Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Κριός 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Κριό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Κριέ διατηρείς την αισιοδοξία σου το 2022 καθώς έχεις την δυνατότητα προσεγγίσεις στον μέγιστο βαθμό στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτύχεις. Τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου καθώς ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε υποστηρίζει για να λειτουργήσεις υπεύθυνα, με σταθερό βηματισμό, δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό σε επίπεδο προσπάθειας. Ξεκαθαρίσματα στο φιλικό περιβάλλον σε βοηθούν να κατασταλάξεις στα πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς και να στηριχθείς.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω μεταμορφώνει το επαγγελματικό σου μονοπάτι και οδηγεί σε πρωτόγνωρη δόξα κάτω από πιεστικές συνθήκες. Η αντοχή σου θα είναι καθοριστικής σημασίας καθώς από αυτήν κρίνεται η επιτυχία (κυρίως αφορά τον γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο).  Ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 11.05 μέχρι τις 28.10 χαρίζει λάμψη, αισιοδοξία, κέφι για ζωή και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα πολύτιμο δώρο που σε βοηθά να προχωρήσεις διευρύνοντας τους ορίζοντες σου σε τομείς που σε ενδιαφέρουν. Φέρνει επίσης πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Αν δεν επαναπαυτείς στην τύχη σου η διέλευση αυτή μπορεί να συμβάλλει ώστε να ανοίξεις τα φτερά σου και να έρθεις πιο κοντά σε επαγγελματικούς στόχους αλλά και σε προσωπικές σχέσεις που σε εκφράζουν.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) σε καλούν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ύλη. Οι οικονομικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι αξιόλογες, οφείλεις όμως να είσαι μετριοπαθής και συνετός στον τρόπο που τις διαχειρίζεσαι. Εμπόδια που μπορεί να προκύψουν θα είναι πρόκληση για σένα καθώς απαιτείται ωριμότητα, λογική και υπευθυνότητα, ακόμα και αν χρειάζεται να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

Ο κυβερνήτης σου Άρης θα κινηθεί ανάδρομος στους Διδύμους από τις 31.10 μέχρι το τέλος του χρόνου σκαλίζοντας βαθύτερα ζητήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε σχέση με το κοντινό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα που θα εμποδίσουν την εξέλιξη συνεργασιών που είναι καταλυτικές για εσένα. Οι καθυστερήσεις θα αναδείξουν λάθη που απαιτούν διόρθωση γι’ αυτό αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να εντοπίσεις σημεία που οφείλεις να βελτιώσεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Κριού το 2022

Με τον Δία στους Ιχθύες μέχρι τις 11.05 μπορείς να αξιοποιήσεις την ανάγκη να ξεπεράσεις καταστάσεις που πιθανά σε έχουν πληγώσει στην προσωπική σου ζωή και έχουν στιγματίσει τα αισθηματικά σου. Κάθε τραύμα για εσένα αποτελεί ένα μάθημα που θα βελτιώσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή θα σε βοηθήσει να προσπαθήσεις περισσότερο για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Από τις 11.05 και μετά με τον Δία να περνάει στο ζώδιό σου η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και την γοητεία σου. Οι νέες γνωριμίες αυτές μπορεί να παίξουν καίριο ρόλο στη ζωή σου, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τις υπερβολές καθώς η ανάγκη προβολής είναι μεγάλη. Ο δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία συναισθήματα στο ταίρι σου. Η σχέση μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά και να βελτιωθεί καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 βρίσκεσαι σε μία εσώτερη διεργασία που αφορά την εικόνα και την κοινωνική αποδοχή που απολαμβάνει η σχέση σου. Είσαι σε μία περίοδο αναζήτησης που έχει σχέση με τον άνθρωπο που θέλεις να μείνει στο πλευρό σου, αν είναι ο κατάλληλος, αν έχει τις προϋποθέσεις για να προχωρήσετε μαζί σε επόμενο στάδιο.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από 11.08 μέχρι 05.09 και στον Ζυγό από 29.09 μέχρι 23.10 σου δίνουν την ευκαιρία να φλερτάρεις, να γοητεύσεις, να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι όψεις που σχηματίζουν με το Δία στο ζώδιό σου ευνοούν σημαντικές εξελίξεις σε αισθηματικό επίπεδο, όπως νέες σχέσεις ή καθοριστικές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα. Είναι σημαντικό για εσένα να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα, πόσο μάλλον δε στα αισθηματικά σου καθόσον μέσα από το ταίρι σου αντλείς δύναμη και επιβεβαιώνεις τον κυρίαρχο ρόλο που έχεις στην ζωή του.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2022

Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα στο 2022 που θα σου δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσεις ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων σου. Οι προσπάθειες θα αποδώσουν καρπούς καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο μπορεί να απαιτεί ανάληψη ευθυνών και προσπάθεια, σου ανταποδίδει όμως κάθε τι που προσφέρεις με στήριξη προσώπων που είναι σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω προκαλεί άγχος λόγω των τροποποιήσεων που θα έρθουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που πραγματικά θα σε αναδείξουν, βέβαια η κούραση και η ένταση θα είναι απόρροια της συγκεκριμένης εξέλιξης. Ο Δίας από το ζώδιό σου από τις 19.05 μέχρι τις 28.10 φροντίζει με εύνοιά του να φέρει το δρόμο σου τους κατάλληλους συνεργάτες, τις ιδανικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να αναδειχθείς. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις κάθε μία από αυτές χωρίς να θεωρείς δεδομένο ότι θα είναι διαθέσιμες για εσένα στο διηνεκές. Το timing παίζει ρόλο γιατί δεν θα σου συγχωρεθεί το βόλεμα, η αλαζονεία,  η αμέλεια.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού το 2022 επικεντρώνουν την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις, αγοραπωλησίες, τακτοποίηση κληρονομικών ζητημάτων. Καλείσαι να πάρεις ρίσκα ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε συγκεκριμένα σχέδια. Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Ταύρο και τον Σκορπιό στις 03.04 και 08.11 αντίστοιχα δεν αποκλείεται να φέρουν αιφνιδιαστικά έξοδα ή αντίστοιχες ευκαιρίες. Με δεδομένο ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι καταλύτης για τα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος και να προχωρήσεις με σταθερό βηματισμό σε όποιο οικονομικό σχέδιο σε απασχολεί.

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24.01 μέχρι τις 06.03 αυξάνει κατακόρυφα τις επαγγελματικές απαιτήσεις λόγω των υποχρεώσεων που αναλαμβάνεις. Οι συνομιλίες δεν θα είναι ομαλές καθώς είναι πιθανό να κολλήσεις στις επιθυμίες σου και την ανάγκη να κεφαλαιοποιήσεις κάθε σταγόνα επαγγελματικής προσπάθειας.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00