Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Αιγόκερως 2021: Αξιοποίησε σωστά το χρόνο σου!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Αιγόκερως 2021

Αιγόκερως 2021

Αιγόκερε το 2021 είναι γεγονός ότι νιώθεις ανακουφισμένος, με τον Κρόνο να έχει φύγει πια από το ζώδιό σου Οι ανακατατάξεις που έχουν υπάρξει στη ζωή σου τα προηγούμενα τρία χρόνια πιθανά να σε κούρασαν, το 2021 όμως σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία στόχους που μπορεί να έχεις.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, λειτουργεί αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να αποβάλλεις κάθε λανθασμένη νοοτροπία ή στοιχείο του χαρακτήρα σου που σε εμποδίζει να εξελιχθείς και σε κρατά καθηλωμένο σε παλιότερες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανές εμμονές και την ανάγκη ελέγχου που εκδηλώνεται με μεγάλη ευκολία κάτω από τη αυτή τη συνθήκη. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς συγκεκριμένες καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου μακριά από χειριστικές και φοβικές συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να μεταμορφωθείς. Όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι απαιτείται η προσωπική ριζική αλλαγή για να μπορέσεις να βιώσεις κάθε στιγμή της ζωής σου και των επιλογών σου επί της ουσίας, μακριά από το φαίνεσθαι και την επιφάνεια.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναθεωρήσεις ηθικές αξίες, ζητήματα ασφαλείας και οικονομικής διαχείρισης που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα μέσα στο χρόνο. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να περιοριστείς σε οικονομικό επίπεδο καθώς η ευκαιρία δεν είναι ίδια. Αξιοποίησε τις συγκεκριμένες καταστάσεις της ζωής σου για να αναθεωρήσεις τις οικονομικές προτεραιότητες και να δημιουργήσεις μία νέα οικονομική προσωπική πολιτική, όπου θα απολαμβάνεις μέσα από αυτή την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια που μπορεί να έχεις. Παράλληλα όμως θα δημιουργήσει έντονη αίσθηση σπατάλης που δεν θα σου επιτρέψει να αποταμιεύσεις. Αντίθετα, στο τέλος της ημέρας το ισοζύγιο του προϋπολογισμού σου δεν θα δείχνει κέρδη. αν δεν προσπαθήσεις να είσαι φειδωλός σε περιττά έξοδα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανοίγει νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά τη γνώση και το εμπόριο. Καθιστά παράλληλα σημαντικές τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις όποιες αντιθέσεις είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα με μεγάλη ευκολία.

Είναι απαραίτητο να μην ρισκάρεις προβαίνοντας σε οικονομικά ανοίγματα το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ανατροπές των αρχικών σχεδιασμών και τελικά να ανακαλύψεις ότι οι επιλογές σου οδηγούν σε απώλειες. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης σε αντίστοιχη περίπτωση. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά και καταστάσεις που εκκρεμούν και πιθανόν να σε ταλαιπωρούν ακόμα σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις όποιες ψευδαισθήσεις, καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα πλήξουν τη δουλειά και θα δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα στον συναδελφικό περιβάλλον. Παράλληλα προσπάθησε να αποφύγεις τις όποιες προτάσεις φαίνονται ιδανικές και να ακολουθήσεις μία ρεαλιστική πολιτική, όπου θα εξετάσεις κάθε σημείο των ευκαιριών που σου δίνονται. Το πιθανότερο είναι να βρεις παγίδες που οφείλεις να αποφύγεις για να προστατευτείς. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου θα αναστατώσει την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις καθώς φαίνεται ότι οδηγείσαι σε ένα οριστικό κλείσιμο κύκλου που είναι σημαντικό για εσένα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, προσοχή σε υπερβολές και προκαταλήψεις που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2021: Μια χρονιά με φλερτ, χαρά και αισιοδοξία.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να μεταμορφωθείς και αυτό θα επηρεάσει άμεσα και την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις σε κατώτερα ένστικτα και φόβους που εκδηλώνονται και μπορεί να επηρεάσουν έντονα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις αυτή που συγκυρία για να αναγεννηθείς σαν προσωπικότητα και να δημιουργήσεις υγιείς βάσεις στις σχέσεις σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει σημαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στη σχέση σου και να παρθούν αποφάσεις για να περάσεις σε επόμενο στάδιο με το ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές υπερβολές λόγω της ανάγκης που έχεις για ασφάλεια και σταθερότητα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την έπαρση και την υπέρμετρη αλαζονεία που θα ενοχλήσει τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις σιγουριά. Είναι σημαντικό όμως να είσαι προσγειωμένος και ρεαλιστής, καθώς οι υπερβολικές απαιτήσεις δεν θα έχουν το αντίκρισμα που περιμένεις. 

Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου ο Άρης στον Ταύρο βάζει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, καθώς εκδηλώνεις με πράξεις και πρωτοβουλίες την ένταση των συναισθημάτων σου. Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού μαζί του. Φρόντισε βέβαια να συγκρατήσεις την ορμή σου καθώς μπορεί να ξεφύγεις από την έντονη επιθυμία που έχεις για να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη σχέση σου. Από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Μαΐου η Αφροδίτη στον Ταύρο απολαμβάνεις κάθε στιγμή φλερτ και προσοχής σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Το 2021 πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Αιγόκερου το 2021: Με την υπεύθυνη στάση σου αποκτάς οφέλη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι γεγονός ότι μπορούν να φέρουν σημαντικές ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά, καθώς φαίνεται ότι κλείνουν παλιότεροι κύκλοι και ανοίγουν καινούργιοι λόγω καρμικών γεγονότων που προκύπτουν και σε απασχολούν έντονα. Είναι δεδομένο ότι το παρασκήνιο θα σε απασχολήσει καθώς νιώθεις ότι πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις, καθώς οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις παράλληλα σε πιθανές προτάσεις που έρχονται και μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται όμως τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν να έχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις που δεν είναι ξεκάθαροι σε σένα. Φρόντισε να δεις αναλυτικά την κάθε ευκαιρία και να μην εμπιστευτείς πρόσωπα χωρίς κριτήριο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές λόγω της ανάγκης που έχεις για να ωραιοποιήσεις τους άλλους.

Το 2021 ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο οδηγούν σε μία νέα περίοδο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς καλείσαι να αναθεωρήσεις τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να αξιοποιήσεις, όμως να θυμάσαι ότι απαιτείται σκληρή προσπάθεια από την πλευρά σου για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Παράλληλα είναι γεγονός ότι αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά την αξία του χρήματος και βάζεις εκ νέου προτεραιότητες που καλύπτουν ένα καινούργιο τρόπο διαβίωσης.

Μέσα Σεπτεμβρίου με τέλη Οκτωβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό αυξάνοντας συνεχώς υποχρεώσεις και ευθύνες στο πεδίο της καριέρας. Προσπάθησε να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα και μείνε μακριά από συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Να θυμάσαι ότι η ακαμψία και ο συντηρητισμός δεν θα σε βοηθήσουν το 2021 να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00