Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ιχθύες 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ιχθύ και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Ιχθύ το 2022 σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου της ζωής σου που μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη των ονείρων σου. Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις βαρίδια του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν και δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις τα φτερά σου. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου εξακολουθεί να θολώνει το τοπίο και να δημιουργεί αυταπάτες σε όλα τα επίπεδα. Δεν αντιλαμβάνεσαι ποιος είσαι και τι θέλουν οι άλλοι από εσένα καθώς δεν αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου. Λάθος επιλογές επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε πληγές για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο).

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος, τραύματα και πληγές που ακόμα δεν έχουν επουλωθεί. Είναι μία εσωτερική διεργασία που μπορεί πολλές φορές να οδηγήσει την μοναχικότητα, όμως μέσα από αυτή την πορεία θα αντιληφθείς την πραγματική σου δύναμη και θα εμπιστευτείς το θεό που κρύβεις μέσα σου.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) σε καλούν να αναθεωρήσεις σχέσεις με πρόσωπα που έχεις στο πλευρό σου. Οι κόλακες δεν σου ταιριάζουν καθώς πολλές φορές σε οδηγούν σε λάθος επιλογές προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την στενή σχέση που έχουμε εσένα. Η γνώση θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να εντρυφήσεις σε με αντικείμενα που σου ταιριάζουν.

Με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 11.05 και από τις 28.10 μέχρι τις 20.12 νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις με βήμα ταχύ προς την επίτευξη των στόχων σου. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται σημαντικά καθώς πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου και να ομορφύνουν τις στιγμές. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου τον Απρίλιο μπορεί να διογκώσει τις αυταπάτες και να οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί πιθανότατα να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό από τις 11.05 μέχρι τις 28.10 αξιοποιείς σχέδια σε οικονομικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ζωής σου. Προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα θα πρέπει να δείξεις από τις 20.08 και μετά καθώς ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους και θα ενισχύει την ένταση, την καταπιεσμένη οργή, τις εκρήξεις μέσα στο σπίτι.

Από τις 31.10 και μετά όπου αρχίζει η ανάδρομη πορεία του η εσωστρέφεια κυριαρχεί και η κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες. Με την Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τις 29.01 στον Αιγόκερω επικεντρώνεσαι στο φιλικό περιβάλλον και στο κατά πόσο μπορούν τα πρόσωπα που έχει στο πλευρό σου να αντιληφθούν τις ανάγκες σου. Οι συνειδητοποιήσεις θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές σχέσεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2022

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να περάσει σε μία νέα περίοδο καθώς φαίνεται πως μέσα στο χρόνο αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου μπορεί να μην επιτρέπει σε γενικότερο επίπεδο να κατανοήσεις την δυναμική του χαρακτήρα και της προσωπικότητας σου. Ίσως ήρθε η ώρα να στραφείς σε μία διαδικασία εσωτερική που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα θέλω σου και να συνειδητοποιήσεις την δυναμική που κρύβεις.

Με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου έχεις την δυνατότητα να διευρύνεις το κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς. Μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου και νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα προσπαθήσουν να σε κατακτήσουν προσφέροντας σου το καλύτερο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την περίοδο που ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα γιατί είναι εύκολο να υπερβάλλεις έναντι των άλλων δημιουργώντας ένα ονειρικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή που τελικά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό χωρίς φόβο και πάθος. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός με προτάσεις και πρόσωπα καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω των αυταπατών.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θα σε βοηθήσουν να εντρυφήσεις σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα. Έρχονται στη ζωή σου για να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ριζικά την κοσμοθεωρία σου.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ανάδρομη μέχρι τις 29.01 μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που εκδηλώνουν και πάλι τα συναισθήματά τους. Καθοριστικός θα είναι ο Απρίλιος για εσένα καθώς Αφροδίτη - Δία - Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε βοηθούν να εκδηλώσεις με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να περιορίσεις υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τους άλλους και να διοχετεύσεις την ανάγκη για να βιώσεις το παραμύθι σε δημιουργικές και άκρως αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου που θα σου χαρίσουν χαρά και έντονο πάθος. Ο αδέσμευτος προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τα συναισθήματα που είναι έντονα, όμως αργότερα θα ξεφουσκώσουν. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός με αυτούς που υπόσχονται πολλά καθώς πιθανό είναι να μην μπορούν να ανταποκριθούν τελικά σε όλες τις δεσμεύσεις τους.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ιχθύ το 2022

Οι προσωπικές σου επιλογές θα αποτελέσουν σημείο καμπής καθώς είναι εύκολο να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να μην σε βοηθά να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν, οφείλεις να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υπεραισιόδοξες και υπερφιλόδοξες συνεργασίες που δεν έχουν γερά θεμέλια.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου στο εμπόριο και την διαφήμιση καθώς μπορείς να επικοινωνήσεις, να επιχειρηματολογήσεις, να προβάλλεις επιχειρήματα που θα εντυπωσιάσουν. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό που οφείλεις να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται γιατί είναι βέβαιο ότι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές επιλογές.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον Απρίλιο καθώς η σύνοδος Δια- Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και σε οδηγεί σε επιλογές βεβιασμένα και κάτω από τον άκρατο συναισθηματισμό. Μεγάλες ανάσες οικονομικής φύσεως μπορεί να σου δώσει ο Δίας από τον Κριό καθώς φαίνεται ότι σε βοηθά να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Οικονομικά σχέδια μπορούν να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σημαντικό είναι να περιορίσεις τις υπερβολές στα έξοδα γιατί δεν θα σε βοηθήσουν να βελτιώσει στον προϋπολογισμό σου.

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 15.04 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης δραστηριότητας σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις μπορεί να εντυπωσιάσουν, όμως είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό και να γίνεις εριστικός με πρόσωπο στον επαγγελματικό χώρο. Προσπάθησε λοιπόν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προχωρήσεις με ωριμότητα και σταθερότητα κάθε επαγγελματικό σχέδιο που μπορεί να προσδώσει οφέλη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00