνθηκες γιατί είναι αυτοί που στο τέλος θα καθορίσουν τις αποφάσεις σου.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Ιχθείς 2020

Sponsored Links

Υδροχόος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2020 13:08:04