Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Υδροχόος
 
blank
Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2

Υδροχόος 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 2.5  Ψήφοι: 2

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Υδροχόο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Υδροχόε αλλάζεις ριζικά και προχωράς σε μία προσωπική μεταμόρφωση μέσα από δυσκολίες, συμπληγάδες και οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Το 2022 θα σηματοδοτήσει καθοριστικές αλλαγές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που θα σε καθορίσουν σαν προσωπικότητα.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας που κυρίως προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον. Θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου προκαταλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Δεν θα διστάσεις να μετακινηθείς μακριά από την πατρική εστία επιδιώκοντας να ανοίξεις τα φτερά σου. Οι σχέσεις με το οικείο περιβάλλον δονούνται καθώς οι αποκαλύψεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες ( αφορά κυρίως τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο).

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο σημαντικές καταστάσεις από το παρελθόν που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Κλείνεις υποθέσεις και συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο που πια δεν σε καλύπτουν και ανοίγεις τα φτερά σου σε νέους επαγγελματικούς προορισμούς που ικανοποιούν βαθύτερες ανάγκες σου. Οι αποφάσεις στην καριέρα δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και το status των οικογενειακών σχέσεων. Με τον Κρόνο να κινείται στο ζώδιό σου αναλαμβάνεις ευθύνες έναντι του εαυτού σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε όλους, να ωριμάσεις μέσα από δύσκολες στιγμές, να ξεκαθαρίσεις σε ποιον δρόμο θέλεις να περπατήσεις και ποιος δεν σου ταιριάζει καθόλου.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 σε βοηθά να πάρεις οικονομικές ανάσες. Αυξάνεται η ροή των χρημάτων καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να αποδίδουν. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις πιθανές σπατάλες που δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε αποταμίευση. Ο Δίας από τον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και διευρύνει το κοινωνικό περιβάλλον. Συναναστροφές και νέες επαφές σε φέρνουν πιο κοντά σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες.

Με τον Άρη να κινείται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων από τις 20.08 και μετά αφοσιώνεσαι σε προσωπικό επίπεδο και σε ότι σε ευχαριστεί με τον σύντροφό σου. Με την ανάδρομη πορεία του από τις 31.10 και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου και να εντοπίσεις αν το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου πραγματικά αντιλαμβάνεται αυτό που νιώθεις. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος σε αισθηματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα με δυναμικό τρόπο που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πώς ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου που δεν έχουν πια τίποτα να σου προσδώσουν.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2022

Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο και να αλλάζει εκ βάθρων τον χαρακτήρα σου δεν είναι εύκολο να μείνει ανεπηρέαστη η προσωπική σου ζωή καθώς αντιλαμβάνεσαι με διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις. Η δυσκολία να προσαρμοστείς σε δεδομένα καταπιεστικά και περιοριστικά θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις αν θέλεις πραγματικά να κρατήσεις ισορροπίες στα αισθηματικά σου. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις θα δονήσουν την ατμόσφαιρα.

Ο Κρόνος από το ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις την ευθύνη έναντι του εαυτού σου και να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που θέλει να εμπλακεί μαζί σου πώς αντιλαμβάνεσαι τη ζωή σου από δω και στο εξής. Δεν θα διστάσεις να απομακρυνθείς από σχέσεις που θεωρείς ότι δεν σε καλύπτουν. Είναι βέβαιο όμως ότι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό εάν αντιληφθείς ότι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βρεις την ευτυχία. Οριοθετείσαι και αυτό μπορεί να ξενίσει το ταίρι σου, όμως είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις πως έχεις εξελιχθεί και έχεις ωριμάσει. Θέλεις να διεκδικήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου ταιριάζει.

Ο Δίας από τον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Τα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σου αυτό το χρονικό διάστημα θα σε βοηθήσουν να χαρείς και να διασκεδάσεις, παράλληλα θα κεντρίσουν το μυαλό σου με τις γνώσεις, την γρήγορη αντίληψη, την ευχέρεια να επικοινωνήσεις μαζί τους όλα σου τα συναισθήματα. Καθοριστικές εξελίξεις μπορεί να φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 καθώς σου δίνει την δυνατότητα να αναμοχλεύσεις καταστάσεις του παρελθόντος, να αντιληφθείς ότι πρόσωπα από προηγούμενες καταστάσεις δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη για ρομαντισμό, τρυφερότητα, φαντασία. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε επιλογές πριν επιστρέψει σε ορθή πορεία καθώς το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις για πιθανές επανασυνδέσεις που τελικά θα ανακαλύψεις ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνούν στο ζώδιό σου στις 06.03 βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας την κάλυψη των προσωπικών αναγκών και επιθυμιών. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν και λειτουργούν ανανεωτικά στην αισθηματική σου ζωή. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 20.08 και μετά το φλερτ, το συναίσθημα, η δημιουργικότητα μέσα από τη σχέση εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Η ανάδρομη πορεία του μετά τις 31.10 επαναφέρει ζητήματα που μπορεί να είχες παραμερίσει. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επανέλθουν ανάβοντας και πάλι φωτιά στην αισθηματική σου ζωή, προσοχή όμως καθώς η τελική επιλογή δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί σε μία τέτοια συνθήκη καθώς επικρατεί ρευστότητα. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Υδροχόου το 2022

Οι επαγγελματικές σου επιλογές θα κριθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς καθώς οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστες την καριέρα σου. Είναι γεγονός ότι οι αποκαλύψεις και οι αιφνιδιαστικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν θα σε οδηγήσουν και καρμικές αποφάσεις και επιλογές. Βεβαίως δεν θα σου είναι εύκολο να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια στην επαγγελματική σου ζωή όμως καθίσταται αναγκαίο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αφήσεις τον απαραίτητο χώρο ώστε να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη καταξίωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που μπορεί να οδηγήσουν μακριά από τον τόπο καταγωγής σου, από τις ρίζες σου, αλλάζοντας δραματικά την ζωή σου.

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο ξεκαθαρίσματος που αγγίζει το πεδίο των συνεργασιών. Δεν θα διστάσεις να δείξεις αυστηρότητα και απολυτότητα απέναντι σε συνεργάτες που θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα. Άλλωστε ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε επίπεδο συνεργασιών χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις.

Με τον Δία στους Ιχθύες μπορείς να πάρεις βαθιές ανάσες καθώς φροντίζει να αυξήσει το εισόδημα σου και να οδηγήσει σε μία ισορροπία που είναι απαραίτητη για εσένα. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις περιττά έξοδα λόγω του ενθουσιασμού που μπορεί να υπάρξει. Καλό είναι να φροντίσεις να διαχειριστείς με σύνεση και ωριμότητα τους οικονομικούς πόρους για να μη βρεθείς ξεκρέμαστος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον Απρίλιος καθώς η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε αλόγιστα έξοδα και ανυπόστατα οικονομικά σχέδια.

Με τον Άρη στο ζώδιό σου από 06.03 μέχρι 15.04 δεν θα διστάζεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προτάσεις για νέες συνεργασίες είναι βέβαιο ότι μπορούν να σου δώσουν το καλύτερο δυνατό. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό που μπορεί να οδηγήσει σε επιθετικότητα καθώς δεν θα είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στην καριέρα σου.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00