Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Υδροχόος 2021: Ξεκαθαρίσματα και ευκαιρίες!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Υδροχόος 2021

Υδροχόος 2021

Υδροχόε, με τον Κρόνο και τον Δία να βρίσκονται στο ζώδιό σου είναι ξεκάθαρο ότι το 2021 προμηνύεται έντονο σε όλα τα επίπεδα. Ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι πραγματικά σε αντιπροσωπεύει, οριοθετείσαι έναντι των άλλων και δίνεις το στίγμα σου δείχνοντας πραγματικά τι σε ικανοποιεί και τι δεν θέλεις πια να υπάρχει στη ζωή σου.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Σε καλεί να ανατρέψεις τα δεδομένα κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, καθώς διαπιστώνεις με το πέρασμα του χρόνου ότι οι επιλογές, οι απόψεις και οι αποφάσεις του οικείου περιβάλλοντος έχουν λειτουργήσει περιοριστικά στην δομή του χαρακτήρα σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ότι δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και νοοτροπίες που δεν σου ταιριάζουν. Δεν αποκλείεται μία σημαντική αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την πατρική οικία που θα σε βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς πλήρως και να δρομολογήσεις την ζωή σου όπως εσύ θέλεις.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στο ζώδιό σου, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και αντιλαμβάνεσαι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης ωριμότητας, ανακατατάξεων και οριοθέτησης απέναντι στους άλλους που είναι σημαντική στη ζωή σου. Νιώθεις τις υποχρεώσεις να βαραίνουν την ψυχολογία σου, όμως είναι γεγονός ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου πορεία σε όλα τα επίπεδα. Προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή κρίνεται και αναθεωρείται ανάλογα με τα δεδομένα που θέλεις να έχεις πια σε κάθε σου βήμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο μέχρι στιγμής, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να αντιληφθούν ότι ξέρεις πολύ καλά που βαδίζεις και ότι πια κρατάς το πηδάλιο της ζωή σου σφιχτά στα χέρια σου.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, καθώς νιώθεις παρ’ όλες τις πιεστικές συνθήκες και τις αυξημένες υποχρεώσεις ότι με αισιοδοξία και θετική σκέψη μπορείς να προχωρήσεις σε μεγάλα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι με τις κεραίες ανοιχτές για πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν, καθώς θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει ανάσες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορείς να δρομολογήσεις σχέδια με βάση τον προϋπολογισμό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να σε βοηθήσουν να απολαύσεις προσωρινά χαρές της ζωής όμως θα δημιουργήσουν κενό στο εισόδημά σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς και σε πιθανές αποφάσεις που θεωρείς ότι πρέπει να προχωρήσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να δημιουργήσει αστάθεια, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα κυρίως σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα εντάσεις σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να καταλήξουν δυσάρεστα, αν δεν κατανικήσεις τη νευρικότητα και την ανασφάλεια που θέλεις να εκτονώσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δημιουργούν σημαντικά ζητήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, καθώς καλείσαι να κλείσεις καταστάσεις και περιόδους στη ζωή σου και να ανοίξεις νέες υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα οδηγήσουν σε πιθανές υπερβολές από την πλευρά σου. Δεν πρέπει η στάση σου να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και προβληματισμό στο ταίρι σου, καθώς μόνο με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα εξελιχθεί ομαλά η σχέση. Προσοχή παράλληλα σε όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν ρεαλιστική βάση και να υπάρξουν λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν και θα σε προσγειώσουν ανώμαλα. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου επικεντρώνει την προσοχή σου στο οικογενειακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς καλείσαι να κλείσεις μία σημαντική περίοδο της ζωής σου εν μέσω υπερβολών και συμπεριφορών που πιθανά δεν σου ταιριάζουν. Η αμετροέπεια και ο παρορμητισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι στις οποίες κινήσεις για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Ο Υδροχόοι αισθηματικά το 2021: Επαναξιολόγηση των σχέσεων.

 Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δημιουργεί την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αποστάσεις σε συναισθηματικές καταστάσεις που βιώνεις για να αξιολογήσεις αν πραγματικά σε καλύπτουν ή όχι. Γεγονός είναι ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το ταίρι σου πιθανά νιώθει ότι απομονώνεσαι. Είναι απαραίτητο να εξηγήσεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο επαναξιολόγησης των δεδομένων της ζωής σου και η προσωπική ζωή δεν μπορεί να μείνει έξω από αυτή. Φρόντισε να εξηγήσεις ότι νιώθεις χωρίς δισταγμό, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την εσωστρέφεια, δίνοντας την ευκαιρία στη σχέση σου και στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου να καταλάβει πραγματικά σε ποιο μονοπάτι βαδίζεις.

Ο Δίας στο ζώδιο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη της εμπιστοσύνης και της εξέλιξης της προσωπικότητάς σου. Προσπάθησε να αξιολογήσεις με ρεαλιστικούς όρους και χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές τι μπορεί να σου προσφέρουν τα πρόσωπα αυτά και πώς μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική σου διεύρυνση. Άλλωστε η νέα χρονιά μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής σε προσωπικό επίπεδο, γι αυτό είναι απαραίτητο να μην αφεθείς στις υπερβολές και χάσεις την ουσία.

Οι εκλείψεις στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ζητήματα που οφείλεις να κλείσεις στη σχέση σου. Φρόντισε όμως πριν προχωρήσεις σε όποια απόφαση να είσαι ρεαλιστής και να έχεις λογικά επιχειρήματα, καθώς οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε κακοτοπιές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται μετά βαΐων και κλάδων να δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό στα αισθηματικά σου. Όμως δεν αποκλείεται οι αυταπάτες να κυριαρχήσουν και τελικά να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Υδροχόοι επαγγελματικά και οικονομικά το 2021: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται!

 Ανάσες σε οικονομικό επίπεδο

Με τον Κρόνο και το Δία στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να κάνεις μικρά βήματα σε επαγγελματικούς στόχους και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι για να πετύχεις τα όποια σχέδιά σου θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να δείξεις πειθαρχία, βούληση και υπευθυνότητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τον τρόπο διαχείρισης και τη συμπεριφορά σου, γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις αυστηρός με πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται.

Ο Άρης στον Σκορπιό από τέλη Οκτωβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου και δημιουργεί ένα έντονο επαγγελματικό σκηνικό. Οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις μπορεί να σου δημιουργήσουν επιπλέον άγχος, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι σου δίνουν την ευκαιρία παράλληλα να δείξεις τις προσωπικές του ικανότητες. Φρόντισε να αποφύγεις πιθανές κόντρες και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου, καθώς είναι γεγονός ότι αυτό θα αποτελέσει τροχοπέδη σε κάθε σου επιθυμία και στόχο. Αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να δημιουργήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς τώρα είναι η στιγμή για να δρομολογήσεις την πολυπόθητη αναγνώριση που πιθανά αποζητάς στο πεδίο της καριέρας. Μείνε μακριά από απόλυτες συμπεριφορές και προκαταλήψεις που δεν θα σε βοηθήσουν να μεγαλουργήσεις.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00