Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ταύρος 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ταύρο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Ταύρε βρίσκεσαι σε μία διαρκή διαδικασία αλλαγών και αυτό θα συνεχιστεί το 2022. Η χρονιά προβλέπεται απαιτητική και ανατρεπτική, όμως είναι βέβαιο ότι θα αποδώσει καρπούς αν συνεχίσεις την σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις από το τέλος του 2020. Ο Ουρανός από το ζώδιό σου ζητά να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις, συνήθειες, συμπεριφορές που σε κρατούν δέσμιο του παρελθόντος. Προχωράς στην προσωπική σου επανάσταση καθώς το μονοπάτι της ζωής σε καλεί να αναθεωρήσεις σημεία της προσωπικότητας που σε καθηλώνουν και δεν επιτρέπουν την εξέλιξή σου (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο).

Οι Εκλείψεις περνούν στον άξονα σου με τον Σκορπιό (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) φέρνοντας στο διάβα σου θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ανατροπές και ξεκαθαρίσματα μπορεί να κοστίσουν παροδικά, όμως είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα θα αξιολογήσεις κάθε δυσκολία ως απαραίτητη για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Κρίνονται τα αποτελέσματα κάθε προσπάθειας ή μη και δέχεσαι τις συνέπειες ανάλογα με την διαχείριση. Η σκληρή δουλειά, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δυσκολίες που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου).

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι τις 11.05 και από τις 28.10 μέχρι τις 20.12 λειτουργεί προστατευτικά μέσα από τις φιλίες. Το φιλικό περιβάλλον θα αποτελέσει στήριγμα για κάθε προσωπική επιδίωξη που έχεις. Με τον Δία στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας σε όλα τα επίπεδα. Νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις και να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος που έχουν κοστίσει. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 31.10 μέχρι το τέλος της χρονιάς εμποδίζει οικονομικά σχέδια και σε προτρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη και πως ξοδεύεις τους οικονομικούς πόρους. Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη μέχρι τις 29.01 κινείται ανάδρομη στον Αιγόκερω αναθεωρώντας κάθε ανάγκη που αφορά τη γνώση, τις ευρύτερες σχέσεις, τις απολαύσεις, τα ταξίδια. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2022

Η αισθηματική σου ζωή περνάει από συμπληγάδες πέτρες μέσα στο 2022 καθώς οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό αναδεικνύουν προβλήματα και καταστάσεις που απαιτούν λύσεις. Δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες καθώς οι υψηλές απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο και η ανάγκη να ανατρέψεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο δονούν την ατμόσφαιρα και οδηγούν σε σημαντικές αλλαγές. Αιφνίδιες γνωριμίες και απομακρύνσεις προκαλούν αστάθεια, ενώ η ανάγκη για ασφάλεια είναι κύριο χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σου.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι τις 11.05 και στο τέλος του χρόνου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα. Η κοινή στάση ζωής και η επαναστατική προσέγγιση των πραγμάτων μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και ανοίγουν δρόμους για κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω στις αρχές του χρόνου (μέχρι τις 29.01) βρίσκεσαι σε μία εσωτερική διεργασία που μπορεί να εξελίξει θετικά τις σχέσεις σου. Αντιλαμβάνεσαι τι σε ικανοποιεί και πως μπορείς να βιώσεις την απόλυτη περιπέτεια σε προσωπικό επίπεδο. Δημιουργείς τις προϋποθέσεις για αναθεωρήσεις που θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό τα αισθηματικά σου.

Εξαιρετικές συνθήκες δημιουργεί η Αφροδίτη στην παρθένο από τις 05.09 μέχρι τις 29.09 και η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23.10 μέχρι τις 16.11. Η κυβερνήτης του ζωδίου σου φροντίζει τα συγκεκριμένα διαστήματα να σου χαρίσει έντονη γοητεία, εξωστρέφεια, συναισθηματική γενναιοδωρία και κοινωνικότητα. Το αισθηματικό παιχνίδι παίρνει φωτιά καθώς επιθυμείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου ή να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Ο δεσμευμένος θα απολαύσεις στιγμές πάθους και τρυφερότητας που θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας που σε ικανοποιεί απόλυτα. Ο αδέσμευτος ασκείς την γοητεία σου και απολαμβάνεις νέες κατακτήσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τις 23.05 μέχρι τις 03.06 επαναφέρει στο κάδρο της ζωής σου πρόσωπα από το παρελθόν. Έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν χρειάζεται να βιαστείς λαμβάνοντας αποφάσεις που μπορεί αργότερα να αναθεωρήσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2022

Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό το 2022 δεν θα αφήσουν αλώβητες τις επαγγελματικές συνεργασίες. Γεγονός είναι ότι η ανάληψη ευθυνών από την πλευρά σου μπορεί να οδηγήσει σε σκληρή στάση λόγω της κούρασης και του άγχους που θα υπάρξουν. Πιθανές συγκρούσεις και επιθετική διάθεση κλιμακώνει την ένταση και μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο κύκλων ή σε νέα ξεκινήματα που θα είναι καταλυτικά για εσένα. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε καλεί να προσπαθήσεις όσο περισσότερο γίνεται καθώς τώρα θεμελιώνεις ένα νέο κεφάλαιο σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Απαραίτητο για εσένα είναι να εκφράζεσαι μέσα από την καριέρα σου και να κινείσαι με βάση την ηθική και την ορθότητα των πραγμάτων. Αυτό θα κριθεί επί της ουσίας με την συγκεκριμένη διέλευση καθώς ο Άρχοντας του Κάρμα είναι βέβαιο ότι θα σε ανταμείψει για την ωριμότητα, την σκληρή δουλειά, την υπεύθυνη στάση σου.

Με τον Δία στους Ιχθύες έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που αφορούν ομάδες και να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες επαγγελματικής φύσεως. Οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς έρχονται στη ζωή σου πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο ανοίγοντας νέες διαδρομές μπροστά σου. Στόχοι και φιλοδοξίες ευνοούνται σημαντικά καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να τους επιτύχεις.

Ο Άρης από τον Υδροχόο στις 06.03 μέχρι 15.04 αυξάνει κατακόρυφα  τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή. Η ανάληψη ευθυνών και υποχρεώσεων προκαλούν νευρικότητα και άγχος. Σου δίνεται όμως η δυνατότητα να αναδείξεις τα προσόντα σου και να εισπράξεις τον θαυμασμό συνεργατών και ανώτερων. Η συγκεκριμένη περίοδος ενδείκνυται ώστε να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα επαγγελματικά σχέδια και συνομιλίες. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι διαλλακτικός απέναντι στους άλλους καθώς πιθανή σκληρότητα και απολυτότητα θα κριθεί αρνητικά από τον επαγγελματικό περίγυρο. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 06.07 μέχρι τις 20.08 σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και να πραγματώσεις επαγγελματικούς στόχους που πιθανά έχεις θέσει. Μείνε μακριά από σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα ανατρέψουν την θετική ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα με τους συνεργάτες σου.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00